Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

***4. TAKIM 281. ETAP**

tubis87: ( 74.2 / 74.0 / 0.2 / %0.27)
tfneyll: ( 58.0 / 60.9 / -2.9 / -%5.0)
pegasus07: (60 / 62 / -2.0 / -%3.33) baskül değişikliğinden kaynaklanan 2 kiloluk artış eklenmiştir.
zeburus: ( 78.0 / 76.9 / 1.1 / %1.41)
topraks: ( 80.8 / 80.3 /0.5 / %0.62)
eftelya_blue: ( 66.0 /66.0 / 0.0 / % 0)

4. TAKIM ORTALAMASI: %

kolay gelsin.benim kendimde denediğim bir yöntem var.kilo vermekte zorlandığım zaman bir kaç gün akşam yemeklerinde sadece salata veya yulaf ezmeli yoğurt tüketiyorum ve akşam yemeğinden sonra meyve dahil yemiyorum.açlıkta hissetmiyorum.bende hep işe yarar ve maksimum 3 gün sürer bu savaş.sonra yine kendi düzenime dönerim.

***4. TAKIM 281. ETAP**

tubis87: ( 74.2 / 74.0 / 0.2 / %0.27)
tfneyll: ( 58.0 / 60.9 / -2.9 / -%5.0)
pegasus07: (60 / 62 / -2.0 / -%3.33) baskül değişikliğinden kaynaklanan 2 kiloluk artış eklenmiştir.
zeburus: ( 78.0 / 76.9 / 1.1 / %1.41)
topraks: ( 80.8 / 80.3 /0.5 / %0.62)
eftelya_blue: ( 66.0 /66.0 / 0.0 / % 0)

4. TAKIM ORTALAMASI: -%1.01

selam kızlar bu hafta hastalık hafyanızdı sanırım geçmiş olsun hepinizeee bi listemizi kontrol edermisiniz bide listeniz doğru:)

***7. TAKIM 282. ETAP***

pasam3405 (79.5/81.5/-2/ -%2.52)
maviyesil1999 (68.9/68/0.9/%1.32)
anşaa (73.9/73.9/0/%0)
ecemavi (72.8/72.8/0/%0)
ananee (72.872.4/0.4/%0.55)
gerbera1987 (91.3/89.8/1.5/%1.64)
berenim2012 (87/85.5/1.5/%1.72)
vıdıvıdı (80.3/79.8/0.5/%0.62)
yeşilerik ( 64,4 ) SÜRESİZ İZNE AYRILDI

7. TAKIM ORTALAMASI:%0.37

kizlar snairim yalnis bildirim yaptiniz baskül degisiklignden dolayi eklenen kilo baslangic kilosu olarak algilaniyor yani

62/62/0%0) yazip yanina 2 kilo eklendigini not düsmeniz gerekirdi

hımmm ben de bunu bir deniyim çünkü bu şekilde motivasyonum düşüyooo yemiyorum veremiyorum

aslında dün sabah tartıldım kontrol için 80.1 çıktım tamam dedim bugün 200 gr daha versem tamamdır, bu sabah tartıya çıkınca şok oldum çok moralim bozuldu çok az kalmıştıııııı

ya en azından vermişsin azcık da olsa ben napıyım ben nie veremiyorum

ben bu zamana kadar diet yaptığımda hep az az da olsa kilo verdim duraksama yaşamadım ama bu seferki bu duraksama neden kaynaklı anlayabilmiş değilim ödem mi mevsimsel mi vücut korumaya mı geçti çözemedim ama çok mıralim bozukkk zaten şirkette biraz karışık iyice stres oldum ya

kizlar snairim yalnis bildirim yaptiniz baskül degisiklignden dolayi eklenen kilo baslangic kilosu olarak algilaniyor yani

62/62/0%0) yazip yanina 2 kilo eklendigini not düsmeniz gerekirdi

o zaman bizim yüzdemiz % -0.45 olarak değişiyo galiba yanlış mı hesapladım

herkese merhabalar arkadaslar
esimin pc ye format attik ve ordan girebiliyorum artik benimkide yine olmadi
neyse simdi geleyim konuma
1 haftadir buraya gelemiyorum fakat yazilan herseyi harfi harfine takip ediyorum ve yazamasamda okuyarak kendimi motive ediyorum fakat dogru düzgün takima gelen kimse olmuyor maalesef
simdi yazacaklarimin olmasini cok istiyorum egerki yine simdiki düzende ilerlersek te kendi adima ayrilma karari alamayi düsünüyorum arkadaslar. cünki su durumda zaten ulasmak istedigim hedefime kendi kendime gidiyorum oluyor
evet gercekten takimda bir kopukluk oldu bayramdan itibaren
lütfen arkadaslar bende dahil olmak üzere takimimiza sahip cikalim ve toparlayalim herkes bir yerden tutarsa dimdik kalkariz ayaga
ve yeni üye almayi teklif ediyorum
yarin pazar pek katilim olmaz ama lütfen pazartesi günü hepimiz icin yeni bir baslangic olsun ve bu takima katildigimiz ilk gün sayalim o günü ilk günki gibi heyecanla gelelim
bide tubiscigim sanada cok bozugum söylemeden edemicem,takim kaptanimiz olarak burda bulunmaman cok kirici bence.simdi dicenki is yerinde pc de sorun var gelemedim anliyorum cnm ayni seyi bende yasiyorum fakat evdeki pc den aksamlari da olsa gelebilirsin diye umuyorum
eger bilmedigim baska kisisel sebeplerden dolayi gelemiyorsan özür dilerim fakat her fiirsatta birbirimize destek olmaliyiz diye düsünüyorum
tekrar ediorum yanlisim varsa özür dilerim
hepinizi kocaman öpüyorum ve pazartesi herkesi burda görmek istiyorum ben esi´mden ne zaman firsat bulursam burdayim kizlar

Son düzenleme:
sevgili takim kaptanim ve yardimcisi
size sormadan yarismaci davet ettim sakincasi varmi bilemedim
az öncede yazdigim gibi aramiza taze kan gelmesini uygun gördügüm icin
tabi bu benim nacizane fikrim
eger yanlis yaptiysam kusuruma bakmayin

merhabalar;
ben eğer yer var ise takımınıza katılmak istiyorum

canım hoş geldin seni bekledim fakat işim olduğu için gelemedim üzgünüm bu ara takımdaki kişilerin net alakalı sıkıntıları var ama pazartesi itibariyle takım hareketlencektir pazar gelen malesef pek olmuyor ama pazartesi gününden sonra tanışıp konuşup seninlede anlaşırız senden bol paylaşım bekliyoruz. Hoş geldin aramıza:13::13:

canım doğrusu senin ayrılmanı jkesinlikle istemem seni çok sevdiğimi görmesende anladığını hissettiğini inanıyorum ben kendi adıma tubişe gelince o takımını ve sizleri seviyor bu konuda bilinen sebep dışında bişi demek istemiyorum kendi buraya geldiğinde gerekli açıklamaları yapacaktır. Aynı zamanda tkın için söledklerinede katılıyorum ben acil toplanmamız lazım evet biz birbirimizi biliyoruz ama kopuyoruz bu durum risk taşıyor ben dediğim gibi bir misafir çağırdım ve bir kaç kişi daha bekliyorum gelmesini canım çağırıcam takıma hareket lazım değil mi? Ama gime sana da ihtiyacımız var

ozgekrd yi diyorsan arkadaşı ben katılmak isteyenler bölümünden çağırdım etli butlu bayan görürsen çağır kaçırmayalım

o değilmiş iyi yapmışsın canım benim

hos geldin eylül
takim ne durumda böyle yaa ben cok üzüldüm bizim takimiz bu mu
zeburus cnm senin sporlarin la biz motive olup spor yapiyorduk
kacamaklarindan kendimize ders cikariyorduk
ve kendini yine en iyi sekilde toparlayip haftayi cok güzel bir sekilde kapatmanla ne kadar dogru bir takimda oldugumuzu hatirliyorduk.
topraks ve eftelya cnm sizin cekismeleriniz bu takimin nesesi oldu
birlikte yaptiginiz diyet ve sporlarinizla biz birlikten kuvvet dogari benimsedik
eylül cnm senin ciko kacamaklarin bizide yoldan cikartmalarin oluyordu
bir günde bütün takimin yazacagi kadar yazdigin mesajlarla gercekten her düstügümüzde tutup kaldirdin bizi
tubisim geldigin günden beri verdigin kilolarla idolum oldun
ve bu takimi ayakta tutmak icin verdigin cabayla her zaman gercekten bizi topayacak bir kaptanimiz oldugunu hatirlattin bize
eeeeee nerdeyiz ne yapiyoruzz simdiiii

canım yazdıklarınla haklısın sende ama inan ne oldu anlamadım fakat ben toparlanacağımıza inanıyorum yoksa zorunlu yine mesaj sayımı ve bildirim sayısı eklemek zorunda kalıcam üzgünüm bayanlar gün yapar ya bizde spor paylaşım fıkra ve muhabbet günü başlatalım bunların hepsi bol paylaşım için takımı haftaya elden geçirelim bi dimi sende yardım et tubişimiz gelene kadar olur mu uyaralım sallayalım takımı kurtaralım nazara geldik ya

kesinlikle katiliyorum cnm haftaya yeni bir 4. takim olalim

eylül sana birsey sormak istiyorum sorum 2. takim la ilgili
bu hafta 1. oldular ve bireysele 2 yarismaci girdi
hepsini gönülden tebrik ediyorum ve insallah en kisa zamanda hedeflerine ulasirlar
dün bu iki arkadasin cok güzel kilo verdigini görünce gidip bi takimlarina bakim nasil bir yol izlemisler dedim hani belki bizde kendimize örnek alabilirmiyiz diye
fakat sayfalar geriye gittikce hic bisey bulamadim ve gecen haftaya geldim gördügüm kadariyla gecen hafta bildirimde bulunmamislar
simdi cnm bildirimde bulunmayan üye diger hafta kilosu 2 ye bölünmezmi
2. takim arkadaslarimiz bu arkadaslari eski kilolarinda gecmisler ikisinide
hadi diyelimki tel veya face den ögrendiler kilolarini demek istiyorum fakat rukgus isimli üyenin takima biraz kirgin oldugunu ögrendim ve o sebeple gelmedigini yani bu kendisinin yazisi
ve diger sorumda siyah isimli bir üye var ayni takimda ve hasta okudugum kadariyla
Allah acil sifalar versin ve insallah bir an önce sagligina kavusur
simdi bu üye uzun zamandir rahatsizliktan dolayi gelmiyor ve kilosu sürekli ayni yaziliyor
böyle bir durumda izine ayrildi,veya geri dönmek üzere ayrildi gibi yazilar gerekmezmi ve bu üye döndügü zaman ortalamasi ona göre hesaplanmazmi
ben sahsen kendi adima rahatsiz oldum ve bunu paylasimda veya 2, takimda yayinlamak istedim fakat sonradan aklima söyle bisey geldi
aramizdaki tatli rekabeti firsat bilip kiskanclik mi yapiyor demelerinden korktum
eger benim dedigim gibi olursa belki 2. takim yine 1. olur fakat bireyselde bu baska kisilere etki etmis te olabilir
lütfen simdi bana bisey söyle ne yapim yani kiseyi kirmakta istemem
kimsenin hakki kimseye gecsinde istemem
sonucta surda takim birincililkleri ve bireysel dereceler bizi en cok heyecanlandiran ve motive eden seyler degilmidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…