Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hayirli olsun cnm güzel günlerde kullan.akilli telefon ne bu arada:26::26:
bende esimden öyle bisey görürmüyüm acaba
evt cnm sigara icin gerekli uyariyi yaptik
benim eski düzlestirici sadece düz yapiyodu bozuldu bu da saca en az zarar veriyo diye almis kociss bende iade ettim ama simdi pisman oldum
kızlar kk mı değişti sanki beğen işareti yok noluyo yahu:44::44::44:
bende var cnm her üyeden bisey almis heral de kk benimde nik ve sifre yok
bir ara forum bakıma girdi diyordu herhalde beğenimiz de gitti.yeni mesaj yazma penceresini de sevmedim.suratları aşağıda görmek istiyorum((
sende nerde suratlar bende asagida
ayy cnm cok güldüm yaa
bence uygun bir dille gicirdinin nerden geldigini anlat yandakilere
aksam nöbet tutacaksin desene dün gecede ben nöbetteydim
cnm yavas diye üzülme bence gayet saglikli kilo veriyorsun kalici kilo vermek en iyisidir
ayy ne güzel gezmissin benim bi 10 senem var onlari yapmam icin
ahh hic söyleme benimde kimsem yok burda yani esim akraba ama ne anne ne teyze hepsi uzak

çok teşekkür ederim.alır almaz ilk işim cep diyet yüklemek oldu.akıllı telefon android dedikleri.özellikleri hafıza kartıyla sınırlı.ama sana az gelir,o kadar güzel ilerliyorsun ki ben senin yerinde olsam ah olsam:))önce alyansı çıkarıp bu bana bol geliyor yürü değiştireceğiz derim,e hatun değişti yüzük aynı mı kalsın.sonra da büyük bir zevkle gardolabı boşaltırım.gider kendime yeni yeni cicişler alırım.sonra kuaföre giderim saçlarımı kızıla boyatırım:)))kredi kartı limitini bitiririm vallahi.ödeyen düşünsün:))öyle telefon falan az yani olmaz:))
ay düşününce bile hoşuma gitti.kendime yeni bir ben mi lazım ne?

bekarken hep derdimki evlenince ailelerle çok dip dibe olmamak lazım.ben pek işime karışılmasından,müdahalelerden hoşlanmam.tatillerde görüşsek yeter derdim ki ailemle çok iyi anlaşırım.benimki gençliğin verdiği özgürlük deliliğiymiş.şimdi bana zor:ağız tadıyla hasta bile olamıyorum.annelerimize babalarımıza zor:torunlarının en tatlı zamanlarını kaçırıyorlar.demekki neymiş,dilek tutarken dikkat etmek gerekirmiş her an geçek olabilirmiş.

tadını çekebilene maydanoz kürünü tavsiye ediyorum ödem için.acayip rahatlattı.maydanoz kürünün yağ yakıcı etkisi olduğu da söyleniyor ama bakçez artık.

tadını çekebilene maydanoz kürünü tavsiye ediyorum ödem için.acayip rahatlattı.maydanoz kürünün yağ yakıcı etkisi olduğu da söyleniyor ama bakçez artık.

anladim cnm tesekkürler
aynen bende senin gibi diyordum 80-81 iken
simdide bi 55 olsaydim artik diyorum yaa off artik istedigim her seyden az olmak sartiyla yemek istiyorum cokk sikildim diyettennn
isin en güzel tarafida o ciciler zatenn aynen katiliyorum ödeyen düsünsün
aile isine gelince cok muhabbet tez ayrilik getirir cnm kendi ailenle iyi olasnda karsi tarafla sikinti olabiiyor yani ne kadar iyi gecinirsen gecin bir yerde patlak verme ihtimali yüksen cnm kendinden ödün vermek zorunda kalabiliyorsun sonucta artik yanliz degilsin bebeler var
maydanozu sade yesek olmazmi acaba:26:

bebeler demisken uyku saati gelmis ben ciktim kizlar bi daha ne zaman girebilirim bilmiyorum malum ne nik nede sifre kolmuyor
tekrar görüsene kadar kendibnize ve bebislere iyi bakin cciciler bide teyzoslara tabiii

maydanozun etken maddelerinden faydalanmak için başka bitkilerin de desteği lazım diyor saraçoğlu.limon da bunlardan birisiymiş.belki limon sıkıp yenebilir ama sabah aç karnına kahvaltıdan en erken 10 dk önce tüketilmeliymiş.o saatte suyu daha işime geliyor benim.

aman kuzum sen dert etme hallederiz bir şekilde seni

bebeler demisken uyku saati gelmis ben ciktim kizlar bi daha ne zaman girebilirim bilmiyorum malum ne nik nede sifre kolmuyor
tekrar görüsene kadar kendibnize ve bebislere iyi bakin cciciler bide teyzoslara tabiii

kendine çok iyi bak diycem dün yazmışsın olsun yinede iyi bak

kızlar günaydın bu ara bir yoğunluk ve düzensizlik yüzüden nevrim döndü napıyorum anlamadım ben artık bize nazar değdi konusunda eminim anneanneme gidip kk 4.takım temsili olarak kurşun döktüreyim diyorum artık elemtere fiş kem gözlere şiş

günaydın arkadaşlar:)

dünkü mennüm

sabah
yarım tost

öğlen
ıspanak
yoğurt
2 dilim çavdar

ara
tost

akşam
1 fırında tavuk but
1 kaşık bulgur pilavı
yoğurt
salata

su 2 lt
spor
yarım saat trampolin+10 dk bel ve karın egzersizi
mesaj 4

görüşmek üzere

valla teyzemin hakkını ödeyemem, annemler ben evlenince Ayvalık'a yerleştiler. Oğluma da yuva yaşı gelene kadar o baktı şimdi de kızıma bakıyor hatta bana da o bakmış, annemden öte desem yeri var :))
bu arada kilo konusunda iyi dileklerin için teşekkürler

yeşilçayı deniiym ben de yarından itibaren çok şişlik var üstümde çünkü:):18:
kilodur o kilo az ye

yemek yap yemek çene çalcağına akşama aç kalıyoruz evdesin madem ev hanımlığını göster de iki kap yemek yap
buna cevap yazmıyorum

bekliyoruz canım, biz de seni özledik :) sorunun biran önce düzelir inşallah

neyseki nöbet gerekmedi normal saatinde uyudu:) gezmek için de işte böyle arasıra birkaç saatlik kaçamaklar yapıyorum, ama rahat gezmeler için doğru daha çok vaktimiz var.

ben de evlenince 8 sene uzaklarda oturdum ama çocuk olunca tıpış tıpış yanlarına:)) kendi büyüdüğüm mahalleye geri geldim. Yine de her ikisinin de zorlukları var, o yüzden çok takma kafana

dün gece rüyamda bu haftada birinci olduğumuzu gördüm.İnşallah oluruz. Ara sıra böyle yoğunluklar, aksilikler olsa da biz iyi bir takımız birbirimizle güzel bir uyum yakaladık, düzeliriz bence, okuttur sen bizi

selam kızlar.dünkü menüm

sabah

maydanoz suyu
1 dilim karaorman(tadına bakmasam ölürdüm meraktan:))

öğle

4 yemek kaşığı patlıcan musakka
4 yemek kaşığı pilav
1 kase yoğurt

ara

3/4 er elma,armut
yarım muz

akşam

4 yemek kaşığı patlıcan musakka
4 yemek kaşığı pilav
1 kase yoğurt

spor:1 saat bisiklet,200 mekik
su:3 lt
mesaj:inşallah birgün önce mesaj sayıp menümü yazmayı öğrenirim.

günaydın bayanlarrrr

dün kü menümü yazıyım hemen bugün de yoğun şirket öğleden sonra bakarım yine

dünkü mennüm

sabah
1 dilim çavdar
kaşar peyniri

öğlen
tarhana
etli biber dolma
salata
yoğurt

ara
tuzlu bisküvi

akşam
1 fırında tavuk but
1 kaşık bulgur pilavı
yoğurt
salata

su 2 lt
spor
yarım saat trampolin+10 dk bel egzersizi

mesaj sayım 10 muş.

sabah kızımı yatağından alırken çok fena belimi acıttım.hala güçlendirememişim kaslarımı.bugün spor yapamayabilirim,baston yutmuş gibiyim.emzirdiğim için kas gevşetici de kullanamıyorum.sauna beltle yatayım azıcık belki rahatlatır((

ehe ehe ehe sizle en bayıldığım araştırmayı paylaşmak istiyorum:)))

"Yapılan bu yeni araştırmaya göre, kahvaltıda tatlı yiyen insanlar, yemeyenlere kıyasla ortalama 20 kilo daha fazla kilo kaybettiler.

Bu araştırmanın ana amacı, kilo vermenin hangi şekilde daha kolay olduğunu keşfetmekti. Yemek yemenin zamanı mı, yoksa yemekte ne yendiği mi daha önemlidir?

Bu sorunun cevabını bulabilmek için bilim adamları klinik anlamda obez olan 193 kişiyi 2 ayrı gruba ayırdılar. Her iki gruba da toplam günlük kalorisi eşit miktarda yiyecek verildi. Düşük karbonhidratla beslenen ilk gruba, sabah kahvaltısında 300 kalorilik bir diyet verildi. Yüksek karbonhidrat ve proteinle beslenen ikinci grup ise, kahvaltıda çikolatalı pastayla beraber 600 kalori tüketti.

Çikolatalı pasta macerası….

16 haftanın sonunda, her iki gruptaki kişiler ortalama 16 kilo kaybettiler. Araştırmanın ikinci aşamasında, deneye katılan kişilerin verdikleri kiloları ne kadar hızla geri aldıkları takip edildi. Düşük karbonhidrat grubundaki kişiler ortalama 11 kiloyu geri alırken, kahvaltıda pastayla beslenen grup ortalama 7.5 kilo daha fazla verdiler! Evet doğru okudunuz…kiloları geri almak yerine, daha fazla kilo vermeyi başardılar. 32 hafta sonra deney sona erdiğinde, çikolatalı pastayla beslenen gruptaki kişiler, diğer gruptaki kişilere oranla ortalama 20 kilo daha fazla inceldiler.

Sabah kahvaltısında karbonhidrat ağırlıklı bir diyetle beslenmek mantıklı çünkü, vücut metabolizması sabah saatlerinde en hızlı çalışır. Dolayısıyla alınan ekstra kaloriler gün içinde daha kolay yakılır. Sabah kahvaltısında tatlıyı ya da çikolatalı pastayı yemekle, kişilerin iştahı doyurularak, gün içerisinde favori yiyeceklerden yoksun kalma psikolojisinin de önüne geçilmiş olur."

kaynak:diyetisyenesor.wordpress.com

neli pasta yapsam acep:)))

işte ben buna bayıldım

geçmiş olsun canım

süperrrr mozaik pastayla başlıcam bundan böyle güne

günaydın hanımlar:) dün akşam kimse uğramamış, ben de sporumu yaptım menümü yazayım.

sabah
kahvaltılık gevrek
süt

ara
2 diyet biküvi

öğlen
çorba
simit

ara
1 lokma ekmeğin içine 2 zeytin ( şekerim düşmüştü tatlı yerine bi lokma ekmek attım ağzıma)

akşam
çorbba
taze fasulye
2 yemek kaşığı bulgur piavı
1 dilm çavdar

spor
yarım saat leslie
20 dk trampolin

su 2.2 lt
mesaj 4

Son düzenleme:
4. takım kızları günaydın güzel bir gün diliyorum size ve kendime ankara sular seller altında ama yine yağmurlu havanın verdiği mutluluğu yaşıyorum ben .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…