kizlar bu gün cok kötü hissediyorum ve bebiskomda ayni durumda umarim atlatiriz
hemen menümü yazayim
cumartesi bende hic yazmayayim,dönerler,kolalar falan
pazar
sabah
yumurta salatasi,2 dl ekmek,1 dl peynirli börek
ögle
yok
aksam
1 ufak lahmacun,ayran,salata
spor maleseff yok ve yapmak hic icimden gelmiyor hadi beni gaza getirinde yapimsu
2 lt kadar
günaydın kızlar bugün hafta başı o yüzden çok yoğun olucam şimdi pazar günkü menümü yazıyım hemen keçıcam öpüyorum hepinizi
sabah
2 dilim çavdar
peyaz peynir
haşlanmış yumurta
çay
öğlen
kahvaltılık gevrek
süt
ara
1 küçük dilim mozaik pasta
akşam
3 adet beyaz lahana sarma
yoğurt
ara
süt
1 ince dilim kek
spor
ev temizliği ( asıl spora bugün başlıcam dün evde değildim yapamadım zaten temizlik spor gibi oldu:)
su 1 lt
mesaj yok
merhabalar arkadaşlar.iyi haftalar herkese!!!!hafta sonları gezmeye pek alışmışım,kızçemin keyfi yok diye evdeydik cumartesi pazar.içim daraldı ama iyi de oldu,ikimiz de iyice toparlandık.bu hafta multi hareketli olacağım diyordum ya bu saate kadar evimi temizledim,sporumu yaptım,yemeğimi yaptım.kocişim hanidir karaorman pastası istiyordu,birazdan da onu yapayım.allahtan ben sevmiyorum karaormanı da gönül rahatlığıyla yapabiliyorum.dünkü menüme gelirsek:
sabah:
waffle(az miktar bitter sarelle sürdüm,meyve koymadım)
çay
akşam:
1.5 tane fırında levrek
mor lahana salatası
gece
1 bardak boza
2 tane mandalina
spor:yok
su:3 lt
evet bugünden itibaren özüme dönüyorum,gerek diyette,gerekse sporda daha hırslıyım:))))))))bekle beni 75 kilo en geç 16 kasımda buluşacağız:))eğer 16 kasımda 75 olmazsam çok pis ceza vereceğim kendime!!!
günaydın kızlar bugün hafta başı o yüzden çok yoğun olucam şimdi pazar günkü menümü yazıyım hemen keçıcam öpüyorum hepinizi
sabah
2 dilim çavdar
peyaz peynir
haşlanmış yumurta
çay
öğlen
kahvaltılık gevrek
süt
ara
akşam
yoğurt
ara
süt
1 ince dilim kek
spor
ev temizliği ( asıl spora bugün başlıcam dün evde değildim yapamadım zaten temizlik spor gibi oldu:)
su 1 lt
mesaj yok
kızlar tam dört gün oldu depodan çıkamıyorum pislik içindeyim toz artık toz değil katman çamur olmuş tubiş aradı şu an nete girmediğini bir sorun olduğunu söyledibilgilerinize. bugün herkesin işi var galiba bize kesin nazar değdi ya
kızlar tam dört gün oldu depodan çıkamıyorum pislik içindeyim toz artık toz değil katman çamur olmuş tubiş aradı şu an nete girmediğini bir sorun olduğunu söyledibilgilerinize. bugün herkesin işi var galiba bize kesin nazar değdi ya
hafta sonu hoş bir sürprizle karşılaştım.kocişim daha takıma girdiğim zaman 75 kilo ol sana akıllı telefon alayım demişti.geçen hafta hamile kalmadan önce giydiğim kotumu giydim 2-3 kere(kilomu söylemiyordum eşime,70 te söyleyeceğim diyordum).cumartesi mesaiye gidiyorum diye çıktı telefonla döndü.e dedim ben daha 78 im.kot pantolon şaşırtmış bizimkini:)))şimdi yılbaşına kadar 70 kilo olursan bir güzellik düşünürüm diyor.hadi bakalım,2 ay ve 8 kilo var önümüzde:))
mesajlarım 5 taneymiş. yarın maydanoz kürüne başlıyorum.bir iğrenç ödem var nefes aldırmıyor.aynada kendime bakmaya tahammül edemiyorum,o derece yani.maydanozdan medet umuyorum artık.
akşam evde olmadığın belli menümüz hemen değişmiş :) bu arada Ahu'nun yaptığı kekin resmini facede gördüm götürün bakalım
ya bu cocuklarla hicbirsey yazamiyorum ne yaziyorsam kayboluyor
yani tubiscigim özetle sigara sagliga zararlidir musait bir zamanda yarintiyla yazarim
yukaridaki cvp senin icinde gecerli cnm lütfen cocuklarimizi annesiz birakmamak iocin bir an önce birakalim sigarayi
simdilik uyardim tekrarinda ceza gelecek sigara kesinlikle hayatimizin en büyük yanlislarindan lütfen kullanmayalim
ayy olamaz ya o kadar yazmistim hepsi güme gitti neyse yeniden yazim bari
simdi size 2 sorum olacak
Soru 1
bir tane sac düzlestiri almisti esim hediye olarak markasi remington 9500 pearl
bende hevesle denedim hemen ve sacimdan duman cikti ve yanik kokusu geldi
aslinda benim saclarim zaten düz sadece dalga ve bukle yapmak icin istemistim
cok da güzel bukleler yapti ve kalici fakat ben rahat edemedim ve götürüp iade ettim
dün de gittim roventanin optiliss 230 serisini aldim benim saclar yapili oldugu icin kizimin sacinda denedim ve ondada ayni sekilde duman ve koku olodu cok güzel bukle yapti fakat kalici olmadi yani kisa süre sonra bozuldu
söylede bir durum var kizimn sacina hic bir sprey veya jöle sürmedim ve onun saclari da düzdür fönlü gibi bunun etkiside olmus olabilir
simdide pisman oldum ki eskisini götürdüm fakat bir yandanda götürmeseydim her zaman icimden acaba diyecektim
yani gelen gideni aratiyormus
birde size sorayim dedim acaba kullananiniz varmi bu markalardan fikir istiyorum sadece
Soru 2
bizde 2 tane pc var biri bana digeri esime ait
ben bana ait olandan giriyordum fakat artik giremiyorum ve esimden pc dilenmekte agrima gidiyor
söyle giremiyorum
nik ve sifremi giriyorum ve kk ne hosgeldiniz,umariz formumuzda iyi vakit gecirirsiniz yazisi cikiyor
tamam her sey normal seyirde
fakat yazi gidiyor sonra benim nik ve sifrede gidiyor bir misafirden farkim kalmiyor yani
hic bir islem yapamiyorum tekrar giris yapiyorum ve ne kadar tekrarlarsam tekrarlayayim yazinin kaybolmasiyla birlikte benim bilgilerimde kayboluyor
ayni durumu yasayan oldumu hic aranizda
ve ne yapmam gerekli bu sorunu düzeltmek iciin
simdiden tskrlr yardimlariniz icin
üzgünüm sigara benim de derdim( sigara içene ceza işlemez maalesef illet bir alışkanlık...
günaydın kızlar
haftasonu için üzgünüm çok yoğundum gelemdim.
cumartesi günkü menümü hiç sormayın direk cezaları alabilirm. Bu arada pazar sabahı tartıldım kilo almamıştım bu biraz rahatlattı.
pazar menü
sabah
2 dilim çavdar
peyaz peynir
haşlanmış yumurta
çay
öğlen
kahvaltılık gevrek
süt
ara
1 elma
ara
akşam
ton balıklı salata
az makarna
spor
ev temizliği + halı yıkama ,halı silme, halı dövme bu hafta halılarla bozdum kafayı :)
su 1 lt
mesaj yok
kizlar bu gün cok kötü hissediyorum ve bebiskomda ayni durumda umarim atlatiriz
hemen menümü yazayim
cumartesi bende hic yazmayayim,dönerler,kolalar falan
pazar
sabah
yumurta salatasi,2 dl ekmek,1 dl peynirli börek
ögle
yok
aksam
1 ufak lahmacun,ayran,salata
spor maleseff yok ve yapmak hic icimden gelmiyor hadi beni gaza getirinde yapimsu
2 lt kadar
sabah
2 dilim çavdar
peyaz peynir
haşlanmış yumurta
çay
öğlen
kahvaltılık gevrek
süt
ara
akşam
yoğurt
ara
süt
1 ince dilim kek
spor
su 1 lt
mesaj yok
merhabalar arkadaşlar.iyi haftalar herkese!!!!hafta sonları gezmeye pek alışmışım,kızçemin keyfi yok diye evdeydik cumartesi pazar.içim daraldı ama iyi de oldu,ikimiz de iyice toparlandık.bu hafta multi hareketli olacağım diyordum ya bu saate kadar evimi temizledim,sporumu yaptım,yemeğimi yaptım.kocişim hanidir karaorman pastası istiyordu,birazdan da onu yapayım.allahtan ben sevmiyorum karaormanı da gönül rahatlığıyla yapabiliyorum.dünkü menüme gelirsek:
sabah:
waffle(az miktar bitter sarelle sürdüm,meyve koymadım)
çay
akşam:
1.5 tane fırında levrek
mor lahana salatası
gece
1 bardak boza
2 tane mandalina
spor:yok
evet bugünden itibaren özüme dönüyorum,gerek diyette,gerekse sporda daha hırslıyım:))))))))bekle beni 75 kilo en geç 16 kasımda buluşacağız:))eğer 16 kasımda 75 olmazsam çok pis ceza vereceğim kendime!!!
pastamı da yaptım,artık keyif yapabilirim sanırsam.karaormanı pandispanyasından kremasına kadar ben yapayım dedim iyi halt ettim.4 saat sürermi pasta yapmak.iki çırp çocuk mızıldansın git oyala,iki şey ekle uykusu gelsin git uyut,uyudu hadi bitireyim de telefon çalsın 1 saat konuş vs vs...görüntüsü güzel olsa içim yanmayacak,o kadar pasta yapımı izle yine de bişeye benzemesin.yok ya ben sevmiyorum mutfak işini(yapayım nescafemi,oturayım martha stewart ın tatlı tariflerini seyredeyim.izlemek şişmanlatmaz dimi:)))
hafta sonu hoş bir sürprizle karşılaştım.kocişim daha takıma girdiğim zaman 75 kilo ol sana akıllı telefon alayım demişti.geçen hafta hamile kalmadan önce giydiğim kotumu giydim 2-3 kere(kilomu söylemiyordum eşime,70 te söyleyeceğim diyordum).cumartesi mesaiye gidiyorum diye çıktı telefonla döndü.e dedim ben daha 78 im.kot pantolon şaşırtmış bizimkini:)))şimdi yılbaşına kadar 70 kilo olursan bir güzellik düşünürüm diyor.hadi bakalım,2 ay ve 8 kilo var önümüzde:))
vay be bir gün daha bitti.menümü yazarak nokta koyayım bari:
sabah
yarım waffle az miktar bitter sarelleli
öğle
4 yemek kaşığı musakka
200 dr yoğurt
1 dilim ekmek
ara
1 tane muz
akşam
200 gr yoğurt
yarım avuç fıstık
spor:1 saat bisiklet,150 mekik
mesajlaı saymayı unuttum,bak nokta olmadı görüyormusunuz,virgülmüş:))
mesajlarım 5 taneymiş. yarın maydanoz kürüne başlıyorum.bir iğrenç ödem var nefes aldırmıyor.aynada kendime bakmaya tahammül edemiyorum,o derece yani.maydanozdan medet umuyorum artık.
günaydın herkeseeee
dünkü menüm
sabah
1 dilim çavdar
kaşar peyniri
çay
öğlen
yarım kase mercimek çorbası
tavuk şiş
salata
akşam
yoğurtlu ıspanak
az makarna
spor
15 dak les.
100 mekik
su 1 lt anca içebildim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?