Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar yardım için teşekkürler öncelikle fakat ona göre bak çok zarar görürüz yapma diyo ama milletede çok dikkat ediyo bak kızın taytı çok güzel sende alabilirsin kazağı güzelmiş sanada bulalım yani bana dediği ben böle bişi yapmam yapmadım yapsam haberin olmaz lütfen güzen kendinede banada diyo

bunu beyinde yeneceksin canım benim bu arada lütfen daha bol paylaşım yap

elma siparişimi verdim.hafta sonundan tırsıyordum yapamam diye ama kocişimin cumartesi mesaisi pazar nöbeti varmış.hadi yırttım bu hafta:))))çaktırmadan yapabilirim:)
yapalım berabercek.

slm kizlar kisa bir süreligine geldim ama yarim saat sonra burdayim
paylasim alanina bakaniniz oldumu bilmiyorum ama bakmadiysaniz bi bakin derim en aziindan konu hakkinda fikir sahibi olun
az bi isim kaldi halledip geliyorum

selam kızlar biraz geçmişe bakayım dedim çok muhabbet var yine bugün, ben biraz önce geldim bugün bütün öğleden sonra toplantım sürdü ama iyi bir anlaşma ile son buldu o yüzden mutluyum.
Mümkün oldukça okuyup ben de yorum yapmaya çalışıcam, şimdi geçmişe bakmaya sonra da yemek hazırlamaya gidiyorum.

öğleden sonra biraz düzensiz olmuş galiba yoğundun herhalde bazen bana da oluyo o an ne geçse elime atıveriyorum ağzıma geçiştiriyorum

mümkün değil ben yapamam ölüürüüüüüüm :) ben yokum

sabah menüsüne bayıldım :)) spor da süper harikasın bu arada ben de dev irdim 80'i

çok iyi ya! gelsin cezalar :)) yoksa bırakacak bu kız

daha önce de yazmıştım kesinlikle yokum benim kan şekerim düşer hastanelik olurum valla

her iki paragrafa da kesinlikle katılıyorum. Evde olunca daha rahat spor yapılabiliyo ve spor işkenceye dönüştüğünde bırakılıyo. bu arada şanslısın kızçen sana fırsat veriyo benimki 18 aylık oldu hala kucağımaaaaaaaa diye ağlıyo:) ben de mi bir gariplik var yahu??

bunu sonra cevaplayacağım çıkmam gerek

slm kizlar kisa bir süreligine geldim ama yarim saat sonra burdayim
paylasim alanina bakaniniz oldumu bilmiyorum ama bakmadiysaniz bi bakin derim en aziindan konu hakkinda fikir sahibi olun
az bi isim kaldi halledip geliyorum

merhaba,
kızlar dün akşam ve bugün giremedim uyap izin vermiyor ne yazıkki girmeme denedim açmadı
hemen menülerimi yazayım

dün sabah domates, az peynir bir dilim ekmek (kepek) ve çay
öğlen etli barbunya 4 yemek kaşığı kadar yoğurt
ara da 2 tane mandalina
akşam tarhana çorbası

arkadaşım taşınacak o yüzden dün akşam kk yı açtım telefon geldi yazamadan kapatmak zorunda kaldım ev temizlemeye gittik saat 8 de gidilecekti o arada bir tencere lahana ve yaprak sardım birde bugün için kıymalı taze fasulye yaptım zor oluyor çünkü işten gelince yapmak zaman yetmiyor malum çocuk küçük sebze olmak zorunda akşam 11,30 da geldim eve duş ve yatak:) bütün vücudum koptu temizlikten

bugün ise
form çubuklar varya ondan yedim 4 tane yanında salatalık ve peynir
öğlen ıspanak ve patates yemeği 4 er kaşık ancak yemişimdir yanında yoğurt
arada 2 tane elma yedim birer saat vardır bu meyveler arasında
akşam taze fasulye
birazdan misafirim gelecek gece girmeye çalışacağım kızlar çok öpüyorum sizleri geçmişi de gece okuyacağım

bu arada ilk gün tam olarak 89,9 du kilom
bu akşam işten gelince tartıldım 88,5 çıktı çok mutlu oldum tabi bu arada her gün 2-3 fincan yeşil çay içiyorum onu da ekleyeyim

Son düzenleme:
ne güzel cnm,ne akilli kizin varmiss
ben bir body worout yapim diyorum,sinav hareketine gecince bizim ufaklik sirtima atliyo daha 1 yasindan 1 ay aldi
cok hareketli,onun arkasindan kosturmak bile basli basina bir spor sayilir aslinda
zevk aldigin spor konusuna katiliyorum cnm kesinlikle sevmeden yaptinmi zaten bikiyorsun
hanidir gözüme kestirdiğim bir detoks.yeşil elmaya da bayılırım yani.yarın ben de mi size katılsam napsam???
katil cnm ama dayanabilirmisinn
cnm sen sorunun kendinde oldugunu kabul etmissin zaten,yok aksi bir durum varsa ve süpheye düsecek bir davranisla karsilastiysan ona bisey diyemem,ama sanmiyorum öyle birsey olacaginida
simdi öncelikle nisanlinin sana bu hissi verecgi bütün eksi ve artilari bir düsün cnm,hangisi agir basiyorr,nisanlinla konus bu durumu ve ne cevap verirse versin ona inan ve bunu hareketlerinle destekle,bir dahada bu konuyu acmama karari al aksi takdirde agzin baska aklin baska konusmus olur ki bu durumdada senin degistigine inanmasini bekleme.
bide söyle düsün cnm,nisanlin sana karsi süpheci davranista bulunsaydi........
tamamdır ben de katılacağım
oo masallah diyetciler cogaliyorr
hg tasan önce bize kendinden bahsedermisin birazz.biliyorsun 2 hafta deneme süren var,her gün en az 5 mesaj paylasimi yapman gerekiyor,her gün sabah bi önceki gün ne yedin,ne ictin,spor olarak ne yaptin bunlari yazman gerekiyor,eger ki bu 2 haftada kurallara rivayet edersen takima alinacaksin

simdi gelelim sordugun konuya cnm önce kendini inandir bu yola ciiktigina ve geri dönemeyecegine
söyle düsün bir gün bakiyorsun ve hersey istedigin gibi,bütün hayallerin gercek olmus,evin,araban,mutlu bir evlilik,kaybettigin tüm güzelliklerin hayatinda tekrar ve öyle güzel bir fizigin var ki imreniliyorsunn....böyle bir durumda geriye dönmek istermisin..
diyet yaparkende bunlari düsün cnm kilo vererek hayatini ne kadar güzel bir hale getirecegini......
aaa bak eski günlere gidince 6 gün sonra tanışma yıdönümümüz.hediye düşüneyim accık....
ne güzel cnm yildönümlerii
elma siparişimi verdim.hafta sonundan tırsıyordum yapamam diye ama kocişimin cumartesi mesaisi pazar nöbeti varmış.hadi yırttım bu hafta:))))çaktırmadan yapabilirim:)
gel cnm gel bu gün benim 2. günüm ve cok zorlaniyorumm
sevgili takim kaptanimada bir sey söylemek istiyormm
sagliksiz bir diyet oldugunu biliyorum cnm ama biraz tartida yüzüm gülsün istiyorum
ben yapmadim tubisim onlari ben yoldan cikarmadim onlar zaten hazirmis bu yola cikmaya ben sadece bir kivilcim attim
cnm az önce yazdim ama olmamis galiba yeniliyorum
kesinlikle bu cümlelerde kiskanclik yapacak bir durum yok,hani bir laf var biraz kabaca olacak -ama essegin aklina karpuz kabugu düsürme derler-senin yaptigin bu cnm nisanlinin aklina niye böyle seyler koyuyorsun ki direk birsey yakalarsan oy gözünü :)))ama olmadik birsey icin sorun cikarma derim ben,ayrica seni düsünmüs bak sana yakisir diyor ne güzel,ikinizede zarar gelmemesini istiyor,lütfen birazda bu yönlü bak olaya
cok sevindin cnm umarim bol bol kazanirsinizz

Son düzenleme:
Selam kızlar

paylaşım alanını okudum da ancak geldim pek hoş olmayan şeyler yaşanmış ama umarım bundan sonra herkes listeye daha fazla dikkat eder de bu konu kapanır.

Dünkü menüme gelince

Sabah: 1 galeta + 1 bardak süt
Ara: 1 bardak ayran
Öğle: 4 kaşık patlıcan yemeği + 1 dilim ekmek + 125 gram yoğurt
Ara: 1 bardak ayran
Akşam: Dışardaydım işim vardı 19.30 gibi eve geldim o saatten sonra yemek istemedim 1 galeta + 1 bardak süt ile geçiştirdim.
Ara: 7 otlu çay

Spor: 40 dk civarı yürüyüş
Su: 2.5 lt

Geçmişe bakıp geleyim

eger suyuda yeteri kadar ictiysen ben cok begenduim cnm.paylasimin hem senin hemde bizim icin önemini söylmeme gerek yok zaten
bu arada uyap kim:26::26:

bu akşam işten gelince tartıldım 88,5 çıktı çok mutlu oldum tabi bu arada her gün 2-3 fincan yeşil çay içiyorum onu da ekleyeyim

cok sevindim cnm ama cumadan cumaya tartilsan motivasyon acisindan
yesil cayi bende iciyorum limonlu tabi

Spor ve menü süper olmuş tebrikler canımmm bu arada aramızda bi beden kalmış kıskandımmmmmmm hemen 38e düşmem gerek

Şu sporu iyice saldın gitti olmuyor ama böyle kızcam bakkkkk cezalısınnnnn bu mesajı muhtemelen yarın görceksinnn yarın 30 dkdan aşağı spor yapmazsan görüşürüz

canım valla paylaşım alanındaki mesajlara üzüldüm ama akrep aşırı tepki gösterip herkesi kırmış üzüldüm

öğün atlamamak için meyve yedim işte

çok az olmuş sanki gibiiii aç yaşamışsınnnn yaaa yazık amaaa

maalesef öyle oldu cnm tam tahmin ettigim gibi konu carpiitildi ama olsun ben üstüme düseni yaptim,yapmasaydim gercekten cok rahatsiz olurdum
menü cok hos cnmm bu hafta sallayacagiz listeleri desene
sporu yapabiliyorsan arttir diyorum

kiz sey o hmm ummm nasil diyimm elma diyeti 1 haftalik sadece

eger suyuda yeteri kadar ictiysen ben cok begenduim cnm.paylasimin hem senin hemde bizim icin önemini söylmeme gerek yok zaten
bu arada uyap kim:26::26:
uyap bizim kullandığımız bir yazılım diye açıklayayım her siteye giremiyoruz iş yerinde belirli saatlerde belirli sitelere girebiliyoruz
cok sevindim cnm ama cumadan cumaya tartilsan motivasyon acisindan
yesil cayi bende iciyorum limonlu tabi
2 litre su içtim bu arada ben bir yazı okumuştum hergün tartılmanın insanı daha motive eden bir unsur olduğu ile ilgili o yüzden hep hergün tartılırım hatta günde 2 kere tartılmak gerekiyormuş

Su çok az spor yok olmuyor olmuyorr

Kızlar spora başlamalıyız artıkkk

Benim trambolin tamirde yarın gelecek bu arada ben eliptik bisiklet aldım oda perşembe falan halledilmiş olur spora iyice ağırlık verecem bir an önce düşmeliyim şu 7'li kilolardaannnnnnnn

çok güzel canım menü valla napsam şu şişkinliği atamadım üzerinden moralim git gide daha çok bozuluyo şu çaydan alıp içmeye başlıcam umarım faydası olur
Canım bak aynısını ben yaşadım 7'li kilolardayım 8'li kilolardan 7'li kilolara inmek çok kolay olmuştu benim için ama durdu yavaşladı hissediyorum. Ama inan bana eğer spora ağırlık verirsek ve beslenmemize dikkat etmeye devam edersen o şişlikler inecek yeterki inancımızı kaybetmeyelim.
Eylülle biz hergün telde konuşuyoruz cuma akşamı eylülü aradım görüşemedik gerçi ama ağlıyordum dellenmiştim çok zavallı hissediyordum kendimi sanki herşeyi boşuna yapıyormuşçasına... Tartıda karşılık alamıyordum ne yaparsam yapayım Ama stres de çok etkiliyormuş bunu anladım cumartesi kendimi toparladım gittim eliptik bisiklet aldım, tekrar inançla herşeye başladım cuma günü tartıda görürsünüz beni.

Yeterki vazgeçme lütfen seni çok iyi anlıyorum ama kilo verme durabiliyor zaman zaman

Abowwwwww o nasıl bi spordurrrrrr efsane geri döndü cinsinden olmuş resmennn tebrik ediyorum canımmmmm menü güzel spor süper su süperrrr

ödül geliyorrrrrrrr bugün bi duble rakı

Eylülün çayı süper bende aldım içiyorummm resmen kilo vermem durmuştu vermeye başladımmmmmm herkes doğadan 7 otlu çaya saldırsınnn

ay koptum resmen bende diyom bir tanidikmi,cocukmu
su da gayet güzel cnm,tartilma konusunda hangisi senin motivasyonunu iyi yönlü etkileyecekse onu yap derim

kesinlikle katiliyorum cnm moral kilo vermede cok önemli
yarin bende türk bakkalina bi gidim o zaman su caydan almam lazim,gerci besi bir yerde cayina ilaveten kiraz sapi ve isirgan var icinde,ben besi bir yerde iciyorum aslinda o da bende ise yariyor

kizlar kalkip spor yapmak istiyorum bi el atsaniz kalkmakta istemiyorum bir yandan yani spor yapmak istiyorum ama oturdugum yerden,yorulmadan,rahatimi bozmadan,yardim edebilirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…