Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

merhaba cnm
uzun yazabilirsin serbest,yeterki zaman olsun ve sen iste
memnun oldum
ben helin,almanyada yasiyorum,27 yasindayim ve 2 kiz 1 erkek olmak üzere toplamda 3 cocuk annesiyim simdi dicen acelen neydi valla hepsi birden büyüsünde bende citir bir anne olim dedim
benimde kilo sorunum hic olmadi,hamileliklerdede cok kilo almadim ,zaten bebislerimde en fazla 3 kg dogdular
fakat 3. de ne oldu bana bilmiyorum normal 11-15 kilo alarak doguma gittim sonrasinda sütüm artsin diye gece yedigim baklava börekleri hatirlamiyorum.ben ki 50-55 kg bi baktim 81
oglusumu 7 ay emzirdim sonrasinda mamaya gectim ve kendimi toparlamaya basladim
yani hic birimizin kilo alma hikayesi digerinden farkli degil sonucta bir sekilde aliyoruz bunlari
tubis de yazmis bende söylim eger burda geldiginde kimse olmazsa cafe light acildi ordada sohbet edip motive olabilirsin.umarim hep birlikte hedeflerimize ulasiriz
ha bide bizim takima özel bi kural varrr
kizlar söylimmi
kacamak yapmak serbest ama bana sorarsan aklindan bile gecirme,cünki düsüncesi bile ceza almana yetiyo

Son düzenleme:

dün dyeitisyen günündü cnm ne oldu kilo durumu nasil
menüye gelince künefe cok kalorili cnm yaa üstelik sporda yok yürüyüsden haric
spor demisken sey soracaktim sana senin trampolinin garantisi yokmu cnm iade etsen yenisi getirtsen,yani tr de nasil ouyor bu isler bilmiyorum ama burda ebay den aldigin ürenlerinde garantisi var ve ona göre puan veriyorsun saticiya
egerki kötü puan verirsen kendisi zaten sana sorunun ne oldugunu soran bi mail atiyor ona göre anlasiyorsunuz
dedigim gibi tr de nasi isliyor bu isler bilmiyorum ama bildigim birsey varsa o da trampolin in sana iyi geldigi

eftelya gördüm seni
nasilsin görüsmeyeli,kacamak yoktur insallah
ben bi cafeye bakim sonra bide buraya bakim sonradakalkim temizlik yapim

ben ciktim kizlarr
aksam oglusum hastalandi ateslendi,sabaha kadar nöbetteydim
sabah biraz uyudum o yüzden daha temizlik yapmadim
simdi kalkip temizlige girisecem aksama anca cikarim icinden
artik yarin gelirim
hepinizi öpüyorummm
bol kacamaksiz ve sporlu günler diliyorum(bu sözüm kendimede)

çok geçmişolsun bende temizlik yaptım biraz duru hanımla oynadık
bu arada sabah
peynirli yumurta , domates, bir dilim ekmek ve peynir- zeytin yedim şekersiz çay içtim
birazdan yeşil çayımı içeceğim malum ödem attırıcı özelliği var
arada mandalina yedim bu arada akşam için kesin bir şey yok dışarı çıkacağız büyük ihtimalle bakalmı

tesekkür ederim
bide bu günki yediklerimizi yarin sabah yaziyoruz
sabah.....
ara......
ögle........
ara.......
aksam......
su....lt
spor.....
bide bi önceki gün kac msj yazdiysak onu sayip yaziyoruz
böyle oldugu zaman bir arada oldugu icin yorumlarda ona göre oluyor

özge benim cikmam lazim oglum durmuyo onu uyutmaya calisacagim
artik gelemem heralde
yarin görüsürüz

nasıl yani önceki gün kaç mesaj yazdığımızı neden sayıp yazıyoruz onu anlamadım ben açıkçası

bu arada bizde bir sonraki gün yazardık ama o gün de yazardık isteğe bağlıydı yani ona göre yönlendirme yapardık akşama şöyle yap daha iyi olur şeklinde ama sizin bu şekildeyse öyle yaparım

canım okumaya çalışıyorum ama kızım bırakmıyor senin oğluşuna da geçmiş olsun bizimki de bi mız mız sorma oturtmadı şurda iki dakka (
özgecim sana da hoşgeldin
müait olduğum bir ara uğrayacağım aslında sohbet etmek istiyorum ama şu an duramıycam
öpüldünüz

tekrar hoşgeldin arkadaşım, senin de bahsettiğin gibi doğum yapan hanımların genel derdi bu hepimiz bu yüzden kiloları aldık şimdi uğraşıyoruz :)
ben gökçe, istanbulda yaşıyorum. 2. sınıfa giden bir oğlum, 1.5 yaşında bir kızım var. 34 yaşındayım, çalışıyorum. Geçtiğimiz Haziran ayında 92 kiloydum. Bu takıma dahil olduğumda 84 civarı şimdi 80 kiloyum burada daha sistemli kilo veriyorum. Senin de burada kilolarını kaybedeceğine inanıyorum. Görüşmek üzere :))

selaaaaaaaaaaaam sevgili kaptanım:) menü güzel, künefe daha güzel valla ben cezacı değilim nasılsa güzellere güzel diyebilirim:)) tabi ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca

canım tekrar çok geçmiş olsun, bu ara salgın var diycem sen de uzaktasın anlayamadım, kış gerçi nolucak hastanede de çocuklar doluydu. Bir türlü gönderemedim evden şu mikrobu, sen de kızlara dikkat et bari onlar hasta olmasın, öptüm canım:)

canım ben sayfanın en üstünde adımın yazdığı yere tıklıyorum oradan da nikin-arkadaşlar-hepsi yazan biyer var, kendi nikime tıklıyorum oradan sayıyorum. Biraz karışık oldu sanırım:44:

merhaba arkadaşlar ben 1.73 boy, 1973 dogumlu,2 erkek evlat sahibi ,ebe hemşire olarak çalışan bir tombul bayanım.kilo alıp vermek hayatımın parçası oldu artık kk dan ayrılınca alıveriyorum.14. takım izin dönüşü toparlanamadı ve açıkta kaldım.beni taşıyabilecek bi takım arıyorum kendime.umarım bu takımda kendime yer edinebilirim.ancak benim izin öcesi kilom 92 idi şimdi 111...aslında 5 kilo tartı degişikliginden kaynaklandı.ama iyi motive olunca sporla beraber güzel kilo veririm.şimdilik kendimi bu kadara tanıtabiliyorum.gece gelirim nasip olursa görüşürükzamanla tanışırık inşallah...

umarim ki olur cnmm
haftaya ugrasim o islerle ben
bide tubis cnm dedigini yaptim bakalim insallah kötü polis olmam
canım özel mesajın sanırım püsküüt'e ulaşmamış cafede özel mesaj kutum boş falan yazmış bi bak istersen...

canım ben mersin adliyesinde 10 ay çalıştım sözleşmeli katiptim bilirim adliyeyi zordur sonra kpssden kadrolu atanınca istifa ettim adliyeden. karayollarındayım şimdi genel müdürlükte ankarada çalışıyordum mersine tayin oldum 7 ay önce.

kilo bildirimini de perşembe sabah tartılıp perşembe akşam bildirirsen iyi olur çünkü sabah ile akşam arasında bile çok kilo farkediyor.

87.5'tan 74'e 3 ayda düştüm bu arada.
canım diyetisyene gitmedim dün regl oldum çok sancım vardı zaten gitmek istemedim kilo veremedim fazla boşuna hakkımı yakıp analiz yaptırmaya gerek yoktu.

garantisi yok canım çünkü site hiç ilgilenmedi benimle hepsiburada.comdan aldım inanılmaz ilgisiz bir site onlarla uğraşıp sinir hastası olacağıma atarım daha iyi dedim ama dün komşumuz bi çözüm buldu ona. yaylar çıkmasın diye şöyle bir uygulama yapacaz. son kez tamire verip yayları tamir ettirecem sonra tüm trambolinin yaylarından ve dikişlerinden çelik çamaşır ipleri var ya ince onlardan geçireceğiz büyük ihtimal bidaha çıkmaz çünkü o tel çok sağlam

mesaj sayımı kaldırdım canım herkesin ne kadar gelip gittiği belli oluyor zaten mesaj saymaya gerek yok düzenli menü paylaşımı su ve spor miktarı paylaşımı yeterli.

merhaba bende bu takıma çağrıldım ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum yardım edermisiniz

Merhaba kızlar aramıza hoşgeldiniz. Ben takım kaptanı Tuğba. 25 yaşındayım, bekarım, memurum, Mersindeyim, 74 civarı kilolardayım yarışma sayesinde 13.5 kg verdim ve devam ediyorum hedefim 60

Takımımızın kurallarından bahsedeyim biraz. Aslında öyle çoook zor şeyler değil.

*Öncelikle 2 hafta deneme süren var, bu deneme süresinde paylaşımlarına dikkat ediyoruz genellikle.

*Her cuma öğlen 12'ye kadar kilo bildirimi yapman gerekiyor. Kilo bildirimi şu şekilde olacak: Geçen haftaki kilon / Bu haftaki kilon / bir haftada kaç kg verdiğin / yüzde kaç kg verdiğin

Bir örnek ile açıklayayım:

Örneğin ben geçen hafta 74.2 kg idim. bu cuma 74.0 kg geldim bunun bildirimini şu şekilde yapıyoruz.

tubis87 (74.2 / 74.0 / 0.2 / %0.27) (Yüzde hesaplama şöyle oluyor verdiğin kiloyu (0.2) 100 ile çarpıyorsun (0.2 * 100 =20) sonra bi hafta önceki kilona bölüyorsun (20 / 74.2= 0.269) virgülden sonraki üçüncü rakam 5-9 arasındaysa onu 0.27 şeklinde yuvarlıyoruz. hesaplamalarda bir sorun çıkarsa mutlaka yardımcı oluruz.

* Her sabah bir önceki gün neler yediğini, kaç lt su içtiğini, hangi sporu ne kadar süre ile yaptığını yazıyorsun. Diğer arkadaşların menülerine sporlarına yorumlar yaparak motivasyonu sağlıyorsun.

* Paylaşım alanı http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-677.html ve Cafe Light'ı http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/566306-cafe-light-cuma-zayiflama-yarismasi-98.html düzenli takip etmek.

Bu kadar

Tabiki sadece kilo verme ile ilgili değil herhangi bir konuda canın sıkılırsa, paylaşım serbest. Aklına bişey takılırsa paylaşım serbest, kilo verme ile ilgili bulduğun faydalı bilgileri de paylaşabilirsin. Yeter ki paylaşım olsun

Ben haftaiçi işyerinden giremiyorum bu aralar çünkü işyeri internetinde bir sorun var siteyi açamıyoruz. Çözümü için uğraşıyor Ankara.

Bol paylaşımlı, sağlıklı kilo vermeli günler dilerim

Aramıza tekrardan hoşgeldiniz :119:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…