Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hoşgeldiiiiiiiin canım:) bol kilo vermeler diliyorum

merhaba bende bu takıma çağrıldım ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum yardım edermisiniz

hoşgeldin aramıza:) sen de benim gibi acemisin sanırım ama kısa sürede öğrenirsin, kaptanımız tarif etmiş zaten önemlileri, bol bol görüşmek üzere:)

selam arkadaşlar.iki buçuk gün aradan sonra ben geldim.cuma öğleden sonra kocişim sürpriz yaptı,işten izin almış iki buçuk gündür şımarmakla meşgulüm o yüzden buraya fazla zaman ayıramadım.ama yarından itibaren eskisi gibi sizinleyim.pegasus da paylaşımlarımızın eskisi gibi olmadığından bahsetmiş.evet geçen iki hafta öyle oldu.eminim taze kanlarımızla yine eski randımanımızı yakalarız.
bu hafta eşimle süper kararlar aldık.yarın bahsederim.şimdi iki aç gözüme bakıyor:)))yeni arkadaşlarımıza hayırlı olsun.yarın görüşürüz.seviyorum hepinizi:))))))))))

selam canım, güzel hafta sonuna sevindim. Ben de bu hafta daha iyi olacağımıza inanıyorum.Görüşürüz

ya ben ne zaman bu bilgisayara otursam kız dibimde bitiyo, şimdi o oynayacakmış bana dit dit diyo. Daha şimdiden bilgisayarı kaptırırsak yandık valla: ) Nay nay açıcakmışım ona o da oynayacakmış, ağlatmadan açayım sonra görüşürüz
öpüldünüz

hoşgeldin özge.ben de nilay.176 boyundayım.yarışma ve takımım sayesinde 76 ya yaklaştım.84 le girmiştim takıma.7 aylık bir kızım var.çalışmıyorum.ben 2006 dan beri kilolarla boğuşuyorum ama yol arkadaşlarım olmayınca başarısız denemeler olarak tarihime geçti hepsi.burada hep birlikte özümüze döneceğimizi biliyorum:)))

günaydın kızlaaaaaaaaaaar:)
dünkü menümü yazayım her an kızım uyanabilir, hasta olduğundan beri uyku saatleri şaştı ben de işe geç giidicem.

sabah
2 dilim tam buğday
b.peynir
domates
1 haşlanmış yumurta
2 dilim sucuk
çay

öğlen
tarhana çorbası
1 dilim çavdar

akşam
2 yemek kaşığı pilav
bezelye
yoğurt
ekmek yemedim

su 1 lt ancak olmuştur
spor yok
mesaj 7

Son düzenleme:
günaydın herkeseee:)

aramıza yeni katılan tüm arkadaşlar hoşgeldiler:) takımımız daha da güçlenerek daha iyi sonuçlar elde edicek inşallah. bu aralar pek keyfim yok çünkü o kadar dikkat etmeme rağmen pek iyi kilo verdiğim söylenemez duraksamaysa bu çok uzun sürdü artık ben de kilo vermek istiyorum

dün kü menüm;

sabah
2 dilim çavdar
b.peynir
domates
1 haşlanmış yumurta
çay

öğlen
mercimek çorbası
1 parça haşlanmış et
1 dilim çavdar

akşam
zeytin
1 dilim tam buğday

su 1 lt
spor yok

günayyydinnn kizlarr
yeni hafta hhepimize verilmis kilolar getirsin
uykusuz kaldigim bir gece daha gecirdim oglusum sagolsun
hemen menümü yazim
sabah
hic bisey yemedim uyuyyordum
ögle
bir yufka
bir kac parca köy peyniri
ara
mandalina
aksam
1 kase haslama
1 parca ekmek
8 den sonra bilmiyorum niye yaptim 2 tane cikolu bisküvi cezalri bekliyorum
su
1.5 lt
spor
cok yorgundum yapmadim

merhaba bende bu takıma çağrıldım ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum yardım edermisiniz

merhaba aramıza hoşgeldin... topraks adlı kullanıcının kardeşiyim ben de bu grupta yeni sayılırım ama takım kaptanları ve yardımcıları sayesinde çok çabuk adapte olabiliyorsun merak etme sağlıklı kilo vermeler dilerim

merhaba aramıza hoşgeldin bol şans

topraks ve eftelya
topigi acip cvp yazmadan gittinniz
bi slm verseydiniz bari

canım arkadaşımın evindeydim bilgisayar bağlantısında sorun oldu çıkmak zorunda kaldım kusura bakma

merhaba öncelikle aramıza hoşgeldin burada gerçekten motivasyonun yükseliyor ve gruptaki diğer arkadaşların destekleri sayesinde kendini daha iyi hissederek sağlıklı kilo verebiliyorsun çok da eğlenceli ben 30 yaşındayım İstanbulda ablamla beraber kalıyorum bekarım gruptaki topraks adlı kullanıcının kardeşiyim buraya ilk ablam üye oldu onun motivasyonunu görünce kıskandım açıkçası üye olduğumdan bu yana gerçekten çok güzel vakit geçiriyorum işyerinde herzaman fırsat bulamıyorum ama fırsat bulduğum sürece katılım sağlamaya çalışıyorum tekrar hoşgeldin sağlıklı ve bol kilo vermeler dilerim sevgiler

cok tesekkür ederim cnm evet salgin var.bizede kizlar okuldan,kresden getirdiler ama onlar saglam simdilik
hosgeldin, tubis yazar cnm ne yapman gerektigini.bende ilk kk ne üye oldum ve bu takima girdim
umarim birlikte fazlaliklarimizdan kurtuluruz
saglikli kilo vermeler
hosgeldin,umarim sen bizi bizde seni tatmin ederiz motivasyon olarak
saglikli kilo vermeler cnm
herkese iyi akşamlar ..bol bol kilo vermeler
sanadaa
ayy kiz cocuklari bi baska tatli oluyor cnm yaa,o dilleri varya sanirsin bal kaymak
burda burda burda!!!!!geç oldu değil mi?yok yok bir daha olmayacak:))
ayy cnm sen güzel haftasonlari gecirmeye devam et olsun biz raziyizz

ayni gökceye dedigim gibi su ve spor haric seninde menü güzel

kizlar bu gün bizim icin yeni bir baslangic olacak,sporumuza ve diyetimize son gaz devam ediyoruzz,,gecen haftanin sonucunu bu hafta hep birlikte tarihe gömelimm
hadi 4. takimin sampiyon kizlariii

canım ama özelna gelmemiş o biliyomusun onun içinde telden görememişim tekrar yollarmısın rica etsem?:26:

eftelya gördüm seni
nasilsin görüsmeyeli,kacamak yoktur insallah
ben bi cafeye bakim sonra bide buraya bakim sonradakalkim temizlik yapim

dikkat polis

özge ve topraks cicisler niye öyle duruyorsunuz iki laf edelim,biraz dedikodu

BAK YAKALAMIŞ KIZLARI

yardımcı olduklarını gördüm hoş geldin canım benim bende takım kaptan yardımcısı eylül bakma çok çenem düşüktür yakın zamanda fazla fazla konuşuruz inş. nişanlıyım 22 yaşındayım ankaradayım sekreter olarak başladığım işi muhasebeci olarak devam ediyorum

spor neden yok lütfen evde bile olsa yürü bişi yap olur mu ama menün gayet güzel ve dikkatli olmuş suda az kızarım ama

canım cezaya gerek yok zaten menün az kan şekerini dengelemiş bence ama daha dikkatli olalım çünkü sporda yok tamam mı?

eylülllllllllll
görüntü varses yok cnm ne yapiyon orda

ayyy canım geçmişe bakıyodum ondan burdayımda işte geç oldu azcık. sende gitmişsin tabi özele yolladığın mesajda yok.:26::26:

günaydın kilitli kapıların ardındaki sarı cadı pardon ya kızıl mı deseydim
sabah beni uyandırmadın spor yapamadım cezalar sanaaaaaaaa

senin de daha önce dediğin gibi, o çikolar göbişe gitti göbişeeeeeeeeeeeeee

haklısın oldukça gergin bir hafta sonu geçirdim hiç spor yapasım gelmedi bu sabahta kalkamadım malum hastalık ve gece nöbetleri akşam yapmaya çalışacağım

fıstıklar ben şimdi çıkıyorum çünkü işe oldukça geç kaldım bu saatten sonra hazırlanıp işe gidilir mi yaaa
çocukları teyzeme teslim ettim gidiyoruuuuuuuum, hepinize iyi, mutlu, sakin ve huzurlu bir hafta diliyorum. Kendime de:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…