her zamanki gibi süpersin :)) tebrikler canım
günaydın kızlar bugün çok yoğunum ve sorunlu bir iş var şirkette o yüzden sadece kilomu bildirip çıkmak zorundayım.
kilom aynı yani 66 değişme yok buna da sinir oldum zaten savunmaya mı geçtim noldu bilmiyorum ama dieti bozmadan aksatmadan yapmama rağmen kilo veremiyorum önerisi olan varsa söleyebilir mi.
kolay gelsin.benim kendimde denediğim bir yöntem var.kilo vermekte zorlandığım zaman bir kaç gün akşam yemeklerinde sadece salata veya yulaf ezmeli yoğurt tüketiyorum ve akşam yemeğinden sonra meyve dahil yemiyorum.açlıkta hissetmiyorum.bende hep işe yarar ve maksimum 3 gün sürer bu savaş.sonra yine kendi düzenime dönerim.
aslında dün sabah tartıldım kontrol için 80.1 çıktım tamam dedim bugün 200 gr daha versem tamamdır, bu sabah tartıya çıkınca şok oldum çok moralim bozulduçok az kalmıştıııııı
regl dönemi yada bezan duraksama oluyo ama en başta gülüyoruz moral bozmuyoruz ondan sonra kaldığımız yerden devam ediyoruz kilo vermedik diye üzülmeyip almadığımıza şükrediyoruz. sonrası aynı işte
kizlar snairim yalnis bildirim yaptiniz baskül degisiklignden dolayi eklenen kilo baslangic kilosu olarak algilaniyor yani
62/62/0%0) yazip yanina 2 kilo eklendigini not düsmeniz gerekirdi
kizlar snairim yalnis bildirim yaptiniz baskül degisiklignden dolayi eklenen kilo baslangic kilosu olarak algilaniyor yani
62/62/0%0) yazip yanina 2 kilo eklendigini not düsmeniz gerekirdi
Merhabalar;
ben eğer yer var ise takımınıza katılmak istiyorum
merhabalar;
ben eğer yer var ise takımınıza katılmak istiyorum
herkese merhabalar arkadaslar
esimin pc ye format attik ve ordan girebiliyorum artik benimkide yine olmadi
neyse simdi geleyim konuma
1 haftadir buraya gelemiyorum fakat yazilan herseyi harfi harfine takip ediyorum ve yazamasamda okuyarak kendimi motive ediyorum fakat dogru düzgün takima gelen kimse olmuyor maalesef
simdi yazacaklarimin olmasini cok istiyorum egerki yine simdiki düzende ilerlersek te kendi adima ayrilma karari alamayi düsünüyorum arkadaslar. Cünki su durumda zaten ulasmak istedigim hedefime kendi kendime gidiyorum oluyor
evet gercekten takimda bir kopukluk oldu bayramdan itibaren
lütfen arkadaslar bende dahil olmak üzere takimimiza sahip cikalim ve toparlayalim herkes bir yerden tutarsa dimdik kalkariz ayaga
ve yeni üye almayi teklif ediyorum
yarin pazar pek katilim olmaz ama lütfen pazartesi günü hepimiz icin yeni bir baslangic olsun ve bu takima katildigimiz ilk gün sayalim o günü ilk günki gibi heyecanla gelelim
bide tubiscigim sanada cok bozugum söylemeden edemicem,takim kaptanimiz olarak burda bulunmaman cok kirici bence.simdi dicenki is yerinde pc de sorun var gelemedim anliyorum cnm ayni seyi bende yasiyorum fakat evdeki pc den aksamlari da olsa gelebilirsin diye umuyorum
eger bilmedigim baska kisisel sebeplerden dolayi gelemiyorsan özür dilerim fakat her fiirsatta birbirimize destek olmaliyiz diye düsünüyorum
tekrar ediorum yanlisim varsa özür dilerim
hepinizi kocaman öpüyorum ve pazartesi herkesi burda görmek istiyorum ben esi´mden ne zaman firsat bulursam burdayim kizlar
sevgili takim kaptanim ve yardimcisi
size sormadan yarismaci davet ettim sakincasi varmi bilemedim
az öncede yazdigim gibi aramiza taze kan gelmesini uygun gördügüm icin
tabi bu benim nacizane fikrim
eger yanlis yaptiysamkusuruma bakmayin
sevgili takim kaptanim ve yardimcisi
size sormadan yarismaci davet ettim sakincasi varmi bilemedim
az öncede yazdigim gibi aramiza taze kan gelmesini uygun gördügüm icin
tabi bu benim nacizane fikrim
eger yanlis yaptiysamkusuruma bakmayin
hos geldin eylül
takim ne durumda böyle yaa ben cok üzüldüm bizim takimiz bu mu
zeburus cnm senin sporlarin la biz motive olup spor yapiyorduk
kacamaklarindan kendimize ders cikariyorduk
ve kendini yine en iyi sekilde toparlayip haftayi cok güzel bir sekilde kapatmanla ne kadar dogru bir takimda oldugumuzu hatirliyorduk.
topraks ve eftelya cnm sizin cekismeleriniz bu takimin nesesi oldu
birlikte yaptiginiz diyet ve sporlarinizla biz birlikten kuvvet dogari benimsedik
eylül cnm senin ciko kacamaklarin bizide yoldan cikartmalarin oluyordu
bir günde bütün takimin yazacagi kadar yazdigin mesajlarla gercekten her düstügümüzde tutup kaldirdin bizi
tubisim geldigin günden beri verdigin kilolarla idolum oldun
ve bu takimi ayakta tutmak icin verdigin cabayla her zaman gercekten bizi topayacak bir kaptanimiz oldugunu hatirlattin bize
eeeeee nerdeyiz ne yapiyoruzz simdiiii
canım yazdıklarınla haklısın sende ama inan ne oldu anlamadım fakat ben toparlanacağımıza inanıyorum yoksa zorunlu yine mesaj sayımı ve bildirim sayısı eklemek zorunda kalıcam üzgünüm bayanlar gün yapar ya bizde spor paylaşım fıkra ve muhabbet günü başlatalım bunların hepsi bol paylaşım için takımı haftaya elden geçirelim bi dimi sende yardım et tubişimiz gelene kadar olur mu uyaralım sallayalım takımı kurtaralım nazara geldik ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?