bu arada benim çizelgeye bak yolu yarıladım resmenn
canım işte biz o ters köşe gününü cumaları yapıyoruz tartıldıktan sonrakızlar şimdi beni şeytan dürttü:) aslında bu yazacaklarımı yazma konusunda pek emin değilim başıma dert olabilir fakat yine de dil dursa can durmaz söyliycem :))
şimdi biz zayıflamak için yarışıyoruz ama cezalarımız ek spor yapma konusunda aslında bir nevi kendimize ödül veriyoruz. En son iddia olayını ele alırsak şimdi biz birinci olursak yediğimiz çikolatalı pasta bize ödül mü ceza mı? ( yazarken helen kuşkularım var)
örneğin küçük bir çikolata parçası için cezam iki dilim kocaman çikolatalı pasta olsa yerken 2-3 kez daha düşünürüm
ya da yediğim börek için bir orta boy pizza cezası ???
ve nihayet söyledim umarım beğenilmez bir hırtlık işte benimkisi :)))
sonra da şöyle düşündüm bu çok zor bir olay olduğu için motivasyonu düşürebilir ama haftada bir veya iki gün ters köşe günü seçilip yapılabilir
canım çizelgeyi yaparken yazdığın pin numarasını hatırlıyosan düzeltme yapabiliriz öğretirim.tatlım bu çizelgeyi üstünden düzeltme durumu yok mu her sefeerinde yeniden mi bilgileri girmek lazım, sabah denedim yapamadım
canım işte biz o ters köşe gününü cumaları yapıyoruz tartıldıktan sonratamam biz çikolatalı pasta diyoruz ama onun yerine istediğin bişeyi yiyebilirsin. ödül günü olarak düşün cumayı. ben mesela cuma daha da temkinliyim cumartesi diyetisyenden sonra bir öğünde istediğim bişeyi yiyorum siz de haftanın bir gününün bir öğününde bunu yapabilirsiniz ama mantıklı olan tartı günü sonrasıdır.
canım çizelgeyi yaparken yazdığın pin numarasını hatırlıyosan düzeltme yapabiliriz öğretirim.
hatırladığımı sanıyorum eğer yanlış hatırlamıyorsam
Weight Loss - Diet Ticker
Bu linki sık kullanılanlarına kaydet ve kaybetme.
O linki aç pin kodunu gir Edit/Update Weight Data butonuna tıkla.
Açılan sayfayı aşağı doğru kaydır
Your current weight: bölümüne güncel kilonu yaz altındaki yere de bugünkü tarihi yaz
aşağıda next var ona tıkla güncellenir
Geçmiş olsun canımm görüşürüz.denedim şimdilik olmadı ama çıkmam lazım kızımı doktora götürücem, teşekkür ederim
tamam bunun bilincine varabildiyse herkes o zaman ceza sistemimiz değiştitamam canım ama benim demek istediğim ceza ile ödülü yer değiştirirsek yani diyelim bir parça çikolata kaçamağı yapmak üzereyim : çikolatayı yediğimde ek spor cezası alacağım bu nedenele yiyebilirim diye düşünüyorum ama bu bir parça çikolatayı yediğimde iki dilim pasta daha ceza alacağımı bilsem yerine koyar yememeyi tercih ederim
demiştim ters köşeden kastım buydu
tamam bunun bilincine varabildiyse herkes o zaman ceza sistemimiz değişti
Bundan sonra kaçamak yapana büyük boy pizza, iskender, adana kebap, çikolatalı pasta, 500 gram çikolata cezaları falan verecez
Oylamaya sunuyorum
Kontrol ettim canım doğruu ama gözlerime inanamadım ne yaptınız sizzz***7. Takım 281. Etap***
saphıra (83.1 / 83.9 / -0.8 / -%0.96) izne ayrıldı
nev81 (81.2 / 80.5 / 0.7 / %0.86) izne ayrıldı
pasam3405 (79.5 /79.5/0/%0)
maviyesil1999 (66,7 /68.9/-2.2/-%3.3)
anşaa (72.8 /73.9/-1.1/-%1.51)
ecemavi (72.3 /72.8/-0.5/%0.69)
ananee (71.5 /72.8/-1.3/-%1.82)
gerbera1987 (88,5 /91.3/-2.8/-%3.16)
berenim2012 (85.5 /87/-1.5/-%1.75)
vıdıvıdı (80.2 / 80.3/-0.1/-%0.004) 246. etapta (4. takımdan) ayrılan üyenin kilosu 34'e bölündü
yeşilerik (63.8 / 64,4 / -0,6 / -% 0,47) 278. etapta ayrılan üyenin kilosu 2'ye bölündü
7. Takım Ortalaması:-%1.16
listemizi kontrol edebilirmisiniz?
bence bu öneri takıma zarar verebilir çünkü herkes toprak gibi mikızlar bana çiki çiki cezası versenizeBence mantıklı ama eminde olamadım ki ama güzel mantıklıda iyi mi olcak kötü mideleri genişletmesek mi? Offf ama ben kabul ediyorum
Kontrol ettim canım doğruu ama gözlerime inanamadım ne yaptınız sizzz
sen trambolin al takım da arkadan alırYedik canim napalim:d bizim takimda spor disiplinmizde yok pekbide verincede alincada beraber yapiyoruz ne hikmetse :) haftaya ben verirsem benle 6kisi garanti vercektir eminim bizede spor yaotirin ya bizim trampolinimiz yokki:)
bence bu öneri takıma zarar verebilir çünkü herkes toprak gibi mimesela eylül bilerek kaçamak yapar ki daha çok çikolata yesin diye nanikkk
canım bu Eylül çarşamba perşembe dinlemez yeterki çikolata olsunbiliyodum başıma iş açacağını bunun
daha önce de yazdığım gibi sürekli böyle bi sistem hepimizi korkutabilir ve motivasyonu düşürebilir ama mesela çarşamba ve perşembe günleri tam da tartılmaya iki gün kala böyle bişi yaparsak cezadan tırsarak kaçamak yapmaz ve daha iyi kilo verebilirz.
kaptancım bu şekilde olsa daha mı iyi olur sizce yoksa beni dürten bu şeytanı taşlayıp hepten mi unutsak bu olayı
tamam bunun bilincine varabildiyse herkes o zaman ceza sistemimiz değişti
bundan sonra kaçamak yapana büyük boy pizza, iskender, adana kebap, çikolatalı pasta, 500 gram çikolata cezaları falan verecez
oylamaya sunuyorum
canım bu eylül çarşamba perşembe dinlemez yeterki çikolata olsunO yüzden ben bu öneriye sıcak bakmadım ancak takım ne derse o olur siz kabul ederseniz ben ona göre ceza veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?