Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım yetişkin bir insana 7-8 saat uyku yeterli olduğu için fark göremiyorsundur.

yoğurt konusunda ise herşeyi fazla fazla yiyip hareket etmezsen yoğurt durduğu yerden yağ yaktırmaz tempolu hareket yağ yakımı için şart. yoğurt ise yardımcı.

yeşil çay metabolizmayı hızlandırıyor ama konu yine biraz hareket etmeye dayanıyor oturduğun yerden yeşilçay içilirse tabi bi işe yaramaz yaaa gördüğün gibi herşey harekete dayanıyor ne kadar ter o kadar yağ ve kilo kaybı

diğer herşey yardımcı ama esas olan hareket hareket başkan bizler şampiyon

valla kazandik süpersiniz kizlarrr
simdilik yeni üyeye ihtiyac yok cnm biz bize yetiyoruz
yaşasııııııııııııııııııııııııın :) herkesi tebrik ediyorum ben çikolatalı pasta hakkımı yarın oğlumun doğumgününde kullanıcam
afiyet olsun cnm oglusununda yeni yasi kutlu olsun.Allah anali babali kardesli ve teyzoslu nice dogumgünleri nasip etsin,agzinizin tadi bozulmadan saglikli nice yillara
bende yarın diyetisyenden sonra lahmacun olarak kullanacam
bende yarin kullanacam ama karar veremedim simdi kücük kizim yarin pizza yap diyor büyügü lahmacun bende bilemedim simdi yani ikisinden birini tüketecegim yarin
hepimizi tebrik ediyorume o zaman pastalarımızı yiyip sporumuza sarılalım haftaya,ben çok sevdim bu birincilikleri:)))
ayy cnm sevilmezmi birincilik bu kim sevmez ama haftaya bilemedim regl olacam ki fazla cikma ihtimalim var umarim olmaz bakalim artik
bitterden nefffffffreeettttttttt ediyorum.hayır sahibi bir bilim adamının çıkıp sütlü çikolata yiyin incecik olun demesini bekliyorum.yumurta gibi özür dilesinler caanım çikolatamdan!!!!!!
bende sana aynennnn katiliyorum bir bitter sevmeyen daha o ne be yenilirmi o gerci ben ciko sevmem genel olarak ama sütlülerden ayda yildada olsa agzima atarim bitteri eve almam kesinlikle, vize verilmiyor yani bittere
utandimmi simardimmi anlamadim simdi cnm valla sen olmasan o derecelerde olmazdi su iddiayi atmasaydin ortaya kesinlikle dikkat etmeyip artida cikacaktim
Takımımızın annesi süpersin tebrik ediyorum.
oyyyy oyyy takimin cimcimesi seni görende cennetlik oluyor valla tskrlr cnm,bende tüm takimi tebrik ediyorum takim ruhunu en iyi yansitan takimiz sanimca
Kızlar bayram sonrası bir kaos var şirkette dönemedim tubişim seni yanlız kızlar sizinide bensiz bıraktım ilgilenemedim bu hafta kusura bakmayın olur mu:26::26: Döncem haftaya
hadi bu hafta seni hosgördük cnm nede olsa emir demiri keser sen isine bak haftaya bomba gibi gel bakem
pegasus tebrik ederim,süpersinnenerjine de azmine de hayranım vallahi
tskrlr cnmm bende sizi tebrik ediyorum ayni sekilde bende sana hayranim,yaptigin sporlari görünce bi hevesleniyorum ama totoma zor geliyorki kalkimde spor yapim ne olacak bu halim bilmiyorum
ayy öldüm cnm gülmekten ne iyimis o zaman habire izleyin,izleyin diyorum cünki ben korku filmi izleyemiyorum yani cizgi filmlerde bile görmeye dayanamiyorum o sekilsiz seyleri ayy evdede yanlizim bak korktum simdi:18::18::18:
yani kisacasi göz ucuyla bile bakamam oturdugum yerden metabolizma hizlandirma hayallerim baslamadan bitti

aynen ondan valla ne güzel özetlemissin. zeburus cnm sende haklisin aslinda bende isterim hareketsiz gitsin kilolar ama olmuyor bakma ben spora pek yüklenmiyorum ama benim canavarlar yetiyo bana senin kizcede bi ayaklansin bak görürsün o zaman

Canımmm tebrik ederim seni bireysel derece yaptın ve takımın birinci olmasındaki en büyük pay da senin bu hafta :119: çoook teşekkürler

bence lahmacun ye daha güzel bende öyle yapacam diyetisyenden gelince

Kızlar herkese günaydın. Bugün diyetisyen günü kilo verdim ama umarım yağlardan da gitmiştir endişeliyim bayram cozutmalarımdan dolayı :18:

Dünkü menüm:

Sabah: 2 galeta + 1 bardak süt
Ara: 1 bardak ayran
Öğle: 4 kaşık bezelye yemeği + 1 dilim ekmek + 2 kaşık yoğurt
Ara: 1 bardak ayran
Akşam: 3 kepçe mercimek çorba + 2 dilim ekmek
Ara: 1 elma

Su: 3 lt
Spor: Yapamadım valla çok yorgundum (Merak etmeyin bugün yağ almış olursam kesin spora başlıyorum ki aldım gibi yağdan)

günaydın benim güzel takımım
hemen menümü yazıp kaçıcam yazdıklarınıza bir göz attım fakat hazırlıklara başlamam gerek
sabah
2 dilim tam buğday
b.peynir
çay

ara
kahvaltılık gevrek
süt

öğlen
salatalı kumpir
ayran

akşam
çeyreğin yarıısı yani küçük bir dilim patatesli omlet
2 küçük z.yağlı biber dolması

gece
1 elma

gece 3'te yattım acıktığım için meyve yedim

su 2 lt
spor
30 dk leslie
100 mekik
mesaj 17

hem öğlen hem akşam patates yemişsin ama sporun için ki bu ara pek spor yapan olmadığı için seni tebrik ediyorum bravo

sanki az değil mi tubişim sen sanki cezayı hakettin gibi ne dersin ? O zaman sana 100 mekik cezası yap ama tamam mı bunu mutlaka

tünaydınnn herkeseeee:)
menümü yazıyım hazırlıklar devam yiğenimin doğum gğnü için kaçmam lazım hemen...

sabah
çeyrek simit
çay

ara
ıhlamur

öğlen
2 tatlı kaşığı buldur pilacı
tavuk sote
salata

akşam
küçük bir dilim patatesli omlet
peynir
çay

gece
ıhlamur

spor yine yapamadım hastalığım hala devam ediyo bugün de iğne olıyım yarına dinç kalkcam sporlarımı tamamlıcam inşallah

cevabım gitti ama üşenmeden yine yazıcam

demek istediğim de bu.hani bu kilolar alınır,sonra da mucizeler aranır ya bir an önce kurtulmak için.tabi yoktur öyle bir şey.sonra öz eleştiri yapılır,ben nerede hata yapıyorum diye.kendimi bildim bileli aynı yemek düzenim vardır,her gün mutlaka tatlı veya çikolatam vardır.hatta evlenmeden önce günde 2 lt ye yakın kola içiyordum sonra mısır şurubundan ötürü bıraktım.ona rağmen 58 kiloydum.noldu da 25 yaşında 58 ken daha 26 bitmeden 75 oldum.noldu da hamile kalana kadar(beş buçuk yıl neredeyse)76 yı görmedim.tek fark hareket işte.toplu taşıma araçlarını çok nadir kullanırdım,her yere yürüyerek giderdim.yürüyüş mesafesi yarım saatse otobüs beklemek gereksiz gelirdi.başka sporum da yoktu yani.yağ yakmaya yardımcı yiyecek falan da yok bana göre.yağ yakıcı tek şey hareket.şimdi ister spor yap,ister çarşı pazar gez hareketlen kızım diyorum kendime:))o yüzden bu hafta multi hareketli olmaya karar verdim.bekle beni 75,ilk hedefim sensin:))))))))))

kızlar telefonda tubişle konuşuyorum günde 1 paket sigara içiyormuş. herkes tubişe ceza veriyoruz.
ya bu cocuklarla hicbirsey yazamiyorum ne yaziyorsam kayboluyor
yani tubiscigim özetle sigara sagliga zararlidir musait bir zamanda yarintiyla yazarim
ben veremeyeceğim vallahi,çeyrek pakette ben tüketiyorum zıkkımı(kızçeden önce 1 paketti.
yukaridaki cvp senin icinde gecerli cnm lütfen cocuklarimizi annesiz birakmamak iocin bir an önce birakalim sigarayi
bu cezalara sende dahilsin

kızlar duydunuz zeburusada ceza verelim lütfen

simdilik uyardim tekrarinda ceza gelecek sigara kesinlikle hayatimizin en büyük yanlislarindan lütfen kullanmayalim

ayy olamaz ya o kadar yazmistim hepsi güme gitti neyse yeniden yazim bari
simdi size 2 sorum olacak

Soru 1

bir tane sac düzlestiri almisti esim hediye olarak markasi remington 9500 pearl
bende hevesle denedim hemen ve sacimdan duman cikti ve yanik kokusu geldi
aslinda benim saclarim zaten düz sadece dalga ve bukle yapmak icin istemistim
cok da güzel bukleler yapti ve kalici fakat ben rahat edemedim ve götürüp iade ettim
dün de gittim roventanin optiliss 230 serisini aldim benim saclar yapili oldugu icin kizimin sacinda denedim ve ondada ayni sekilde duman ve koku olodu cok güzel bukle yapti fakat kalici olmadi yani kisa süre sonra bozuldu
söylede bir durum var kizimn sacina hic bir sprey veya jöle sürmedim ve onun saclari da düzdür fönlü gibi bunun etkiside olmus olabilir
simdide pisman oldum ki eskisini götürdüm fakat bir yandanda götürmeseydim her zaman icimden acaba diyecektim
yani gelen gideni aratiyormus
birde size sorayim dedim acaba kullananiniz varmi bu markalardan fikir istiyorum sadece

Soru 2

bizde 2 tane pc var biri bana digeri esime ait
ben bana ait olandan giriyordum fakat artik giremiyorum ve esimden pc dilenmekte agrima gidiyor
söyle giremiyorum
nik ve sifremi giriyorum ve kk ne hosgeldiniz,umariz formumuzda iyi vakit gecirirsiniz yazisi cikiyor
tamam her sey normal seyirde
fakat yazi gidiyor sonra benim nik ve sifrede gidiyor bir misafirden farkim kalmiyor yani
hic bir islem yapamiyorum tekrar giris yapiyorum ve ne kadar tekrarlarsam tekrarlayayim yazinin kaybolmasiyla birlikte benim bilgilerimde kayboluyor

ayni durumu yasayan oldumu hic aranizda

ve ne yapmam gerekli bu sorunu düzeltmek iciin
simdiden tskrlr yardimlariniz icin

Son düzenleme:

canım saç şekillendirici için bişey diyemiycem ama benim iş yerindeki bilgisayarda oluyor kullanıcı adını ve şifreni girdikten sonra yanında beni hatırla linki var oraya tıklamayı denedin mi?

günaydın kızlar
haftasonu için üzgünüm çok yoğundum gelemdim.
cumartesi günkü menümü hiç sormayın direk cezaları alabilirm. Bu arada pazar sabahı tartıldım kilo almamıştım bu biraz rahatlattı.

pazar menü

sabah
2 dilim çavdar
peyaz peynir
haşlanmış yumurta
çay

öğlen
kahvaltılık gevrek
süt

ara
1 elma

ara
1 küçük dilim mozaik pasta

akşam
ton balıklı salata
az makarna

spor
ev temizliği + halı yıkama ,halı silme, halı dövme bu hafta halılarla bozdum kafayı :)
su 1 lt
mesaj yok

üzgünüm sigara benim de derdim ( sigara içene ceza işlemez maalesef illet bir alışkanlık...
sendemi iciyorsun? eylül senle benden baska herkes iciyo cnm dikkat et de onlar bize ceza vermesin icmedigimiz icin
saka bir yana sana ve icen diger arkadaslara söylüyorum aci ama sigara erken öldürür arkadaslar,nefes almayi zorlar,cilde cok zarar verir,kötü kokmanizi saglar,9 sene icmis ve birakmis biri olarak söylüyorum cnm kesinlikle sigara icene ceza islemez belki ama bide söyle düsünün cocuklarinizi annesiz birakmakmi istiyorsunuz ve büyüdüklerinde onlarinda birer sigara bagimlisi olmasini nasil engeleyeceksiniz,kimi örnek göstereceksiniz??
kendiniz icin birakamiyorsaniz sevdikleriniz icin günde 2 sigara az icin bakin naisl birakiyorsunuz
tabiki karar size ait ama ben sadece bildiklerinizi size sesli bir sekilde söylemek istedim
QUOTE=topraks;27153722]canım saç şekillendirici için bişey diyemiycem ama benim iş yerindeki bilgisayarda oluyor kullanıcı adını ve şifreni girdikten sonra yanında beni hatırla linki var oraya tıklamayı denedin mi?[/QUOTE]
denedim cnm ya olmuyor

sigara icin ayri cumartesi icin ayri ceza alacaksin eylülden
bence gayet güzel cnm

kizlar bu gün cok kötü hissediyorum ve bebiskomda ayni durumda umarim atlatiriz
hemen menümü yazayim
cumartesi bende hic yazmayayim,dönerler,kolalar falan
pazar
sabah
yumurta salatasi,2 dl ekmek,1 dl peynirli börek
ögle
yok
aksam
1 ufak lahmacun,ayran,salata
spor maleseff yok ve yapmak hic icimden gelmiyor hadi beni gaza getirinde yapimsu
2 lt kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…