Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

maydanoz kürü bence süper ödem söktürücü.sabah 7 gibi hazırlayıp içtim şimdiden iyi geldi.ben tadını da seviyorum,nedense bana çağlayı hatırlatıyor ki bayılırım kendisine:))

home tv diye bir kanal var.genelde yemek ve pasta üzerine.yemekler pek ilgimi çekmiyor da pasta yapımı izlemeye bayılıyorum.genelde muffin yapımına denk geliyorum,öyle kremalı çikolatalı vs.her seferinde a ben bunu yapabilirim diyorum ama mutfak işinden nefret ettiğim için yapmıyorum.

eğer pastada kakaolu taban,vişne,krema karışımı hoşunuza gidiyorsa güzel bir pasta.dr otkerin di galiba,hazır karışımı var marketlerde.biz onlardan alır yapardık.ilk defa her şeyini ben yapayım dedim.aldığım övgülere bakılırsa ben daha güzel yapmışım.lanet olsun çok mütevaziyim:)))

bu arada 75 kilo için tarih koyuyorum çünkü kendimi biliyorum.malum havalar serinledi ve vücudum beni karbonhidrata ve şekere yönlendiriyor.tarih koymazsam içgüdülerimi baskılayamam diye korkuyorum ve bir anlamda canavarımı boğuyorum o beni boğmadan:)))

yeşil çay ve ısırgan çayı bende işe yarayan diğer yöntemler.ben maydanozu hem demir açısından hem de cildim güzelleşsin diye seçtim.bir taşla üç kuş:))

günaydıııııııııııııııııııııın:)

bu gün evdeyim, çocuklarımlayım:)))

dünkü menüm
sabah
tost
çay

ara
az kahvaltılık gevrek
süt

öğlen
yarım hamburger valla 4 ısırıkta bitti
ayran

ara
2 diyet bisküvi

akşam
mercimek çorba
ıspanak-yoğurt
az makarna
1 dilim çavdar

gece
1 cup kek -hazr değil ev yapımı

spor
30 dk leslie
15 dk bel ve karın hareketi
su 2 lt

mesaja bakıcam şu an çocukların ikisi de kucağımda rahat bıraakmıyorlar
sonra gelicem, öpüldünüz

kabızlık sıkıntınız varsa karanfile dikkat edin.bu çayı yaparsanız lifli gıdaları ve bol suyu diyete ekleyin derim ben.

yeşil çay ve ısırgan çayı bende işe yarayan diğer yöntemler.ben maydanozu hem demir açısından hem de cildim güzelleşsin diye seçtim.bir taşla üç kuş:))

ohhh ne güzel bende deniyim haftaya taamen yeşillikle beslenmeye karar verdim bide beyaz etle

kabızlık sıkıntınız varsa karanfile dikkat edin.bu çayı yaparsanız lifli gıdaları ve bol suyu diyete ekleyin derim ben.

karanfil kabızlık mı yapıyor yoksa.

maydanozu hiç yemem malesef tadını sevmiyorum, ama bugün teyzem dinlemiş hazırladığınız salatalara haftada 3 gün deniz yosunu eklerseniz verdiğiniz kilonun bir mislini daha veriyormuşsunuz tadı nasıl ve nereden bulunur acaba ?

kızlar kk mı değişti sanki beğen işareti yok noluyo yahu:44::44::44:

bende bir farklılık yok, geçici miydi acaba:44:

oğluşumu okula gönderdim, kızımı teyzemde uyuttum şimdi alışverişe gidicem geldiğimde bebiş uyanmamışsa trampolin yapmayı düşünüyorum. Akşam geç saatte yapılmıyo acayip gıcırdıyo, tubiscim seninki de gıcırdıyor mu zıplarken, dün akşam yağ sürdüm yine olmadı. Bizim evde maşallah öksürsen duyuluyo yanlardan bişey değil yanlış anlayacak millet

deniz yosunu kurutulmuş olarak nette satılıyor.ben bir zamanlar deniz yosunu tableti kullanmıştım ama bir işe yaramamıştı.
ben birazda bu tarz şeylerin işe yarayıp yaramamasını genetiğimize bağlıyorum.şimdi biz türklerin orta asyada beslenme alışkanlığı hayvansal gıda ağırlıklı.yerleşik hayata geçmemizle sebzeler,meyvalar girdi hayatımıza.ben tabi konunun uzmanı değilim ama binlerce yıldır bu şekilde beslenen bünyenin genetik kodları da kendine has değilmidir?yani düşünün sadece yerleşik hayata geçeli 1267 yıl olmuş..o yüzden bence çinlilerde işe yarayan bir şeye bizim bünyemiz tepki vermeyebilir,yabancı madde deyip atabilir ya da avusturalyada çok sağlıklı denip sık tüketilen bir bitki bizde alerjiye neden olabilir.dediğim gibi konunun uzmanı değilim ama beyin fırtınam beni bu düşüncelere getiriyor.

o kadar güldüm ki iş yerinde millet bana bakıyo

selam kızlar
alışverişe gittim hatta hazır kaçmışken arkadaşıma uğrayıp bi kahve içtim
şimdi geldim kızım hala uyuyomuş, maşallah akşama uyku kalmadı uyuycak. Ben trampoline gidiyorum, o zamana kadar uyanır, gidip alıcam yemek faslı falan daha gelemem sanıyorum, akşam yoğunluğu başlıyor :) gece de fırsat bulursam leslie yapıcam, bu cuma yetmişli rakamları görmek istiyorum ama ben niye bu kadar yavaş kilo veriyorum

olabilir aslında çünkü dediğin gibi birine yarayan diğerine yaramıyor ama aynı coğrafyadaki kişilerde de bu farklılıklar olabiliyor. O zaman sanırım soyumuzdaki genlerden farkediyor olabilir. Değişik bir bakış açısı, yine de denemeden bilemiyor insan, gerçi ben böyle yabancı tatlara pek alışık değilim belki de yeniliğe açık değilim. Bu yüzden okusam ya da duysamda çoğunlukla es geçiyorum.

oh maşallahya bende yakınlarımda teyze anne falan istiyorum.şöyle tek başıma elimi kolumu sallaya sallaya gezmek istiyorum,soğumadan kahvemi içmek istiyorum istiyorum allah istiyorum:)))imrendim resmen.
70 lere accık kaldı bu hafta olur olur içimden öyle geçti:))

yemek yap yemek çene çalcağına akşama aç kalıyoruz evdesin madem ev hanımlığını göster de iki kap yemek yap

valla sabahtan betri aralıksız çalışıyorum bu yüzden hiç ara yemeği yapmadım bugün inanılmaz acıktım ama kendimi tutmaya çalışıyorum akşam abartmıyım die bisküvi ile falan mı geçiştirsem saat de 17.30 olmuş yaw bu hafta sanırım böyle yoğun olucam bu saatlere kadar
umarım akşam da bir aksilik olmaz da sporumu yapabilirim şu ödemi de üzerimden attım mı süper olcak herşey inşallah

Selam kızlar işyeri internetimde bir sorun var bu siteye girmiyo deli oldum 2 gündür

sizleri çoook özledim

ankara bilgi işlemdeki arkadaşa rica ettim ama bunun düzelmesi için sistemde yetkili birinin şifresiyle girip halledilmesi gerekiyormuş en kısa sürede yeniden aranızda olacağım inşallahhh bu arada spor diyet ihmal ettiğimi sanmayın herşeye tam gaz devam hatta şimdi trambolinin tepesine çıkcam

kendinize çok dikkat edin. sağlıklı kilo vermeler...

merhaba kizlar sonunda girebildim.2 gündür ne benim nede esim,in pc den giremiyorum zar zor oldu ama kapattimmi tekrar olmuyor
sitedeki sorun düzelir insallah ve bide cuma günü ayni seyi yasarim diye korkuyorum kizlar eger gelemezsem kiloda bildiremezsem ki sorun düzelmesse olacagi o beni ayni kiloda yazin sabah tartildim ayniyim.2 gündür anca acabildim yaabir daha ne zaman acilir bilmiyorum ne niki nede sifreyi kabul etmiyor her sey denedim olmadi nasil olduysa insafa geldi heralde birden oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…