avukatmısın yoksa hakimmisin ? spora gelince evde leslie yapabilirsin canım yada sende trambolin alabilirsin?
1 saat bisiklet: tamam
200 mekik: tamam
ev temizliği:tamam
ooohhh nescafemi yaptım,aldım bilgisayarımı saat 3 e kadar keyfimi yapıp ikinci tur sporumu yapçam.ayy niyeyse bugün içimde bir mutluluk,bir huzur.buna görevini yerine getirmenin dayanılmaz hazzı diyorlar galiba:))
Kızlar merhabalar nasılsınız??
bugün itibariyle hızlı ve inanılmaz bir inançla diyetime başlamış bulunuuyorum...
90 kilo ile başlıyorum diyetime bugün tickerımı düzenleyeceğim hedef kilom öncelikli olarak 75 uzun vadede ise 60 önce bir 75 e gelelim de sonrası keyifle olur inşallah
bu arada benim abimin bir dahaki sene ağustos ayı gibi düğünü var şöyle cillop gibi bir elbise almak istiyorum inşallah olacaaakkk inanıyorum
bu sefer cidden kaçtım sonra yine gelmeye çalışıcam
öpüldünüz
bizden de çok çok selamlar söle öpüyoruz kocamannnnnTubişin selamı var yine giremiyolar ve özlemiş sizi.
ooohhh nescafemi yaptım,aldım bilgisayarımı saat 3 e kadar keyfimi yapıp ikinci tur sporumu yapçam.ayy niyeyse bugün içimde bir mutluluk,bir huzur.buna görevini yerine getirmenin dayanılmaz hazzı diyorlar galiba:))
QUOTE=pegasus07;27261057]benden izin cikti cnm madem yollamis sporla eritirim diyorsan ye bi dilim
ablama da izin var mı ona da götürcem akşam geçen sefer bonnyfoodlardan götürmedim die başımın etini yedi bundan götürmem lazım hem damat adayı göze girmiş olur
ohhhhh ne güzel allah hep öle etsin.
Amin canım inşallah
ohhh içtim çayımı bir güzel
inşallah bakalım bu arada çizelgemi de yaptım yani herşeyimle hazırım savaşmaya
bu arada benim spor sorunum var malum eve git yemek yap ev işleri çocuk bir türlü fırsat bulamıyorum siz nasıl çözüyorsunuz bu sorunu özellikle çalışan anneler birde benim evim adliyeye 4 dak. uzaklıkta o yüzden yürüme gibi birşey de sözkonusu değil
iş ne üzerineAllah bol kazanç versin
yürüyüş yapıyormuş su an
öptümmm
tamam cnm inş verirsin sağlıklı bir şekilde abin içinde hayırlısı olsun bn inanıyorum güzel görümcek olursun canım bnm.
bana da bana da bende yaptım sporumu ama temizliğim bitmedi daha doğrusu kışlıkları çıkarıyorum, yazlıkları kaldırıyorum biraz zaman alıyor, offffffff sıkıldım işe gitseydim keşke sonra eftelyaya yaptırırdım
bravo arkadaşım, zeburus ilk hedefin 75 ileriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Denemeye çalışacağım bu arada açıköğretim okuyorum bir yandan bir de ders çalışıyorum ben 10 parmağa 100 şey sığdırmaya çalışıyorum yapmak istediim o kadar çok şey var ki ama zaman birde en önemlisi bende güç yok galibaayy ne güzel cnmm savasci hatunlari hep severim
spor konusunuda söyle yapiyoruz cnm o kaksam kosusturmasi varya son olarak cocuklar yataklarina girer,iste ondan sona kalan son bir kac damla enerjimizide spora veriyoruz
sende dene derim hem uyumadan önce yaptigin spor gece de metabolizmayi calistiriyor
katibim:)avukatmısın yoksa hakimmisin ? spora gelince evde leslie yapabilirsin canım yada sende trambolin alabilirsin?
bence de trambolin al valla en iyi spor aleti sıkılmıyosun hiç hem de güzel güzel kilo veriyosun
seneye kadar istediğin kiloya geliceksin iananıyorum ben bunavalla buradaki motivasyon hiçbir yerde yok ben buraya katıldığımdan beri kızların sayesinde dieti aksatmadan yapabiliyorum yaşasın 4. takım kızları
ikinci spor saatim gelmişş.hadi kızlar evde olanlar,işi olmayanlar bana eşlik etsin.görüşürüzzzz!!!
Denemeye çalışacağım bu arada açıköğretim okuyorum bir yandan bir de ders çalışıyorum ben 10 parmağa 100 şey sığdırmaya çalışıyorum yapmak istediim o kadar çok şey var ki ama zaman birde en önemlisi bende güç yok galiba
katibim:)
bu arada trambolini eve nasıl sığdırdınız ve nerede zıplıyorsunuz anlayamadım doğrusu geniş bir salonum var ama yinede olmaz gibi geliyor bana yoksa farklı mı bu trambolin
bu trambolini araştırmalıyım galiba
inşallah canım en büyük dileğim bu hep beraber inşallah
Denemeye çalışacağım bu arada açıköğretim okuyorum bir yandan bir de ders çalışıyorum ben 10 parmağa 100 şey sığdırmaya çalışıyorum yapmak istediim o kadar çok şey var ki ama zaman birde en önemlisi bende güç yok galiba
katibim:)
bu arada trambolini eve nasıl sığdırdınız ve nerede zıplıyorsunuz anlayamadım doğrusu geniş bir salonum var ama yinede olmaz gibi geliyor bana yoksa farklı mı bu trambolin
bu trambolini araştırmalıyım galiba
inşallah canım en büyük dileğim bu hep beraber inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?