Ne yapacağını yazayım.
Kullanıcı kontrol paneline gir.
Solda Ayarlarım bölümünde Hesabım var.
Orada seçenekleri düzenle ye gir.
Çıkan seçenek sayfasında e-mail ve özel mesajlar diye bölüm var.
Özel mesaj ayarlarında özel mesajlar açık şıkkını işaretle sonra sayfanın altına in ve değişiklikleri kaydet tuşuna bas.
Sanırım o zaman yollayabilirim cevabı.
heç sorma toparlandık mı ne ? çok sevindim bu arada nerde çalışıyosun ? Işe gitmiyim demişsin gitmemişsin felan. Ismin gökçe mi çok güzel...
Tubişin selamı var yine giremiyolar ve özlemiş sizi.
sanirim oldu
tesekkürler yardimin icin
sen de bizden selam söyle iyi haberlerimizi ver, canlandık yine
Mustinin deyimiyle işte bu!!
Kızlar merhabalar nasılsınız??
bugün itibariyle hızlı ve inanılmaz bir inançla diyetime başlamış bulunuuyorum...
90 kilo ile başlıyorum diyetime bugün tickerımı düzenleyeceğim hedef kilom öncelikli olarak 75 uzun vadede ise 60 önce bir 75 e gelelim de sonrası keyifle olur inşallah
bu arada benim abimin bir dahaki sene ağustos ayı gibi düğünü var şöyle cillop gibi bir elbise almak istiyorum inşallah olacaaakkk inanıyorum
şimdi arkadaşımın yanına gidiyorum yeşil çay içmeye biraz sonra görüşürüz dediğim gibi saat 2 ye kadar girebileceğim sonra 4 ten sonra açılacıak internet telefıondn denedim sayfayı yükleyemedim bakalım bu akşam biraz daha uğraşayım da gün içinde daha çok paylaşımda bulunabileyim birazdan görüşürüz kızlar
Tubişin selamı var yine giremiyolar ve özlemiş sizi.
hu huuuuuuuuuuuuu :) çıkıyım dedim geri gelmişsiniz çıkamadım:)
halledebildiniz mi sorunu, okuyorum ama uzak kaldım zaten siz üç kişi ilgileniyorsunuz ama yapabileceğimiz bişey varsa biz de yapalım
teşekkür ederim canım evet ismim gökçe, ben eşimle birlikte kurduğumuz bir işimiz var ofise gidiyorum, o yüzden arada kaçamak yapıyorum. Bu aralar sakin ama yoğun olunca gece bile biligisayar başında geçirebiliyorum, çalışma saatlerim belli olmuyor anlıyacağın ben kendim ayarlıyorum.
sen de bizden selam söyle iyi haberlerimizi ver, canlandık yine
mustinin deyimiyle işte bu!!
bu sefer cidden kaçtım sonra yine gelmeye çalışıcam
öpüldünüz
kızlar merhabalar nasılsınız??
Bugün itibariyle hızlı ve inanılmaz bir inançla diyetime başlamış bulunuuyorum...
90 kilo ile başlıyorum diyetime bugün tickerımı düzenleyeceğim hedef kilom öncelikli olarak 75 uzun vadede ise 60 önce bir 75 e gelelim de sonrası keyifle olur inşallah
bu arada benim abimin bir dahaki sene ağustos ayı gibi düğünü var şöyle cillop gibi bir elbise almak istiyorum inşallah olacaaakkk inanıyorum
Amin canım inşallahmerhaba
ne güzel insallah bu inancla sen degil 60 50 li rakamlari ble görürsün cnm
dügün icinde söyle citir görümce olursun bak demedi deme bi bakan bi daha bakr da hasetinden catlar
ohhh içtim çayımı bir güzelafiyet olsun cnm icinin yaglari erisin
aksam görüsürüz
iş ne üzerineAllah bol kazanç versin
tamam cnm inş verirsin sağlıklı bir şekilde abin içinde hayırlısı olsun bn inanıyorum güzel görümcek olursun canım bnm.
MASUM GÖZÜKEN ALÇAKLAR
1. Düşmanınız meyve suları olsun meyve suları terbiyesizin tekidir böyle tatlı tatlı gelir kurabiyelerin yanında iyi gider falan ama tam bir alçaktır kalori bombasıdır kendisi meyve suyu içiceğinize gidin meyve yiyin taze taze yada su için.
2. Alçak kesinlikle alkoldur o meyve suyundanda alçaktır yanı su gibi içersin ne tok tutar nede bi işe yarar hatta acıktırır bile zamansız bi kaç gün sonra bi tartılırsın aa aaa ben hiç bişey yememiştim halbuki bu ibre neden yükselmişşhallerine düşüren içeçekdir hain alkol hale rakı içmişsen vay haline ( dimi zeburus )
3. Alçak kola kolanın masum versiyonuda var ama kola şu yönden kötü kan şekerini hızla yükselttiği için ilk önce tokluk hissi veriyo gazla birlikte ama üstünden bi saat geçtikten sonra karnımızdan sinyaller almaya başlıyoruz hızla yükselen kan şekeri hızlada düşüyo buda kısa sürede aç hissetmemizi sağlıyor tabi popomuzun arka kısmındaki portakal kabuğu görüntüsünüde unutmayalım
4.Hain kuruyemişler ve cipsler cips saçma oldu cips zaten hain yani yağ dilimi resmen ama doktorlar kuruyemiş tüketin diyor günde bi kaç tane atıyorum bizim Türk zihniyeti onu kuruyemiş serbest olarak algılıyo o bi kaç taneyi bi kaç avuç olarak algılıyo ve tartının ibresi ya hiç oynamıyo yada azcık azcık yükselişe geçiyor Not: özellikle kaju badem ceviz fındık gibi çok yağlu kuruyemişlerden olabildiğince uzak durun!(kararında yerseniz yararlı aslında fakat dediği gibi bir avuç oluyo bir kaç avuç işte yanlış olan bu)
Amin canım inşallah
ohhh içtim çayımı bir güzel
inşallah bakalım bu arada çizelgemi de yaptım yani herşeyimle hazırım savaşmaya
bu arada benim spor sorunum var malum eve git yemek yap ev işleri çocuk bir türlü fırsat bulamıyorum siz nasıl çözüyorsunuz bu sorunu özellikle çalışan anneler birde benim evim adliyeye 4 dak. uzaklıkta o yüzden yürüme gibi birşey de sözkonusu değil
Amin canım inşallah
bu arada benim spor sorunum var malum eve git yemek yap ev işleri çocuk bir türlü fırsat bulamıyorum siz nasıl çözüyorsunuz bu sorunu özellikle çalışan anneler birde benim evim adliyeye 4 dak. uzaklıkta o yüzden yürüme gibi birşey de sözkonusu değil
Amin canım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?