Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

QUOTE=pegasus07;27261057]benden izin cikti cnm madem yollamis sporla eritirim diyorsan ye bi dilim[/QUOTE]

ablama da izin var mı ona da götürcem akşam geçen sefer bonnyfoodlardan götürmedim die başımın etini yedi bundan götürmem lazım hem damat adayı göze girmiş olur

1 saat bisiklet: tamam
200 mekik: tamam
ev temizliği:tamam

ooohhh nescafemi yaptım,aldım bilgisayarımı saat 3 e kadar keyfimi yapıp ikinci tur sporumu yapçam.ayy niyeyse bugün içimde bir mutluluk,bir huzur.buna görevini yerine getirmenin dayanılmaz hazzı diyorlar galiba:))

ohh ne güzel valla darısı başımıza sanırım sporu bu sefer yapabilcem akşam

seneye kadar istediğin kiloya geliceksin iananıyorum ben buna valla buradaki motivasyon hiçbir yerde yok ben buraya katıldığımdan beri kızların sayesinde dieti aksatmadan yapabiliyorum yaşasın 4. takım kızları

bu sefer cidden kaçtım sonra yine gelmeye çalışıcam
öpüldünüz

akşama yemek yapma yaa yani güzel yemek yapma sadece salata yicektik biz unutma güzel salata malzemeleri al salata yap hadi bakıyım öpüldün

Tubişin selamı var yine giremiyolar ve özlemiş sizi.
bizden de çok çok selamlar söle öpüyoruz kocamannnnn

ohhhhh ne güzel allah hep öle etsin.

QUOTE=pegasus07;27261057]benden izin cikti cnm madem yollamis sporla eritirim diyorsan ye bi dilim

ablama da izin var mı ona da götürcem akşam geçen sefer bonnyfoodlardan götürmedim die başımın etini yedi bundan götürmem lazım hem damat adayı göze girmiş olur[/QUOTE]

hayır getirme bugün süper gidiyorum girme kanıma

ablama da izin var mı ona da götürcem akşam geçen sefer bonnyfoodlardan götürmedim die başımın etini yedi bundan götürmem lazım hem damat adayı göze girmiş olur

hayır getirme bugün süper gidiyorum girme kanıma[/QUOTE]

çocuklarla enişteme teyzemlere getiricem nasılsa görceksin alalala 1 tanecikten bişi olmaz

ohhhhh ne güzel allah hep öle etsin.

bana da bana da bende yaptım sporumu ama temizliğim bitmedi daha doğrusu kışlıkları çıkarıyorum, yazlıkları kaldırıyorum biraz zaman alıyor, offffffff sıkıldım işe gitseydim keşke sonra eftelyaya yaptırırdım

bravo arkadaşım, zeburus ilk hedefin 75 ileriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

canım ben genelde sabah erken kalkıyorum yarım saat leslie yapıyorum çok güzel iki mil yürümüş oluyorum. akşamda eve biraz erken gelip trampolin yapıyorum ama sen erken gelemezsen çocuk uyuduktan sonra yapabilirsin ben genelde çocukla birlikte uyuya kaldığım için böyle bir yöntem buldum.

teşekkür ederim canım hepimizin inşallah, biz ulaştırma bakanlığının yetki belgeleri konusunda firmalara danışmanlık yapıyoruz.

ay canım benim o içinde bi huzur var dediği içindi.

bravo arkadaşım, zeburus ilk hedefin 75 ileriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

cumayı dört gözle bekliyorum.75 olmazsam önümüzdeki hafta her gün cam silme cezası vereceğim kendime.millet deli der ama napayım en sevmediğim iş o.yılbaşına kadar hedefim 75 ti ama beklediğim sonucu alırsam hedefimi revize ederim artık:))

Denemeye çalışacağım bu arada açıköğretim okuyorum bir yandan bir de ders çalışıyorum ben 10 parmağa 100 şey sığdırmaya çalışıyorum yapmak istediim o kadar çok şey var ki ama zaman birde en önemlisi bende güç yok galiba

avukatmısın yoksa hakimmisin ? spora gelince evde leslie yapabilirsin canım yada sende trambolin alabilirsin?
katibim:)

bu arada trambolini eve nasıl sığdırdınız ve nerede zıplıyorsunuz anlayamadım doğrusu geniş bir salonum var ama yinede olmaz gibi geliyor bana yoksa farklı mı bu trambolin

bence de trambolin al valla en iyi spor aleti sıkılmıyosun hiç hem de güzel güzel kilo veriyosun

bu trambolini araştırmalıyım galiba

inşallah canım en büyük dileğim bu hep beraber inşallah

ikinci spor saatim gelmişş.hadi kızlar evde olanlar,işi olmayanlar bana eşlik etsin.görüşürüzzzz!!!

ben de trampolinimi yaptım ama senin gibi 1 saat spor bana fazla ben anca yarım saat yapıp ara verip tekrar yapabiliyorum. Galiba kondisyonum eksik :))

trampolini işin bittikten sonra duvara dikip kaldırabiliyorsun tek sorunu ayakları katlanmadığı için biraz yer kaplıyor ben ilk aldığımda işyerine istemiştim kargoyla eve getirmek için taksiye bile sığdıramadık :) biraz büyük boyunu almışız ama rahat zıplanıyo, salonun büyükse olur bence ben bazen oğlumun odasına bile koyuyorum küçük bir odası var.işim bitince depo olarak kullandığım biyerim var oraya dikliyorum.

canım bu trambolin farklı tabıkı boyutu ideali 132 cm olabilir tubiş tahmınımce 102 kullanıyodu küçük yani netten bununla ilgili videolar izleyip canlandıra bilirsin 15 dk ayırman bile yetiyor tubiş faydasını baya baya gördü hala kullanmaya devam eden arkiler var topraks ve eftelya blue gibi kilo verme dışındada pek çok yararı var araştır istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…