Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sayın takım kaptanım yardımcıları ve segili arkadaşlarım:)

biraz önce işyerime çok güzel bir kek buketi geldi sevgilim göndermiş diette olduğumu bildiği için arkadaşlarına dağıt demiş sizin müsadeniz olursa 1 tanecik küçücük bir parça yiyebilir miyim izin alıyorum ki sonradan ceza gelmesin

pegasuscum rahatsız olduğun konu dile getirilmiş paylaşım alanında durumu fark ettiğin için teşekkür ederiz.

tubişim ben sana anlatıcaktım ama pazar hoş olmayan durumlar oldu sen okumuş ve paylaşım alanında durumu izah etmişsin eline sağlık kusura bakma olur mu ?

topraks a duyrulur:) ABLAAAAA sen gör sen bak ve bana al sorunumun çözümüymüş bak istiyorummmmm ağlarım yoksaaa

MASUM GÖZÜKEN ALÇAKLAR

1. Düşmanınız meyve suları olsun meyve suları terbiyesizin tekidir böyle tatlı tatlı gelir kurabiyelerin yanında iyi gider falan ama tam bir alçaktır kalori bombasıdır kendisi meyve suyu içiceğinize gidin meyve yiyin taze taze yada su için.

2. Alçak kesinlikle alkoldur o meyve suyundanda alçaktır yanı su gibi içersin ne tok tutar nede bi işe yarar hatta acıktırır bile zamansız bi kaç gün sonra bi tartılırsın aa aaa ben hiç bişey yememiştim halbuki bu ibre neden yükselmişş hallerine düşüren içeçekdir hain alkol hale rakı içmişsen vay haline ( dimi zeburus )

3. Alçak kola kolanın masum versiyonuda var ama kola şu yönden kötü kan şekerini hızla yükselttiği için ilk önce tokluk hissi veriyo gazla birlikte ama üstünden bi saat geçtikten sonra karnımızdan sinyaller almaya başlıyoruz hızla yükselen kan şekeri hızlada düşüyo buda kısa sürede aç hissetmemizi sağlıyor tabi popomuzun arka kısmındaki portakal kabuğu görüntüsünüde unutmayalım

4.Hain kuruyemişler ve cipsler cips saçma oldu cips zaten hain yani yağ dilimi resmen ama doktorlar kuruyemiş tüketin diyor günde bi kaç tane atıyorum bizim Türk zihniyeti onu kuruyemiş serbest olarak algılıyo o bi kaç taneyi bi kaç avuç olarak algılıyo ve tartının ibresi ya hiç oynamıyo yada azcık azcık yükselişe geçiyor Not: özellikle kaju badem ceviz fındık gibi çok yağlu kuruyemişlerden olabildiğince uzak durun!(kararında yerseniz yararlı aslında fakat dediği gibi bir avuç oluyo bir kaç avuç işte yanlış olan bu)

tamamen doğru tespitler aslında bütün bunlardan yesek içsek bile bunu sporla kapatabiliyoruz ama dikkat etmek lazım

hala cevap gelmediiiii:44: yiyemiyorum izniniz olmadan hadiiii izin verinnnnnnnnn

tmm eylül ben bakim bi bide püsküüte de göndermistim özel o da gitmemis niye bilmiyorum
sana gönderdigim msj bu konuyla ilgiliydi zaten o da aciga cikmis
püssküte tekrar göndermeyi düsünüyorumm

pegasuscum merhaba, ayarlarında sorun var herhalde. Çünkü sana özel mesaj gönderemiyorum.

Ne yapacağını yazayım.
Kullanıcı kontrol paneline gir.
Solda Ayarlarım bölümünde Hesabım var.
Orada seçenekleri düzenle ye gir.
Çıkan seçenek sayfasında e-mail ve özel mesajlar diye bölüm var.
Özel mesaj ayarlarında özel mesajlar açık şıkkını işaretle sonra sayfanın altına in ve değişiklikleri kaydet tuşuna bas.
Sanırım o zaman yollayabilirim cevabı.

ben önceden aktarda karıştırtıp alıyordum 5i biyerde çayını özellikle yeşil çayı seviyorum ama onunla uğraşmak bile bana külfet geliyor, bu hazırlar iyiyse denemek lazım daha kolay hem suyun içine at iç:)

oh oh oh maşallah:) afiyet olsun arkadaşım ama çoooooook kaçmış bu hafta:) neyse sen bu kadar sporu yap eritirsin kesin onları

çok geçmiş olsun.inşallah en kısa zamanda normale dönersin.
sağol canım ya iyileştiremedim kızı bir türlü şimdi de boğazı kızarmış antibiotiğe başladık, ateş beni çok korkutuyor çünkü oğlum havale geçirmişti birkaç sene önce, zaten oldum olası ateş ve havaleden korkardım başıma geldi ömrümden ömür gitti şimdi kız da ateşlenince korkuyorum, neyse daha iyi şimdi ama gece kalkıyo yine bakalım bu gece nolucak, çocukların hastalığı çok kötü oluyor

ben de akşam yemeği yiyemedim asabi insan senin yüzünden açlıktan öldüm ben bişey diyomuyum ohhh iyi olmuş spor yapamaman al cezaları otur şimdi pehhhh

ama bugün kaytardım evdeyim la la la evdeyim sporlarımı yapıcam heh he

en iyi zayıflama çayı yeşil çay

simit pilav pilav

hayıııııııııııııır

topraks a duyrulur:) ABLAAAAA sen gör sen bak ve bana al sorunumun çözümüymüş bak istiyorummmmm ağlarım yoksaaa
tamam ya ağlama alırız :)) ben de içerim

bu yazdıklarından beni en çok zorlayan kuruyemiş, özellikle badem çok seviyorum, alırsam dayanamıyorum yiyorum valla

canım kahvaltı yapmamıştım simiti yemek zorundaydım onu yediğimde saat 2 idi düşün artık çok acıkmıştım nişanlıma verdim yarısını artık mecburen napım Pilav da dışarda yemek yedik ortaya aldık pilavı tam iki kaşık sonra ne yürüme ne yürüme sorma akşamda 1 kaşık yedim aslında ben erittiğime inanıyorum ama umarım öledir.

arkadas listemde olmayanlardan mesaj alamiyorum öyle isaretlemisim nasil düzeltecegimide bilmiyorum

pegasuscum oda aynı yerde kullanıcı kontrol panelinde orda yazıyo bi yerde herkesten mesaj al diye bişi yazıyo tam bilmiyorumda dur bulmayı deniyim senin için tatlım .

of arkadaş amma yazmışsınız ya :) okuyup cevaplayana kadar herkes gitmiş:))
tam üstümü giyindim saate baktım boşver gökçe dedim gitme bugün sen kaytar işten en iyisi otur evinde temizlik yap.
Şimdi işlerime devam edeyim, hafta sonu grevdeydim, sanki nooldu yine ben yapıyorum
bu grev kendimeydi galiba kimse oralı olmadı valla
temizliğimi yapayım da sonra sporumu yapayım
görüşürüüüüüüüüz

Buldum buldum Heyyyy pegasus buldummmm

Kulanıcı kontrol paneli
yan taraftan ayarlar
hesabım
seçenekleri düzenle
özel mesaj ayarları
özel mesaj açık
tüm üyeler

buldummmm buldummmmm

Buldum buldum Heyyyy pegasus buldummmm

Kulanıcı kontrol paneli
yan taraftan ayarlar
hesabım
seçenekleri düzenle
özel mesaj ayarları
özel mesaj açık
tüm üyeler

buldummmm buldummmmm

evet ben de ona bakıyodum benimki açıkmış

heç sorma toparlandık mı ne ? çok sevindim bu arada nerde çalışıyosun ? Işe gitmiyim demişsin gitmemişsin felan. Ismin gökçe mi çok güzel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…