canım yetişkin bir insana 7-8 saat uyku yeterli olduğu için fark göremiyorsundur.sanırım artık iyileştim,uğrayamadığım günlerin acısını çıkartayım biraz.yarın bayılırsanız karışmam.
efenim bendeniz 7 yıldır zayıflamakla bozmuş bir zat olarak netten habire abuk subuk birşeyler bulurum.okuduklarım arasında bende niye işe yaramıyor dediğim çok şey var.ya bende terslik var ya da bilgiler sadece bir hikaye.bir kaç örnek:
yoğurt yemek yağların yakılmasına yardımcı olur:kendimi bildim bileli öğle ve akşam öğününde yoğurt yoksa sofraya oturmam.baba evinde de öyleydi,üniversitede de öyleydi,hala öyle.
az uyku kilo yapar:kızım doğmadan önce günde 8-10 saat uyurdum çiçekler gibi aaaah ah.şimdi de 7.30-8 saat uyuyorum.fark göremiyoru ya siz?
düzenli ve dengeli beslenerek ideal kilonuza kavuşun:hayatımın en fit zamanları düzensiz ve dengesiz beslenmek zorunda olduğum dönemdi(üniversite yıllarım)
bol bol yeşil çay içinnu da yaptım.sadece wc yi daha sık ziyaret ettim..
emzirirken kilo verirsin:3 ay kızımla öyle bir yapışıktıkki şimdiye incecik kalmalıydım.birde ne kadar çok emzirirsen sütün bollaşır derler ya o da hikayeymiş.
ben bir tek şeyi anladım,hareketli olacaksın zayıflamak için gerisi tamamen hikaye.o da yok öyle merdivenleri kullanın,2 durak önce inin falan değil,ter paçalarından akmadan olmuyor bu işler:)))
canımm uyarın için teşekkürler öyle aceleyle hazırladım ki listeyi kusura bakma düzelttim bile bak şimdi
valla kazandik süpersiniz kizlarrrHeyooo birinciyizzzz saldırın çikolatalı pastalaraaiddiayı da kazandıkk :119:
Tebrikler şampiyon takımın şampiyon üyeleriiiHerkesi tebrik ediyorum hepimiz kilo verdik bayrama rağmennn
Haftaya da aynı başarıyı bekliyorum sizlerden
Bu arada takımda 6 kişi kaldık. Üye almayı düşünmüyorum şimdilik biz böyle iyiyiz çok kalabalık olunca 0 verip kaçan çok oluyorr.
Hepinize katılımları ve emekleri için tekrar tekrar teşekkürler
afiyet olsun cnm oglusununda yeni yasi kutlu olsun.Allah anali babali kardesli ve teyzoslu nice dogumgünleri nasip etsin,agzinizin tadi bozulmadan saglikli nice yillarayaşasııııııııııııııııııııııııın :) herkesi tebrik ediyorumben çikolatalı pasta hakkımı yarın oğlumun doğumgününde kullanıcam
bende yarin kullanacam ama karar veremedim simdi kücük kizim yarin pizza yap diyor büyügü lahmacun bende bilemedim simdi yani ikisinden birini tüketecegim yarinbende yarın diyetisyenden sonra lahmacun olarak kullanacam
ayy cnm sevilmezmi birincilik bu kim sevmezhepimizi tebrik ediyorume o zaman pastalarımızı yiyip sporumuza sarılalım haftaya,ben çok sevdim bu birincilikleri:)))
bende sana aynennnn katiliyorum bir bitter sevmeyen daha o ne be yenilirmi o gerci ben ciko sevmem genel olarak ama sütlülerden ayda yildada olsa agzima atarim bitteri eve almam kesinlikle, vize verilmiyor yani bitterebitterden nefffffffreeettttttttt ediyorum.hayır sahibi bir bilim adamının çıkıp sütlü çikolata yiyin incecik olun demesini bekliyorum.yumurta gibi özür dilesinler caanım çikolatamdan!!!!!!
Ben bittere alıştım şimdi sütlü ağır geliyoalışkanlıkla alakalı canımm
Ha kızlarr bu arada size bir güzel haberim daha var, listeye baktım da eğer yanlış görmediysem pegasus da bireyselde 3. olduuuuuuu :119: tebriklerrrrrrrrrrrrrrharikasın canım
oyyyy oyyy takimin cimcimesi seni görende cennetlik oluyor valla tskrlr cnm,bende tüm takimi tebrik ediyorum takim ruhunu en iyi yansitan takimiz sanimcaTakımımızın annesi süpersin tebrik ediyorum.
hadi bu hafta seni hosgördük cnm nede olsa emir demiri keser sen isine bak haftaya bomba gibi gel bakemKızlar bayram sonrası bir kaos var şirkette dönemedim tubişim seni yanlız kızlar sizinide bensiz bıraktım ilgilenemedim bu hafta kusura bakmayın olur mu:26::26: Döncem haftaya
tskrlr cnmm bende sizi tebrik ediyorum ayni sekilde bende sana hayranim,yaptigin sporlari görünce bi hevesleniyorum ama totoma zor geliyorki kalkimde spor yapim ne olacak bu halim bilmiyorumpegasus tebrik ederim,süpersinnenerjine de azmine de hayranım vallahi
kızlar yapılan bir araştırmaya göre(biliyorum bıktınız benden böyle başlayan yazılar görmekten) korku filmi seyretmek kalori yaktırıyormuş. misal:the shining 184 kalori,saw 133 kalori harcatıyormuş.filmlerin insanda yaşattığı gerilim,sıçrama,kalp atışındaki hızlanmaymış bu kalorileri harcatan.ingiliz bilim adamlarıymış bu araştırmayı yapan.
bendekide tam algıda seçicilik.cushing sendromunu araştırırken çikolatayla ilgili araştırmaya,kanal değiştirirken de filmlerle ilgili araştırmaya denk geldim.bakalım daha abidik gubidik nelere denk geleceğim:)))
canım yetişkin bir insana 7-8 saat uyku yeterli olduğu için fark göremiyorsundur.
yoğurt konusunda ise herşeyi fazla fazla yiyip hareket etmezsen yoğurt durduğu yerden yağ yaktırmaztempolu hareket yağ yakımı için şart. yoğurt ise yardımcı.
yeşil çay metabolizmayı hızlandırıyor ama konu yine biraz hareket etmeye dayanıyor oturduğun yerden yeşilçay içilirse tabi bi işe yaramazyaaa gördüğün gibi herşey harekete dayanıyor ne kadar ter o kadar yağ ve kilo kaybı
diğer herşey yardımcı ama esas olan harekethareket başkan bizler şampiyon
Canımmm tebrik ederim seni bireysel derece yaptın ve takımın birinci olmasındaki en büyük pay da senin bu hafta :119: çoook teşekkürlervalla kazandik süpersiniz kizlarrr
simdilik yeni üyeye ihtiyac yok cnm biz bize yetiyoruz
afiyet olsun cnm oglusununda yeni yasi kutlu olsun.Allah anali babali kardesli ve teyzoslu nice dogumgünleri nasip etsin,agzinizin tadi bozulmadan saglikli nice yillara
bende yarin kullanacam ama karar veremedim simdi kücük kizim yarin pizza yap diyor büyügü lahmacun bende bilemedim simdi yani ikisinden birini tüketecegim yarin
ayy cnm sevilmezmi birincilik bu kim sevmezama haftaya bilemedim regl olacam ki fazla cikma ihtimalim var umarim olmaz bakalim artik
bende sana aynennnn katiliyorum bir bitter sevmeyen daha o ne be yenilirmi o gerci ben ciko sevmem genel olarak ama sütlülerden ayda yildada olsa agzima atarim bitteri eve almam kesinlikle, vize verilmiyor yani bittere
utandimmi simardimmi anlamadim simdi cnm valla sen olmasan o derecelerde olmazdi su iddiayi atmasaydin ortaya kesinlikle dikkat etmeyip artida cikacaktim
oyyyy oyyy takimin cimcimesi seni görende cennetlik oluyor valla tskrlr cnm,bende tüm takimi tebrik ediyorum takim ruhunu en iyi yansitan takimiz sanimca
hadi bu hafta seni hosgördük cnm nede olsa emir demiri keser sen isine bak haftaya bomba gibi gel bakem
tskrlr cnmm bende sizi tebrik ediyorum ayni sekilde bende sana hayranim,yaptigin sporlari görünce bi hevesleniyorum ama totoma zor geliyorki kalkimde spor yapim ne olacak bu halim bilmiyorum
ayy öldüm cnm gülmekten ne iyimis o zaman habire izleyin,izleyin diyorum cünki ben korku filmi izleyemiyorum yani cizgi filmlerde bile görmeye dayanamiyorum o sekilsiz seyleri ayy evdede yanlizim bak korktum simdi:18::18::18:
yani kisacasi göz ucuyla bile bakamam oturdugum yerden metabolizma hizlandirma hayallerim baslamadan bitti
aynen ondan valla ne güzel özetlemissin. zeburus cnm sende haklisin aslinda bende isterim hareketsiz gitsin kilolar ama olmuyor bakma ben spora pek yüklenmiyorum ama benim canavarlar yetiyo banasenin kizcede bi ayaklansin bak görürsün o zaman
günaydın benim güzel takımım
hemen menümü yazıp kaçıcam yazdıklarınıza bir göz attım fakat hazırlıklara başlamam gerek
sabah
2 dilim tam buğday
b.peynir
çay
ara
kahvaltılık gevrek
süt
öğlen
salatalı kumpir
ayran
akşam
çeyreğin yarıısı yani küçük bir dilim patatesli omlet
2 küçük z.yağlı biber dolması
gece
1 elma
gece 3'te yattım acıktığım için meyve yedim
su 2 lt
spor
30 dk leslie
100 mekik
mesaj 17
kızlar herkese günaydın. Bugün diyetisyen günü kilo verdim ama umarım yağlardan da gitmiştir endişeliyim bayram cozutmalarımdan dolayı :18:
Dünkü menüm:
Sabah: 2 galeta + 1 bardak süt
ara: 1 bardak ayran
öğle: 4 kaşık bezelye yemeği + 1 dilim ekmek + 2 kaşık yoğurt
ara: 1 bardak ayran
akşam: 3 kepçe mercimek çorba + 2 dilim ekmek
ara: 1 elma
su: 3 lt
spor: Yapamadım valla çok yorgundum(merak etmeyin bugün yağ almış olursam kesin spora başlıyorum ki aldım gibi yağdan)
kızlar telefonda tubişle konuşuyorum günde 1 paket sigara içiyormuş. herkes tubişe ceza veriyoruz.
canım yetişkin bir insana 7-8 saat uyku yeterli olduğu için fark göremiyorsundur.
yoğurt konusunda ise herşeyi fazla fazla yiyip hareket etmezsen yoğurt durduğu yerden yağ yaktırmaztempolu hareket yağ yakımı için şart. yoğurt ise yardımcı.
yeşil çay metabolizmayı hızlandırıyor ama konu yine biraz hareket etmeye dayanıyor oturduğun yerden yeşilçay içilirse tabi bi işe yaramazyaaa gördüğün gibi herşey harekete dayanıyor ne kadar ter o kadar yağ ve kilo kaybı
diğer herşey yardımcı ama esas olan harekethareket başkan bizler şampiyon
ben veremeyeceğim vallahi,çeyrek pakette ben tüketiyorum zıkkımı(kızçeden önce 1 paketti.
ya bu cocuklarla hicbirsey yazamiyorum ne yaziyorsam kayboluyorkızlar telefonda tubişle konuşuyorum günde 1 paket sigara içiyormuş. herkes tubişe ceza veriyoruz.
yukaridaki cvp senin icinde gecerli cnm lütfen cocuklarimizi annesiz birakmamak iocin bir an önce birakalim sigarayiben veremeyeceğim vallahi,çeyrek pakette ben tüketiyorum zıkkımı(kızçeden önce 1 paketti.
bu cezalara sende dahilsin
kızlar duydunuz zeburusada ceza verelim lütfen
kızlar telefonda tubişle konuşuyorum günde 1 paket sigara içiyormuş. herkes tubişe ceza veriyoruz.
ayy olamaz ya o kadar yazmistim hepsi güme gitti neyse yeniden yazim bari
simdi size 2 sorum olacak
Soru 1
bir tane sac düzlestiri almisti esim hediye olarak markasi remington 9500 pearl
bende hevesle denedim hemen ve sacimdan duman cikti ve yanik kokusu geldi
aslinda benim saclarim zaten düz sadece dalga ve bukle yapmak icin istemistim
cok da güzel bukleler yapti ve kalici fakat ben rahat edemedim ve götürüp iade ettim
dün de gittim roventanin optiliss 230 serisini aldim benim saclar yapili oldugu icin kizimin sacinda denedim ve ondada ayni sekilde duman ve koku olodu cok güzel bukle yapti fakat kalici olmadi yani kisa süre sonra bozuldu
söylede bir durum var kizimn sacina hic bir sprey veya jöle sürmedim ve onun saclari da düzdür fönlü gibi bunun etkiside olmus olabilir
simdide pisman oldum ki eskisini götürdüm fakat bir yandanda götürmeseydim her zaman icimden acaba diyecektim
yani gelen gideni aratiyormus
birde size sorayim dedim acaba kullananiniz varmi bu markalardan fikir istiyorum sadece
Soru 2
bizde 2 tane pc var biri bana digeri esime ait
ben bana ait olandan giriyordum fakat artik giremiyorum ve esimden pc dilenmekte agrima gidiyor
söyle giremiyorum
nik ve sifremi giriyorum ve kk ne hosgeldiniz,umariz formumuzda iyi vakit gecirirsiniz yazisi cikiyor
tamam her sey normal seyirde
fakat yazi gidiyor sonra benim nik ve sifrede gidiyor bir misafirden farkim kalmiyor yani
hic bir islem yapamiyorum tekrar giris yapiyorum ve ne kadar tekrarlarsam tekrarlayayim yazinin kaybolmasiyla birlikte benim bilgilerimde kayboluyor
ayni durumu yasayan oldumu hic aranizda
ve ne yapmam gerekli bu sorunu düzeltmek iciin
simdiden tskrlr yardimlariniz icin
sendemi iciyorsun? eylül senle benden baska herkes iciyo cnm dikkat et de onlar bize ceza vermesin icmedigimiz icinüzgünüm sigara benim de derdim( sigara içene ceza işlemez maalesef illet bir alışkanlık...
günaydın kızlar
haftasonu için üzgünüm çok yoğundum gelemdim.
cumartesi günkü menümü hiç sormayın direk cezaları alabilirm. Bu arada pazar sabahı tartıldım kilo almamıştım bu biraz rahatlattı.
pazar menü
sabah
2 dilim çavdar
peyaz peynir
haşlanmış yumurta
çay
öğlen
kahvaltılık gevrek
süt
ara
1 elma
ara
1 küçük dilim mozaik pasta
akşam
ton balıklı salata
az makarna
spor
ev temizliği + halı yıkama ,halı silme, halı dövme bu hafta halılarla bozdum kafayı :)
su 1 lt
mesaj yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?