sen dünyayı ye bende seni yiyim ne dersin?hemen kendine bi spor hazırlıyosun ve bunu bizimle paylaşıyosun plan yapıyorsun çabuk. bekliyorum şu gün şunu bugün bunu diye hadi hadi hadi hadi allah allah ya dünyayı yiycekmiş nasıl olsa kilo veremiyormuş otur sen bu düşünceyi ye bence.
selam kızlar bi uğrayıp bakayım dedim çok vaktim yok birazdan toprağımı okula göndericem, fırsat bulduğum ara uğrarım yine
bu arada eftelyacım su iç suuuuuuuuuuuu :)
çok farkettiriyor bugün şirkete çıkınca bulursam eylülün dediği çaydan alıcam
görüşürüz arkadaşlar, bol muhabbetler
eftelya bluecum o çaydan da al kendine tamam mı iç spor yap yada spor yap iç fark etmez sabahları ılık su ve gün kurusu kayısı ye.
napcaz pki?:44::44::44:
napcaz pki?:44::44::44:
günaydın kızlarrrrr
hemen menümü yazıyım işler yoğun:26:
sabah
çeyrek simit
çay
öğlen
tavuk but
domatesli pilav ( 2 tatlı kaşığı)
salata
yoğurt
ara
küçük kek ( bonnyfood izin verilmişti)
akşam
tonbalıklı göbek salata
1 dilim tam buğday
su 1 lt
ben detoks amacli 1 haftaligina elma diyeti yapmaya karar erdim ve eylülde katilmak istiyor,eger tartida biraz yüzüm gülsün diyorsan katil sende bize cnmçok güzel canım menüvalla napsam şu şişkinliği atamadım üzerinden moralim git gide daha çok bozuluyo şu çaydan alıp içmeye başlıcam umarım faydası olur
masallah cnmm ne güzel spor o öyleegünaydın kızlar.üşenmeden sporumu yapayım öle geleyim dididim.sabahki görevimi tamamlamanın huzuruyla menümü yazayım
sabah
yarım dilim pasta
1 fincan nescafe
öğle
4 yemek kaşığı kapuska
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
ara
1 tane elma
akşam
4 yemek kaşığı et yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
gece
orta şekerli türk kahvesi
spor:3 saat bisiklet,600 mekik
su:3 lt
kızçemi öğlen uykusuna yatırp geliyorum tekrar.melemeye başladı:)))
ayyy ömürsün çok güldüm şirkettekiler de bu kız neye gülüyo die tuhaf tuhaf suratıma bakıyolar rezil oldum ama koptum yaaaTamam karar verdim bugün evde değilim ama yarından tezi yok hemen başlıyorum ağır şartlarda spora trambolin mekik bel hareketi yürüyüş hepsini birden yapcam
Ablaaa al o çaydan bana mutlaka tamam söz ben de suyu çoğaltcammm
Ablam bugün bulabilirse alcak canım çok sağol umarım işe yarar da biraz kendime gelirim yaa psikolojim bozuldu resmen
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...iz/300677-elma-diyeti-deneyimlerimiz-368.html
burdan bakabilirsin cnm nasil yapildigina
Pegasus bulamadım orda bi anlatırmısın canım ya ? özür valla yazdıklarını anlamadım onların :26::26:
spora ne kadar çok vakit ayırabiliyosun ya bence çok güzel bişey ben akşamları yapamıyorum bile çoğu zaman bir düzene oturtmam lazım artık şu spor işini
ilk sayfada yaziyor cnm
sabah uyanınca git mutfağa güzel bir kahvaltıyla başla güne ..
güzel dedi diye kaptan abartma hemen ..
2 dilim kepekli ekmek ve yağsız peynirle tost yap..
domates salatalık bir iki zeytinle kahvaltını tamamla ..
(eğer güne ılık suyla başlarsan metabolizman hızlı çalışır bilgin olsun )
2. menü
2 dilim kepekli ekmek ve haşlama yumurta
domates salatalık bir iki zeytinle peynirle.. kahvaltını tamamla
kızlar elmayla ayakta duramam yok vitamin alamam felan diye hayıflananlar için 2. menü haftada en fazla iki kere böyle edilecek kahvaltı ..
kahvaltıdan sonra akşam saat 20 ye kadar her iki saatte bi elma yenilecek
1. gün >>>> 1 kilo ekşi yeşil elma
2. gün>>>> 1.5 kilo
3. gün >>>> 2 kilo
4. gün >>>> 2 kilo
5 gün >>>> 1.5 kilo
6. gün >>>> 1 kilo
7. gün >>>> kilo
bu devran böyle sürer gider kızlar
günlük 4/5 bardak yeşil çay 3 lt de su içilecek
canim orda 4-5 bardak yesil cay diyor ama sen 3 ten fazla icme 3 ten fazlasi vücuda zarar veriyor diye okumustum
bide orda günde kac kilo elma yiyecegin yaziyor yiyebiliyorsan aynen uy ama yiyemiyorsan yiyebildigin kadarini ye
tüm gün evde geçince spora vakit ayrılabiliyor.kızım her uyandığında 1 saat süper oluyor.tek başına olmak istemiyor,ille laflıycaz karşılıklı.atıyorum halıya o yuvarlanıyor ben bisikletime geçiyorum.agucuk bugucuk derken o da yoruluyor ben de.sonra maması uykusu derken yapıyorum çayımı kahvemi keyfimi yapıyorum:))bir de spor yapacağım diye şartladım kendimi,bayramdan beri doğru düzgün yapamayınca vicdan azabı çektim.kek pasta yesem o kadar üzülmüyorum vallahi.
bir de zevk aldığın bir spor olması lazım bence.ben plates yoga tarzı düşük ritimli sporları sevmiyorum ama spor yaparken hayal kurmamı engelleyecek kadar yorucu,nefes nefese bırakan sporları da sevmiyorum.bisikletle hayalimde oooohhhh serin bir havada kah ormanda geziyorum kah deniz kıyısında.hafif hafif yağmurda yağıyor bazen,burnuma çimlerin toprağın kokusu geliyoor....
hanidir gözüme kestirdiğim bir detoks.yeşil elmaya da bayılırım yani.yarın ben de mi size katılsam napsam???
menü güzel cnm
su ve sporda olursa daha güzel olacaktirr
ben detoks amacli 1 haftaligina elma diyeti yapmaya karar erdim ve eylülde katilmak istiyor,eger tartida biraz yüzüm gülsün diyorsan katil sende bize cnm
masallah cnmm ne güzel spor o öylee
söyleyecek hc bisey bulamiyorum harikasinn
kızlar şimdi bana yardım edin lütfen ben bu şüpheci ve güvensiz eylülü nasıl bastırıcam kıskançlığımı nasıl yok edicem yada bana yalan söylüyor mu nasıl anlıycam?:26::26: ben çok mutsuzum bu konudaözellikle zeburus topraks PEGASUS hadi bana bişiler diyin ben kıskanmak istemiiyorum ya bu konuda değiştiğimi görsün istiyorum. bekar ama nişanlı yada sevgilisi olanlar.
kızlar şimdi bana yardım edin lütfen ben bu şüpheci ve güvensiz eylülü nasıl bastırıcam kıskançlığımı nasıl yok edicem yada bana yalan söylüyor mu nasıl anlıycam?:26::26: ben çok mutsuzum bu konudaözellikle zeburus topraks PEGASUS hadi bana bişiler diyin ben kıskanmak istemiiyorum ya bu konuda değiştiğimi görsün istiyorum. bekar ama nişanlı yada sevgilisi olanlar.
sürekli yemek yiyorum.Yedikten sonra pişman oluyorum.ama pişmanlık uzun sürmüyor tekrar yiyorum.daha önce 18 kilo verdim ama 72 kiloyum 65 olmak istiyorum.bu yeme alışkanlığını nasıl bırakırım bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?