- 29 Haziran 2012
- 8.307
- 5.138
- 398
hayirli olsun cnm güzel günlerde kullan.akilli telefon ne bu arada:26::26:hafta sonu hoş bir sürprizle karşılaştım.kocişim daha takıma girdiğim zaman 75 kilo ol sana akıllı telefon alayım demişti.geçen hafta hamile kalmadan önce giydiğim kotumu giydim 2-3 kere(kilomu söylemiyordum eşime,70 te söyleyeceğim diyordum).cumartesi mesaiye gidiyorum diye çıktı telefonla döndü.e dedim ben daha 78 im.kot pantolon şaşırtmış bizimkini:)))şimdi yılbaşına kadar 70 kilo olursan bir güzellik düşünürüm diyor.hadi bakalım,2 ay ve 8 kilo var önümüzde:))
bende esimden öyle bisey görürmüyüm acaba
evt cnm sigara icin gerekli uyariyi yaptiktamam hadi ceza vermeyelim uyarmış olalım ama günde 1 pakette baya sıkıntı yahu.
1.cvp :düzleştirici artık kullanmıyorum onun yüzünden sürekli saç kestiriyorum zten benimki bayblis onlarıda bilmiyorum.
2.cvp: o sorunu hiç yaşamadım uzun süre girmeyince kovuluyorum ama
ama hiç olmuyo ya valla yazık ediyosunuz kendinize çok şükür denemedim daha hiç
su bı kadar temizliğe az ama süper menü gerçi hem pasta hem makarna olsun nazar olsun oda ama arasıra.
senin gibi süper anne ve spor istemiyor aa neden acaba o çocukların yanında büyüdüklerinde allah nasip eder inş düğünlerinde o günleri göstersin rabbim annen mi yerine neden ablan mı demesinler
spor yok temizlik var ama su çok az kelin ilacı olsa kendine derman olur dimi aynı dert bendede işte su içemiyorum bu ara.
aman hırslanma keskin sirke küpüne zarar cnm benim sakin ol.verirsin sen karaorman pastası nasıl güzel oluyormu
yok yok bişi olmaz tarifleri nasıl güzel mi o kim hangi kanalda çıkıyo sitesi var mı?ay ne çok soru sordum
güle güle kullan bendede var bi akıllı cihaz bir sürü spor yükledim ona ama konsantre olup bi toparlayamadım kendimi hala
spor süper menülerde spor göremiyoruz artık onun için bravo
dene eğer tamam dersen bende deniycem.
benim eski düzlestirici sadece düz yapiyodu bozuldu bu da saca en az zarar veriyo diye almis kociss bende iade ettim ama simdi pisman oldum
bende var cnm her üyeden bisey almis heral de kk benimde nik ve sifre yokkızlar kk mı değişti sanki beğen işareti yok noluyo yahu:44::44::44:
sende nerde suratlar bende asagidabir ara forum bakıma girdi diyordu herhalde beğenimiz de gitti.yeni mesaj yazma penceresini de sevmedim.suratları aşağıda görmek istiyorum((
ayy cnm cok güldüm yaamaydanozu hiç yemem malesef tadını sevmiyorum, ama bugün teyzem dinlemiş hazırladığınız salatalara haftada 3 gün deniz yosunu eklerseniz verdiğiniz kilonun bir mislini daha veriyormuşsunuz tadı nasıl ve nereden bulunur acaba ?
bende bir farklılık yok, geçici miydi acaba:44:
oğluşumu okula gönderdim, kızımı teyzemde uyuttum şimdi alışverişe gidicem geldiğimde bebiş uyanmamışsa trampolin yapmayı düşünüyorum. Akşam geç saatte yapılmıyo acayip gıcırdıyo, tubiscim seninki de gıcırdıyor mu zıplarken, dün akşam yağ sürdüm yine olmadı. Bizim evde maşallah öksürsen duyuluyo yanlardan bişey değil yanlış anlayacak millet
bence uygun bir dille gicirdinin nerden geldigini anlat yandakilere
aksam nöbet tutacaksin desene dün gecede ben nöbetteydimselam kızlar
alışverişe gittim hatta hazır kaçmışken arkadaşıma uğrayıp bi kahve içtim
şimdi geldim kızım hala uyuyomuş, maşallah akşama uyku kalmadı uyuycak. Ben trampoline gidiyorum, o zamana kadar uyanır, gidip alıcam yemek faslı falan daha gelemem sanıyorum, akşam yoğunluğu başlıyor :) gece de fırsat bulursam leslie yapıcam, bu cuma yetmişli rakamları görmek istiyorum ama ben niye bu kadar yavaş kilo veriyorum
cnm yavas diye üzülme bence gayet saglikli kilo veriyorsun kalici kilo vermek en iyisidir
ayy ne güzel gezmissin benim bi 10 senem var onlari yapmam icin
ahh hic söyleme benimde kimsem yok burda yani esim akraba ama ne anne ne teyze hepsi uzakoh maşallahya bende yakınlarımda teyze anne falan istiyorum.şöyle tek başıma elimi kolumu sallaya sallaya gezmek istiyorum,soğumadan kahvemi içmek istiyorum istiyorum allah istiyorum:)))imrendim resmen.
70 lere accık kaldı bu hafta olur olur içimden öyle geçti:))