tamam hadi ceza vermeyelim uyarmış olalım ama günde 1 pakette baya sıkıntı yahu.
1.cvp :düzleştirici artık kullanmıyorum onun yüzünden sürekli saç kestiriyorum zten benimki bayblis onlarıda bilmiyorum.
2.cvp: o sorunu hiç yaşamadım uzun süre girmeyince kovuluyorum ama
ama hiç olmuyo ya valla yazık ediyosunuz kendinize çok şükür denemedim daha hiç
su bı kadar temizliğe az ama süper menü gerçi hem pasta hem makarna olsun nazar olsun oda ama arasıra.
senin gibi süper anne ve spor istemiyor aa neden acaba o çocukların yanında büyüdüklerinde allah nasip eder inş düğünlerinde o günleri göstersin rabbim annen mi yerine neden ablan mı demesinler
spor yok temizlik var ama su çok az kelin ilacı olsa kendine derman olur dimi aynı dert bendede işte su içemiyorum bu ara.
aman hırslanma keskin sirke küpüne zarar cnm benim sakin ol.verirsin sen karaorman pastası nasıl güzel oluyormu
yok yok bişi olmaz tarifleri nasıl güzel mi o kim hangi kanalda çıkıyo sitesi var mı?ay ne çok soru sordum
güle güle kullan bendede var bi akıllı cihaz bir sürü spor yükledim ona ama konsantre olup bi toparlayamadım kendimi hala
spor süper menülerde spor göremiyoruz artık onun için bravo
dene eğer tamam dersen bende deniycem.
maydanozu ben de denemiştim bol limon sıkarsan bir dikişte içersen pek sorun olmuyo ama kimi zaman miğde bulandırabiliyo... aslında bana da lazım bir ödem attırıcı formül çünkü kendimi acayip şiş hissediyorum ama ben öle şeyler içemiyorum işte mideme çok dokunuyo ne yapabilirim önern var mı:26:
Ender Saraç Ödem Çözücü Çay için Malzemeler:
* 2 su bardağı su
* İrice bir tutam mısır püskülü
* İrice bir tutam kiraz sapı
* 5-6 adet saplarıyla birlikte maydanoz
* Yarım tatlı kaşığı iri yapraklı yeşil çay
* 2 adet tane karanfil
Hazırlanışı:
Kaynayan suyun içerisine tüm malzemeler konulur ve 4 dakika kadar demlenir.Daha sonra iyice süzülerek, ılıdıktan sonra içilir.İçine nane konulmamalıdır.Yazın biraz buz ile serinletilebilir, ancak bu çay çok soğuk içilmemelidir.
Çayı içmek için en iyi zaman sabah kalkınca, kahvaltıdan önce veya akşam üzeri saatleridir.
Bu ödem çözücü ve şişlik giderici çayın dışında, sabah uyanır uyanmaz 1-2 fincan koyu yeşil çay veya 1 fincan sade türk kahvesi içmek de şişlikten kurtulmaya faydalıdır.Aynı zamanda vücudu ovarak yapılan duş , sabah şişkinliğine iyi gelir.
yeşil çay ve ısırgan çayı bende işe yarayan diğer yöntemler.ben maydanozu hem demir açısından hem de cildim güzelleşsin diye seçtim.bir taşla üç kuş:))
kabızlık sıkıntınız varsa karanfile dikkat edin.bu çayı yaparsanız lifli gıdaları ve bol suyu diyete ekleyin derim ben.
ohhh ne güzel bende deniyim haftaya taamen yeşillikle beslenmeye karar verdim bide beyaz etle
karanfil kabızlık mı yapıyor yoksa.
kızlar kk mı değişti sanki beğen işareti yok noluyo yahu:44::44::44:
maydanoz kürü bence süper ödem söktürücü.sabah 7 gibi hazırlayıp içtim şimdiden iyi geldi.ben tadını da seviyorum,nedense bana çağlayı hatırlatıyor ki bayılırım kendisine:))
home tv diye bir kanal var.genelde yemek ve pasta üzerine.yemekler pek ilgimi çekmiyor da pasta yapımı izlemeye bayılıyorum.genelde muffin yapımına denk geliyorum,öyle kremalı çikolatalı vs.her seferinde a ben bunu yapabilirim diyorum ama mutfak işinden nefret ettiğim için yapmıyorum.
eğer pastada kakaolu taban,vişne,krema karışımı hoşunuza gidiyorsa güzel bir pasta.dr otkerin di galiba,hazır karışımı var marketlerde.biz onlardan alır yapardık.ilk defa her şeyini ben yapayım dedim.aldığım övgülere bakılırsa ben daha güzel yapmışım.lanet olsun çok mütevaziyim:)))
bu arada 75 kilo için tarih koyuyorum çünkü kendimi biliyorum.malum havalar serinledi ve vücudum beni karbonhidrata ve şekere yönlendiriyor.tarih koymazsam içgüdülerimi baskılayamam diye korkuyorum ve bir anlamda canavarımı boğuyorum o beni boğmadan:)))
kızlar kk mı değişti sanki beğen işareti yok noluyo yahu:44::44::44:
maydanozu hiç yemem malesef tadını sevmiyorum, ama bugün teyzem dinlemiş hazırladığınız salatalara haftada 3 gün deniz yosunu eklerseniz verdiğiniz kilonun bir mislini daha veriyormuşsunuz tadı nasıl ve nereden bulunur acaba ?
bende bir farklılık yok, geçici miydi acaba:44:
oğluşumu okula gönderdim, kızımı teyzemde uyuttum şimdi alışverişe gidicem geldiğimde bebiş uyanmamışsa trampolin yapmayı düşünüyorum. Akşam geç saatte yapılmıyo acayip gıcırdıyo, tubiscim seninki de gıcırdıyor mu zıplarken, dün akşam yağ sürdüm yine olmadı. Bizim evde maşallah öksürsen duyuluyo yanlardan bişey değil yanlış anlayacak millet
maydanozu hiç yemem malesef tadını sevmiyorum, ama bugün teyzem dinlemiş hazırladığınız salatalara haftada 3 gün deniz yosunu eklerseniz verdiğiniz kilonun bir mislini daha veriyormuşsunuz tadı nasıl ve nereden bulunur acaba ?
bende bir farklılık yok, geçici miydi acaba:44:
oğluşumu okula gönderdim, kızımı teyzemde uyuttum şimdi alışverişe gidicem geldiğimde bebiş uyanmamışsa trampolin yapmayı düşünüyorum. Akşam geç saatte yapılmıyo acayip gıcırdıyo, tubiscim seninki de gıcırdıyor mu zıplarken, dün akşam yağ sürdüm yine olmadı. Bizim evde maşallah öksürsen duyuluyo yanlardan bişey değil yanlış anlayacak millet
deniz yosunu kurutulmuş olarak nette satılıyor.ben bir zamanlar deniz yosunu tableti kullanmıştım ama bir işe yaramamıştı.
ben birazda bu tarz şeylerin işe yarayıp yaramamasını genetiğimize bağlıyorum.şimdi biz türklerin orta asyada beslenme alışkanlığı hayvansal gıda ağırlıklı.yerleşik hayata geçmemizle sebzeler,meyvalar girdi hayatımıza.ben tabi konunun uzmanı değilim ama binlerce yıldır bu şekilde beslenen bünyenin genetik kodları da kendine has değilmidir?yani düşünün sadece yerleşik hayata geçeli 1267 yıl olmuş..o yüzden bence çinlilerde işe yarayan bir şeye bizim bünyemiz tepki vermeyebilir,yabancı madde deyip atabilir ya da avusturalyada çok sağlıklı denip sık tüketilen bir bitki bizde alerjiye neden olabilir.dediğim gibi konunun uzmanı değilim ama beyin fırtınam beni bu düşüncelere getiriyor.
selam kızlar
alışverişe gittim hatta hazır kaçmışken arkadaşıma uğrayıp bi kahve içtim
şimdi geldim kızım hala uyuyomuş, maşallah akşama uyku kalmadı uyuycak. Ben trampoline gidiyorum, o zamana kadar uyanır, gidip alıcam yemek faslı falan daha gelemem sanıyorum, akşam yoğunluğu başlıyor :) gece de fırsat bulursam leslie yapıcam, bu cuma yetmişli rakamları görmek istiyorum ama ben niye bu kadar yavaş kilo veriyorum
yeşil çay ve ısırgan çayı bende işe yarayan diğer yöntemler.ben maydanozu hem demir açısından hem de cildim güzelleşsin diye seçtim.bir taşla üç kuş:))
selam kızlar
alışverişe gittim hatta hazır kaçmışken arkadaşıma uğrayıp bi kahve içtim
şimdi geldim kızım hala uyuyomuş, maşallah akşama uyku kalmadı uyuycak. Ben trampoline gidiyorum, o zamana kadar uyanır, gidip alıcam yemek faslı falan daha gelemem sanıyorum, akşam yoğunluğu başlıyor :) gece de fırsat bulursam leslie yapıcam, bu cuma yetmişli rakamları görmek istiyorum ama ben niye bu kadar yavaş kilo veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?