Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bende pek sicak bakmiyorum cnm cünki spor yapma istegimiz olmasa bile ceza diye en azindan spora veriyoruz kendimizi

bence de cezaların spor şeklinde olması daha iyi.zaten hepimizin günlük spor alışkanlığı var.spor cezaları hem vücudu şaşırtır hem de vicdan azabından kurtarır.dolayısıyla motivasyonu da düşürmez.

canım bu Eylül çarşamba perşembe dinlemez yeterki çikolata olsun o yüzden ben bu öneriye sıcak bakmadım ancak takım ne derse o olur siz kabul ederseniz ben ona göre ceza veririm

bence de taşlayın o şetanııııııııııııııııııııı
siz yine eski sisteme devam edin böylesi hepimiz için daha hayırlı olacak gibi, hepimize az kaçamaklı bol sporlu günler diliyorum
bu arada sanırım birinci oluyoruz

Heyooo birinciyizzzz saldırın çikolatalı pastalaraa iddiayı da kazandıkk :119:

Tebrikler şampiyon takımın şampiyon üyeleriii Herkesi tebrik ediyorum hepimiz kilo verdik bayrama rağmennn

Haftaya da aynı başarıyı bekliyorum sizlerden

Bu arada takımda 6 kişi kaldık. Üye almayı düşünmüyorum şimdilik biz böyle iyiyiz çok kalabalık olunca 0 verip kaçan çok oluyorr.

Hepinize katılımları ve emekleri için tekrar tekrar teşekkürler

yaşasııııııııııııııııııııııııın :) herkesi tebrik ediyorum ben çikolatalı pasta hakkımı yarın oğlumun doğumgününde kullanıcam

hepimizi tebrik ediyorume o zaman pastalarımızı yiyip sporumuza sarılalım haftaya,ben çok sevdim bu birincilikleri:)))

bu arada çok hoşuma giden bir araştırmayı paylaşmak istiyorum:

"Bilim insanları, sonuçları Archives of Internal Medicine dergisinde yayımlanan araştırmalarında, 1000'in üzerinde kadın ve erkeğin verilerini inceledi. Araştırmaya katılanların şeker, kalp veya diğer önemli hastalıklarının bulunmamasına dikkat edildi.

Araştırmada, düzenli olarak çikolata yiyenlerin vücut kitle indeksinin daha düşük olduğu tespit edildi.

Bilim insanları, vücut kitle indeksi ile düzenli çikolata tüketimi arasındaki bu bağlantının büyük ihtimalle çikolatanın metabolizmayı canlandırıcı etkisinden kaynaklandığını belirtti.

Bilim insanları ayrıca, deneklerin düzenli, ancak makul ölçülerde çikolata yediklerinin altını çizdi."

alıntı:hemensaglik.com

canım makul ölçülerde ve bitter

oyyy o pasta ne güzel görünüyo öyleeee yiyin kızlar serbestsiniz bugün ama yarından itibaren düzenli spora ve diyete geçelim hastalıklarımızı atlatalım incecik olalımmm

bitterden nefffffffreeettttttttt ediyorum.hayır sahibi bir bilim adamının çıkıp sütlü çikolata yiyin incecik olun demesini bekliyorum.yumurta gibi özür dilesinler caanım çikolatamdan!!!!!!

Ben bittere alıştım şimdi sütlü ağır geliyo alışkanlıkla alakalı canımm

Ha kızlarr bu arada size bir güzel haberim daha var, listeye baktım da eğer yanlış görmediysem pegasus da bireyselde 3. olduuuuuuu :119: tebriklerrrrrrrrrrrrrr harikasın canım

ben mükemmel bir takım olduğumuza inanıyorum ve gerçekten başka üyelere şu an gerek olmadığına inanıyorum sade ama iyiz. Saol tubişim seni tek bıraktım bugün. Kusura bakma ama depo düzeltiyorum toz toprak çok yoruldum.

evet süperiz bittere bayılıyorum 10 kilo olsade yerim valla o pasta beni yıktı ya

Kızlar bayram sonrası bir kaos var şirkette dönemedim tubişim seni yanlız kızlar sizinide bensiz bıraktım ilgilenemedim bu hafta kusura bakmayın olur mu:26::26: Döncem haftaya

kızlar yapılan bir araştırmaya göre(biliyorum bıktınız benden böyle başlayan yazılar görmekten) korku filmi seyretmek kalori yaktırıyormuş. misal:the shining 184 kalori,saw 133 kalori harcatıyormuş.filmlerin insanda yaşattığı gerilim,sıçrama,kalp atışındaki hızlanmaymış bu kalorileri harcatan.ingiliz bilim adamlarıymış bu araştırmayı yapan.

bendekide tam algıda seçicilik.cushing sendromunu araştırırken çikolatayla ilgili araştırmaya,kanal değiştirirken de filmlerle ilgili araştırmaya denk geldim.bakalım daha abidik gubidik nelere denk geleceğim:)))

Kutlayalım nerde o hain pasta

tubiscim hesaplamalrda ylanislik var canim bizim toplamimiz % 28 6.takiminda -% 26 onlara 5.yazmisisn bize altinci am onlarin toplami - de biz 4.oluyoruz :)

Son düzenleme:
sanırım artık iyileştim,uğrayamadığım günlerin acısını çıkartayım biraz.yarın bayılırsanız karışmam.
efenim bendeniz 7 yıldır zayıflamakla bozmuş bir zat olarak netten habire abuk subuk birşeyler bulurum.okuduklarım arasında bende niye işe yaramıyor dediğim çok şey var.ya bende terslik var ya da bilgiler sadece bir hikaye.bir kaç örnek:

yoğurt yemek yağların yakılmasına yardımcı olur:kendimi bildim bileli öğle ve akşam öğününde yoğurt yoksa sofraya oturmam.baba evinde de öyleydi,üniversitede de öyleydi,hala öyle.

az uyku kilo yapar:kızım doğmadan önce günde 8-10 saat uyurdum çiçekler gibi aaaah ah.şimdi de 7.30-8 saat uyuyorum.fark göremiyoru ya siz?

düzenli ve dengeli beslenerek ideal kilonuza kavuşun:hayatımın en fit zamanları düzensiz ve dengesiz beslenmek zorunda olduğum dönemdi(üniversite yıllarım)

bol bol yeşil çay içinnu da yaptım.sadece wc yi daha sık ziyaret ettim..

emzirirken kilo verirsin:3 ay kızımla öyle bir yapışıktıkki şimdiye incecik kalmalıydım.birde ne kadar çok emzirirsen sütün bollaşır derler ya o da hikayeymiş.

ben bir tek şeyi anladım,hareketli olacaksın zayıflamak için gerisi tamamen hikaye.o da yok öyle merdivenleri kullanın,2 durak önce inin falan değil,ter paçalarından akmadan olmuyor bu işler:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…