kesinlikle katiliyorum cnm haftaya yeni bir 4. Takim olalim
kesinlikle katiliyorum cnm haftaya yeni bir 4. takim olalim
amanda aman kimler gelmis topraks ve tubiss yazilarim ne cabuk ulasmis kiz sizlere
hos geldiniz sampiyon takimin sampiyon hatunlar(sondanda olsa derecemiz var demi)
merhaba kızlar,
öncelikle dün gece saat ikiden beri ayaktayım kızım çok fena ateşlendi bugün de doktordaydık ama aklım burada sabahtan beri bir fırsatını bulsam diye bakıyorum.
hepimiz kaygılarımızda belki haklıyız aslında çünkü bu bizim mücadelemiz ve birbirimize destek olunca birlikten kuvvet doğar herşey daha kolay oluyor. Ben duruma fazla karamsar bakmak istemiyorum, geçtiğimiz hafta da olabildiğince buraya geldim, bence kerkesin bazı sorunlarının çakışması oldu. Önümüzdeki hafta düzeleceğini umut ediyorum. Bunun için hepimizin elimizden geleni yapacağına inanıyorum.
bu gazla ben haftaya 2-3 kilo veririm heraldeaçılıııııııııııııın şampiyon takım geri geliyoooooooooooooooor
selam canım özlettin valla :))
Haklısın kesinlikle ne desen haklısın canım. Ama aramızdan ayrılmanı kesinlikle istemiyorum toparlıcaz. Takımı devam ettirmek isteyen herkes eminim bir şekilde çaba harcayacaktır.herkese merhabalar arkadaslar
esimin pc ye format attik ve ordan girebiliyorum artik benimkide yine olmadi
neyse simdi geleyim konuma
1 haftadir buraya gelemiyorum fakat yazilan herseyi harfi harfine takip ediyorum ve yazamasamda okuyarak kendimi motive ediyorum fakat dogru düzgün takima gelen kimse olmuyor maalesef
simdi yazacaklarimin olmasini cok istiyorum egerki yine simdiki düzende ilerlersek te kendi adima ayrilma karari alamayi düsünüyorum arkadaslar. cünki su durumda zaten ulasmak istedigim hedefime kendi kendime gidiyorum oluyor
evet gercekten takimda bir kopukluk oldu bayramdan itibaren
lütfen arkadaslar bende dahil olmak üzere takimimiza sahip cikalim ve toparlayalim herkes bir yerden tutarsa dimdik kalkariz ayaga
ve yeni üye almayi teklif ediyorum
yarin pazar pek katilim olmaz ama lütfen pazartesi günü hepimiz icin yeni bir baslangic olsun ve bu takima katildigimiz ilk gün sayalim o günü ilk günki gibi heyecanla gelelim
bide tubiscigim sanada cok bozugum söylemeden edemicem,takim kaptanimiz olarak burda bulunmaman cok kirici bence.simdi dicenki is yerinde pc de sorun var gelemedim anliyorum cnm ayni seyi bende yasiyorum fakat evdeki pc den aksamlari da olsa gelebilirsin diye umuyorum
eger bilmedigim baska kisisel sebeplerden dolayi gelemiyorsan özür dilerim fakat her fiirsatta birbirimize destek olmaliyiz diye düsünüyorum
tekrar ediorum yanlisim varsa özür dilerim
hepinizi kocaman öpüyorum ve pazartesi herkesi burda görmek istiyorum ben esi´mden ne zaman firsat bulursam burdayim kizlar
iyi yaptın canım kilosu yüksek idealleri yüksek insanlar olursa iyi olur.sevgili takim kaptanim ve yardimcisi
size sormadan yarismaci davet ettim sakincasi varmi bilemedim
az öncede yazdigim gibi aramiza taze kan gelmesini uygun gördügüm icin
tabi bu benim nacizane fikrim
eger yanlis yaptiysamkusuruma bakmayin
Kesinlikle çok güzel bir söz dün akşam gerçekten mağlup olduğumu düşünüyordum bırakmayı bile düşündüm. sabah uyanınca hayır bırakamazsın bu kadar çabayı çöpe atamazsın dedim kendime attım kendimi forum mersine yeni bir spor aleti bulmaya aldım da... herşeye yeniden başlıyoruz arkadaşlar haftaya ilk hedefimiz birincilik benim acilen kilo vermem lazım tamam mıı
Haklısın kesinlikle ne desen haklısın canım. Ama aramızdan ayrılmanı kesinlikle istemiyorum toparlıcaz. Takımı devam ettirmek isteyen herkes eminim bir şekilde çaba harcayacaktır.
Kendi adıma özür dilerim gerçekten zor günler geçiriyorum hem iş hem sosyal hayat hem kilo verme anlamında. Dün oturdum sinirden 2 saat ağladım. Resmen psikolojim bozuldu.
Kilo vermem durdu,
Şu bayramda vefat eden yakınımızın ailesi cenazeyi defnetmek için kıbrısa gitmişlerdi şimdi adamın emeklilik ve veraset işlemleri için tekrar döndüler oraya koşturuyorum akşamları,
Eve gelen giden misafir bitmiyor,
Adet olamadım onun stresi gerginliği...
İşyeri desen 3 kişi çalışıyoruz odada normalde ama iş arkadaşımın birinin oğlu(3 yaşında) karaciğer kanseri çıktı, doğal olarak oğluyla ilgilenmek için izin aldı 1 ay olmayacak diğer kız desen hamile izin alacam diye tutturdu, tüm işler bana bakıyor inanılmaz yoruluyorum ve geriliyorum
Spor desen elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum ama dün trambolinin yayı çıktı gene neredeyse düşüyordum, zaten ondan sonra oturdum ağladım sinirden bu kadar koşturma çabalama açım ve kilo veremiyorum diye
Anlayacağın herşey üst üste geldi. Ama bugün eliptik bisiklet aldım perşembe gelecek ve kurulacak herşeye yeniden başlıyorum toparlanmaya çalışıyorum. Elimden geldiğince takımı da toparlamaya çalışacam özür dilerim aranızda olamadığım için.
Ayrıca sistemsel sorunun çözülmesi için de Ankara ile sürekli görüşüyorum, aklımdasınız ama gelemedim
iyi yaptın canım kilosu yüksek idealleri yüksek insanlar olursa iyi olur.
Haklısın kesinlikle ne desen haklısın canım. Ama aramızdan ayrılmanı kesinlikle istemiyorum toparlıcaz. Takımı devam ettirmek isteyen herkes eminim bir şekilde çaba harcayacaktır.
Kendi adıma özür dilerim gerçekten zor günler geçiriyorum hem iş hem sosyal hayat hem kilo verme anlamında. Dün oturdum sinirden 2 saat ağladım. Resmen psikolojim bozuldu.
Kilo vermem durdu,
Şu bayramda vefat eden yakınımızın ailesi cenazeyi defnetmek için kıbrısa gitmişlerdi şimdi adamın emeklilik ve veraset işlemleri için tekrar döndüler oraya koşturuyorum akşamları,
Eve gelen giden misafir bitmiyor,
Adet olamadım onun stresi gerginliği...
İşyeri desen 3 kişi çalışıyoruz odada normalde ama iş arkadaşımın birinin oğlu(3 yaşında) karaciğer kanseri çıktı, doğal olarak oğluyla ilgilenmek için izin aldı 1 ay olmayacak diğer kız desen hamile izin alacam diye tutturdu, tüm işler bana bakıyor inanılmaz yoruluyorum ve geriliyorum
Spor desen elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum ama dün trambolinin yayı çıktı gene neredeyse düşüyordum, zaten ondan sonra oturdum ağladım sinirden bu kadar koşturma çabalama açım ve kilo veremiyorum diye
Anlayacağın herşey üst üste geldi. Ama bugün eliptik bisiklet aldım perşembe gelecek ve kurulacak herşeye yeniden başlıyorum toparlanmaya çalışıyorum. Elimden geldiğince takımı da toparlamaya çalışacam özür dilerim aranızda olamadığım için.
Ayrıca sistemsel sorunun çözülmesi için de Ankara ile sürekli görüşüyorum, aklımdasınız ama gelemedim
iyi yaptın canım kilosu yüksek idealleri yüksek insanlar olursa iyi olur.
Kilo bildirmeyen üyenin bir sonraki hafta döndüğünde kilosu 2ye bölünür bunu paylaşım alanına taşıyalım canım olmaz böyle ama bi kontrol yapim önceeylül sana birsey sormak istiyorum sorum 2. takim la ilgili
bu hafta 1. oldular ve bireysele 2 yarismaci girdi
hepsini gönülden tebrik ediyorum ve insallah en kisa zamanda hedeflerine ulasirlar
dün bu iki arkadasin cok güzel kilo verdigini görünce gidip bi takimlarina bakim nasil bir yol izlemisler dedim hani belki bizde kendimize örnek alabilirmiyiz diye
fakat sayfalar geriye gittikce hic bisey bulamadim ve gecen haftaya geldim gördügüm kadariyla gecen hafta bildirimde bulunmamislar
simdi cnm bildirimde bulunmayan üye diger hafta kilosu 2 ye bölünmezmi
2. takim arkadaslarimiz bu arkadaslari eski kilolarinda gecmisler ikisinide
hadi diyelimki tel veya face den ögrendiler kilolarini demek istiyorum fakat rukgus isimli üyenin takima biraz kirgin oldugunu ögrendim ve o sebeple gelmedigini yani bu kendisinin yazisi
ve diger sorumda siyah isimli bir üye var ayni takimda ve hasta okudugum kadariyla
Allah acil sifalar versin ve insallah bir an önce sagligina kavusur
simdi bu üye uzun zamandir rahatsizliktan dolayi gelmiyor ve kilosu sürekli ayni yaziliyor
böyle bir durumda izine ayrildi,veya geri dönmek üzere ayrildi gibi yazilar gerekmezmi ve bu üye döndügü zaman ortalamasi ona göre hesaplanmazmi
ben sahsen kendi adima rahatsiz oldum ve bunu paylasimda veya 2, takimda yayinlamak istedim fakat sonradan aklima söyle bisey geldi
aramizdaki tatli rekabeti firsat bilip kiskanclik mi yapiyor demelerinden korktum
eger benim dedigim gibi olursa belki 2. takim yine 1. olur fakat bireyselde bu baska kisilere etki etmis te olabilir
lütfen simdi bana bisey söyle ne yapim yani kiseyi kirmakta istemem
kimsenin hakki kimseye gecsinde istemem
sonucta surda takim birincililkleri ve bireysel dereceler bizi en cok heyecanlandiran ve motive eden seyler degilmidir
merhaba kızlar,
öncelikle dün gece saat ikiden beri ayaktayım kızım çok fena ateşlendi bugün de doktordaydık ama aklım burada sabahtan beri bir fırsatını bulsam diye bakıyorum.
hepimiz kaygılarımızda belki haklıyız aslında çünkü bu bizim mücadelemiz ve birbirimize destek olunca birlikten kuvvet doğar herşey daha kolay oluyor. Ben duruma fazla karamsar bakmak istemiyorum, geçtiğimiz hafta da olabildiğince buraya geldim, bence kerkesin bazı sorunlarının çakışması oldu. Önümüzdeki hafta düzeleceğini umut ediyorum. Bunun için hepimizin elimizden geleni yapacağına inanıyorum.
kızlar kaçmam lazım, bu gece yine nöbette olacağımız için öğlen eşim beni uyutup dinlendirdi, şimdi de o uyuyor ve kız mızıldanmaya başladı.
ilk fırsatta yine gelicem
cok güzel cnm
bu arada eftelya nerde
kacamakmi yapiyo yoksa
evet arkadaşlarıyla buluşmaya gitti, onun da morali bozuk, hem kilodan hem de işyerinde onun da atlatması gereken bir sorunu var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?