Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

merhaba kızlar,

öncelikle dün gece saat ikiden beri ayaktayım kızım çok fena ateşlendi bugün de doktordaydık ama aklım burada sabahtan beri bir fırsatını bulsam diye bakıyorum.
hepimiz kaygılarımızda belki haklıyız aslında çünkü bu bizim mücadelemiz ve birbirimize destek olunca birlikten kuvvet doğar herşey daha kolay oluyor. Ben duruma fazla karamsar bakmak istemiyorum, geçtiğimiz hafta da olabildiğince buraya geldim, bence kerkesin bazı sorunlarının çakışması oldu. Önümüzdeki hafta düzeleceğini umut ediyorum. Bunun için hepimizin elimizden geleni yapacağına inanıyorum.

amanda aman kimler gelmis topraks ve tubiss yazilarim ne cabuk ulasmis kiz sizlere
hos geldiniz sampiyon takimin sampiyon hatunlar(sondanda olsa derecemiz var demi)

cokk gecmis olsun cnm kuzuna cabucak iyilesir insallah
ahh cnm insallah toparlaniriz yoksa takimi topa tutucam

Haklısın kesinlikle ne desen haklısın canım. Ama aramızdan ayrılmanı kesinlikle istemiyorum toparlıcaz. Takımı devam ettirmek isteyen herkes eminim bir şekilde çaba harcayacaktır.

Kendi adıma özür dilerim gerçekten zor günler geçiriyorum hem iş hem sosyal hayat hem kilo verme anlamında. Dün oturdum sinirden 2 saat ağladım. Resmen psikolojim bozuldu.

Kilo vermem durdu,

Şu bayramda vefat eden yakınımızın ailesi cenazeyi defnetmek için kıbrısa gitmişlerdi şimdi adamın emeklilik ve veraset işlemleri için tekrar döndüler oraya koşturuyorum akşamları,

Eve gelen giden misafir bitmiyor,

Adet olamadım onun stresi gerginliği...

İşyeri desen 3 kişi çalışıyoruz odada normalde ama iş arkadaşımın birinin oğlu(3 yaşında) karaciğer kanseri çıktı, doğal olarak oğluyla ilgilenmek için izin aldı 1 ay olmayacak diğer kız desen hamile izin alacam diye tutturdu, tüm işler bana bakıyor inanılmaz yoruluyorum ve geriliyorum

Spor desen elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum ama dün trambolinin yayı çıktı gene neredeyse düşüyordum, zaten ondan sonra oturdum ağladım sinirden bu kadar koşturma çabalama açım ve kilo veremiyorum diye

Anlayacağın herşey üst üste geldi. Ama bugün eliptik bisiklet aldım perşembe gelecek ve kurulacak herşeye yeniden başlıyorum toparlanmaya çalışıyorum. Elimden geldiğince takımı da toparlamaya çalışacam özür dilerim aranızda olamadığım için.

Ayrıca sistemsel sorunun çözülmesi için de Ankara ile sürekli görüşüyorum, aklımdasınız ama gelemedim

iyi yaptın canım kilosu yüksek idealleri yüksek insanlar olursa iyi olur.

bu 4. takımın güzel hanımlarına :)

Eki Görüntüle 549648
Kesinlikle çok güzel bir söz dün akşam gerçekten mağlup olduğumu düşünüyordum bırakmayı bile düşündüm. sabah uyanınca hayır bırakamazsın bu kadar çabayı çöpe atamazsın dedim kendime attım kendimi forum mersine yeni bir spor aleti bulmaya aldım da... herşeye yeniden başlıyoruz arkadaşlar haftaya ilk hedefimiz birincilik benim acilen kilo vermem lazım tamam mıı

cnm öncelikle moralini yüksek tut
komsun ve arkadasin icin ne kadar üzüldügünü tahmin edebiliyorum
arkadasinin cocuguna cok gecmisolsun
adet düzensizligi bendede oldu gecen hafta olmam gerekiyordu ve olmadim ayni sislik bedede var ama umuyorum ki en kisa sürede gecer
spora gelince zaten aksama kadar kosusturmadaymissin kesinlikle spor yerine geciyordur
ve vucut duraksama dönemindedir ayrica regl olmadigin icin sissin kesinlikle
lütfen moralini yüksek tut
hadi bakalim haftaya birincilik icin iddiaya girelimmi 2. takimla

canım bişey diyim mi bu aylarda bişey var sanırım herkesin bir sıkıntısı var, benim de aynen işler bir çuvalladı iş yaratmaya çalışıyorum, para bulmaya çalışıyorum, borçlar birikti sanki herşey ters gidiyor ama bu dönemde yapmaya çalıştığım tek şey daha kötüsünü yaşamadığım için teşekkür etmek, ve küçük güzellikler için şükretmek, bunun da geçeceğini her sıkıntılı sürecin ardından iyiliğin geleceğini düşünmeye çalışıyorum, her kışın baharı, her gecenin gündüzü var
öpüyorum sizi

kızlar kaçmam lazım, bu gece yine nöbette olacağımız için öğlen eşim beni uyutup dinlendirdi, şimdi de o uyuyor ve kız mızıldanmaya başladı.
ilk fırsatta yine gelicem

Kilo bildirmeyen üyenin bir sonraki hafta döndüğünde kilosu 2ye bölünür bunu paylaşım alanına taşıyalım canım olmaz böyle ama bi kontrol yapim önce

evet kontrol yaptım 281. etapta sonuç listesinde 0 olarak görünüyor kilo bildirmedi yazılsaydı 2ye bölünürdü ama yüzdeleri 0 gösterildiği için 2'ye bölünmez.

haa eğer kilo bildirmediği halde %0 gösterdiyse takım kaptanı o zaman bu durum gerçekten hoş olmamış.

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun canım benim kuzuyu öp yerimize

kızlar kaçmam lazım, bu gece yine nöbette olacağımız için öğlen eşim beni uyutup dinlendirdi, şimdi de o uyuyor ve kız mızıldanmaya başladı.
ilk fırsatta yine gelicem

kendine iyi bak kuzumada

kizlarr 2 sayfa geride 2. takimla ilgili kafama takilan seyler oldugunu yazmistm
fakat kimse ilgilenmiyor galiba
bu durumun bana bir arti veya eksisi olmuyor sadece kendimce karsidaki insanin hakki yenilmis gibi geldigi icin danisma geregi duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…