ben de trampolinimi yaptım ama senin gibi 1 saat spor bana fazla ben anca yarım saat yapıp ara verip tekrar yapabiliyorum. Galiba kondisyonum eksik :))
Şu trambolin hakkında bana bilgi verebilirmisiniz?? büyük birşey değil mi bu evde nasıl yapıyorsunuz
trambolin zor ama.hani yarım saat aralıksız yapabiliyorsan kondisyonun güzel bence.sonuçta ben bisikletin selesine oturuyorum veriyorum bacaklara gazı tv seyrede seyrede terliyorum.bisikletim eliptik ama ara ara eliptik özelliğini kullanıyorum:10 dk oturarak 5 dk ayakta kullanıyorum.o beş dk da bile nefesim kesiliyor.onu da bu hafta yapmaya başladım geçen haftalarda maçam yemiyordu:))
hoppa yine marthadan tatlı tarifler mi izliyorum ben ya???az önce kek savaşlarını izledim,şimdi martha nası pişiriyo tatlıcıklarını ona bakıyorum.sanırsam gözüm obez benim.bu kadar pasta kek yemeğin arasında utanmadan mehmet öz ün programını yayınlıyorlar.biri ooo çok süper tadı yapın diyo,öteki zayıflayın yemeyin diyo.vallahi üşengeç olmasam akşama kadar kek pasta yapardım.yemesi bir yana yapması bile zevkli görünüyor.üşendiğim kısmı da kalıbı yağlamak.biri kalıbı yağlasa yine yaparım:)))
zor cidden ilk başladığımda 20-25 dk zor buluyodum. Şimdi daha iyiyim, spora devam ettikçe farkediyor demek ki. Ben aslında bu sporlarla bacak ve kalça yoğunluk çalıştığını düşünüyorum ama benim asıl sorun göbekte, mekik çekmeyi de hiç sevmiyorum( benim kalçam karnımdan bir beden daha küçük sanırım:)) çünkü kıyafetler kalçadan oluyo göbeğe girmiyo (
ayyy ben mutfakta olıyımda nasıl olursa olsun yemek yamaya bayılıyorum kektir börektir çörektir ohhh mis vall mis.
biz de 114 cm lik olanı aldık, tubis de hepsiburadadan almış biz de oradan almıştık. Gösterge paneli olanlar varmış kaloriyi gösteren ama çabuk bozuluyomuş boşuna ekstra maliyet o yüzden biz düz olanını aldık.Kesinlikle işe yarıyor, üstelik eğlenceli hem bize hem çocuklara:))
hafta sonundan beri kızım hasta olduğu için uykularımız biraz sorunlu hafif bi müzik açıp trampolinin tepesinde uyuttuk kızı:))
ne güzel valla ye spor ya ohhhhoppa yine marthadan tatlı tarifler mi izliyorum ben ya???az önce kek savaşlarını izledim,şimdi martha nası pişiriyo tatlıcıklarını ona bakıyorum.sanırsam gözüm obez benim.bu kadar pasta kek yemeğin arasında utanmadan mehmet öz ün programını yayınlıyorlar.biri ooo çok süper tadı yapın diyo,öteki zayıflayın yemeyin diyo.vallahi üşengeç olmasam akşama kadar kek pasta yapardım.yemesi bir yana yapması bile zevkli görünüyor.üşendiğim kısmı da kalıbı yağlamak.biri kalıbı yağlasa yine yaparım:)))
bende yemek yapmayi cok severim yani isim olmasa aksama kadar yapim derim cesit cesit ama bide toplamaya geldimi is niye bu kadar ugrasmisim derimayyy ben mutfakta olıyımda nasıl olursa olsun yemek yamaya bayılıyorum kektir börektir çörektir ohhh mis vall mis.
kolay gelsin cnm,bakalim senin israrinmi agir basacak,ablanin iradesimimesai bitti öğleden sonra baya yoğun geçti pek uğrayamadım kızlar evden fırsat bulursam yazarım
eve gidiyim de ablamı kandırıp sevgilimin aldığı kekleri bi güzel yediriyim onacezaları alsın
herkese sevgiler
hep imrenmişimdir ev işini mutfak işini seven insanlara.ya nasıl sevilir bunlar anlayamıyorum ki???daha adı geçince yan yan kaçmaya başlıyorum:)))yaptığım yemeklerin hazırlık aşaması maksimum 10 dk olmalı,yoksa yapmam mesela.7 yıllık evliyim 2 kere yaprak sarması yaptım,1 kere çiğ börek yaptım,en fazla 5 kere pasta yapmışımdır,yine en fazla 5 kere börek yapmışımdır.çok hamaratım çok...
ne güzel valla ye spor ya ohhh
bide benim gibi sporu sevmeden zorla kalanlar var o yüzden yemiyorum yani
cocuklar icin cicili tarifler yokmu cnm bizim prenseslere
Bende yemek yapmayi cok severim yani isim olmasa aksama kadar yapim derim cesit cesit ama bide toplamaya geldimi is niye bu kadar ugrasmisim derim
Kolay gelsin cnm,bakalim senin israrinmi agir basacak,ablanin iradesimi
ay hiç sorma olsun bide öle uyduruk yapmam özene bezene süslü püslü ben ev işi yapmıyım toz almıyım ama ütü yapar süpürürüm sorun değil. Bide bana kımse sunu yap demesin ben yaparım öle dediklerinde yapmıyorum.
kekten lolipop yapıyorum ben çocuklar bayılıyor patates püresinden civciv felan. Bide sana mesaj hakkında bulup yazmıştım baktın mı özel mesaj için bişiler yazdmıştım
Kızlar kendinize iyi bakın ben kaçtım öptüm sizi
ne güzel valla ye spor ya ohhh
bide benim gibi sporu sevmeden zorla kalanlar var o yüzden yemiyorum yani
cocuklar icin cicili tarifler yokmu cnm bizim prenseslere
bende yemek yapmayi cok severim yani isim olmasa aksama kadar yapim derim cesit cesit ama bide toplamaya geldimi is niye bu kadar ugrasmisim derim
kolay gelsin cnm,bakalim senin israrinmi agir basacak,ablanin iradesimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?