***4. TAKIM 281. ETAP***
tubis87: ( 75.6 / 74.2 / 1.4 / %1.85 )
tfneyll: ( 58.2 /58.0 / 0.20 / 0.34 )
pegasus07: (61.8 / / / )
galanthus: ( 70.5 / / / )
zeburus: ( 79.2 / 78.0 / 1.2 / % 1.52 )
topraks: ( 81.5/ 80.8 / 0.7 / 0.86 )
eftelya_blue: ( 66.1 / 66.0 / 0.1 / 0.15 )
4. TAKIM ORTALAMASI: %
Eftelyacım olsun sen iyi ol da haftaya telafi ederiz
galanthus gelmezse izinli yazacam Eylülcüm. çünkü hiç uğramadı yurdunda net gelmiş olması lazım
hepimiz kilo vermişiz ne güzelll. pegasus ne yaptı acabaa?
ıhlamur kilo verdiriyormu ya bende kilo vermek istiyorum ama ben yemeyi kesemem zaten az yiyorum benim gebeliğim sonladırıldı onun için vitamin kullanıyorum ama çok kilo aldım zayıflamam lazım öneriniz varmı aslında spor yapmam gerekişyor ama zamanım olmuyor birde benim eşim çıkıyorken ayrılmıştık çok kiloluydu 40 gün konuşmadık karşıma çıktığında çok zayıflamıştı 40 günde 25 kilo ama yemesini kesmemiş herşeyi yemiş sadece yaptığı yürüyüş bol bol su içip yaklaşık 3 saat felan yürüyüş yapıyormuş bu asrada elinden pet şişesi düşmüyor o yürüyüşte 15 pet şişe su içermiş çok hızlı zayıfladığı için korktuk doktora gitti birşey demedi doktor Allaha şükür...
günaydinnnn kizlarrrrrrrrrrr
nete giremiyorum baglanti olmuyor uzun ugraslar sonucu baglanmisken hemen kilomu yazayim kopmadan
evettt sampiyon takimin sampiyon hatunlari hayriniza yüzdemi hesaplayin
bu hafta 60 kilo geldim hadi hayirlisi umarim birinci oluruz
canım arkadaşlar hasta ondan ıhlamur içiyolarıhlamur kilo verdiriyormu ya bende kilo vermek istiyorum ama ben yemeyi kesemem zaten az yiyorum benim gebeliğim sonladırıldı onun için vitamin kullanıyorum ama çok kilo aldım zayıflamam lazım öneriniz varmı aslında spor yapmam gerekişyor ama zamanım olmuyor birde benim eşim çıkıyorken ayrılmıştık çok kiloluydu 40 gün konuşmadık karşıma çıktığında çok zayıflamıştı 40 günde 25 kilo ama yemesini kesmemiş herşeyi yemiş sadece yaptığı yürüyüş bol bol su içip yaklaşık 3 saat felan yürüyüş yapıyormuş bu asrada elinden pet şişesi düşmüyor o yürüyüşte 15 pet şişe su içermiş çok hızlı zayıfladığı için korktuk doktora gitti birşey demedi doktor Allaha şükür...
gemiş olsun, çok su içerek ben de zayıflamıştım, az ama herşeyi yiyordum fakat günde 4-5 lt su içiyordum belki daha fazla, güzel kilo vermiştim fakat bu kadar su içince sağlığa zararlı oluyormuş çünkü fazla su vücuduna gerekli vit. ve minerallari de götürüyormuş o yüzden şimdi gerektiği kadar su ile spor yapıyorum.
kızlar bence birinciyizzztakımlara bakmadım ama 2 takım yayınladı yayınlayan takımlar ekside
biz de seni seviyoruz canım iyi ki bizimlesinnnoleyyyyyyyyyyyy, umarım birinci oluruz ama olmasak da bir şey diyim, eğer bu iddia olmasaydı ben kesin kilo alırdım, ben kurban eti yemem ama tatlı ve çikolata beni bayramda bitiriyordu, bu bayram annemin laz böreğinden bile yarım dilim yedim normal yediğim çikolatanın çeyreğinden bile az yedim, bendeki azme bak:) hepinize, takımıma, takımamla yarışa girenlere ve tüm cuma zayıflama yarışmasındaki arkadaşlara teşekkür ederim. Hayatımda bu yarışma sayesinde ilkleri yaşıyorum: bayramdan ve regl dönemimden kilo vererek çıkmak ve bronşitken bile spor yapmak gibi :))) hepinizi seviyorummmmmmmmmmmmmm
kızlar bence birinciyizzztakımlara bakmadım ama 2 takım yayınladı yayınlayan takımlar ekside
oleyyyyyyyyyyyy, umarım birinci oluruz ama olmasak da bir şey diyim, eğer bu iddia olmasaydı ben kesin kilo alırdım, ben kurban eti yemem ama tatlı ve çikolata beni bayramda bitiriyordu, bu bayram annemin laz böreğinden bile yarım dilim yedim normal yediğim çikolatanın çeyreğinden bile az yedim, bendeki azme bak:) hepinize, takımıma, takımamla yarışa girenlere ve tüm cuma zayıflama yarışmasındaki arkadaşlara teşekkür ederim. Hayatımda bu yarışma sayesinde ilkleri yaşıyorum: bayramdan ve regl dönemimden kilo vererek çıkmak ve bronşitken bile spor yapmak gibi :))) hepinizi seviyorummmmmmmmmmmmmm
bi göz gezdirdim artida olanimiz yok ne güzel herkesi tebrik ediyorum arkadaslar ben düstüm düsecem yazamazsam hepinizi öptümm
tüm hastalara acil sifalar diliyorum haftaya daha siki bir takim olalim
evet cnm bende öyle biliyoruum çok su içmekte iyi değil peki benim ne yapmam gerek ben aralık gibi hamile kalmayı düşünüyorum şuan 72 kiloyum 65 bile insem dua edecem benim vitaminsizliğimden dolayı bebeğim gelişmedi zaten bu arada çok sağol Allahım kimsenin başına vermesin..ben çalışıyorum sabah aç karnına bir bardak ılık su içiyorum işe gelincede 2 tane pogaca öğlende dürüm yada köfte felan akşamda sebze yemeğe çalıyorum ama benim çerez felan yemem gerekiyor her akşam antep fıstığı ceviz fındık yiyorum bu şeklde nasıl vereceksem ve benim göbeğim çok var ve çok sert aslında uzaktan kilolu durmuyorum ama sağlık açısından hamile kalmam açısından vermem gerek çok uzun oldu tşk ederim şimdiden..
Afiyet olsun canımm valla 2. takım ekside çıkacak gibi ama belli de olmaz listeleri yayınlanınca anlarız.az evvel baglanti gitti ve o zaandan beri baglanmaya calisiyorum
ayy cok sevindim yaa 2. takim eksidemi
yani 2. takimin eksisine seviunmedim yanlis anlasilmasin 1. olabiliriz lafina sevindim
ama galanthus yok hic gelmedi etkileyecektir mutlaka en kötü ihtimal bizde 30 dk ek sporumuzu yapariz
dedigim gibi ben durmadan kopuyorum kahvalti yapmaya gidim sonra baglanabuilirsem gelirim
oleyyyyyyyyyyyy, umarım birinci oluruz ama olmasak da bir şey diyim, eğer bu iddia olmasaydı ben kesin kilo alırdım, ben kurban eti yemem ama tatlı ve çikolata beni bayramda bitiriyordu, bu bayram annemin laz böreğinden bile yarım dilim yedim normal yediğim çikolatanın çeyreğinden bile az yedim, bendeki azme bak:) hepinize, takımıma, takımamla yarışa girenlere ve tüm cuma zayıflama yarışmasındaki arkadaşlara teşekkür ederim. Hayatımda bu yarışma sayesinde ilkleri yaşıyorum: bayramdan ve regl dönemimden kilo vererek çıkmak ve bronşitken bile spor yapmak gibi :))) hepinizi seviyorummmmmmmmmmmmmm
Haftaya herkesi daha bir toparlanmış diyetlerine sporlarına dönmüş görmek istiyorumaynen öyle vallahi.bayramda cozuttum diye hadi bu hafta böyle geçsin dedim,saldım çayıra mevlam kayıra yani.sonra foruma bir baktım ki iddiaya girmişiz derhal frene bastım.yoksa ben yemek yapamadığım zaman elime ne geçerse yerim,evde çikolata pasta vs eksik olmadığı için hastalık dönemimde kesin onlara sarardım,korkudam meyvaya sardım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?