kızlar kaçmam lazım, bu gece yine nöbette olacağımız için öğlen eşim beni uyutup dinlendirdi, şimdi de o uyuyor ve kız mızıldanmaya başladı.
ilk fırsatta yine gelicem
bence bu hafta biraz toparlayıp bi sonraki hafta girelimcnm öncelikle moralini yüksek tut
komsun ve arkadasin icin ne kadar üzüldügünü tahmin edebiliyorum
arkadasinin cocuguna cok gecmisolsun
adet düzensizligi bendede oldu gecen hafta olmam gerekiyordu ve olmadim ayni sislik bedede var ama umuyorum ki en kisa sürede gecer
spora gelince zaten aksama kadar kosusturmadaymissin kesinlikle spor yerine geciyordur
ve vucut duraksama dönemindedir ayrica regl olmadigin icin sissin kesinlikle
lütfen moralini yüksek tut
hadi bakalim haftaya birincilik icin iddiaya girelimmi 2. takimla
inşallah canım güzel günler de gelecekkcanım bişey diyim mi bu aylarda bişey var sanırım herkesin bir sıkıntısı var, benim de aynen işler bir çuvalladı iş yaratmaya çalışıyorum, para bulmaya çalışıyorum, borçlar birikti sanki herşey ters gidiyorama bu dönemde yapmaya çalıştığım tek şey daha kötüsünü yaşamadığım için teşekkür etmek, ve küçük güzellikler için şükretmek, bunun da geçeceğini her sıkıntılı sürecin ardından iyiliğin geleceğini düşünmeye çalışıyorum, her kışın baharı, her gecenin gündüzü var
öpüyorum sizi
Kilo bildirmeyen üyenin bir sonraki hafta döndüğünde kilosu 2ye bölünür bunu paylaşım alanına taşıyalım canım olmaz böyle ama bi kontrol yapim önce
evet kontrol yaptım 281. etapta sonuç listesinde 0 olarak görünüyor kilo bildirmedi yazılsaydı 2ye bölünürdü ama yüzdeleri 0 gösterildiği için 2'ye bölünmez.
haa eğer kilo bildirmediği halde %0 gösterdiyse takım kaptanı o zaman bu durum gerçekten hoş olmamış.
canım özel mesaj gönderdim sana bi bak da öyle çıkkizlar benimde cikmam lazim herifi gönderdim cocuklarla ütü yapacam ayak altindan ckilin diye simdi gelecekler ki yapilmamis
kalkimde en azindan geldimi ütü masasi kurulu gözüksün
bide yarin büyük bir ihtimalle gelemeyebilirim bu günki menümü paylasim sonra gidim
sabah
3.4 kücük dilim köy peyniri
2 kasik yogurt
cay
ögle yiyemedim sadece meyveyle gecti gec kalkmistik
aksam
2 kase sebzeli bulgur corbasi
2 kasil yogurt
aralarda 5i bir yerde 3 fincan
su
1.5-2 lt arasi
spor 30 dk body workout yapiyorum kac gündür ve öyle bi hamlamisimki hic bir kasim kimildamiyor fakat yilmak yok devam
mesajda valla saymadim cnmm
eylül sana birsey sormak istiyorum sorum 2. Takim la ilgili
bu hafta 1. Oldular ve bireysele 2 yarismaci girdi
hepsini gönülden tebrik ediyorum ve insallah en kisa zamanda hedeflerine ulasirlar
dün bu iki arkadasin cok güzel kilo verdigini görünce gidip bi takimlarina bakim nasil bir yol izlemisler dedim hani belki bizde kendimize örnek alabilirmiyiz diye
fakat sayfalar geriye gittikce hic bisey bulamadim ve gecen haftaya geldim gördügüm kadariyla gecen hafta bildirimde bulunmamislar
simdi cnm bildirimde bulunmayan üye diger hafta kilosu 2 ye bölünmezmi
2. Takim arkadaslarimiz bu arkadaslari eski kilolarinda gecmisler ikisinide
hadi diyelimki tel veya face den ögrendiler kilolarini demek istiyorum fakat rukgus isimli üyenin takima biraz kirgin oldugunu ögrendim ve o sebeple gelmedigini yani bu kendisinin yazisi
ve diger sorumda siyah isimli bir üye var ayni takimda ve hasta okudugum kadariyla
allah acil sifalar versin ve insallah bir an önce sagligina kavusur
simdi bu üye uzun zamandir rahatsizliktan dolayi gelmiyor ve kilosu sürekli ayni yaziliyor
böyle bir durumda izine ayrildi,veya geri dönmek üzere ayrildi gibi yazilar gerekmezmi ve bu üye döndügü zaman ortalamasi ona göre hesaplanmazmi
ben sahsen kendi adima rahatsiz oldum ve bunu paylasimda veya 2, takimda yayinlamak istedim fakat sonradan aklima söyle bisey geldi
aramizdaki tatli rekabeti firsat bilip kiskanclik mi yapiyor demelerinden korktum
eger benim dedigim gibi olursa belki 2. Takim yine 1. Olur fakat bireyselde bu baska kisilere etki etmis te olabilir
lütfen simdi bana bisey söyle ne yapim yani kiseyi kirmakta istemem
kimsenin hakki kimseye gecsinde istemem
sonucta surda takim birincililkleri ve bireysel dereceler bizi en cok heyecanlandiran ve motive eden seyler degilmidir
kizlar bide sey dicem böyle nikin altina yazi yaziyorsun ya hani bende nergis yazyior ya o yaziyi nasil degistiririm yani baska birsey yazabilirmiyim
bide bisey daha soracaktim unuttummm:26::26:
Haa dur buldum simdi ben buraya yani paylasim alanina herhangi nir resim veya karikatür nasil gönderebilirim
hadiyin bakim cvplarinizi bekliyorumm
bu konuylada alakalı evet değiştirebiliyorsun canım benim. Ama profilden yapılıyo galiba ben şans eseri yaptımEklenti içinde böle yazı yazarken aşağı da eklenti ekle var canım benim eklentiler var eklenti var ordan resim yüklüyosun canım benim umarım anlatabildim :26::26:
pegasuscum tlfndan gryorum fakat ozlden bkamyrm ne yazdgna gzkmuyor acil dglse pazartsi icn izn wrirmsn is yrndn bkiym ben ama burdanda ugrascgmözge cnm sen bizim yeni üye adayimizsin demi karistirmim
kendinden az bahsedermisin bize yasin,kilon,medeni durumun,coluk-cocuk, vs
çok teşekkür ederim inşallah keyifli bir yolculuk olur hepimiz içinhosgeldin cnm gercekten hedefine ulasmak icin savasacaksan ve bu yolda tökezlesekte bizi birakmicaksan her zaman yerin var aramizda
saglikli kilo vermeler yeni yol arkadasim
çok teşekkür ederim tfneyll beni takıma çağırdığın için bu kadar çabuk yanıt alacağımı ummuyordum doğrusucanım hoş geldin seni bekledim fakat işim olduğu için gelemedim üzgünüm bu ara takımdaki kişilerin net alakalı sıkıntıları var ama pazartesi itibariyle takım hareketlencektir pazar gelen malesef pek olmuyor ama pazartesi gününden sonra tanışıp konuşup seninlede anlaşırız senden bol paylaşım bekliyoruz. Hoş geldin aramıza:13::13
4:
hadi ben ciktim ciciler bizimkiler geldi gelecek
özge hosgeldin cnmmm
özge cnm sen bizim yeni üye adayimizsin demi karistirmim
kendinden az bahsedermisin bize yasin,kilon,medeni durumun,coluk-cocuk, vs
Merhaba aramıza hoşgeldin. Ben takım kaptanı Tuğba. 25 yaşındayım, bekarım, memurum, Mersindeyim, 74 civarı kilolardayım yarışma sayesinde 13.5 kg verdim ve devam ediyorum hedefim 60tekrar merhaba
sabah yazdıklarınızı gördüm ancak uzun yazmak istediğim için cevap veremedim..
kendimden biraz bahsetmeye çalışayım inşallah daha yakından tanıma fırsatı bulurum sizleri
ismim özge 30 yaşındayım cuma yarışmalarının yabancısı değilim aslında 2008 de 6. takımda yarışmıştım ve oradaki paylaşımlarım sayesinde ortalama 15 kilo vermişliğim var kazandığım dostluklar da cabası
hala görüştüğüm arkadaşlarım var o yüzden cuma yarışmalarının ve kadınlar kulübünün bende yeri apayrı ancak şu anda 2,5 yaşında olan bitanecik kızıma hamile kaldım ve hamilelikte sağlam yedim nasıl olsa daha önce ben zayıfladım bunu yapacak potansiyel bende var, hamile iken alınan kilolar belli olmuyor diye gece yarıları götürdüğüm tatlılar sayesinde 40 kilo alarak hamileliğimi tamamladım :18: aslında bu kadar çok alabileceğimi bende tahmin etmiyordum sanırımvelhasıl kelam 3,300 gr. bebeğimi bir kenara koyarsak yaklaşık 37 kilocuk bedenimde takılı kaldı yani neredeyse küçük bir insan daha var bedenimde gerçi bunun ortalama 15 kilosu gitti ama yarın sabah daha net bir rakamla şu anda kaç kilo olduğumu yazarım sizlere 88 di geçen gün bu inanılmaz kötü bir rakam bence eski gömleklerimin önleri kapanmıyor diyemiyorum çünkü kolları daha girmiyor pantalonlarım dizimden yukarı çıkmıyor ve bu durum beni inanılmaz rahatsız ediyor aslında size resimlerimi yüklemek isterim ne halden ne hale geldim ama biraz zaman geçsin ortalama 10 kilo falan vereyim de öyle koyarım resimlerimi sizin sayenizde bende var olacak olan değişimi bizzat görebilin diye
bunun dışında ben kimim
dediğim gibi 30 yaşındayım, memurum ,karadenizliyim en güzel ve özeli bir anneyim hayatım bir çoğunuz gibi koşuşturma içinde geçiyor iş, ev, yemek, temizlik ....
iş yerinde belirli saatlerde kadınlar kulübüne girebiliyorum öğlen 12 ve 2 arasında ve saat 4 ten sonra o yüzden gündüz paylaşımlarım ancak bu saatler içerisinde olabilecek telefonumdan siteyi açmayı denedim ama olmadı ne yazıkki ilerde bir ıphone sahibi olabilirsem tabiki sizinle çok daha fazla vakit geçirmek isterim...ama inanın seri olmasada gün içerisinde muhakkak paylaşımda bulunmaya çalışırım ...
ben bu işi ciddiye alıyorum, tekrar bu yarışmalara dönme sebebim bana daha önce zayıflama da büyük motivasyon sağlayan dostuklarımı yeniden kurabilmek inşallah bu gerçek olur.
şimdi biraz siz kendinizden bahsedebilirseniz çok memnun olurum gerçek isimleriniz gibi yada zaman içerisnde binrbirimizi daha iyi tanırız şimdilik bu kadar
sevgilerimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?