ay çok hoşsun bayıldım yazdıklarına KOPTUM RESMENgel gel başlayalım hadi beraber
vallahi kıskançlık benim bünyede barınamıyor.karşımdaki insana da bağlı mı bilmiyorum.eşimle daha flört aşamasındayken kimlerle çıktığını,ne kadar sürdüğünü niye ayrıldığını vs hepsini anlatmıştı.hatta benden bir önceki ve ondan önceki ilk zamanlar pek bir tacizciydi.mesaj atardı,mail atardı.mesaj geldiğinde telefonunu bana verirdi bak s....... mesaj atmış,mail gelince mailini gösterirdi.ama o da olay çıkarmayacağımı,küsüp gitmeyeceğimi bilirdi.evlenmeden önce daha mail hesaplarının şifrelerini falan söylemişti.bunları bana söylemeseydi takip eder miydim,etmezdim.bulmaya da çalışmazdım.ben güvenerek başlarım ilişkilerime.daha yanılmadım çok şükür.
çekim yasası diye bir şey var haberin vardır.birşeyi ne kadar çok düşünürsen başına gelir işin özü.ben inanırım bu felsefeye.
veeeee derin bir nefes al.ne kadar mükemmel bir insan olduğunu,ne kadar vazgeçilmez olduğunu düşün.kaybetme korkun hiçbir zaman olmasın.bu öyle bir duruş veriyor ki insana kaybetme korkusu karşı tarafa geçiyor.
şüphelerin varsa al nişanlını karşına açıkça konuş.konuyu bir kere aç,bir kere cevap iste ve konuyu kapat.bence ilişkilerde bu çok önemli.
bunlar benim kendimden ve çevremden deneyimlediğim şeyler.diğer arkadaşların da önerileriyle sen kendi yolunu bulursun.
önce sorunun bir kökenine inelim:) ne kadar zamandır birliktesiniz neden güvensizsin daha önce yaşanan bir olaydan dolayı mı yoksa genel olarak güvenmeyen zor güvenen biri misin? aslında ilişkilerde güven en esaslı unsurdur olmazsa olmaz bir kuraldır canım
aslında kıskanan insan seven insandır ki erkekler kıskanılmayı severler çok aşırı olmadığı sürece
sürekli yemek yiyorum.Yedikten sonra pişman oluyorum.ama pişmanlık uzun sürmüyor tekrar yiyorum.daha önce 18 kilo verdim ama 72 kiloyum 65 olmak istiyorum.bu yeme alışkanlığını nasıl bırakırım bilmiyorum.
yapalım berabercek.elma siparişimi verdim.hafta sonundan tırsıyordum yapamam diye ama kocişimin cumartesi mesaisi pazar nöbeti varmış.hadi yırttım bu hafta:))))çaktırmadan yapabilirim:)
öğleden sonra biraz düzensiz olmuş galiba yoğundun herhalde bazen bana da oluyo o an ne geçse elime atıveriyorum ağzıma geçiştiriyorumsabah
1 galeta, 2 zeytin, azcık peynir ekmeğin ucu
ara
nescafe şekersiz sade
ara
doğadan 7li çay
öğlen
fasülye,az pilav,1 kase cacık
ara
doğadan 7li çay
2 madlen çikolata bitter
azcık peynir
1dilim salam
2 parça domates.
akşam
2 köfte attım öle ağzıma
spor:yok(misafir vardı)
su:2bardak bitki çayı 1litre su
mümkün değil ben yapamam ölüürüüüüüüm :) ben yokumtekrar günaydin kizlarr
paylasimdan geliyorum ortalik karisacak gibi
hemen menümü yazim,kahvalti hazirlayip tekrar gelmeye calisacagim
dün itibariyle 1 haftalik detoks niyetine elma diyeti yapmaya karar verdim ve bu kararimda ne kadar kararlilik gösteririm bilemiyorumm
sabah
2 dlm siyah tost ekmegine peynir ve domatesle tost
2-3 zeytin
domates,salatalik
diger ögünlerde her 2 saatte bir 1-2 elma yedim yesil olanindan
aralarda
2 fincan yesil cay,3 fincan besibiryerde
spor
1 saat yürüyüs
su
2.5 veya 3 tam hesaplayamadim
sabah menüsüne bayıldım :)) spor da süper harikasın bu arada ben de dev irdim 80'igünaydın kızlar.üşenmeden sporumu yapayım öle geleyim dididim.sabahki görevimi tamamlamanın huzuruyla menümü yazayım
sabah
yarım dilim pasta
1 fincan nescafe
öğle
4 yemek kaşığı kapuska
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
ara
1 tane elma
akşam
4 yemek kaşığı et yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
gece
orta şekerli türk kahvesi
spor:3 saat bisiklet,600 mekik
su:3 lt
kızçemi öğlen uykusuna yatırp geliyorum tekrar.melemeye başladı:)))
çok iyi ya! gelsin cezalar :)) yoksa bırakacak bu kızsen dünyayı ye bende seni yiyim ne dersin?hemen kendine bi spor hazırlıyosun ve bunu bizimle paylaşıyosun plan yapıyorsun çabuk. bekliyorum şu gün şunu bugün bunu diye hadi hadi hadi hadi allah allah ya dünyayı yiycekmiş nasıl olsa kilo veremiyormuş otur sen bu düşünceyi ye bence.
daha önce de yazmıştım kesinlikle yokum benim kan şekerim düşer hastanelik olurum vallailk sayfada yaziyor cnm
sabah uyanınca git mutfağa güzel bir kahvaltıyla başla güne ..
güzel dedi diye kaptan abartma hemen ..
2 dilim kepekli ekmek ve yağsız peynirle tost yap..
domates salatalık bir iki zeytinle kahvaltını tamamla ..
(eğer güne ılık suyla başlarsan metabolizman hızlı çalışır bilgin olsun )
2. menü
2 dilim kepekli ekmek ve haşlama yumurta
domates salatalık bir iki zeytinle peynirle.. kahvaltını tamamla
kızlar elmayla ayakta duramam yok vitamin alamam felan diye hayıflananlar için 2. menü haftada en fazla iki kere böyle edilecek kahvaltı ..
kahvaltıdan sonra akşam saat 20 ye kadar her iki saatte bi elma yenilecek
1. gün >>>> 1 kilo ekşi yeşil elma
2. gün>>>> 1.5 kilo
3. gün >>>> 2 kilo
4. gün >>>> 2 kilo
5 gün >>>> 1.5 kilo
6. gün >>>> 1 kilo
7. gün >>>> kilo
bu devran böyle sürer gider kızlar
günlük 4/5 bardak yeşil çay 3 lt de su içilecek
canim orda 4-5 bardak yesil cay diyor ama sen 3 ten fazla icme 3 ten fazlasi vücuda zarar veriyor diye okumustum
bide orda günde kac kilo elma yiyecegin yaziyor yiyebiliyorsan aynen uy ama yiyemiyorsan yiyebildigin kadarini ye
her iki paragrafa da kesinlikle katılıyorum. Evde olunca daha rahat spor yapılabiliyo ve spor işkenceye dönüştüğünde bırakılıyo. bu arada şanslısın kızçen sana fırsat veriyo benimki 18 aylık oldu hala kucağımaaaaaaaa diye ağlıyo:) ben de mi bir gariplik var yahu??tüm gün evde geçince spora vakit ayrılabiliyor.kızım her uyandığında 1 saat süper oluyor.tek başına olmak istemiyor,ille laflıycaz karşılıklı.atıyorum halıya o yuvarlanıyor ben bisikletime geçiyorum.agucuk bugucuk derken o da yoruluyor ben de.sonra maması uykusu derken yapıyorum çayımı kahvemi keyfimi yapıyorum:))bir de spor yapacağım diye şartladım kendimi,bayramdan beri doğru düzgün yapamayınca vicdan azabı çektim.kek pasta yesem o kadar üzülmüyorum vallahi.
bir de zevk aldığın bir spor olması lazım bence.ben plates yoga tarzı düşük ritimli sporları sevmiyorum ama spor yaparken hayal kurmamı engelleyecek kadar yorucu,nefes nefese bırakan sporları da sevmiyorum.bisikletle hayalimde oooohhhh serin bir havada kah ormanda geziyorum kah deniz kıyısında.hafif hafif yağmurda yağıyor bazen,burnuma çimlerin toprağın kokusu geliyoor....
bunu sonra cevaplayacağım çıkmam gerekkızlar şimdi bana yardım edin lütfen ben bu şüpheci ve güvensiz eylülü nasıl bastırıcam kıskançlığımı nasıl yok edicem yada bana yalan söylüyor mu nasıl anlıycam?:26::26: ben çok mutsuzum bu konudaözellikle zeburus topraks PEGASUS hadi bana bişiler diyin ben kıskanmak istemiiyorum ya bu konuda değiştiğimi görsün istiyorum. bekar ama nişanlı yada sevgilisi olanlar.
sürekli yemek yiyorum.Yedikten sonra pişman oluyorum.ama pişmanlık uzun sürmüyor tekrar yiyorum.daha önce 18 kilo verdim ama 72 kiloyum 65 olmak istiyorum.bu yeme alışkanlığını nasıl bırakırım bilmiyorum.
slm kizlar kisa bir süreligine geldim ama yarim saat sonra burdayim
paylasim alanina bakaniniz oldumu bilmiyorum ama bakmadiysaniz bi bakin derim en aziindan konu hakkinda fikir sahibi olun
az bi isim kaldi halledip geliyorum
ne güzel cnm,ne akilli kizin varmisstüm gün evde geçince spora vakit ayrılabiliyor.kızım her uyandığında 1 saat süper oluyor.tek başına olmak istemiyor,ille laflıycaz karşılıklı.atıyorum halıya o yuvarlanıyor ben bisikletime geçiyorum.agucuk bugucuk derken o da yoruluyor ben de.sonra maması uykusu derken yapıyorum çayımı kahvemi keyfimi yapıyorum:))bir de spor yapacağım diye şartladım kendimi,bayramdan beri doğru düzgün yapamayınca vicdan azabı çektim.kek pasta yesem o kadar üzülmüyorum vallahi.
bir de zevk aldığın bir spor olması lazım bence.ben plates yoga tarzı düşük ritimli sporları sevmiyorum ama spor yaparken hayal kurmamı engelleyecek kadar yorucu,nefes nefese bırakan sporları da sevmiyorum.bisikletle hayalimde oooohhhh serin bir havada kah ormanda geziyorum kah deniz kıyısında.hafif hafif yağmurda yağıyor bazen,burnuma çimlerin toprağın kokusu geliyoor....
katil cnm ama dayanabilirmisinnhanidir gözüme kestirdiğim bir detoks.yeşil elmaya da bayılırım yani.yarın ben de mi size katılsam napsam???
cnm sen sorunun kendinde oldugunu kabul etmissin zaten,yok aksi bir durum varsa ve süpheye düsecek bir davranisla karsilastiysan ona bisey diyemem,ama sanmiyorum öyle birsey olacaginidakızlar şimdi bana yardım edin lütfen ben bu şüpheci ve güvensiz eylülü nasıl bastırıcam kıskançlığımı nasıl yok edicem yada bana yalan söylüyor mu nasıl anlıycam?:26::26: ben çok mutsuzum bu konudaözellikle zeburus topraks PEGASUS hadi bana bişiler diyin ben kıskanmak istemiiyorum ya bu konuda değiştiğimi görsün istiyorum. bekar ama nişanlı yada sevgilisi olanlar.
oo masallah diyetciler cogaliyorrtamamdır ben de katılacağım
hg tasan önce bize kendinden bahsedermisin birazz.biliyorsun 2 hafta deneme süren var,her gün en az 5 mesaj paylasimi yapman gerekiyor,her gün sabah bi önceki gün ne yedin,ne ictin,spor olarak ne yaptin bunlari yazman gerekiyor,eger ki bu 2 haftada kurallara rivayet edersen takima alinacaksinsürekli yemek yiyorum.Yedikten sonra pişman oluyorum.ama pişmanlık uzun sürmüyor tekrar yiyorum.daha önce 18 kilo verdim ama 72 kiloyum 65 olmak istiyorum.bu yeme alışkanlığını nasıl bırakırım bilmiyorum.
ne güzel cnm yildönümleriiaaa bak eski günlere gidince 6 gün sonra tanışma yıdönümümüz.hediye düşüneyim accık....
gel cnm gel bu gün benim 2. günüm ve cok zorlaniyorummelma siparişimi verdim.hafta sonundan tırsıyordum yapamam diye ama kocişimin cumartesi mesaisi pazar nöbeti varmış.hadi yırttım bu hafta:))))çaktırmadan yapabilirim:)
cnm az önce yazdim ama olmamis galiba yeniliyorumkızlar yardım için teşekkürler önceliklefakat ona göre bak çok zarar görürüz yapma diyo ama milletede çok dikkat ediyo bak kızın taytı çok güzel sende alabilirsin kazağı güzelmiş sanada bulalım yani bana dediği ben böle bişi yapmam yapmadım yapsam haberin olmaz lütfen güzen kendinede banada diyo
cnm bunda kiskanacak ne var ki,bence seni mutlu etmeye ugrasiyor,cikar aklindan o kiskancligi,bak ne güzel söylemis,zarar görürsünüzz.lütfen bu gibi ufak seyleri kafana takmana bile degmez,sadece iyi yönlü düsün iyi olsunn
bunu beyinde yeneceksin canım benim bu arada lütfen daha bol paylaşım yap
yapalım berabercek.
cok sevindin cnm umarim bol bol kazanirsinizzselam kızlar biraz geçmişe bakayım dedim çok muhabbet var yine bugün, ben biraz önce geldim bugün bütün öğleden sonra toplantım sürdü ama iyi bir anlaşma ile son buldu o yüzden mutluyum.
Mümkün oldukça okuyup ben de yorum yapmaya çalışıcam, şimdi geçmişe bakmaya sonra da yemek hazırlamaya gidiyorum.
merhaba,
kızlar dün akşam ve bugün giremedim uyap izin vermiyor ne yazıkki girmeme denedim açmadı
hemen menülerimi yazayım
dün sabah domates, az peynir bir dilim ekmek (kepek) ve çay
öğlen etli barbunya 4 yemek kaşığı kadar yoğurt
ara da 2 tane mandalina
akşam tarhana çorbası
arkadaşım taşınacak o yüzden dün akşam kk yı açtım telefon geldi yazamadan kapatmak zorunda kaldım ev temizlemeye gittik saat 8 de gidilecekti o arada bir tencere lahana ve yaprak sardım birde bugün için kıymalı taze fasulye yaptım zor oluyor çünkü işten gelince yapmak zaman yetmiyor malum çocuk küçük sebze olmak zorunda akşam 11,30 da geldim eve duş ve yatak:) bütün vücudum koptu temizlikten
bugün ise
form çubuklar varya ondan yedim 4 tane yanında salatalık ve peynir
öğlen ıspanak ve patates yemeği 4 er kaşık ancak yemişimdir yanında yoğurt
arada 2 tane elma yedim birer saat vardır bu meyveler arasında
akşam taze fasulye
birazdan misafirim gelecek gece girmeye çalışacağım kızlar çok öpüyorum sizleri geçmişi de gece okuyacağım
bu arada ilk gün tam olarak 89,9 du kilom
bu akşam işten gelince tartıldım 88,5 çıktı çok mutlu oldum tabi bu arada her gün 2-3 fincan yeşil çay içiyorum onu da ekleyeyim
Spor ve menü süper olmuş tebrikler canımmm bu arada aramızda bi beden kalmış kıskandımmmmmmm hemen 38e düşmem gerekgünaydın kızlar
dünkü menümü yazayım bugün çocuklar bende teyzemin kurs günü, öğlen saatinde de iş yerinde bir görüşmem var( of ya adam tam salı günününü buldu randevu verecek), kızı uyutup oraya yetişmeye çalışıcam, kız uyanana kadar bitirirsem inş. eve geri gelicem. Koşturmam biraz fazla yine de uğramaya çalışıcam.
sabah
tam buğdaydan kaşarlı tost
öğlen
1 bardak domates çorbası
4 adet sunta bisküvi( altınbaşağın kepekli büsküvilerinden tatsız olduğu için ben sunta diyorum onlara)
ara
sütlü nescafe
5 limonlu diyet bisküvi
akşam
1 dilim tam buğday
ton balıklı salata
gece
çeyrek bardak süt
su 2.2 lt
spor
yarım saat leslie
yarım saat trampolin
mesaj 23 kendime
bu arada hoşgeldin 42, biraz sıksan da seni görmek güzeeeeeeeeeeellllllllllllllllll
elveda 44-46-48-50-52-54- ve 56 bir daha görüşmemek üzere elvedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)))
Şu sporu iyice saldın gitti olmuyor ama böyle kızcam bakkkkksabah
1 galeta, 2 zeytin, azcık peynir ekmeğin ucu
ara
nescafe şekersiz sade
ara
doğadan 7li çay
öğlen
fasülye,az pilav,1 kase cacık
ara
doğadan 7li çay
2 madlen çikolata bitter
azcık peynir
1dilim salam
2 parça domates.
akşam
2 köfte attım öle ağzıma
spor:yok(misafir vardı)
su:2bardak bitki çayı 1litre su
canım valla paylaşım alanındaki mesajlara üzüldüm ama akrep aşırı tepki gösterip herkesi kırmış üzüldümbizde seni özledik cnm,menü auz,pasta da yemis olsan sporla dengeleseydin keske,ögün atlamasaydin
paylasimi gördüm cnm,az önce baktim kabak mumuya patlicak gibiydi,bende bi msj yazmak zorun da kaldim,bakalim gidisata göree püsküütede sorup herseyi anlatmayi düsünüyorumm
çok az olmuş sanki gibiiii aç yaşamışsınnnn yaaa yazık amaaatekrar günaydin kizlarr
paylasimdan geliyorum ortalik karisacak gibi
hemen menümü yazim,kahvalti hazirlayip tekrar gelmeye calisacagim
dün itibariyle 1 haftalik detoks niyetine elma diyeti yapmaya karar verdim ve bu kararimda ne kadar kararlilik gösteririm bilemiyorumm
sabah
2 dlm siyah tost ekmegine peynir ve domatesle tost
2-3 zeytin
domates,salatalik
diger ögünlerde her 2 saatte bir 1-2 elma yedim yesil olanindan
aralarda
2 fincan yesil cay,3 fincan besibiryerde
spor
1 saat yürüyüs
su
2.5 veya 3 tam hesaplayamadim
bu arada ilk gün tam olarak 89,9 du kilom
bu akşam işten gelince tartıldım 88,5 çıktı çok mutlu oldum tabi bu arada her gün 2-3 fincan yeşil çay içiyorum onu da ekleyeyim
maalesef öyle oldu cnm tam tahmin ettigim gibi konu carpiitildi ama olsun ben üstüme düseni yaptim,yapmasaydim gercekten cok rahatsiz olurdumSelam kızlar
paylaşım alanını okudum da ancak geldim pek hoş olmayan şeyler yaşanmış ama umarım bundan sonra herkes listeye daha fazla dikkat eder de bu konu kapanır.
Dünkü menüme gelince
Sabah: 1 galeta + 1 bardak süt
Ara: 1 bardak ayran
Öğle: 4 kaşık patlıcan yemeği + 1 dilim ekmek + 125 gram yoğurt
Ara: 1 bardak ayran
Akşam: Dışardaydım işim vardı 19.30 gibi eve geldim o saatten sonra yemek istemedim 1 galeta + 1 bardak süt ile geçiştirdim.
Ara: 7 otlu çay
Spor: 40 dk civarı yürüyüş
Su: 2.5 lt
Geçmişe bakıp geleyim
Spor ve menü süper olmuş tebrikler canımmm bu arada aramızda bi beden kalmış kıskandımmmmmmm hemen 38e düşmem gerek
Şu sporu iyice saldın gitti olmuyor ama böyle kızcam bakkkkkcezalısınnnnn bu mesajı muhtemelen yarın görceksinnn yarın 30 dkdan aşağı spor yapmazsan görüşürüz
canım valla paylaşım alanındaki mesajlara üzüldüm ama akrep aşırı tepki gösterip herkesi kırmış üzüldüm
öğün atlamamak için meyve yedim işte
çok az olmuş sanki gibiiii aç yaşamışsınnnn yaaa yazık amaaa
uyap bizim kullandığımız bir yazılım diye açıklayayım her siteye giremiyoruz iş yerinde belirli saatlerde belirli sitelere girebiliyoruzeger suyuda yeteri kadar ictiysen ben cok begenduim cnm.paylasimin hem senin hemde bizim icin önemini söylmeme gerek yok zaten
bu arada uyap kim:26::26:
2 litre su içtim bu arada ben bir yazı okumuştum hergün tartılmanın insanı daha motive eden bir unsur olduğu ile ilgili o yüzden hep hergün tartılırım hatta günde 2 kere tartılmak gerekiyormuşcok sevindim cnm ama cumadan cumaya tartilsan motivasyon acisindan
yesil cayi bende iciyorum limonlu tabi
Su çok az spor yok olmuyor olmuyorrgünaydın kızlarrrrr
hemen menümü yazıyım işler yoğun:26:
sabah
çeyrek simit
çay
öğlen
tavuk but
domatesli pilav ( 2 tatlı kaşığı)
salata
yoğurt
ara
küçük kek ( bonnyfood izin verilmişti)
akşam
tonbalıklı göbek salata
1 dilim tam buğday
su 1 lt
Canım bak aynısını ben yaşadım 7'li kilolardayım 8'li kilolardan 7'li kilolara inmek çok kolay olmuştu benim için ama durdu yavaşladı hissediyorum. Ama inan bana eğer spora ağırlık verirsek ve beslenmemize dikkat etmeye devam edersen o şişlikler inecek yeterki inancımızı kaybetmeyelim.çok güzel canım menüvalla napsam şu şişkinliği atamadım üzerinden moralim git gide daha çok bozuluyo şu çaydan alıp içmeye başlıcam umarım faydası olur
Abowwwwww o nasıl bi spordurrrrrr efsane geri döndü cinsinden olmuş resmennngünaydın kızlar.üşenmeden sporumu yapayım öle geleyim dididim.sabahki görevimi tamamlamanın huzuruyla menümü yazayım
sabah
yarım dilim pasta
1 fincan nescafe
öğle
4 yemek kaşığı kapuska
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
ara
1 tane elma
akşam
4 yemek kaşığı et yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
gece
orta şekerli türk kahvesi
spor:3 saat bisiklet,600 mekik
su:3 lt
kızçemi öğlen uykusuna yatırp geliyorum tekrar.melemeye başladı:)))
Eylülün çayı süper bende aldım içiyorummm resmen kilo vermem durmuştu vermeye başladımmmmmm herkes doğadan 7 otlu çaya saldırsınnnselam kızlar bi uğrayıp bakayım dedim çok vaktim yok birazdan toprağımı okula göndericem, fırsat bulduğum ara uğrarım yine
bu arada eftelyacım su iç suuuuuuuuuuuu :)
çok farkettiriyor bugün şirkete çıkınca bulursam eylülün dediği çaydan alıcam
görüşürüz arkadaşlar, bol muhabbetler
uyap bizim kullandığımız bir yazılım diye açıklayayım her siteye giremiyoruz iş yerinde belirli saatlerde belirli sitelere girebiliyoruz
2 litre su içtim bu arada ben bir yazı okumuştum hergün tartılmanın insanı daha motive eden bir unsur olduğu ile ilgili o yüzden hep hergün tartılırım hatta günde 2 kere tartılmak gerekiyormuş
kesinlikle katiliyorum cnm moral kilo vermede cok önemliSu çok az spor yok olmuyor olmuyorr
Kızlar spora başlamalıyız artıkkk
Benim trambolin tamirde yarın gelecek bu arada ben eliptik bisiklet aldım oda perşembe falan halledilmiş olur spora iyice ağırlık verecem bir an önce düşmeliyim şu 7'li kilolardaannnnnnnn
Canım bak aynısını ben yaşadım 7'li kilolardayım 8'li kilolardan 7'li kilolara inmek çok kolay olmuştu benim için ama durdu yavaşladı hissediyorum. Ama inan bana eğer spora ağırlık verirsek ve beslenmemize dikkat etmeye devam edersen o şişlikler inecek yeterki inancımızı kaybetmeyelim.
Eylülle biz hergün telde konuşuyoruz cuma akşamı eylülü aradım görüşemedik gerçi ama ağlıyordum dellenmiştim çok zavallı hissediyordum kendimi sanki herşeyi boşuna yapıyormuşçasına... Tartıda karşılık alamıyordum ne yaparsam yapayımAma stres de çok etkiliyormuş bunu anladım cumartesi kendimi toparladım gittim eliptik bisiklet aldım, tekrar inançla herşeye başladım cuma günü tartıda görürsünüz beni.
Yeterki vazgeçme lütfenseni çok iyi anlıyorum ama kilo verme durabiliyor zaman zaman
Abowwwwww o nasıl bi spordurrrrrr efsane geri döndü cinsinden olmuş resmennntebrik ediyorum canımmmmm menü güzel spor süper su süperrrr
ödül geliyorrrrrrrr bugün bi duble rakı
Eylülün çayı süper bende aldım içiyorummm resmen kilo vermem durmuştu vermeye başladımmmmmm herkes doğadan 7 otlu çaya saldırsınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?