Eki Görüntüle 551790
Devamı gelecek
Bugün yorgun bitkin kötü görünüyorum ama elbisem geldi netten denedim nasıl olmuşum
ne kadar kol çalışırsam çalışayım istediğim gibi incelmiyor kollar ve üst bölüm eliptik bisiklet işe yarayacak mı bakalımcok güzel olmus cnm,güzel günlerde kullan,hayirli olsun
bu arada masallah cnmne güzel gitmis kilolar aradaki fark cok büyük
Eki Görüntüle 551790
Devamı gelecek
Bugün yorgun bitkin kötü görünüyorum ama elbisem geldi netten denedim nasıl olmuşum
Su çok az spor yok olmuyor olmuyorr
Kızlar spora başlamalıyız artıkkk
Benim trambolin tamirde yarın gelecek bu arada ben eliptik bisiklet aldım oda perşembe falan halledilmiş olur spora iyice ağırlık verecem bir an önce düşmeliyim şu 7'li kilolardaannnnnnnn
Canım bak aynısını ben yaşadım 7'li kilolardayım 8'li kilolardan 7'li kilolara inmek çok kolay olmuştu benim için ama durdu yavaşladı hissediyorum. Ama inan bana eğer spora ağırlık verirsek ve beslenmemize dikkat etmeye devam edersen o şişlikler inecek yeterki inancımızı kaybetmeyelim.
Eylülle biz hergün telde konuşuyoruz cuma akşamı eylülü aradım görüşemedik gerçi ama ağlıyordum dellenmiştim çok zavallı hissediyordum kendimi sanki herşeyi boşuna yapıyormuşçasına... Tartıda karşılık alamıyordum ne yaparsam yapayımAma stres de çok etkiliyormuş bunu anladım cumartesi kendimi toparladım gittim eliptik bisiklet aldım, tekrar inançla herşeye başladım cuma günü tartıda görürsünüz beni.
Yeterki vazgeçme lütfenseni çok iyi anlıyorum ama kilo verme durabiliyor zaman zaman
Abowwwwww o nasıl bi spordurrrrrr efsane geri döndü cinsinden olmuş resmennntebrik ediyorum canımmmmm menü güzel spor süper su süperrrr
ödül geliyorrrrrrrr bugün bi duble rakı
Eylülün çayı süper bende aldım içiyorummm resmen kilo vermem durmuştu vermeye başladımmmmmm herkes doğadan 7 otlu çaya saldırsınnn
kızlar şimdi bana yardım edin lütfen ben bu şüpheci ve güvensiz eylülü nasıl bastırıcam kıskançlığımı nasıl yok edicem yada bana yalan söylüyor mu nasıl anlıycam?:26::26: ben çok mutsuzum bu konudaözellikle zeburus topraks PEGASUS hadi bana bişiler diyin ben kıskanmak istemiiyorum ya bu konuda değiştiğimi görsün istiyorum. bekar ama nişanlı yada sevgilisi olanlar.
ne kadar kol çalışırsam çalışayım istediğim gibi incelmiyor kollar ve üst bölüm eliptik bisiklet işe yarayacak mı bakalım
Eki Görüntüle 551790
Devamı gelecek
öğleden sonra biraz düzensiz olmuş galiba yoğundun herhalde bazen bana da oluyo o an ne geçse elime atıveriyorum ağzıma geçiştiriyorum
mümkün değil ben yapamam ölüürüüüüüüm :) ben yokum
sabah menüsüne bayıldım :)) spor da süper harikasın bu arada ben de dev irdim 80'i
çok iyi ya! gelsin cezalar :)) yoksa bırakacak bu kız
daha önce de yazmıştım kesinlikle yokum benim kan şekerim düşer hastanelik olurum valla
her iki paragrafa da kesinlikle katılıyorum. Evde olunca daha rahat spor yapılabiliyo ve spor işkenceye dönüştüğünde bırakılıyo. bu arada şanslısın kızçen sana fırsat veriyo benimki 18 aylık oldu hala kucağımaaaaaaaa diye ağlıyo:) ben de mi bir gariplik var yahu??
bunu sonra cevaplayacağım çıkmam gerek
bu bebek milleti stand by konumuna nereden geçiyor.ben geberdim vatandaş hala tüm sevimliliğiyle halıda yuvarlanıyor.ne güzel en geç dokuz buçukta uyuyordu,bozuldu bütün düzeni.nerede hata yapıyorum anlamadım ki???
bugünkü sporlarımı da bitirdim azimle.elmalarım da hazır.dayanamazsam yağsız salatayla destekleyebilirim haberiniz olsun.çünkü spora aynen devam etmeyi düşünüyorum.haftaya bizim günler başlıyor.aydan aya hatunlar şaşırsın bana:)))
evren sana sesleniyorum ben bu hafta 75 kilo olacağımmmmm!!!!biliyorummmm!!!
ben 7 sene aradım, 1,5 yıldır da bu milletin başka bir ferdinde arıyorum ama bulamadım.
bu aralar senle aynı felsefeye takılıyoruz galiba, ben şimdi araba anahtarı ile geziyorum, sonra kendisini evren getirecek:))
bende evrene aynı şeyi söylüyorum fakat o bana biraz daha bekle diyorbu bebek milleti stand by konumuna nereden geçiyor.ben geberdim vatandaş hala tüm sevimliliğiyle halıda yuvarlanıyor.ne güzel en geç dokuz buçukta uyuyordu,bozuldu bütün düzeni.nerede hata yapıyorum anlamadım ki???
bugünkü sporlarımı da bitirdim azimle.elmalarım da hazır.dayanamazsam yağsız salatayla destekleyebilirim haberiniz olsun.çünkü spora aynen devam etmeyi düşünüyorum.haftaya bizim günler başlıyor.aydan aya hatunlar şaşırsın bana:)))
evren sana sesleniyorum ben bu hafta 75 kilo olacağımmmmm!!!!biliyorummmm!!!
kesinlikle motive ediyor bakalım sabah ne kadar olacak:)kızlar geçmişi ve paylaşım alanını okudum fakat o kadar hızlı ilerlemişki bugün de ben oldukça gerilerde kalmışım. O yüzden hatırladığım kadarıyla toplu bir mesaj yazmak isityorum.
pegasuscum, sen güzel gönlünü yorma dile getirdiğin durum var ya da yok kerhes kendine yapar çok önemli değil, paylaşım alanında bir arkadaşın biz ne kadar kural koyarsak koyalım insanlar bir açığını bulur, yapacağını yapar diyor ki doğrudur. Burada taktir ettiğim konu beğenilsin ya da beğenilmesin, reel olsun ya da olmasın sen yanlış olduğunu düşündüğün şeyi dile getirdin, en azından çocuklarıma da bu sorumluluğu iletebilmem için benim uygulamam gerek demişsin, bu bile yeterlidir.
tasan, bence önce inan ve hayal et. Sonra buraya bol bol takıl bu kızlar adama çok fena kilo verdiriyolar:) benden söylemesi:)))
özgecim, ben de senin gibi bol tartılmayı seviyorum, çok meraklandığım zaman hemen tartılıyorum bazen de tutuyorum kendimi sürpriz olsun diye. İkisini de deneyen biri olarak sık tartılmanın beni daha çok motive ettiğini söyleyebilirim.
eylülcüm sana yazmıştım, öptüm
tubis, sen 38 ol ki ben de 40 olayım, yol aç bana geliyoruuuuuuuuum:))
zeburus, menün, sporun, hafta sonu kaçamakların, hepsi süper, idolümsün ama maalesef senin hızına yetişmem mümkün değil.
uykum geldi ev halkı uyudu, bugün bana spor yalan oldu,42 yi gördüm ya şımardım hemen:) kesin ceza alıcam tubiiiiiiiiiis, eylüüüüüüüüüüüüüüüül
sorma sorma.ben de 10 yıl sonra oturacağım eve bakıyorum her gün netten.dizayn falan yapıyorum.banyo renklerinde kararsız kaldım.mor siyah karışımı düşünüyorum,çok asil duruyor ama içimi karartabilir muhteşem jakuzimde keyif yaparken.turunculu lilalı capacanlı bişeyler mi olsa diyorum,çocuksu,neşeli.neyse karar vereyim de sonra mutfakta tabağımı çanağımı nasıl yerleştireyim diye düşüneceğim:))ev çok büyük biliyor musun çok düşüneceğim şey var:)))
bende evrene aynı şeyi söylüyorum fakat o bana biraz daha bekle diyordüşünce gücüne inanıyorum
kesinlikle motive ediyor bakalım sabah ne kadar olacak:)
inşallah dilediğin eve birgün kavuşursun bende dekorasyona çok meraklıyım tabak çanak hele ooo bayılırım nisan mayıs gibi duruya oda yapacağız şimdiden modellere duvar kağıtlarına perdelere bakmaya başladım :) gören bu hafta alacağım sanır:)
birde eskiden beri kkdaki evim evim güzel evim bölümüne bayılıyorum evimi yaptırırkende çok fikir almıştım tam bir kahverengi hastasıyım belki de boğa burcu olmamdan kaynaklanıyor toprak tonları beni cezbediyor
Eki Görüntüle 551790
Devamı gelecek
ay ya ne keyifli oluyor hayal etmesi bile.baştan bir oda yaratmak,aramak,bulmak...kızım azıcık daha büyüsün,çocuk odası aşamasına gelsin deli olurum vallahi.
ben canlı renk hastasıyım.ver bana turuncuları,morları,yeşilleri yuvarlanayım içinde.
bir de eski,emek harcanmış,anısı olan şeyler geçmesin elime.kayınvalidemin sandığını deşmiştim bir ara.1932 de yapılmış punch nakışıyla en az 100 yıllık etamine(kayınvalidemin annesi doğduğunda onun annesi yapmış o sene) el koymuştum.pano yaptırdım ikisini de,en sevdiğim objelerden oldular.vitrinimde 30 yıllık ayran takımı,yine 30 yıllık fincan takımı var annemden aşırdığım.bir benzerini bulmak çok zordur bunların.kızçem de kıymetini bilirse torunuma sıra gelene kadar antika değeri kazanırlar herhalde:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?