Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sanirim oldu
tesekkürler yardimin icin

heç sorma toparlandık mı ne ? çok sevindim bu arada nerde çalışıyosun ? Işe gitmiyim demişsin gitmemişsin felan. Ismin gökçe mi çok güzel...

teşekkür ederim canım evet ismim gökçe, ben eşimle birlikte kurduğumuz bir işimiz var ofise gidiyorum, o yüzden arada kaçamak yapıyorum. bu aralar sakin ama yoğun olunca gece bile biligisayar başında geçirebiliyorum, çalışma saatlerim belli olmuyor anlıyacağın ben kendim ayarlıyorum.

sanirim oldu
tesekkürler yardimin icin

hu huuuuuuuuuuuuu :) çıkıyım dedim geri gelmişsiniz çıkamadım:)
halledebildiniz mi sorunu, okuyorum ama uzak kaldım zaten siz üç kişi ilgileniyorsunuz ama yapabileceğimiz bişey varsa biz de yapalım

bu sefer cidden kaçtım sonra yine gelmeye çalışıcam
öpüldünüz

Kızlar merhabalar nasılsınız??
bugün itibariyle hızlı ve inanılmaz bir inançla diyetime başlamış bulunuuyorum...
90 kilo ile başlıyorum diyetime bugün tickerımı düzenleyeceğim hedef kilom öncelikli olarak 75 uzun vadede ise 60 önce bir 75 e gelelim de sonrası keyifle olur inşallah
bu arada benim abimin bir dahaki sene ağustos ayı gibi düğünü var şöyle cillop gibi bir elbise almak istiyorum inşallah olacaaakkk inanıyorum

şimdi arkadaşımın yanına gidiyorum yeşil çay içmeye biraz sonra görüşürüz dediğim gibi saat 2 ye kadar girebileceğim sonra 4 ten sonra açılacıak internet telefıondn denedim sayfayı yükleyemedim bakalım bu akşam biraz daha uğraşayım da gün içinde daha çok paylaşımda bulunabileyim birazdan görüşürüz kızlar

merhaba
ne güzel insallah bu inancla sen degil 60 50 li rakamlari ble görürsün cnm
dügün icinde söyle citir görümce olursun bak demedi deme bi bakan bi daha bakr da hasetinden catlar

afiyet olsun cnm icinin yaglari erisin
aksam görüsürüz

kizlar ben bi cikim temizlige grisim
aksam da krese gitmemiz gerekecek ne zaman gelirim belli degil ama ilk firsatta burdayimm
kendnize iyi bakin .bol kacamaksiz günler diliyorumm

iş ne üzerine Allah bol kazanç versin

sen de bizden selam söyle iyi haberlerimizi ver, canlandık yine
mustinin deyimiyle işte bu!!

yürüyüş yapıyormuş su an

bu sefer cidden kaçtım sonra yine gelmeye çalışıcam
öpüldünüz

öptümmm

tamam cnm inş verirsin sağlıklı bir şekilde abin içinde hayırlısı olsun bn inanıyorum güzel görümcek olursun canım bnm.

merhaba
ne güzel insallah bu inancla sen degil 60 50 li rakamlari ble görürsün cnm
dügün icinde söyle citir görümce olursun bak demedi deme bi bakan bi daha bakr da hasetinden catlar
Amin canım inşallah
afiyet olsun cnm icinin yaglari erisin
aksam görüsürüz
ohhh içtim çayımı bir güzel
iş ne üzerine Allah bol kazanç versin

tamam cnm inş verirsin sağlıklı bir şekilde abin içinde hayırlısı olsun bn inanıyorum güzel görümcek olursun canım bnm.

inşallah bakalım bu arada çizelgemi de yaptım yani herşeyimle hazırım savaşmaya
bu arada benim spor sorunum var malum eve git yemek yap ev işleri çocuk bir türlü fırsat bulamıyorum siz nasıl çözüyorsunuz bu sorunu özellikle çalışan anneler birde benim evim adliyeye 4 dak. uzaklıkta o yüzden yürüme gibi birşey de sözkonusu değil

itiraz ediyorum banane banane benim rakı konusunda idolüm eşimin abisi.evlendiğimizde yusyuvarlak bişeydi.kilosu doksan küsürdü,aynı boydayız kendisiyle.1 sene sonra bir gördüm vatandaş dal olmuş.abi naptın sen böyle ya dedim.30 kiloya yakın vermiş.ekmeği çıkarmış hayatından.akşamları da iki duble rakıyla 1 tabak yemek veya salata yiyorum dedi.spor falan yok,tembel bizim erkekler.

ha bu güzel bir örnek mi,değil tabi ama benim gibi keyfinden vazgeçemeyen bir insan için avuntu:))

ayy ne güzel cnmm savasci hatunlari hep severim
spor konusunuda söyle yapiyoruz cnm o kaksam kosusturmasi varya son olarak cocuklar yataklarina girer,iste ondan sona kalan son bir kac damla enerjimizide spora veriyoruz
sende dene derim hem uyumadan önce yaptigin spor gece de metabolizmayi calistiriyor

ayy ne güzel cnmm savasci hatunlari hep severim
spor konusunuda söyle yapiyoruz cnm o kaksam kosusturmasi varya son olarak cocuklar yataklarina girer,iste ondan sona kalan son bir kac damla enerjimizide spora veriyoruz
sende dene derim hem uyumadan önce yaptigin spor gece de metabolizmayi calistiriyor

avukatmısın yoksa hakimmisin ? spora gelince evde leslie yapabilirsin canım yada sende trambolin alabilirsin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…