Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar kaçmam lazım, bu gece yine nöbette olacağımız için öğlen eşim beni uyutup dinlendirdi, şimdi de o uyuyor ve kız mızıldanmaya başladı.
ilk fırsatta yine gelicem

tamam cnm eftelyayada söyle moral bozmak yok haftaya birinci biziz
kizinida kocamannnn öp cnm

bence bu hafta biraz toparlayıp bi sonraki hafta girelim spor aletim gelsin bakalım o gelene kadar akşamları yine ilk zamanlarda spor aletim olmadığı zamanlardaki gibi dans edecem çok veremiyorum bu aralar dediğim gibi durdu.

stres de üstüne gelince ödem tavan yaptı düzene girecek inşallahhhhhhhhh

inşallah canım güzel günler de gelecekk eftelyaya da söyle moral bozmasın metabolizma savunmaya geçmiştir aynı benim gibi spora yüklensin birazcık aynı düzen yemesine devam etsin. bi yerde direnç kırılacak inşallahhhhhhhhhhh

ben yemeğe kaçim iyice geç olmadan gelirim yine

Son düzenleme:

benim demek istedigimde o cnm ayni sey siyah isimli üye icinde gecerli ve her hafta kilosu ayni geciyor
bide gelene kadar kilom ayni yazilsin gibi yazilar var
yani sadece izili yazilmasi yeterliydi bence ama bilemedim yinede 2. takimlada konusmak lazim bu konuyu

kizlar benimde cikmam lazim herifi gönderdim cocuklarla ütü yapacam ayak altindan ckilin diye simdi gelecekler ki yapilmamis
kalkimde en azindan geldimi ütü masasi kurulu gözüksün
bide yarin büyük bir ihtimalle gelemeyebilirim bu günki menümü paylasim sonra gidim
sabah
3.4 kücük dilim köy peyniri
2 kasik yogurt
cay
ögle yiyemedim sadece meyveyle gecti gec kalkmistik
aksam
2 kase sebzeli bulgur corbasi
2 kasil yogurt
aralarda 5i bir yerde 3 fincan
su
1.5-2 lt arasi
spor 30 dk body workout yapiyorum kac gündür ve öyle bi hamlamisimki hic bir kasim kimildamiyor fakat yilmak yok devam
mesajda valla saymadim cnmm

canım özel mesaj gönderdim sana bi bak da öyle çık

kizlar bide sey dicem böyle nikin altina yazi yaziyorsun ya hani bende nergis yazyior ya o yaziyi nasil degistiririm yani baska birsey yazabilirmiyim
bide bisey daha soracaktim unuttummm:26::26:
haa dur buldum simdi ben buraya yani paylasim alanina herhangi nir resim veya karikatür nasil gönderebilirim
hadiyin bakim cvplarinizi bekliyorumm

canım doğru söylüyosun kusura bakma ben fark etmedim bunu bu konuyu ben tubişle konuşucam tam olarak nedir bilmiyorum ama bu konuda bilgilendirme yapıp doğrusunu bulmaya çalışıcam tekrar kusura bakma inan fark etmedim hala çalışıyorum aslında çıkmam gerekiyor ama mesai yapıyorum kafam dalgın affet öptüm.

bu konuylada alakalı evet değiştirebiliyorsun canım benim. Ama profilden yapılıyo galiba ben şans eseri yaptım Eklenti içinde böle yazı yazarken aşağı da eklenti ekle var canım benim eklentiler var eklenti var ordan resim yüklüyosun canım benim umarım anlatabildim :26::26:

umarim ki olur cnmm
haftaya ugrasim o islerle ben
bide tubis cnm dedigini yaptim bakalim insallah kötü polis olmam

özge cnm sen bizim yeni üye adayimizsin demi karistirmim
kendinden az bahsedermisin bize yasin,kilon,medeni durumun,coluk-cocuk, vs

pegasuscum tlfndan gryorum fakat ozlden bkamyrm ne yazdgna gzkmuyor acil dglse pazartsi icn izn wrirmsn is yrndn bkiym ben ama burdanda ugrascgm

hosgeldin cnm gercekten hedefine ulasmak icin savasacaksan ve bu yolda tökezlesekte bizi birakmicaksan her zaman yerin var aramizda
saglikli kilo vermeler yeni yol arkadasim
çok teşekkür ederim inşallah keyifli bir yolculuk olur hepimiz için
çok teşekkür ederim tfneyll beni takıma çağırdığın için bu kadar çabuk yanıt alacağımı ummuyordum doğrusu
hadi ben ciktim ciciler bizimkiler geldi gelecek
özge hosgeldin cnmmm

hoşbulduk teşekkür ederim canım

tekrar merhaba

sabah yazdıklarınızı gördüm ancak uzun yazmak istediğim için cevap veremedim..
kendimden biraz bahsetmeye çalışayım inşallah daha yakından tanıma fırsatı bulurum sizleri

ismim özge 30 yaşındayım cuma yarışmalarının yabancısı değilim aslında 2008 de 6. takımda yarışmıştım ve oradaki paylaşımlarım sayesinde ortalama 15 kilo vermişliğim var kazandığım dostluklar da cabası
hala görüştüğüm arkadaşlarım var o yüzden cuma yarışmalarının ve kadınlar kulübünün bende yeri apayrı ancak şu anda 2,5 yaşında olan bitanecik kızıma hamile kaldım ve hamilelikte sağlam yedim nasıl olsa daha önce ben zayıfladım bunu yapacak potansiyel bende var, hamile iken alınan kilolar belli olmuyor diye gece yarıları götürdüğüm tatlılar sayesinde 40 kilo alarak hamileliğimi tamamladım :18: aslında bu kadar çok alabileceğimi bende tahmin etmiyordum sanırım velhasıl kelam 3,300 gr. bebeğimi bir kenara koyarsak yaklaşık 37 kilocuk bedenimde takılı kaldı yani neredeyse küçük bir insan daha var bedenimde gerçi bunun ortalama 15 kilosu gitti ama yarın sabah daha net bir rakamla şu anda kaç kilo olduğumu yazarım sizlere 88 di geçen gün bu inanılmaz kötü bir rakam bence eski gömleklerimin önleri kapanmıyor diyemiyorum çünkü kolları daha girmiyor pantalonlarım dizimden yukarı çıkmıyor ve bu durum beni inanılmaz rahatsız ediyor aslında size resimlerimi yüklemek isterim ne halden ne hale geldim ama biraz zaman geçsin ortalama 10 kilo falan vereyim de öyle koyarım resimlerimi sizin sayenizde bende var olacak olan değişimi bizzat görebilin diye

bunun dışında ben kimim
dediğim gibi 30 yaşındayım, memurum , karadenizliyim en güzel ve özeli bir anneyim hayatım bir çoğunuz gibi koşuşturma içinde geçiyor iş, ev, yemek, temizlik ....
iş yerinde belirli saatlerde kadınlar kulübüne girebiliyorum öğlen 12 ve 2 arasında ve saat 4 ten sonra o yüzden gündüz paylaşımlarım ancak bu saatler içerisinde olabilecek telefonumdan siteyi açmayı denedim ama olmadı ne yazıkki ilerde bir ıphone sahibi olabilirsem tabiki sizinle çok daha fazla vakit geçirmek isterim... ama inanın seri olmasada gün içerisinde muhakkak paylaşımda bulunmaya çalışırım ...

ben bu işi ciddiye alıyorum, tekrar bu yarışmalara dönme sebebim bana daha önce zayıflama da büyük motivasyon sağlayan dostuklarımı yeniden kurabilmek inşallah bu gerçek olur.
şimdi biraz siz kendinizden bahsedebilirseniz çok memnun olurum gerçek isimleriniz gibi yada zaman içerisnde binrbirimizi daha iyi tanırız şimdilik bu kadar
sevgilerimle

Merhaba aramıza hoşgeldin. Ben takım kaptanı Tuğba. 25 yaşındayım, bekarım, memurum, Mersindeyim, 74 civarı kilolardayım yarışma sayesinde 13.5 kg verdim ve devam ediyorum hedefim 60

Takımımızın kurallarından bahsedeyim biraz. Aslında öyle çoook zor şeyler değil.

*Öncelikle 2 hafta deneme süren var, bu deneme süresinde paylaşımlarına dikkat ediyoruz genellikle.

*Yarışmayı daha önceden biliyormuşsun söylememe gerek var mı bilmiyorum ama her cuma öğlen 12'ye kadar kilo bildirimi yapman gerekiyor. Kilo bildirimi şu şekilde olacak: Geçen haftaki kilon / Bu haftaki kilon / bir haftada kaç kg verdiğin / yüzde kaç kg verdiğin

Bir örnek ile açıklayayım:

Örneğin ben geçen hafta 74.2 kg idim. bu cuma 74.0 kg geldim bunun bildirimini şu şekilde yapıyoruz.

tubis87 (74.2 / 74.0 / 0.2 / %0.27) (Yüzde hesaplama şöyle oluyor verdiğin kiloyu (0.2) 100 ile çarpıyorsun (0.2 * 100 =20) sonra bi hafta önceki kilona bölüyorsun (20 / 74.2= 0.269) virgülden sonraki üçüncü rakam 5-9 arasındaysa onu 0.27 şeklinde yuvarlıyoruz. hesaplamalarda bir sorun çıkarsa mutlaka yardımcı oluruz.

* Her sabah bir önceki gün neler yediğini, kaç lt su içtiğini, hangi sporu ne kadar süre ile yaptığını yazıyorsun. Diğer arkadaşların menülerine sporlarına yorumlar yaparak motivasyonu sağlıyorsun.

* Paylaşım alanı http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-677.html ve Cafe Light'ı http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/566306-cafe-light-cuma-zayiflama-yarismasi-98.html düzenli takip etmek.

Bu kadar

Tabiki sadece kilo verme ile ilgili değil herhangi bir konuda canın sıkılırsa, paylaşım serbest. Aklına bişey takılırsa paylaşım serbest, kilo verme ile ilgili bulduğun faydalı bilgileri de paylaşabilirsin. Yeter ki paylaşım olsun

Ben haftaiçi işyerinden giremiyorum bu aralar çünkü işyeri internetinde bir sorun var siteyi açamıyoruz. Çözümü için uğraşıyor Ankara.

Bol paylaşımlı, sağlıklı kilo vermeli günler dilerim

Aramıza tekrardan hoşgeldin :119:

Son düzenleme:
Gelelim dünkü menüme:

Sabah: 2 dilim kepekli ekmek + 2 dilim beyaz peynir + domates + salatalık + 3 tane yeşil zeytin (yağsız)
Ara: Yok yapamadım geç kahvaltı yaptım
Öğle: 1 porsiyon künefe (ödül günü)
Ara: Yarım bardak light süt
Akşam: 5 kaşık yağsız mantı (diyetisyen vermişti)
Ara: 1 tane mandalina

Su: 2 lt civarı
Spor: 1 saat yürüyüş

tubish teşekkür ederim sanırım adın tuğba ben perşembe akşamı yaparım kilo bildirimimi çünkü dediğim gibi biz 12 ye kadar açamıyoruz interneti yada cuma sabah erkenden evden yaparım .
ben adliyede çalışıyorum sen nerede çalışıyorsun?
bu arada 87 den 74 e ne kadar sürede düştün merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…