Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam kızlar hala çözülmedi şu net sorunu yaaa deli olacam

Dünkü menümü paylaşayım:

Sabah: 1 dilim ekmek + 1 dilim peynir + 4 tane yeşil zeytin + domates + çay
Ara: Yok geçti.
Öğle: 1 dilim yaş pasta (doğum günü vardı)
Ara: 1 çay bardağı light süt
Akşam: 2 tane mandalina

su: 1.5 lt
spor: 30 dk yürüyüş

Pastayı dengelemek için bu şekildeydi günüm dün.

Hepinizi çok özledim kızlar ama şimdi işlerim var çıkmam lazım. pegasusçum bu arada paylaşıma taşıdım konuyu görmüşsündür. Sayfalar inanılmaz ilerlemiş yarın okucam inşallahhhhhh
katılımların hızlanmasına çok sevindim

herkese iyi geceler

sporlarımızı aksatmayalımmmmmmmmmm

Son düzenleme:
günaydın kızlar
dünkü menümü yazayım bugün çocuklar bende teyzemin kurs günü, öğlen saatinde de iş yerinde bir görüşmem var( of ya adam tam salı günününü buldu randevu verecek), kızı uyutup oraya yetişmeye çalışıcam, kız uyanana kadar bitirirsem inş. eve geri gelicem. Koşturmam biraz fazla yine de uğramaya çalışıcam.

sabah
tam buğdaydan kaşarlı tost

öğlen
1 bardak domates çorbası
4 adet sunta bisküvi( altınbaşağın kepekli büsküvilerinden tatsız olduğu için ben sunta diyorum onlara)

ara
sütlü nescafe
5 limonlu diyet bisküvi

akşam
1 dilim tam buğday
ton balıklı salata

gece
çeyrek bardak süt

su 2.2 lt
spor
yarım saat leslie
yarım saat trampolin
mesaj 23 kendime

bu arada hoşgeldin 42, biraz sıksan da seni görmek güzeeeeeeeeeeellllllllllllllllll
elveda 44-46-48-50-52-54- ve 56 bir daha görüşmemek üzere elvedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)))

çok hoşsun tatlım ya gitsin onlar gelsin 45-40-38-36 lar dimi

sabah
1 galeta, 2 zeytin, azcık peynir ekmeğin ucu

ara
nescafe şekersiz sade

ara
doğadan 7li çay

öğlen
fasülye,az pilav,1 kase cacık

ara
doğadan 7li çay

2 madlen çikolata bitter
azcık peynir
1dilim salam
2 parça domates.

akşam
2 köfte attım öle ağzıma

spor:yok(misafir vardı)
su:2bardak bitki çayı 1litre su

bizde seni özledik cnm,menü auz,pasta da yemis olsan sporla dengeleseydin keske,ögün atlamasaydin
paylasimi gördüm cnm,az önce baktim kabak mumuya patlicak gibiydi,bende bi msj yazmak zorun da kaldim,bakalim gidisata göree püsküütede sorup herseyi anlatmayi düsünüyorumm
cok güzel cnmm,insallah 36 larida görürsün
çok hoşsun tatlım ya gitsin onlar gelsin 45-40-38-36 lar dimi
45 yok cnm 46 o

o cikolar ne cnm onun yerine dogru düzgün bir aksam menüsü yapsaydin keske

ayyyyy yanlış yazmışımda aslında ben 42 yazacaktım da ondan 5 e basmışımmmm

tekrar günaydin kizlarr
paylasimdan geliyorum ortalik karisacak gibi
hemen menümü yazim,kahvalti hazirlayip tekrar gelmeye calisacagim
dün itibariyle 1 haftalik detoks niyetine elma diyeti yapmaya karar verdim ve bu kararimda ne kadar kararlilik gösteririm bilemiyorumm
sabah
2 dlm siyah tost ekmegine peynir ve domatesle tost
2-3 zeytin
domates,salatalik
diger ögünlerde her 2 saatte bir 1-2 elma yedim yesil olanindan
aralarda
2 fincan yesil cay,3 fincan besibiryerde
spor
1 saat yürüyüs
su
2.5 veya 3 tam hesaplayamadim

beraber yapalım mı ya? Bana arki olursan bir hafta deneyelim

bende baktım ama ortalık karışacak bişi yok yapmasalardı valla sanada bravo ben bu ara ilgilenemiyorum baya dağıldım bi toplanmam lazım benim

günaydın kızlarrrrr
hemen menümü yazıyım işler yoğun:26:

sabah
çeyrek simit
çay

öğlen
tavuk but
domatesli pilav ( 2 tatlı kaşığı)
salata
yoğurt

ara
küçük kek ( bonnyfood izin verilmişti)

akşam
tonbalıklı göbek salata
1 dilim tam buğday

su 1 lt

çok güzel canım menü valla napsam şu şişkinliği atamadım üzerinden moralim git gide daha çok bozuluyo şu çaydan alıp içmeye başlıcam umarım faydası olur

günaydın kızlar.üşenmeden sporumu yapayım öle geleyim dididim.sabahki görevimi tamamlamanın huzuruyla menümü yazayım

sabah

yarım dilim pasta
1 fincan nescafe

öğle

4 yemek kaşığı kapuska
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

ara

1 tane elma

akşam

4 yemek kaşığı et yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

gece

orta şekerli türk kahvesi

spor:3 saat bisiklet,600 mekik
su:3 lt

kızçemi öğlen uykusuna yatırp geliyorum tekrar.melemeye başladı:)))

spora ne kadar çok vakit ayırabiliyosun ya bence çok güzel bişey ben akşamları yapamıyorum bile çoğu zaman bir düzene oturtmam lazım artık şu spor işini

gece sütü yazmayı unutmuşum ben yaa senin için çok mutlu oluyorum böyle güzel kilo veriyosun ama isyan ediyorum ya farklı bile değil yediklerimiz ben neden kilo veremiyorum farklılık ne neden ben bu sefer böle oldum moralim çok bozuk oturup dünyayı yiyesim var nasılsa bir sonuç olmuyo die yardım edin bana ya kızlarrrrrrrr duıyun sesimiiiiiii

sen dünyayı ye bende seni yiyim ne dersin? hemen kendine bi spor hazırlıyosun ve bunu bizimle paylaşıyosun plan yapıyorsun çabuk. bekliyorum şu gün şunu bugün bunu diye hadi hadi hadi hadi allah allah ya dünyayı yiycekmiş nasıl olsa kilo veremiyormuş otur sen bu düşünceyi ye bence.

selam kızlar bi uğrayıp bakayım dedim çok vaktim yok birazdan toprağımı okula göndericem, fırsat bulduğum ara uğrarım yine
bu arada eftelyacım su iç suuuuuuuuuuuu :)
çok farkettiriyor bugün şirkete çıkınca bulursam eylülün dediği çaydan alıcam
görüşürüz arkadaşlar, bol muhabbetler

eftelya bluecum o çaydan da al kendine tamam mı iç spor yap yada spor yap iç fark etmez sabahları ılık su ve gün kurusu kayısı ye.

600 mekik nasıl yaptın kuzum sen? 3 saat bisiklet mi valla istediğin bişeyi ödül yap kendine benden sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…