bende pek sicak bakmiyorum cnm cünki spor yapma istegimiz olmasa bile ceza diye en azindan spora veriyoruz kendimizi
canım bu Eylül çarşamba perşembe dinlemez yeterki çikolata olsuno yüzden ben bu öneriye sıcak bakmadım ancak takım ne derse o olur siz kabul ederseniz ben ona göre ceza veririm
Heyooo birinciyizzzz saldırın çikolatalı pastalaraaiddiayı da kazandıkk :119:
Tebrikler şampiyon takımın şampiyon üyeleriiiHerkesi tebrik ediyorum hepimiz kilo verdik bayrama rağmennn
Haftaya da aynı başarıyı bekliyorum sizlerden
Bu arada takımda 6 kişi kaldık. Üye almayı düşünmüyorum şimdilik biz böyle iyiyiz çok kalabalık olunca 0 verip kaçan çok oluyorr.
Hepinize katılımları ve emekleri için tekrar tekrar teşekkürler
bende yarın diyetisyenden sonra lahmacun olarak kullanacamyaşasııııııııııııııııııııııııın :) herkesi tebrik ediyorumben çikolatalı pasta hakkımı yarın oğlumun doğumgününde kullanıcam
Heyooo birinciyizzzz saldırın çikolatalı pastalaraaiddiayı da kazandıkk :119:
Tebrikler şampiyon takımın şampiyon üyeleriiiHerkesi tebrik ediyorum hepimiz kilo verdik bayrama rağmennn
Haftaya da aynı başarıyı bekliyorum sizlerden
Bu arada takımda 6 kişi kaldık. Üye almayı düşünmüyorum şimdilik biz böyle iyiyiz çok kalabalık olunca 0 verip kaçan çok oluyorr.
canım makul ölçülerde ve bitterbu arada çok hoşuma giden bir araştırmayı paylaşmak istiyorum:
"Bilim insanları, sonuçları Archives of Internal Medicine dergisinde yayımlanan araştırmalarında, 1000'in üzerinde kadın ve erkeğin verilerini inceledi. Araştırmaya katılanların şeker, kalp veya diğer önemli hastalıklarının bulunmamasına dikkat edildi.
Araştırmada, düzenli olarak çikolata yiyenlerin vücut kitle indeksinin daha düşük olduğu tespit edildi.
Bilim insanları, vücut kitle indeksi ile düzenli çikolata tüketimi arasındaki bu bağlantının büyük ihtimalle çikolatanın metabolizmayı canlandırıcı etkisinden kaynaklandığını belirtti.
Bilim insanları ayrıca, deneklerin düzenli, ancak makul ölçülerde çikolata yediklerinin altını çizdi."
alıntı:hemensaglik.com
canım makul ölçülerde ve bitter
oyyy o pasta ne güzel görünüyo öyleeeeyiyin kızlar serbestsiniz bugün ama yarından itibaren düzenli spora ve diyete geçelim hastalıklarımızı atlatalım incecik olalımmm
heyooo birinciyizzzz saldırın çikolatalı pastalaraaIddiayı da kazandıkk :119:
haftaya da aynı başarıyı bekliyorum sizlerden
Bu arada takımda 6 kişi kaldık. üye almayı düşünmüyorum şimdilik biz böyle iyiyiz çok kalabalık olunca 0 verip kaçan çok oluyorr.
ben bittere alıştım şimdi sütlü ağır geliyoAlışkanlıkla alakalı canımm
ha kızlarr bu arada size bir güzel haberim daha var, listeye baktım da eğer yanlış görmediysem pegasus da bireyselde 3. Olduuuuuuu :119: TebriklerrrrrrrrrrrrrrHarikasın canım
281. ETAP DERECEYE GİREN TAKIMLAR
:119: 19 EKİM - 2 KASIM :119:
1) 4.TAKIM (%1,09)
2) 5.TAKIM (%0.72)
3) 13.TAKIM (%0,56):13:
281. ETAP BİREYSEL DERECELER
:119: 19 EKİM - 2 KASIM :119:
1) IIcigdemII (%3.51) 6.TAKIM
2) bekolim (%3.28) 13.TAKIM
3) pegasus07 (%2.91) 4.TAKIM:13:
ETAP SONUNCUSU: maviyesil1999 (-%3.30) 7. TAKIM :18:
canımm uyarın için teşekkürler öyle aceleyle hazırladım ki listeyi kusura bakma düzelttim bile bak şimditubiscim hesaplamalrda ylanislik var canim bizim toplamimiz % 28 6.takiminda -% 26 onlara 5.yazmisisn bize altinci am onlarin toplami - debiz 4.oluyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?