Eki Görüntüle 550547
kızlar işte paketi bu ben iki bardak içiyorum kahvaltı yapmadan yemekten 1 saat sonra ve akşam yemek yemeden neden öle yapıyorum bilmiyorum ama ole bi düzen başlattım aslında 2 bardak içiyodum ama 3e çıkardım.
MASUM GÖZÜKEN ALÇAKLAR
1. Düşmanınız meyve suları olsun meyve suları terbiyesizin tekidir böyle tatlı tatlı gelir kurabiyelerin yanında iyi gider falan ama tam bir alçaktır kalori bombasıdır kendisi meyve suyu içiceğinize gidin meyve yiyin taze taze yada su için.
2. Alçak kesinlikle alkoldur o meyve suyundanda alçaktır yanı su gibi içersin ne tok tutar nede bi işe yarar hatta acıktırır bile zamansız bi kaç gün sonra bi tartılırsın aa aaa ben hiç bişey yememiştim halbuki bu ibre neden yükselmişşhallerine düşüren içeçekdir hain alkol hale rakı içmişsen vay haline ( dimi zeburus )
3. Alçak kola kolanın masum versiyonuda var ama kola şu yönden kötü kan şekerini hızla yükselttiği için ilk önce tokluk hissi veriyo gazla birlikte ama üstünden bi saat geçtikten sonra karnımızdan sinyaller almaya başlıyoruz hızla yükselen kan şekeri hızlada düşüyo buda kısa sürede aç hissetmemizi sağlıyor tabi popomuzun arka kısmındaki portakal kabuğu görüntüsünüde unutmayalım
4.Hain kuruyemişler ve cipsler cips saçma oldu cips zaten hain yani yağ dilimi resmen ama doktorlar kuruyemiş tüketin diyor günde bi kaç tane atıyorum bizim Türk zihniyeti onu kuruyemiş serbest olarak algılıyo o bi kaç taneyi bi kaç avuç olarak algılıyo ve tartının ibresi ya hiç oynamıyo yada azcık azcık yükselişe geçiyor Not: özellikle kaju badem ceviz fındık gibi çok yağlu kuruyemişlerden olabildiğince uzak durun!(kararında yerseniz yararlı aslında fakat dediği gibi bir avuç oluyo bir kaç avuç işte yanlış olan bu)
sayın takım kaptanım yardımcıları ve segili arkadaşlarım:)
biraz önce işyerime çok güzel bir kek buketi geldi sevgilim göndermiş diette olduğumu bildiği için arkadaşlarına dağıt demiş sizin müsadeniz olursa 1 tanecik küçücük bir parça yiyebilir miyimizin alıyorum ki sonradan ceza gelmesin
pegasuscum rahatsız olduğun konu dile getirilmiş paylaşım alanında durumu fark ettiğin için teşekkür ederiz.
tubişim ben sana anlatıcaktım ama pazar hoş olmayan durumlar oldu sen okumuş ve paylaşım alanında durumu izah etmişsin eline sağlık kusura bakma olur mu ?
hala cevap gelmediiiii:44: yiyemiyorum izniniz olmadan hadiiii izin verinnnnnnnnn
pegasuscum merhaba, ayarlarında sorun var herhalde. Çünkü sana özel mesaj gönderemiyorum.
ben önceden aktarda karıştırtıp alıyordum 5i biyerde çayını özellikle yeşil çayı seviyorum ama onunla uğraşmak bile bana külfet geliyor, bu hazırlar iyiyse denemek lazım daha kolay hem suyun içine at iç:)kızlar günaydın yeni haftamızda güzel kilo vermenizi dilerim.. yeni gelen arkadaşlarım hoş geldiniz. dilerim hep beraber sağlıklı kilolar veririz.
menümü yazıcam fakat ben denediğim bir çayı size söylemek istiyorum asıl bu hafta belli olacak ne olduğu fakat yinede ben denedim bence yarıyor doğadan bitki çayı yedili yediğine dikkat edersen birde hareket ve bol su tamamdır yağ yakımını kolaylaştırıyor. 5 günde her gün 2 bardak içtim şişlikle beraber ki dahada gidiyo 1 kilo gitti kaç oldum şu an ki durumum ne söylemiycem süpriz şimdi aklına gelmesin şişlik gidiyo diye demeyin karnım felan gitti bide geçen hafta çaya başladığımda hala regl içindeydim o zamandan belli etmeye başladı bende işe yarıyor galiba isterseniz deneyim fiyatıda 3,50 tl
oh oh oh maşallah:) afiyet olsun arkadaşım ama çoooooook kaçmış bu hafta:) neyse sen bu kadar sporu yap eritirsin kesin onları1.73,tasan sizler de hoşgeldiniz.hadi kızlar hadi yeni arkadaşlarımızla bembeyaz sayfamıza bol hareketler,bol kilo vermeler yazalım.
ben haftasonu menümü yazmaya pek bir utanıyorum.zira zincirleme trafik kazası gibi oldu.ama yolda buz yoktu,havada yağmur yoktu,sebep sarhoş sürücü:))yani göz göre göre oldu hepici.cuma günü home tv de kek savaşlarını izliyorduk.bitanesi "hatunum be pasta yapalım mı"dedi.işte ondan sonra olan oldu.koca pasta hafta sonu bitti.
bu hafta kızçede ilk defa gaz sancılarını yaşadık.sıpanın gündüz bir problemi yok,gece olunca kabus gibi.gece 2 den önce giremedim yatağıma,dolayısıyla sabah kahvaltı faslı eksikti geçen hafta.eşim de simit,poğaça idare etti ama kahvaltıyı evde yapmaya alışık.e hadi börek yapayım meyve suyuyla içersin dedim.demez olaydım.dün akşam yaptım,sıcak sıcak ooohhh 4 dilim gitti.1 tane ye bırak dimi?ama olmaz işte.
cuma cumartesi gecesi geleneksel çilingir soframızı kurduk,rakı hüplettim.
dün evde film keyfi yaptık,bira hüplettim.
bu hafta kendime ceza verdim ekleme yapmak isteyen olursa söylesin alayım faaliyetlerime.öğleden önce,öğleden sonra ve akşam 1 er saat bisiklet,her kurda 200 er mekik,toplamda 3 saat bisiklet 600 mekik.çok kızdım kendime çok.bu hafta 75 olmazsam önümüzdeki hafta bilirim ben bana yapacağımı!!!!
sağol canım ya iyileştiremedim kızı bir türlü şimdi de boğazı kızarmış antibiotiğe başladık, ateş beni çok korkutuyor çünkü oğlum havale geçirmişti birkaç sene önce, zaten oldum olası ateş ve havaleden korkardım başıma geldi ömrümden ömür gittiçok geçmiş olsun.inşallah en kısa zamanda normale dönersin.
ben de akşam yemeği yiyemedim asabi insan senin yüzünden açlıktan öldüm ben bişey diyomuyumohhh iyi olmuş spor yapamaman al cezaları otur şimdi pehhhh
en iyi zayıflama çayı yeşil çay
simit pilav pilavmenüm
sabah:yapamadım hazırlanıp çıkmam gerekiyodu acelem vardı.
öğlen :yarım simit
akşam üstü 3 gibi : arnavut ciğeri, azcık pilav ,ayran ve bol salata 3 tane küçük cin biber.
akşam:1 kaşık pilav ,1kaşık et yemeği
görümcemin abloşumun yani doğum günüydü azcık pasta aldım.
spor:alışveriş yaptık çok yürüdüm bide bowling oynadım yenildim.
su:1,5
mesajazarları giremiyorum kuzularım biliyorsunuz.:26:
hayıııııııııııııırsayın takım kaptanım yardımcıları ve segili arkadaşlarım:)
biraz önce işyerime çok güzel bir kek buketi geldi sevgilim göndermiş diette olduğumu bildiği için arkadaşlarına dağıt demiş sizin müsadeniz olursa 1 tanecik küçücük bir parça yiyebilir miyimizin alıyorum ki sonradan ceza gelmesin
tamam ya ağlama alırız :)) ben de içerimtopraks a duyrulur:) ABLAAAAA sen gör sen bak ve bana al sorunumun çözümüymüş bak istiyorummmmm ağlarım yoksaaa
MASUM GÖZÜKEN ALÇAKLAR
1. Düşmanınız meyve suları olsun meyve suları terbiyesizin tekidir böyle tatlı tatlı gelir kurabiyelerin yanında iyi gider falan ama tam bir alçaktır kalori bombasıdır kendisi meyve suyu içiceğinize gidin meyve yiyin taze taze yada su için.
2. Alçak kesinlikle alkoldur o meyve suyundanda alçaktır yanı su gibi içersin ne tok tutar nede bi işe yarar hatta acıktırır bile zamansız bi kaç gün sonra bi tartılırsın aa aaa ben hiç bişey yememiştim halbuki bu ibre neden yükselmişşhallerine düşüren içeçekdir hain alkol hale rakı içmişsen vay haline ( dimi zeburus )
3. Alçak kola kolanın masum versiyonuda var ama kola şu yönden kötü kan şekerini hızla yükselttiği için ilk önce tokluk hissi veriyo gazla birlikte ama üstünden bi saat geçtikten sonra karnımızdan sinyaller almaya başlıyoruz hızla yükselen kan şekeri hızlada düşüyo buda kısa sürede aç hissetmemizi sağlıyor tabi popomuzun arka kısmındaki portakal kabuğu görüntüsünüde unutmayalım
4.Hain kuruyemişler ve cipsler cips saçma oldu cips zaten hain yani yağ dilimi resmen ama doktorlar kuruyemiş tüketin diyor günde bi kaç tane atıyorum bizim Türk zihniyeti onu kuruyemiş serbest olarak algılıyo o bi kaç taneyi bi kaç avuç olarak algılıyo ve tartının ibresi ya hiç oynamıyo yada azcık azcık yükselişe geçiyor Not: özellikle kaju badem ceviz fındık gibi çok yağlu kuruyemişlerden olabildiğince uzak durun!(kararında yerseniz yararlı aslında fakat dediği gibi bir avuç oluyo bir kaç avuç işte yanlış olan bu)
pegasuscum merhaba, ayarlarında sorun var herhalde. Çünkü sana özel mesaj gönderemiyorum.
ben önceden aktarda karıştırtıp alıyordum 5i biyerde çayını özellikle yeşil çayı seviyorum ama onunla uğraşmak bile bana külfet geliyor, bu hazırlar iyiyse denemek lazım daha kolay hem suyun içine at iç:)
oh oh oh maşallah:) afiyet olsun arkadaşım ama çoooooook kaçmış bu hafta:) neyse sen bu kadar sporu yap eritirsin kesin onları
sağol canım ya iyileştiremedim kızı bir türlü şimdi de boğazı kızarmış antibiotiğe başladık, ateş beni çok korkutuyor çünkü oğlum havale geçirmişti birkaç sene önce, zaten oldum olası ateş ve havaleden korkardım başıma geldi ömrümden ömür gittişimdi kız da ateşlenince korkuyorum, neyse daha iyi şimdi ama gece kalkıyo yine bakalım bu gece nolucak, çocukların hastalığı çok kötü oluyor
ama bugün kaytardım evdeyim la la la evdeyim sporlarımı yapıcam heh he
Simit pilav pilav
Hayıııııııııııııır
Tamam ya ağlama alırız :)) ben de içerim
bu yazdıklarından beni en çok zorlayan kuruyemiş, özellikle badem çok seviyorum, alırsam dayanamıyorum yiyorum valla
arkadas listemde olmayanlardan mesaj alamiyorum öyle isaretlemisim nasil düzeltecegimide bilmiyorum
Buldum buldumHeyyyy pegasus buldummmm
Kulanıcı kontrol paneli
yan taraftan ayarlar
hesabım
seçenekleri düzenle
özel mesaj ayarları
özel mesaj açık
tüm üyeler
buldummmm buldummmmm
of arkadaş amma yazmışsınız ya :) okuyup cevaplayana kadar herkes gitmiş:))
tam üstümü giyindim saate baktım boşver gökçe dedim gitme bugün sen kaytar işten en iyisi otur evinde temizlik yap.
şimdi işlerime devam edeyim, hafta sonu grevdeydim, sanki nooldu yine ben yapıyorum
Bu grev kendimeydi galibaKimse oralı olmadı valla
Temizliğimi yapayım da sonra sporumu yapayım
Görüşürüüüüüüüüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?