Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın kızlar bugün hafta başı o yüzden çok yoğun olucam şimdi pazar günkü menümü yazıyım hemen keçıcam öpüyorum hepinizi

sabah
2 dilim çavdar
peyaz peynir
haşlanmış yumurta
çay

öğlen
kahvaltılık gevrek
süt

ara
1 küçük dilim mozaik pasta

akşam
3 adet beyaz lahana sarma
yoğurt

ara
süt
1 ince dilim kek

spor
ev temizliği ( asıl spora bugün başlıcam dün evde değildim yapamadım zaten temizlik spor gibi oldu:)
su 1 lt
mesaj yok

o da senin gibi örnek anne, hadi kalk sporunu yap!!! çocuklarınla gezerken herkes dönüp bi daha baksın, kıskansın hem 3 çocuklu hem de zayıııııııııııııııııf :))

merhabalar arkadaşlar.iyi haftalar herkese!!!!hafta sonları gezmeye pek alışmışım,kızçemin keyfi yok diye evdeydik cumartesi pazar.içim daraldı ama iyi de oldu,ikimiz de iyice toparlandık.bu hafta multi hareketli olacağım diyordum ya bu saate kadar evimi temizledim,sporumu yaptım,yemeğimi yaptım.kocişim hanidir karaorman pastası istiyordu,birazdan da onu yapayım.allahtan ben sevmiyorum karaormanı da gönül rahatlığıyla yapabiliyorum.dünkü menüme gelirsek:

sabah:

waffle(az miktar bitter sarelle sürdüm,meyve koymadım)
çay

akşam:

1.5 tane fırında levrek
mor lahana salatası

gece

1 bardak boza
2 tane mandalina

spor:yok
su:3 lt

evet bugünden itibaren özüme dönüyorum,gerek diyette,gerekse sporda daha hırslıyım:))))))))bekle beni 75 kilo en geç 16 kasımda buluşacağız:))eğer 16 kasımda 75 olmazsam çok pis ceza vereceğim kendime!!!

gayet güzel olmuş,temizlik mozaiği bitirmiştir zaten.ama suya dikkat,2 lt nin altına düşürme sakın.

kesin yaparsın sen ya sporcu arkadaşım :) bu arada waffle çok severim valla canım çekti ama bu hafta kaçamak hakkımı doldurdum:)

akşam evde olmadığın belli menümüz hemen değişmiş :) bu arada Ahu'nun yaptığı kekin resmini facede gördüm götürün bakalım

kızlar tam dört gün oldu depodan çıkamıyorum pislik içindeyim toz artık toz değil katman çamur olmuş tubiş aradı şu an nete girmediğini bir sorun olduğunu söyledibilgilerinize. bugün herkesin işi var galiba bize kesin nazar değdi ya

pastamı da yaptım,artık keyif yapabilirim sanırsam.karaormanı pandispanyasından kremasına kadar ben yapayım dedim iyi halt ettim.4 saat sürermi pasta yapmak.iki çırp çocuk mızıldansın git oyala,iki şey ekle uykusu gelsin git uyut,uyudu hadi bitireyim de telefon çalsın 1 saat konuş vs vs...görüntüsü güzel olsa içim yanmayacak,o kadar pasta yapımı izle yine de bişeye benzemesin.yok ya ben sevmiyorum mutfak işini(yapayım nescafemi,oturayım martha stewart ın tatlı tariflerini seyredeyim.izlemek şişmanlatmaz dimi:)))

kolay gelsin mi desem geçmiş olsun mu bilemedim şimdi??tez günde biter inşallah.hakikaten birşey oldu bize.toparlanamıyoruz bir türlü.nazara da inanırım vallahi,2 defa üst üste birincilik dokundu mu naptı?rehavete mi sürükledi yoksa?

kolay gelsin arkadaş, merak etme nazar bile yıkamaz bizi :) gönüller bir olsun, toparlanırız elbet, aynı saatlerde girilmiyor ama ara ara herkes gelip gidiyor gördüğüm kadarıyla.

hafta sonu hoş bir sürprizle karşılaştım.kocişim daha takıma girdiğim zaman 75 kilo ol sana akıllı telefon alayım demişti.geçen hafta hamile kalmadan önce giydiğim kotumu giydim 2-3 kere(kilomu söylemiyordum eşime,70 te söyleyeceğim diyordum).cumartesi mesaiye gidiyorum diye çıktı telefonla döndü.e dedim ben daha 78 im.kot pantolon şaşırtmış bizimkini:)))şimdi yılbaşına kadar 70 kilo olursan bir güzellik düşünürüm diyor.hadi bakalım,2 ay ve 8 kilo var önümüzde:))

süüüüüüüüüüpeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

vay be bir gün daha bitti.menümü yazarak nokta koyayım bari:

sabah

yarım waffle az miktar bitter sarelleli

öğle

4 yemek kaşığı musakka
200 dr yoğurt
1 dilim ekmek

ara

1 tane muz

akşam

200 gr yoğurt
yarım avuç fıstık

spor:1 saat bisiklet,150 mekik
su:3 lt

mesajlaı saymayı unuttum,bak nokta olmadı görüyormusunuz,virgülmüş:))

mesajlarım 5 taneymiş. yarın maydanoz kürüne başlıyorum.bir iğrenç ödem var nefes aldırmıyor.aynada kendime bakmaya tahammül edemiyorum,o derece yani.maydanozdan medet umuyorum artık.

mesajlarım 5 taneymiş. yarın maydanoz kürüne başlıyorum.bir iğrenç ödem var nefes aldırmıyor.aynada kendime bakmaya tahammül edemiyorum,o derece yani.maydanozdan medet umuyorum artık.

maydanozu ben de denemiştim bol limon sıkarsan bir dikişte içersen pek sorun olmuyo ama kimi zaman miğde bulandırabiliyo... aslında bana da lazım bir ödem attırıcı formül çünkü kendimi acayip şiş hissediyorum ama ben öle şeyler içemiyorum işte mideme çok dokunuyo ne yapabilirim önern var mı:26:

tamam hadi ceza vermeyelim uyarmış olalım ama günde 1 pakette baya sıkıntı yahu.

1.cvp :düzleştirici artık kullanmıyorum onun yüzünden sürekli saç kestiriyorum zten benimki bayblis onlarıda bilmiyorum.
2.cvp: o sorunu hiç yaşamadım uzun süre girmeyince kovuluyorum ama

üzgünüm sigara benim de derdim ( sigara içene ceza işlemez maalesef illet bir alışkanlık...

ama hiç olmuyo ya valla yazık ediyosunuz kendinize çok şükür denemedim daha hiç

su bı kadar temizliğe az ama süper menü gerçi hem pasta hem makarna olsun nazar olsun oda ama arasıra.

senin gibi süper anne ve spor istemiyor aa neden acaba o çocukların yanında büyüdüklerinde allah nasip eder inş düğünlerinde o günleri göstersin rabbim annen mi yerine neden ablan mı demesinler

spor yok temizlik var ama su çok az kelin ilacı olsa kendine derman olur dimi aynı dert bendede işte su içemiyorum bu ara.

aman hırslanma keskin sirke küpüne zarar cnm benim sakin ol. verirsin sen karaorman pastası nasıl güzel oluyormu

yok yok bişi olmaz tarifleri nasıl güzel mi o kim hangi kanalda çıkıyo sitesi var mı? ay ne çok soru sordum

güle güle kullan bendede var bi akıllı cihaz bir sürü spor yükledim ona ama konsantre olup bi toparlayamadım kendimi hala

spor süper menülerde spor göremiyoruz artık onun için bravo

dene eğer tamam dersen bende deniycem.

Ender Saraç Ödem Çözücü Çay için Malzemeler:

* 2 su bardağı su
* İrice bir tutam mısır püskülü
* İrice bir tutam kiraz sapı
* 5-6 adet saplarıyla birlikte maydanoz
* Yarım tatlı kaşığı iri yapraklı yeşil çay
* 2 adet tane karanfil

Hazırlanışı:

Kaynayan suyun içerisine tüm malzemeler konulur ve 4 dakika kadar demlenir.Daha sonra iyice süzülerek, ılıdıktan sonra içilir.İçine nane konulmamalıdır.Yazın biraz buz ile serinletilebilir, ancak bu çay çok soğuk içilmemelidir.
Çayı içmek için en iyi zaman sabah kalkınca, kahvaltıdan önce veya akşam üzeri saatleridir.

Bu ödem çözücü ve şişlik giderici çayın dışında, sabah uyanır uyanmaz 1-2 fincan koyu yeşil çay veya 1 fincan sade türk kahvesi içmek de şişlikten kurtulmaya faydalıdır.Aynı zamanda vücudu ovarak yapılan duş , sabah şişkinliğine iyi gelir.

günaydın herkeseeee

dünkü menüm

sabah
1 dilim çavdar
kaşar peyniri
çay

öğlen
yarım kase mercimek çorbası
tavuk şiş
salata

akşam
yoğurtlu ıspanak
az makarna

spor
15 dak les.
100 mekik

su 1 lt anca içebildim:)

menü süper valla keşke suyu da tamamlasaydın iyi olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…