Günaydın kızlar biliyosunuz işyerinden siteye giremiyorum sistemsel bi sorundan dolayıo nedenle liste bugün eylülcümün ellerinden öper
***4. TAKIM 281. ETAP**
tubis87: ( 74.2 / 74.0 / 0.2 / %0.27)
tfneyll: ( 58.0 / / / %)
pegasus07: (60 / / / %)
zeburus: ( 78.0 / / / %)
topraks: ( 80.8 / / / %)
eftelya_blue: ( 66.0 / / / % )
4. TAKIM ORTALAMASI: %
Çok üzgünüm fazla verememişim bu hafta. Regl olmam gerekiyordu olamadım çok şişim
hepinize günaydın bana pek aydın olmasa da kilomu bildireyimyine göremedim yetmişleri
80.8/80.3/0.5/%0.62
görüşürüz
günaydin kizlar benim pc olmuyor ve oglusum tartimi kirdi cami tamamen kirildi tuz gibi
yüzsüzlük ettim komsudan giriyorum simdi onun tartisiy0la da tartildim
62 geldim
bence tarti degisikliginden ve regl olacam onun sisliginden böyle
hepinizden özür diliyorum fakat tartiysa sorun zaten haftaya telafi etmis olurum beniminin aynisini alicam bu gün
simdi cikiyorum kilo veren herkesi tebrik ediyorum ve umuyorumki bi an önce kk bu sorunu düzeltir yoksa ne olur bilmiyorum önerileri oaln arkadaslar yazarsa sevinirim sayfalari okuyabiliyorum sonucta
ayrica eyll bi öneri sunmussun dün bence uygundir ama su sorun düzelmeden nasil yapacaz bilmiyorum
hepinizi kocaman öpüyorumm
hepinize günaydın bana pek aydın olmasa da kilomu bildireyimyine göremedim yetmişleri
80.8/80.3/0.5/%0.62
görüşürüz
kızlar özür dilerim ama üzgünüm regl dönemi sorunum başladı yine benim yüzümden sonuncu oluruz.
***4. TAKIM 281. ETAP**
tubis87: ( 74.2 / 74.0 / 0.2 / %0.27)
tfneyll: ( 58.0 / 60.9 / -2.9 / -%5.0)
pegasus07: (60 / 62 / -2.0 / -%3.33)
zeburus: ( 78.0 / 76.9 / 1.1 / %1.41)
topraks: ( 80.8 / 80.3 /0.5 / %0.62)
eftelya_blue: ( 66.0 / / / % )
4. TAKIM ORTALAMASI: %
günaydın kızlar bugün çok yoğunum ve sorunlu bir iş var şirkette o yüzden sadece kilomu bildirip çıkmak zorundayım.
kilom aynı yani 66 değişme yok buna da sinir oldum zaten savunmaya mı geçtim noldu bilmiyorum ama dieti bozmadan aksatmadan yapmama rağmen kilo veremiyorum önerisi olan varsa söleyebilir mi.
elektiriklerim kesildiiiiiiiii :) gelince bi daha da açamadım şimdi bakıyorumgayet iyi gidiyoruz öprüm canım seni.
bi ce diyip gitmişsin kiloda gayet iyi bence
benim içimdeki seste tutmadı desene:))ama eksi eksidir.tebrik ediyorum
günaydın kızlar.kilom
78/76.9/1.1/%1.41
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?