Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kizlar yarin sabah oglumun rutin kontrolleri var doktora götürecegim,o yüzden gelemiyorum.ögleden sonra anca gelirm
bu günki menümü yazayim hemen
sabah
2 dl kepek tost ekmege yagsiz beyaz peynirle tost
domates,salatalik,ve 3 tane aci süs biberi
diger ögünlerde her 2 saatte 1-2 tane yesil elma yedim
aksama kadar cok güzel yaptim fakat diyet yaptigimi duyan kayinvalidem hangi duygularla yapmis bilmiyorum bana ispanak böregi göndermis,maalesef irademe yenik düstüm ve 1 dilim hüplettimm
artik elma diyetine ne kadar etki eder bilmiyorum
su
simdiye kadar 1.5 lt ictim,yarim lt daha doldurdum iciyorumm,toplamda 2 oluyor
spor
totomu kaldirabilirsem body workout yapicam 30 dk

benden bu günlük bu kadar saat 8 olmus cocuklari uyutmam lazim,herkese huzurlu aksamlar diliyorumm,rüyanizda salata,elma gibi seyler görün insallah

ayyyyyyyy ben en son yazdığımdan beri forumu açık unutmuşum yeni geldim yine bi bakayım bugün oldukça geriden takip ettim gündemi:))
kızımı uyuttum biraz talılabilirim

lanet olsun mesajı geç okudum.kociş bira almış akşam,yok didim içmeyeceğim.neyse hakkım baki kalsın nasılsa bir ara kullanacağım:)))

canım bu mesajını başka mesajlarla birleştirerek yanıtlamak istemedim o yüzden tek olarak yanıtlıyorum, çünkü önemli.
aşağıda yazacaklarım eğer olay senin kuruntundan kaynaklanıyorsa geçerli, nişanlını bilmiyoruz,eğer senin inancını zedeleyecek bişeyler yaşadıysan farklı açıdan bakmak gerek bence

1-öncelikle şüpheci ve güvensiz eylül kendine güvenmeyi öğrenmeli, ilişki konusunda yani.Seven kıskanır türünden klişelere girmiycem çünkü kendine güvenen insan kıskançlık krizleri yaşamaz. Beni ben olduğum için seven bir erkek beni aldatmaz, benden de bu dünyada başka olmadığına göre sorun yok. Sorun şurda insanlar yaşamları devindikçe farklı şeyleri sevebiliyorlar, öncelikleri değişebiliyor işte o zaman başkaları giriveriyor hayatlara. Ama bunu şimdiden yapacağın bir tartışma çözmez canım.

2- Olaya farklı açıdan bak, hayatımızdaki erkek günün birinde bizi aldatacak olsa biz bunu şu anı kıskançlıkla zehir ederek önleyebilir miyiz? Anı kaçırmaktan başka bir işe yaramaz, bu nedenle bunu başımıza geldiğinde düşünücez.

3- Güzele bakmak ve beğeni insanın doğasında vardır, güzel olana yaklaşmak ve kötüden kaçmak, dolayısıyla hayatımızdaki erkeğin güzellikleri farketmesi kötü birşey değil, hatta önceden sen görüp kendisine gösterebilirsin. Tabi burada erkeğin kadına ne gözle baktığı önemli, burada eşimizi tanımak bize düşüyor. Yani kadını bir cinsel tema mı, arkasından yürüyecek bir takipçi mi, yanında omuz omuza hayatı yüklenecği bir yol yoldaşı mı? Bunu belirledikten sonra kıskançlıklara gerek kalmayacaktır.

4- Yaşantımızda illa ki güzelden güzel kadın vardır, biz sevdiğimizin gözlerini kapatıp en güzel bizi, bir tek bizi görmesini sağlayamayız ama sadece bize ait başka güzellikleri sevmesini sağlayabiliriz. Bizim örneğin, gülüşümüzü sevebilir başkasında bulamaz, şefkatimizi sevebilir, yüreğimizi, cesaretimizi, samimiyetimizi, insanlara yaklaşımımızı vs. vs. uzatılabilir ama bunların hepsi herkeste olabilir fakat yaşama geçiriş şeklimizle bize özeldir. Dolayısıyla bizi bu şekilde seven birinin güzellikleri görmesinden rahatsız olmamalıyız.

bunlar yanlışıyla doğrusuyla benim fikirlerim, daha doğrusu yaşadıklarımdan tecrübe ettiklerim. Kendince olumlu bulduklarını yaşamına yerleştir, düşüncelerini o yönde değiştir.
Öptüm canım

ne kadar kol çalışırsam çalışayım istediğim gibi incelmiyor kollar ve üst bölüm eliptik bisiklet işe yarayacak mı bakalım

benim bisiklette eliptik ve üst bedeni,kolları güzel şekillendiriyor.plates bantlarından da destek alabilirsin.doğru çalışmayla kollarını şekle sokabilirsin.

çok sevindimmmm,7 lere hoşgeldin.hadi darısı 70 i devirdim demelere:)))

bu bebek milleti stand by konumuna nereden geçiyor.ben geberdim vatandaş hala tüm sevimliliğiyle halıda yuvarlanıyor.ne güzel en geç dokuz buçukta uyuyordu,bozuldu bütün düzeni.nerede hata yapıyorum anlamadım ki???

bugünkü sporlarımı da bitirdim azimle.elmalarım da hazır.dayanamazsam yağsız salatayla destekleyebilirim haberiniz olsun.çünkü spora aynen devam etmeyi düşünüyorum.haftaya bizim günler başlıyor.aydan aya hatunlar şaşırsın bana:)))

evren sana sesleniyorum ben bu hafta 75 kilo olacağımmmmm!!!!biliyorummmm!!!

kızlar geçmişi ve paylaşım alanını okudum fakat o kadar hızlı ilerlemişki bugün de ben oldukça gerilerde kalmışım. O yüzden hatırladığım kadarıyla toplu bir mesaj yazmak isityorum.

pegasuscum, sen güzel gönlünü yorma dile getirdiğin durum var ya da yok kerhes kendine yapar çok önemli değil, paylaşım alanında bir arkadaşın biz ne kadar kural koyarsak koyalım insanlar bir açığını bulur, yapacağını yapar diyor ki doğrudur. Burada taktir ettiğim konu beğenilsin ya da beğenilmesin, reel olsun ya da olmasın sen yanlış olduğunu düşündüğün şeyi dile getirdin, en azından çocuklarıma da bu sorumluluğu iletebilmem için benim uygulamam gerek demişsin, bu bile yeterlidir.

tasan, bence önce inan ve hayal et. Sonra buraya bol bol takıl bu kızlar adama çok fena kilo verdiriyolar:) benden söylemesi:)))

özgecim, ben de senin gibi bol tartılmayı seviyorum, çok meraklandığım zaman hemen tartılıyorum bazen de tutuyorum kendimi sürpriz olsun diye. İkisini de deneyen biri olarak sık tartılmanın beni daha çok motive ettiğini söyleyebilirim.

eylülcüm sana yazmıştım, öptüm

tubis, sen 38 ol ki ben de 40 olayım, yol aç bana geliyoruuuuuuuuum:))

zeburus, menün, sporun, hafta sonu kaçamakların, hepsi süper, idolümsün ama maalesef senin hızına yetişmem mümkün değil.

uykum geldi ev halkı uyudu, bugün bana spor yalan oldu,42 yi gördüm ya şımardım hemen:) kesin ceza alıcam tubiiiiiiiiiis, eylüüüüüüüüüüüüüüüül

ben 7 sene aradım, 1,5 yıldır da bu milletin başka bir ferdinde arıyorum ama bulamadım.

bu aralar senle aynı felsefeye takılıyoruz galiba, ben şimdi araba anahtarı ile geziyorum, sonra kendisini evren getirecek:))

ben 7 sene aradım, 1,5 yıldır da bu milletin başka bir ferdinde arıyorum ama bulamadım.

bu aralar senle aynı felsefeye takılıyoruz galiba, ben şimdi araba anahtarı ile geziyorum, sonra kendisini evren getirecek:))

sorma sorma.ben de 10 yıl sonra oturacağım eve bakıyorum her gün netten.dizayn falan yapıyorum.banyo renklerinde kararsız kaldım.mor siyah karışımı düşünüyorum,çok asil duruyor ama içimi karartabilir muhteşem jakuzimde keyif yaparken.turunculu lilalı capacanlı bişeyler mi olsa diyorum,çocuksu,neşeli.neyse karar vereyim de sonra mutfakta tabağımı çanağımı nasıl yerleştireyim diye düşüneceğim:))ev çok büyük biliyor musun çok düşüneceğim şey var:)))

bende evrene aynı şeyi söylüyorum fakat o bana biraz daha bekle diyor düşünce gücüne inanıyorum

kesinlikle motive ediyor bakalım sabah ne kadar olacak:)

inşallah dilediğin eve birgün kavuşursun bende dekorasyona çok meraklıyım tabak çanak hele ooo bayılırım nisan mayıs gibi duruya oda yapacağız şimdiden modellere duvar kağıtlarına perdelere bakmaya başladım :) gören bu hafta alacağım sanır:)
birde eskiden beri kkdaki evim evim güzel evim bölümüne bayılıyorum evimi yaptırırkende çok fikir almıştım tam bir kahverengi hastasıyım belki de boğa burcu olmamdan kaynaklanıyor toprak tonları beni cezbediyor

bu arada kızlar önceki zayıflamamda bana faydası olan uyguladığım birkaç şeyi paylaşmak istiyorum eski notlarıma falan baktım o zaman ne yapmışım ne yapmamışım şöyle bir karıştırdım ufak bir defterim vardı kilomu yazdığım okuduğum faydası olabilecek bilgileri yazdığım ne yazıkki kızım 2,5 yaşında olmasına rağmen uygulayamadığım ama şu süreçte uygulamaya çalıştığım,

-soğuk suyun insanı zayıflattığını okumuştum hani sıcak su içmek insanı zayıflatır diye bir inanış var ya oysa ki soğuk su normal vücut ısısına ulaşabilmek için vucudumuzun çalışmasını dolayısıyla kalori yakmamıza sebep oluyormuş ben sürekli buzlu su içiyordum o dönem ki yaz dı şimdi dolaptan içiyorum.

-aynı şekilde kışın çok kalın olmayan bizi çok sıcak tutmayan kıyafetler giymeliymişiz bu da sudaki mantığı içeriyor yani vucut ısı sağlayabilmek için kalori yakıyor

-%70 kakao içeren çikolata alıyordum bittter ve her bir kareyi arada canım tatlı birşeyler istediğinde emiyordum yarım saat falan sürüyordu bana büyük keyif veriyordu.

-aman yemek kalmasın bunu bulamayanlar var mantığının çok doğru olmadığını düşünüyordum bu zamana kadar olan tabağı sıyırma yoktu tabi şimdi ben o tabağı bitiirnce afrikadaki açlar doyacak mı hayır o zaman bitirmek zorunlu değil tabi israfta değil kararını bulmak lazım sanırım

-pirinç lapası yapıyordum kilomun takıldığı dönemde bununla ilgili püsküütün bir konusu vardı o da zayıflarken çok uygulamış 2 gün sürüyor onu çok yapıyordum ortalama 1-1,5 kio veriyordum bu sayede

-akşam ölesiye sevdiğim bir yemek olsa dahi yemiyordum arkadaş toplantılarında geri çevirdiğim ikram çok olmuştur. hatta hiç unutmam babamlara gitmiştik yolda eşim sıcacık bazlama almıştı, mangal muazzam bir sofra ve ben meyve dışında hiçbirşey yememiştim

-canımın çok istediği yemekleri iş yerine götürüp öğlenleri yiyordum böylece nefsimi de köreltiyordum

-makarna şişmanlatır yoğurtla yenmez yalan bence çünkü ben o süreçte çok yağsız haşlanmış ve bol yoğurtul makarna yedim tabi öğlenleri

-bu arada süt metebolizmayı hızlandıran çok önemli bir unsur süt ve yoğurt her sabah süt içiyordum bir bardak hem kalsiyum alıyordum hem de metebolizmama bir nevi benzin yüklüyordum:)

-tabi yeşil çay unutulmaz bir unsur günde 2yada enfazla 3 bardak yeşil çay keyifle içiyordum

bunları uygulayarak 15 kiloya yakın verdim bakmayın bu kadar kilo aldığıma ben gerçekten hamilelik sürecinde haddinden normalden fazla yedim normal insan kadar yesem bu kadar kesinlikle almazdım

bunlar şimdi hatırladıklarım notlarımın bir kısmında özet aklıma geldikçe yazarım umarım faydası olur sizede

ay ya ne keyifli oluyor hayal etmesi bile.baştan bir oda yaratmak,aramak,bulmak...kızım azıcık daha büyüsün,çocuk odası aşamasına gelsin deli olurum vallahi.

ben canlı renk hastasıyım.ver bana turuncuları,morları,yeşilleri yuvarlanayım içinde.

bir de eski,emek harcanmış,anısı olan şeyler geçmesin elime.kayınvalidemin sandığını deşmiştim bir ara.1932 de yapılmış punch nakışıyla en az 100 yıllık etamine(kayınvalidemin annesi doğduğunda onun annesi yapmış o sene) el koymuştum.pano yaptırdım ikisini de,en sevdiğim objelerden oldular.vitrinimde 30 yıllık ayran takımı,yine 30 yıllık fincan takımı var annemden aşırdığım.bir benzerini bulmak çok zordur bunların.kızçem de kıymetini bilirse torunuma sıra gelene kadar antika değeri kazanırlar herhalde:)))

burç yengeç galiba eski meraklısı olduğuna göre benim yükselen yengeçte o yüzden sordum bende eski hastasıyımdır seninkiler kadar olmasada bende kayınvalidemin çeyizinden kalan kanaviçeli yastıkları aşırdım duruya ilerde pike yaptıracağım bu arada kayınvalidemin bana düğünümde verdiği pike takımlarının kanaviçeleri de onun çeyizinden , birde eşimin dedesinin tabakasını almıştım ona da babasından kalmış üzerinde osmanlıca bazı şeyler yazıyor ve kayınpederimin askerdeyken antepten aldığı fincan takımı onları saklıyorum. bu arada misafir çay kaşığı olarak uçları renkli çay kaşıklarım var anneannemden kalma 43 yıllık annemin hesabıyla kiliste görev yaparlarken almışlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…