burç yengeç galiba eski meraklısı olduğuna göre benim yükselen yengeçte o yüzden sordumbende eski hastasıyımdır seninkiler kadar olmasada bende kayınvalidemin çeyizinden kalan kanaviçeli yastıkları aşırdım duruya ilerde pike yaptıracağım bu arada kayınvalidemin bana düğünümde verdiği pike takımlarının kanaviçeleri de onun çeyizinden , birde eşimin dedesinin tabakasını almıştım ona da babasından kalmış üzerinde osmanlıca bazı şeyler yazıyor ve kayınpederimin askerdeyken antepten aldığı fincan takımı onları saklıyorum. bu arada misafir çay kaşığı olarak uçları renkli çay kaşıklarım var anneannemden kalma 43 yıllık annemin hesabıyla kiliste görev yaparlarken almışlar :)
Eki Görüntüle 551790
Devamı gelecek
Bugün yorgun bitkin kötü görünüyorum ama elbisem geldi netten denedim nasıl olmuşum
günaydın arkadaşlar, dünkü menümü yazayım
sabah
2 dilim tam buğday
b.peynir
3 zeytin
domates
salatalık
çay
ara-öğlen yok
toplantım olduğu için yiyemedim açlıktan öldüm
akşamüstü
1 çizburger çok küçük yapıyorlar ama lezzetli,
ben tost istemek için aramıştım birden ağzımdan çizburger çıktı o kadar açtım ki kendime engel olamadım(
akşam
1 dilim tam buğday
ızgara tavuklu salata
su 2 lt
spor yok
mesaj 9
sabah
2 dilim tam buğday
b.peynir
3 zeytin
domates
salatalık
çay
ara-öğlen yok
akşamüstü
ben tost istemek için aramıştım birden ağzımdan çizburger çıktı o kadar açtım ki kendime engel olamadım(
akşam
1 dilim tam buğday
ızgara tavuklu salata
su 2 lt
spor yok
mesaj 9
Eki Görüntüle 551790
Devamı gelecek
Bugün yorgun bitkin kötü görünüyorum ama elbisem geldi netten denedim nasıl olmuşum
günaydınlar herkese....
bugün birşey farkettim kilo olarak durmuş vaziyetteyim ama bedenen daha önceden dar olan pantalonum daha rahat olmaya başladı.. ayrıca dün arkadaşımda kaldım onun bana dar gelen etekleri falan olmaya başlamış bana nasıl oldu bu anlamadım kilom aynı ama bedenen farklılık var sanki halüsinasyon mu görüyorum ne
menümü yazıyım işime devam etmeliyim sonra yine gelirim
sabah
1 dilim boşnak böreği
çay
öğlen
kadın budu köfte
salata
yoğurt
ara
nescafe
akşam
kahvaltı
çay
1 dilim kesme dondurma
su 2 lt
spor malesef yapamadım arkadaşımdaydım
sevgiler
cok güzel cnmgünaydın kızlarrr!!!karanlık,sisli puslu,bol rüzgarlı bir sabaha açtım gözümü ama olsun bana da günaydın:)))menüme gelirsek:
sabah
2 dilim ekmek
2 dilim peynir
1 bardak meyve suyu
ara
4 tane fındık
öğle
1 kase yoğurt
6 yemek kaşığı kapuska
1 dilim ekmek
ara
2 tane mandalina
akşam
1 avuç fındık
spor:3 saat bisiklet,600 mekik
su:3 lt
cok sevindim cnm,motivasyonun yerine gelmistir umarim,demekki vücut toparliyor kendini,trampolin ise yariyor bakgünaydınlar herkese....
bugün birşey farkettim kilo olarak durmuş vaziyetteyim ama bedenen daha önceden dar olan pantalonum daha rahat olmaya başladı.. ayrıca dün arkadaşımda kaldım onun bana dar gelen etekleri falan olmaya başlamış bana nasıl oldu bu anlamadım kilom aynı ama bedenen farklılık var sanki halüsinasyon mu görüyorum ne
sabah
1 dilim boşnak böreği
çay
öğlen
kadın budu köfte
salata
yoğurt
ara
nescafe
akşam
kahvaltı
çay
1 dilim kesme dondurma
su 2 lt
sevgiler
e kahveyi 1 fincan icin,yesil cayi 3 cnmsporumu da yaptım.sıra geldi yeşilçay keyfine??!!! nefret ediyorum yeşil çaydan,bitki çaylarından.şurada caanım kahve dururken revamı bana?
aksam hafif yemissin cnm dengelenmis zaten,bence gayet güzelgünaydın arkadaşlar, dünkü menümü yazayım
sabah
2 dilim tam buğday
b.peynir
3 zeytin
domates
salatalık
çay
ara-öğlen yok
akşamüstü
akşam
1 dilim tam buğday
ızgara tavuklu salata
su 2 lt
spor yok
mesaj 9
ben söylim cnm sende nohutlu yiycen bu aksamyaaaa ben sana demedimmi nohutlu yap ben yokken ben gelince tavuklu salata yiyelim dieeeene yicem ben akşam şimdiiiiii
evet canım ya başım ağrıdı ve ben oldum olası açlığa dayanamam, birkaç gündür kilom azaldıkça eğilip kalkarken başım dönüyo.ah o açlık yok mu??ama bence akşamı hafif atlatarak dengelemişsin.
hiç bir fikrim yok, yemek te yok ve bugün erken geldim serap yok, muhtemelen de geç çıkacağım.yaaaa ben sana demedimmi nohutlu yap ben yokken ben gelince tavuklu salata yiyelim dieeeene yicem ben akşam şimdiiiiii
gerçekten öyle ben genellikle kilo ve ölçülerimi not alırım geçmiş dönemde aynı kiloda olduğum zaman birkaç cm daha kalınmışımspor vücudu sıkılaştırıyor,tartıda farketmesen de 1 kilo kas ve 1 kilo yağın kapladığı alan herkesin malumu.o yüzden tartıdan çok menzurayı kullanın diyorlar ya.ama biz kadınların psikolojisi doğrudan tartıya yönlendiriyor.sevindim senin adına:)))akşam yemeği de tam arkadaş muhabbeti olmuş vallahi,ne keyiftir o:))
cok güzel cnm
böyle gidersen benden önce mezun olursunhadi insallah
spor süper,yediklerin daha süper,ee sende süperr tebrik ediyorum cnm ben totoyu kaldirmaya eriniyom valla,cok üsengec olmusum spor konusunda
cok sevindim cnm,motivasyonun yerine gelmistir umarim,demekki vücut toparliyor kendini,trampolin ise yariyor bak
e kahveyi 1 fincan icin,yesil cayi 3 cnm
simdi bende besibir yerde icecem limonlu,sende icine limon ekle cnm daha icilebilir olacaktir,hadi serefe cnm,seref te kimse artik
aksam hafif yemissin cnm dengelenmis zaten,bence gayet güzel
spor konusunda bisey diyemiyorum,ben senden beterim cünkü
ben söylim cnm sende nohutlu yiycen bu aksam
evet ya iyi fikir ben bi nohut pişiriyim hemen gidince zaten haşlanmış dolapta, piavımda var, bizimkiler nohut pilav yer biz nohutlu salata:)) başka bir fikir çıkmazsa bu akşam nohut var
kizlar yarin sabah oglumun rutin kontrolleri var doktora götürecegim,o yüzden gelemiyorum.ögleden sonra anca gelirm
bu günki menümü yazayim hemen
sabah
2 dl kepek tost ekmege yagsiz beyaz peynirle tost
domates,salatalik,ve 3 tane aci süs biberi
diger ögünlerde her 2 saatte 1-2 tane yesil elma yedim
aksama kadar cok güzel yaptim fakat diyet yaptigimi duyan kayinvalidem hangi duygularla yapmis bilmiyorum bana ispanak böregi göndermis,maalesef irademe yenik düstüm ve 1 dilim hüplettimm
artik elma diyetine ne kadar etki eder bilmiyorum
su
simdiye kadar 1.5 lt ictim,yarim lt daha doldurdum iciyorumm,toplamda 2 oluyor
spor
totomu kaldirabilirsem body workout yapicam 30 dk
benden bu günlük bu kadar saat 8 olmus cocuklari uyutmam lazim,herkese huzurlu aksamlar diliyorumm,rüyanizda salata,elma gibi seyler görün insallah
ne kadar kol çalışırsam çalışayım istediğim gibi incelmiyor kollar ve üst bölüm eliptik bisiklet işe yarayacak mı bakalım
merhaba,
kızlar dün akşam ve bugün giremedim uyap izin vermiyor ne yazıkki girmeme denedim açmadı
hemen menülerimi yazayım
dün sabah domates, az peynir bir dilim ekmek (kepek) ve çay
öğlen etli barbunya 4 yemek kaşığı kadar yoğurt
ara da 2 tane mandalina
akşam tarhana çorbası
arkadaşım taşınacak o yüzden dün akşam kk yı açtım telefon geldi yazamadan kapatmak zorunda kaldım ev temizlemeye gittik saat 8 de gidilecekti o arada bir tencere lahana ve yaprak sardım birde bugün için kıymalı taze fasulye yaptım zor oluyor çünkü işten gelince yapmak zaman yetmiyor malum çocuk küçük sebze olmak zorunda akşam 11,30 da geldim eve duş ve yatak:) bütün vücudum koptu temizlikten
bugün ise
form çubuklar varya ondan yedim 4 tane yanında salatalık ve peynir
öğlen ıspanak ve patates yemeği 4 er kaşık ancak yemişimdir yanında yoğurt
arada 2 tane elma yedim birer saat vardır bu meyveler arasında
akşam taze fasulye
birazdan misafirim gelecek gece girmeye çalışacağım kızlar çok öpüyorum sizleri geçmişi de gece okuyacağım
ne güzel cnm,ne akilli kizin varmiss
ben bir body worout yapim diyorum,sinav hareketine gecince bizim ufaklik sirtima atliyodaha 1 yasindan 1 ay aldi
cok hareketli,onun arkasindan kosturmak bile basli basina bir spor sayilir aslinda
zevk aldigin spor konusuna katiliyorum cnm kesinlikle sevmeden yaptinmi zaten bikiyorsun
katil cnm ama dayanabilirmisinn
cnm sen sorunun kendinde oldugunu kabul etmissin zaten,yok aksi bir durum varsa ve süpheye düsecek bir davranisla karsilastiysan ona bisey diyemem,ama sanmiyorum öyle birsey olacaginida
simdi öncelikle nisanlinin sana bu hissi verecgi bütün eksi ve artilari bir düsün cnm,hangisi agir basiyorr,nisanlinla konus bu durumu ve ne cevap verirse versin ona inan ve bunu hareketlerinle destekle,bir dahada bu konuyu acmama karari al aksi takdirde agzin baska aklin baska konusmus olur ki bu durumdada senin degistigine inanmasini bekleme.
bide söyle düsün cnm,nisanlin sana karsi süpheci davranista bulunsaydi........
oo masallah diyetciler cogaliyorr
hg tasan önce bize kendinden bahsedermisin birazz.biliyorsun 2 hafta deneme süren var,her gün en az 5 mesaj paylasimi yapman gerekiyor,her gün sabah bi önceki gün ne yedin,ne ictin,spor olarak ne yaptin bunlari yazman gerekiyor,eger ki bu 2 haftada kurallara rivayet edersen takima alinacaksin
simdi gelelim sordugun konuya cnm önce kendini inandir bu yola ciiktigina ve geri dönemeyecegine
söyle düsün bir gün bakiyorsun ve hersey istedigin gibi,bütün hayallerin gercek olmus,evin,araban,mutlu bir evlilik,kaybettigin tüm güzelliklerin hayatinda tekrar ve öyle güzel bir fizigin var ki imreniliyorsunn....böyle bir durumda geriye dönmek istermisin..
diyet yaparkende bunlari düsün cnm kilo vererek hayatini ne kadar güzel bir hale getirecegini......
ne güzel cnm yildönümlerii
gel cnm gel bu gün benim 2. günüm ve cok zorlaniyorumm
sevgili takim kaptanimada bir sey söylemek istiyormm
sagliksiz bir diyet oldugunu biliyorum cnm ama biraz tartida yüzüm gülsün istiyorum
ben yapmadim tubisim onlari ben yoldan cikarmadim onlar zaten hazirmis bu yola cikmaya ben sadece bir kivilcim attim
cnm az önce yazdim ama olmamis galiba yeniliyorum
kesinlikle bu cümlelerde kiskanclik yapacak bir durum yok,hani bir laf var biraz kabaca olacak -ama essegin aklina karpuz kabugu düsürme derler-senin yaptigin bu cnm nisanlinin aklina niye böyle seyler koyuyorsun ki direk birsey yakalarsan oy gözünü :)))ama olmadik birsey icin sorun cikarma derim ben,ayrica seni düsünmüs bak sana yakisir diyor ne güzel,ikinizede zarar gelmemesini istiyor,lütfen birazda bu yönlü bak olaya
cok sevindin cnm umarim bol bol kazanirsinizz
Selam kızlar
paylaşım alanını okudum da ancak geldim pek hoş olmayan şeyler yaşanmış ama umarım bundan sonra herkes listeye daha fazla dikkat eder de bu konu kapanır.
Dünkü menüme gelince
Sabah: 1 galeta + 1 bardak süt
Ara: 1 bardak ayran
Öğle: 4 kaşık patlıcan yemeği + 1 dilim ekmek + 125 gram yoğurt
Ara: 1 bardak ayran
Akşam: Dışardaydım işim vardı 19.30 gibi eve geldim o saatten sonra yemek istemedim 1 galeta + 1 bardak süt ile geçiştirdim.
Ara: 7 otlu çay
Spor: 40 dk civarı yürüyüş
Su: 2.5 lt
Geçmişe bakıp geleyim
kizlar kalkip spor yapmak istiyorum bi el atsaniz kalkmakta istemiyorum bir yandan yani spor yapmak istiyorum ama oturdugum yerden,yorulmadan,rahatimi bozmadan,yardim edebilirmisiniz
Eki Görüntüle 551790
Devamı gelecek
bu bebek milleti stand by konumuna nereden geçiyor.ben geberdim vatandaş hala tüm sevimliliğiyle halıda yuvarlanıyor.ne güzel en geç dokuz buçukta uyuyordu,bozuldu bütün düzeni.nerede hata yapıyorum anlamadım ki???
bugünkü sporlarımı da bitirdim azimle.elmalarım da hazır.dayanamazsam yağsız salatayla destekleyebilirim haberiniz olsun.çünkü spora aynen devam etmeyi düşünüyorum.haftaya bizim günler başlıyor.aydan aya hatunlar şaşırsın bana:)))
evren sana sesleniyorum ben bu hafta 75 kilo olacağımmmmm!!!!biliyorummmm!!!
günaydın kızlarrr!!!karanlık,sisli puslu,bol rüzgarlı bir sabaha açtım gözümü ama olsun bana da günaydın:)))menüme gelirsek:
sabah
2 dilim ekmek
2 dilim peynir
1 bardak meyve suyu
ara
4 tane fındık
öğle
1 kase yoğurt
6 yemek kaşığı kapuska
1 dilim ekmek
ara
2 tane mandalina
akşam
1 avuç fındık
spor:3 saat bisiklet,600 mekik
su:3 lt
günaydınlar herkese....
sabah
1 dilim boşnak böreği
çay
öğlen
kadın budu köfte
salata
yoğurt
ara
nescafe
akşam
kahvaltı
çay
1 dilim kesme dondurma
su 2 lt
sevgiler
sabah
2 dilim tam buğday
b.peynir
3 zeytin
domates
salatalık
çay
ara-öğlen yok
akşamüstü
akşam
1 dilim tam buğday
ızgara tavuklu salata
su 2 lt
spor yok
mesaj 9
bide sey dicektim ya hani siz benle elma diyeti yapiyodunuz
nerde bu diyete ortak olanlar,hadi görim sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?