günaydın herkeseee bugün de çok yoğunum kızlar öplene kadar denetim var öğleden sonra da deprem tatbikatı var şirkette burası baya karışık anlıycağınız:44:
Dünkü menümü yazıyım hemen kaçcam sonra gelirim belki 4 den sonra öptüm hepinizi
Sabah
1 dilim çavdar
kaşar peyniri
ara
tuzlu bisküvi
kahve
öğlen
piliç sote
salata
yoğurt
akşam
çorba
taze fasulye
2 yemek kaşığı bulgur piavı
2 dilm çavdar
spor
sadece bel hareketi yapabildim...
Yiğenim yanımda uyudu dün onu uyuturken ben de uyumuşum ttambolin yalan oldu
Su 1,5 lt
mesaj 3
ben geldim kimse yok, birazdan yemek yiyeceğim, ne yesem ya işyerinde olunca ne kadar kısıtlı seçeneklerimya çok pahalı ya da çok kalorili. Hazır çorba aldık işyerine bardakta içiyoruz bugün belki yine çorba içerim. Fazla abartmak istemiyorum yarın tartılıyım canım cizburger istiyo, yarın yiyeceğim sanırım.
Bugün burada da hava çok soğuk acayip rüzgar var kış geldi sanırım, sabah oğlum, anne kar kokuyo dışarısı ne zaman kar yağacak diyor:) daha var oğlum dedim ama istanbul'un havası ile kadınına güven olmazmış :))
selam millet.dünkü menümü yazayım
sabah
2 dilim ekmek
2 dilim peynir
öğle
4 yemek kaşığı kereviz
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
ara
elma
akşam
4 yemek kaşığı kereviz
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
gece
1 bardak boza
su:3 lt
spor:bel tutukluğunu açmak için basit kültür fizik hareketleri yapabildim
mesajı yine unuttum.aman yaaaa!!!
kızlar tubişle bugün telefonda konustuk takımda ki paylaşımların azaldığını düşünüyoruz unutmayalım ki ne kadar çok paylaşım o kadar motive bu ara bir yoğunluk ve toparlanamama olduğunu biliyorum bnde dahilim bu konuya lütfen toparlanalım olur mu? paylaşımları arttıralım lütfen biz bu konuda örnek takımız unutmayalım.tubişin net sorunu hala devam etmekte sizlerden ricam lütfen yarın öğlene kadar bildirim yapalım.
menüşün sanki az olmuş gibi:44::44::44:
VÜCUT ÖLÇÜLERİ
25 EKİM 2012 1. ETAP
ananee göğüs 92/92/0 bel 76/75/1 göbek 88/90/-2 simit 97/95/2 kalça 112/107/5 basen 98/96/2 bacak 60/58/2
ortalama 1.43 cm
fadime02 bel 100 göbek 123 göğüs 115 basen 115 bacak 70
Mumu85 bel 73 simit 93 kalça 112 bacak 65
spirochet göğüsaltı 91 mide 93 göbek 97 basen 116
Ecz.imis kol 30 göğüs 92 göbek-bel 86 kalça 103 basen 97
NOT: VÜCUT ÖLÇÜLERİ 2 HAFTADA BİR CUMA GÜNLERİ YAYINLANACAKTIR. AMACIMIZ YARIŞMA TARZIYLA SPOR MOTİVEMİZİ ARTIRIP İNCELMEYİ HIZLANDIRMAKTIR. KATILMAK İSTEYEN ÜYELER http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/566306-cafe-light-cuma-zayiflama-yarismasi.html BURAYA ÖLÇÜLERİNİ BİLDİREBİLİR LİSTENİN YAYINLANACAĞI HAFTANIN PERŞEMBE GÜNÜ 12.00'DAN CUMA GÜNÜ 12.00'A KADAR ÖLÇÜLERİNİZİ BİLDİREBİLİRSİNİZ. İYİ ZAYIFLAMALAR...
kızlar bu şekilde cafelıghtta yayınlanan bir yazı var katılmak isterseniz sizde ölçüm yaparak bildirim yapabilirsiniz.
selam millet.dünkü menümü yazayım
sabah
2 dilim ekmek
2 dilim peynir
öğle
4 yemek kaşığı kereviz
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
ara
elma
akşam
4 yemek kaşığı kereviz
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
gece
1 bardak boza
su:3 lt
spor:bel tutukluğunu açmak için basit kültür fizik hareketleri yapabildim
mesajı yine unuttum.aman yaaaa!!!
mesajım 3 taneymiş.
bu sabah mehmet öz ün programını seyrediyordum.konu şu:ne oldu da son 20 yılda şişmanlık oranı arttı.kadının bir tanesine uzattılar mikrofonu.kadın her yıl 45 kilo veriyorum sonra tekrar alıyorum dedi.baya da kilolu bir kadındı.işte yemekler bağımlılık yarattığı için mi yiyoruz yoksa iradesiz miyiz gibi alt başlıklar ele alındı.konuk doktor vardı,şeker ve tuzun beynimizde uyuşturucu alımında salgılananlara benzer salgılara neden olduğunu söylüyordu.dolayısıyla vazgeçmekte zorlanılabilir dedi.ama asıl sorun endüstriyel gıdalar.bir zamanlar tütün sektöründe insanların bağımlılığını nasıl daha fazla arttırabiliriz diye araştırma yapan bilim adamları şimdilerde gıda sektöründe çalışıyormuş.en büyük buluşları da msg(mono sodyum glutamat).bunu yıllar önce duymuştum.içeriğinde msg olan yiyecekler tadı kötü de olsa güzel algısı yaratıyor ve merkezi sinir sistemini tahrip ediyor,kısa süreli enerji verip bir anda yok ediyor ve elimizdeki paketin dibini görmeden bırakamıyoruz.benim paket incelemelerim sonucu neredeyse her hazır dondurmada ve çoğu cipste var.bazı çikolata ve bisküvilerde de var.çalışanlar için bir şey diyemiyorum ama mümkün olduğunca az işlenmiş gıda tüketmek lazım,hele ki çocuklarımıza iyice dikkat etmek lazım.
şimdi diyeceksiniz ki sebzelerdeki hormonlar,kimyasal ilaçlar??onu ben de bilmiyorum.çağımız kimyasal yiyeceklerden kimyasal yiyecek beğen devri.ben az yağlı kimyasal alıyım diyorum o yüzden:)))
haikaten paylaşımlar çok az.bayram dağıttı bizi.eski günlerimizi özlüyorum vallahi.hani motivasyonumuz düştü de böyle olduysak yükseltmek için ne yapabiliriz bunu konuşalım.
cidden çok az olmuş aç yaşamışsın , belin nasıl oldu bu arada?
VÜCUT ÖLÇÜLERİ
25 EKİM 2012 1. ETAP
ananee göğüs 92/92/0 bel 76/75/1 göbek 88/90/-2 simit 97/95/2 kalça 112/107/5 basen 98/96/2 bacak 60/58/2
ortalama 1.43 cm
fadime02 bel 100 göbek 123 göğüs 115 basen 115 bacak 70
Mumu85 bel 73 simit 93 kalça 112 bacak 65
spirochet göğüsaltı 91 mide 93 göbek 97 basen 116
Ecz.imis kol 30 göğüs 92 göbek-bel 86 kalça 103 basen 97
NOT: VÜCUT ÖLÇÜLERİ 2 HAFTADA BİR CUMA GÜNLERİ YAYINLANACAKTIR. AMACIMIZ YARIŞMA TARZIYLA SPOR MOTİVEMİZİ ARTIRIP İNCELMEYİ HIZLANDIRMAKTIR. KATILMAK İSTEYEN ÜYELER http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/566306-cafe-light-cuma-zayiflama-yarismasi.html BURAYA ÖLÇÜLERİNİ BİLDİREBİLİR LİSTENİN YAYINLANACAĞI HAFTANIN PERŞEMBE GÜNÜ 12.00'DAN CUMA GÜNÜ 12.00'A KADAR ÖLÇÜLERİNİZİ BİLDİREBİLİRSİNİZ. İYİ ZAYIFLAMALAR...
kızlar bu şekilde cafelıghtta yayınlanan bir yazı var katılmak isterseniz sizde ölçüm yaparak bildirim yapabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?