Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar günaydın yeni haftamızda güzel kilo vermenizi dilerim.. yeni gelen arkadaşlarım hoş geldiniz. dilerim hep beraber sağlıklı kilolar veririz.
menümü yazıcam fakat ben denediğim bir çayı size söylemek istiyorum asıl bu hafta belli olacak ne olduğu fakat yinede ben denedim bence yarıyor doğadan bitki çayı yedili yediğine dikkat edersen birde hareket ve bol su tamamdır yağ yakımını kolaylaştırıyor. 5 günde her gün 2 bardak içtim şişlikle beraber ki dahada gidiyo 1 kilo gitti kaç oldum şu an ki durumum ne söylemiycem süpriz şimdi aklına gelmesin şişlik gidiyo diye demeyin karnım felan gitti bide geçen hafta çaya başladığımda hala regl içindeydim o zamandan belli etmeye başladı bende işe yarıyor galiba isterseniz deneyim fiyatıda 3,50 tl

kızlar günaydın yeni haftamızda güzel kilo vermenizi dilerim.. yeni gelen arkadaşlarım hoş geldiniz. dilerim hep beraber sağlıklı kilolar veririz.
menümü yazıcam fakat ben denediğim bir çayı size söylemek istiyorum asıl bu hafta belli olacak ne olduğu fakat yinede ben denedim bence yarıyor doğadan bitki çayı yedili yediğine dikkat edersen birde hareket ve bol su tamamdır yağ yakımını kolaylaştırıyor. 5 günde her gün 2 bardak içtim şişlikle beraber ki dahada gidiyo 1 kilo gitti kaç oldum şu an ki durumum ne söylemiycem süpriz şimdi aklına gelmesin şişlik gidiyo diye demeyin karnım felan gitti bide geçen hafta çaya başladığımda hala regl içindeydim o zamandan belli etmeye başladı bende işe yarıyor galiba isterseniz deneyim fiyatıda 3,50 tl

1.73,tasan sizler de hoşgeldiniz.hadi kızlar hadi yeni arkadaşlarımızla bembeyaz sayfamıza bol hareketler,bol kilo vermeler yazalım.

ben haftasonu menümü yazmaya pek bir utanıyorum.zira zincirleme trafik kazası gibi oldu.ama yolda buz yoktu,havada yağmur yoktu,sebep sarhoş sürücü:))yani göz göre göre oldu hepici.cuma günü home tv de kek savaşlarını izliyorduk.bitanesi "hatunum be pasta yapalım mı"dedi.işte ondan sonra olan oldu.koca pasta hafta sonu bitti.

bu hafta kızçede ilk defa gaz sancılarını yaşadık.sıpanın gündüz bir problemi yok,gece olunca kabus gibi.gece 2 den önce giremedim yatağıma,dolayısıyla sabah kahvaltı faslı eksikti geçen hafta.eşim de simit,poğaça idare etti ama kahvaltıyı evde yapmaya alışık.e hadi börek yapayım meyve suyuyla içersin dedim.demez olaydım.dün akşam yaptım,sıcak sıcak ooohhh 4 dilim gitti.1 tane ye bırak dimi?ama olmaz işte.

cuma cumartesi gecesi geleneksel çilingir soframızı kurduk,rakı hüplettim.

dün evde film keyfi yaptık,bira hüplettim.

bu hafta kendime ceza verdim ekleme yapmak isteyen olursa söylesin alayım faaliyetlerime.öğleden önce,öğleden sonra ve akşam 1 er saat bisiklet,her kurda 200 er mekik,toplamda 3 saat bisiklet 600 mekik.çok kızdım kendime çok.bu hafta 75 olmazsam önümüzdeki hafta bilirim ben bana yapacağımı!!!!

sana ohhhh iyi olmuş ceza vermiyorum 75 olma senle o zaman görüşücez

günaydınnn!!su hariç bence çok güzel menü.ama suya dikkat.2 litrenin altında kalırsan ödem sorunu olur hem de biliyorsun su zayıflamada da altın kural.
bilgisayarın kablosunu kızçenin elinden zor alıyorum.o yüzden online olarak görünüyorum ama cevaplarım geç kalıyorsa sıpayla boğuşuyorum demektir.kusura bakmayın nolur.yerde on tane oyuncak var o gidiyor ya bilgisayar kablosuna ya tv kumandasına ya da su şişesine.

o çayı ben de aldım ama düzenli kullanamamıştım.2-3 fincan içtim ancak.aklıma getirdin gidip demleyeyim:))

sanırsam burada çikolatalı bisküvilerle ilgili son yorum yapacak kişi ben oluyorum:))bence bu tür şeyleri 2 taneyle bırakmak büyük başarı.afiyet olsun:)))

bu çaya benim de ihtiyacım var sanırım ya kilo vermem durdu ne yapacağımı şaşırdım akşam yemeklerinde hiçbirşey yemesem mi diye düşünmeye başladım resmen adı neydi bu çayın nerden bulabiliriz?

allahım bu minik canavarlar bizimkilerde tencere tava ile oynuyorlardı.

o çayı ben de aldım ama düzenli kullanamamıştım.2-3 fincan içtim ancak.aklıma getirdin gidip demleyeyim:))

demle demle ben işe yaradığına inanıyorum artık.

doğadan 7 bitki çayı dur foto bulayım.

kızlar işte paketi bu ben iki bardak içiyorum kahvaltı yapmadan yemekten 1 saat sonra ve akşam yemek yemeden neden öle yapıyorum bilmiyorum ama ole bi düzen başlattım aslında 2 bardak içiyodum ama 3e çıkardım.

merhaba ben 1.70 boyunda 71 kiloyum.65 kiloya düşmek istiyorum,Ama benim kabızlık sorunum var,Bir öneriniz varmı

menüm
sabah:yapamadım hazırlanıp çıkmam gerekiyodu acelem vardı.
öğlen :yarım simit
akşam üstü 3 gibi : arnavut ciğeri, azcık pilav ,ayran ve bol salata 3 tane küçük cin biber.
akşam:1 kaşık pilav ,1kaşık et yemeği

görümcemin abloşumun yani doğum günüydü azcık pasta aldım.

spor:alışveriş yaptık çok yürüdüm bide bowling oynadım yenildim.
su:1,5
mesajazarları giremiyorum kuzularım biliyorsunuz.:26:

merhaba ben 1.70 boyunda 71 kiloyum.65 kiloya düşmek istiyorum,Ama benim kabızlık sorunum var,Bir öneriniz varmı

doğadan kayısılı çay veya sabah 1 bardak ılık su bunu içmeden 2 tane gün kurusu kayısısı at ye arkasından suyu iç devam et yakın zamanda düzelir tatlım iyi geliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…