Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hepinize günaydın bana pek aydın olmasa da kilomu bildireyim yine göremedim yetmişleri

80.8/80.3/0.5/%0.62

görüşürüz

gayet iyi gidiyoruz öprüm canım seni.

hepinize günaydın bana pek aydın olmasa da kilomu bildireyim yine göremedim yetmişleri

80.8/80.3/0.5/%0.62

görüşürüz

bi ce diyip gitmişsin kiloda gayet iyi bence

***4. TAKIM 281. ETAP**

tubis87: ( 74.2 / 74.0 / 0.2 / %0.27)
tfneyll: ( 58.0 /60.9 /2.9 / %-5.0)
pegasus07: (60 / / / %)
zeburus: ( 78.0 / / / %)
topraks: ( 80.8 /80.3 / 0.5 / %0.62)
eftelya_blue: ( 66.0 / / / % )

4. TAKIM ORTALAMASI: %

kızlar özür dilerim ama üzgünüm regl dönemi sorunum başladı yine benim yüzümden sonuncu oluruz.

günaydin kizlar benim pc olmuyor ve oglusum tartimi kirdi cami tamamen kirildi tuz gibi
yüzsüzlük ettim komsudan giriyorum simdi onun tartisiy0la da tartildim
62 geldim

bence tarti degisikliginden ve regl olacam onun sisliginden böyle
hepinizden özür diliyorum fakat tartiysa sorun zaten haftaya telafi etmis olurum beniminin aynisini alicam bu gün
simdi cikiyorum kilo veren herkesi tebrik ediyorum ve umuyorumki bi an önce kk bu sorunu düzeltir yoksa ne olur bilmiyorum önerileri oaln arkadaslar yazarsa sevinirim sayfalari okuyabiliyorum sonucta
ayrica eyll bi öneri sunmussun dün bence uygundir ama su sorun düzelmeden nasil yapacaz bilmiyorum
hepinizi kocaman öpüyorumm

ah canım netlerimize noldu ya puffff seviyoruz seni?

***4. TAKIM 281. ETAP**

tfneyll: ( 58.0 / 60.9 / -2.9 / -%5.0)
pegasus07: (60 / 62 / -2.0 / -%3.33)
zeburus: ( 78.0 / / / %)
topraks: ( 80.8 / 80.3 /0.5 / %0.62)
eftelya_blue: ( 66.0 / / / % )

***4. TAKIM 281. ETAP**

tfneyll: ( 58.0 / 60.9 / -2.9 / -%5.0)
pegasus07: (60 / 62 / -2.0 / -%3.33)
zeburus: ( 78.0 / 76.9 / 1.1 / %1.41)
topraks: ( 80.8 / 80.3 /0.5 / %0.62)
eftelya_blue: ( 66.0 /66.0 / 0.0 / % 0)

Son düzenleme:

günaydın kızlar bugün çok yoğunum ve sorunlu bir iş var şirkette o yüzden sadece kilomu bildirip çıkmak zorundayım.
kilom aynı yani 66 değişme yok buna da sinir oldum zaten savunmaya mı geçtim noldu bilmiyorum ama dieti bozmadan aksatmadan yapmama rağmen kilo veremiyorum önerisi olan varsa söleyebilir mi.

regl dönemi yada bezan duraksama oluyo ama en başta gülüyoruz moral bozmuyoruz ondan sonra kaldığımız yerden devam ediyoruz kilo vermedik diye üzülmeyip almadığımıza şükrediyoruz. sonrası aynı işte

benim içimdeki seste tutmadı desene:))ama eksi eksidir.tebrik ediyorum

aslında dün sabah tartıldım kontrol için 80.1 çıktım tamam dedim bugün 200 gr daha versem tamamdır, bu sabah tartıya çıkınca şok oldum çok moralim bozuldu çok az kalmıştıııııı

eylülcüm eğer takım toparlanırsa dediğini yapabilirz hatta sen başlamışsın paylaştıkların çok hoş:)

önümüzdeki hafta çok daha iyi olacağımıza inanıyorum kimse moralini bozmasın ben de dahil, toparlanıp haftaya güzel kilolar verelim.

pegasusun sorunu nasıl hallolacak bilemiyorum, hata bilgisayardan mı yoksa bu siteden mi acaba? önce bunu çözmek gerek, pegasuscum başka bir tarayıcıdan girmeyi denesene, explorer kullanıyorsan firefox dene veya tam tersi tarayıcıdan da kaynaklanıyor olabilir. Tartı için de üzüldüm, benimkinin de pili bittiyo bugün pil bakacağım sabah bi çıkarıp tekrar taktım anca gösterdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…