Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ayyy ömürsün çok güldüm şirkettekiler de bu kız neye gülüyo die tuhaf tuhaf suratıma bakıyolar rezil oldum ama koptum yaaa tamam karar verdim bugün evde değilim ama yarından tezi yok hemen başlıyorum ağır şartlarda spora trambolin mekik bel hareketi yürüyüş hepsini birden yapcam

ablaaa al o çaydan bana mutlaka tamam söz ben de suyu çoğaltcammm

eftelya bluecum o çaydan da al kendine tamam mı iç spor yap yada spor yap iç fark etmez sabahları ılık su ve gün kurusu kayısı ye.

ablam bugün bulabilirse alcak canım çok sağol umarım işe yarar da biraz kendime gelirim yaa psikolojim bozuldu resmen

napcaz pki?:44::44::44:

menü güzel cnm
su ve sporda olursa daha güzel olacaktirr
çok güzel canım menü valla napsam şu şişkinliği atamadım üzerinden moralim git gide daha çok bozuluyo şu çaydan alıp içmeye başlıcam umarım faydası olur
ben detoks amacli 1 haftaligina elma diyeti yapmaya karar erdim ve eylülde katilmak istiyor,eger tartida biraz yüzüm gülsün diyorsan katil sende bize cnm
masallah cnmm ne güzel spor o öylee
söyleyecek hc bisey bulamiyorum harikasinn

ağır şartlara gerek yok 15 dakika tambolin,100 mekik yap bir gün diğer gün 1 saat yürü mekik çek gibi yorma sıkılır yapmazsın sonra hadi hadi hadi hareketleniyoruz koooooşşşşş Aaaaaaa yavaş koşşşş

ahhh canım öptüm. Saol şimdi destek için gel,iyorum

Pegasus bulamadım orda bi anlatırmısın canım ya ? özür valla yazdıklarını anlamadım onların :26::26:

Pegasus bulamadım orda bi anlatırmısın canım ya ? özür valla yazdıklarını anlamadım onların :26::26:

ilk sayfada yaziyor cnm

sabah uyanınca git mutfağa güzel bir kahvaltıyla başla güne ..
güzel dedi diye kaptan abartma hemen ..
2 dilim kepekli ekmek ve yağsız peynirle tost yap..
domates salatalık bir iki zeytinle kahvaltını tamamla ..
(eğer güne ılık suyla başlarsan metabolizman hızlı çalışır bilgin olsun )
2. menü
2 dilim kepekli ekmek ve haşlama yumurta
domates salatalık bir iki zeytinle peynirle.. kahvaltını tamamla
kızlar elmayla ayakta duramam yok vitamin alamam felan diye hayıflananlar için 2. menü haftada en fazla iki kere böyle edilecek kahvaltı ..

kahvaltıdan sonra akşam saat 20 ye kadar her iki saatte bi elma yenilecek
1. gün >>>> 1 kilo ekşi yeşil elma
2. gün>>>> 1.5 kilo
3. gün >>>> 2 kilo
4. gün >>>> 2 kilo
5 gün >>>> 1.5 kilo
6. gün >>>> 1 kilo
7. gün >>>> kilo
bu devran böyle sürer gider kızlar
günlük 4/5 bardak yeşil çay 3 lt de su içilecek

canim orda 4-5 bardak yesil cay diyor ama sen 3 ten fazla icme 3 ten fazlasi vücuda zarar veriyor diye okumustum
bide orda günde kac kilo elma yiyecegin yaziyor yiyebiliyorsan aynen uy ama yiyemiyorsan yiyebildigin kadarini ye

spora ne kadar çok vakit ayırabiliyosun ya bence çok güzel bişey ben akşamları yapamıyorum bile çoğu zaman bir düzene oturtmam lazım artık şu spor işini

tüm gün evde geçince spora vakit ayrılabiliyor.kızım her uyandığında 1 saat süper oluyor.tek başına olmak istemiyor,ille laflıycaz karşılıklı.atıyorum halıya o yuvarlanıyor ben bisikletime geçiyorum.agucuk bugucuk derken o da yoruluyor ben de.sonra maması uykusu derken yapıyorum çayımı kahvemi keyfimi yapıyorum:))bir de spor yapacağım diye şartladım kendimi,bayramdan beri doğru düzgün yapamayınca vicdan azabı çektim.kek pasta yesem o kadar üzülmüyorum vallahi.

bir de zevk aldığın bir spor olması lazım bence.ben plates yoga tarzı düşük ritimli sporları sevmiyorum ama spor yaparken hayal kurmamı engelleyecek kadar yorucu,nefes nefese bırakan sporları da sevmiyorum.bisikletle hayalimde oooohhhh serin bir havada kah ormanda geziyorum kah deniz kıyısında.hafif hafif yağmurda yağıyor bazen,burnuma çimlerin toprağın kokusu geliyoor....

hanidir gözüme kestirdiğim bir detoks.yeşil elmaya da bayılırım yani.yarın ben de mi size katılsam napsam???

hanidir gözüme kestirdiğim bir detoks.yeşil elmaya da bayılırım yani.yarın ben de mi size katılsam napsam???

ay çok hoşsun bayıldım yazdıklarına KOPTUM RESMEN gel gel başlayalım hadi beraber

kızlar şimdi bana yardım edin lütfen ben bu şüpheci ve güvensiz eylülü nasıl bastırıcam kıskançlığımı nasıl yok edicem yada bana yalan söylüyor mu nasıl anlıycam?:26::26: ben çok mutsuzum bu konuda özellikle zeburus topraks PEGASUS hadi bana bişiler diyin ben kıskanmak istemiiyorum ya bu konuda değiştiğimi görsün istiyorum. bekar ama nişanlı yada sevgilisi olanlar.

tamamdır ben de katılacağım

vallahi kıskançlık benim bünyede barınamıyor.karşımdaki insana da bağlı mı bilmiyorum.eşimle daha flört aşamasındayken kimlerle çıktığını,ne kadar sürdüğünü niye ayrıldığını vs hepsini anlatmıştı.hatta benden bir önceki ve ondan önceki ilk zamanlar pek bir tacizciydi.mesaj atardı,mail atardı.mesaj geldiğinde telefonunu bana verirdi bak s....... mesaj atmış,mail gelince mailini gösterirdi.ama o da olay çıkarmayacağımı,küsüp gitmeyeceğimi bilirdi.evlenmeden önce daha mail hesaplarının şifrelerini falan söylemişti.bunları bana söylemeseydi takip eder miydim,etmezdim.bulmaya da çalışmazdım.ben güvenerek başlarım ilişkilerime.daha yanılmadım çok şükür.

çekim yasası diye bir şey var haberin vardır.birşeyi ne kadar çok düşünürsen başına gelir işin özü.ben inanırım bu felsefeye.

veeeee derin bir nefes al.ne kadar mükemmel bir insan olduğunu,ne kadar vazgeçilmez olduğunu düşün.kaybetme korkun hiçbir zaman olmasın.bu öyle bir duruş veriyor ki insana kaybetme korkusu karşı tarafa geçiyor.

şüphelerin varsa al nişanlını karşına açıkça konuş.konuyu bir kere aç,bir kere cevap iste ve konuyu kapat.bence ilişkilerde bu çok önemli.

bunlar benim kendimden ve çevremden deneyimlediğim şeyler.diğer arkadaşların da önerileriyle sen kendi yolunu bulursun.

önce sorunun bir kökenine inelim:) ne kadar zamandır birliktesiniz neden güvensizsin daha önce yaşanan bir olaydan dolayı mı yoksa genel olarak güvenmeyen zor güvenen biri misin? aslında ilişkilerde güven en esaslı unsurdur olmazsa olmaz bir kuraldır canım
aslında kıskanan insan seven insandır ki erkekler kıskanılmayı severler çok aşırı olmadığı sürece

sürekli yemek yiyorum.Yedikten sonra pişman oluyorum.ama pişmanlık uzun sürmüyor tekrar yiyorum.daha önce 18 kilo verdim ama 72 kiloyum 65 olmak istiyorum.bu yeme alışkanlığını nasıl bırakırım bilmiyorum.

kızlar kusura bakmayın toplantım şimdi bitti , ilk burayı açtım ama eve yetişmem lazım, kız komşuda kaldı(
sonra görüşürüz

kalori saymak frenleyebilir.günlük alman gereken kaloriyi belirleyip her yediğini anında hesaplarsan kalori limitine yaklaşınca ya geçersem diye yavaşlıyorsun.
ya da gereksiz yediğin her şeyin kaç kalori olduğunu bulup o kadar kaloriyi yakana kadar spor yaparsın.pişmanlık kalkar ortadan:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…