Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

neyse ben yatayım artık kızlar
yarın sabah 7 de kalkıp birde işe gideceğim sat olmuş 1:48 yarın gündüz giremezsem lütfen kusuruma bakmayın wifi den telden bağlanıyorum evde ama bari ben telefonuma internet paketi alayım biraz gıcık oluyor ondan girmek ama başka türlü olmayacak galiba neyse hepinizi öpüyorum geçmişi okudum ancak cevap yazamadım şimdilik inşallah yarın olur

yok ben ikizlerim.yükselen de oğlak.galiba benimki burç dışı merak:)))oldum olası toplayıcılığı,anıları severim.ne bileyim onlara bakmak bile keyif verir:)))

günaydın kızlarrr!!!karanlık,sisli puslu,bol rüzgarlı bir sabaha açtım gözümü ama olsun bana da günaydın:)))menüme gelirsek:

sabah

2 dilim ekmek
2 dilim peynir
1 bardak meyve suyu

ara

4 tane fındık

öğle

1 kase yoğurt
6 yemek kaşığı kapuska
1 dilim ekmek

ara

2 tane mandalina

akşam

1 avuç fındık

spor:3 saat bisiklet,600 mekik
su:3 lt

günaydınlar herkese....

bugün birşey farkettim kilo olarak durmuş vaziyetteyim ama bedenen daha önceden dar olan pantalonum daha rahat olmaya başladı.. ayrıca dün arkadaşımda kaldım onun bana dar gelen etekleri falan olmaya başlamış bana nasıl oldu bu anlamadım kilom aynı ama bedenen farklılık var sanki halüsinasyon mu görüyorum ne

menümü yazıyım işime devam etmeliyim sonra yine gelirim

sabah
1 dilim boşnak böreği
çay

öğlen
kadın budu köfte
salata
yoğurt

ara
nescafe

akşam
kahvaltı
çay
1 dilim kesme dondurma

su 2 lt
spor malesef yapamadım arkadaşımdaydım
sevgiler

selam kızlar nasılsınız?

keyifli kilo kayıpları dilerim

Eki Görüntüle 551790

Devamı gelecek

Bugün yorgun bitkin kötü görünüyorum ama elbisem geldi netten denedim nasıl olmuşum

seni görünce yorum yapmadan geçemedim.harika incelmişsin.elbisende çok güzel durmuş üzerinde daha inceldiğin günleri görmen dileğimle

sporumu da yaptım.sıra geldi yeşilçay keyfine??!!! nefret ediyorum yeşil çaydan,bitki çaylarından.şurada caanım kahve dururken revamı bana?

günaydın arkadaşlar, dünkü menümü yazayım

sabah
2 dilim tam buğday
b.peynir
3 zeytin
domates
salatalık
çay

ara-öğlen yok
toplantım olduğu için yiyemedim açlıktan öldüm

akşamüstü
1 çizburger çok küçük yapıyorlar ama lezzetli,
ben tost istemek için aramıştım birden ağzımdan çizburger çıktı o kadar açtım ki kendime engel olamadım (

akşam
1 dilim tam buğday
ızgara tavuklu salata

su 2 lt
spor yok
mesaj 9

Son düzenleme:

ah o açlık yok mu??ama bence akşamı hafif atlatarak dengelemişsin.

yaaaa ben sana demedimmi nohutlu yap ben yokken ben gelince tavuklu salata yiyelim dieeee ne yicem ben akşam şimdiiiiii

spor vücudu sıkılaştırıyor,tartıda farketmesen de 1 kilo kas ve 1 kilo yağın kapladığı alan herkesin malumu.o yüzden tartıdan çok menzurayı kullanın diyorlar ya.ama biz kadınların psikolojisi doğrudan tartıya yönlendiriyor.sevindim senin adına:)))akşam yemeği de tam arkadaş muhabbeti olmuş vallahi,ne keyiftir o:))

cok güzel cnm
böyle gidersen benden önce mezun olursun hadi insallah
spor süper,yediklerin daha süper,ee sende süperrtebrik ediyorum cnm ben totoyu kaldirmaya eriniyom valla,cok üsengec olmusum spor konusunda
cok sevindim cnm,motivasyonun yerine gelmistir umarim,demekki vücut toparliyor kendini,trampolin ise yariyor bak

sporumu da yaptım.sıra geldi yeşilçay keyfine??!!! nefret ediyorum yeşil çaydan,bitki çaylarından.şurada caanım kahve dururken revamı bana?
e kahveyi 1 fincan icin,yesil cayi 3 cnm
simdi bende besibir yerde icecem limonlu,sende icine limon ekle cnm daha icilebilir olacaktir,hadi serefe cnm,seref te kimse artik
aksam hafif yemissin cnm dengelenmis zaten,bence gayet güzel
spor konusunda bisey diyemiyorum,ben senden beterim cünkü
yaaaa ben sana demedimmi nohutlu yap ben yokken ben gelince tavuklu salata yiyelim dieeee ne yicem ben akşam şimdiiiiii
ben söylim cnm sende nohutlu yiycen bu aksam

ah o açlık yok mu??ama bence akşamı hafif atlatarak dengelemişsin.
evet canım ya başım ağrıdı ve ben oldum olası açlığa dayanamam, birkaç gündür kilom azaldıkça eğilip kalkarken başım dönüyo.

hiç bir fikrim yok, yemek te yok ve bugün erken geldim serap yok, muhtemelen de geç çıkacağım.

gerçekten öyle ben genellikle kilo ve ölçülerimi not alırım geçmiş dönemde aynı kiloda olduğum zaman birkaç cm daha kalınmışım

evet ya iyi fikir ben bi nohut pişiriyim hemen gidince zaten haşlanmış dolapta, piavımda var, bizimkiler nohut pilav yer biz nohutlu salata:)) başka bir fikir çıkmazsa bu akşam nohut var

evet kizlar sabah doktora gittik,oglusumun rutin kontrolunu yaptik,hersey normal,menümü dün yazmistim zaten,bakiyorum da kimse dikkate almamis yorum yapmamis olsun yapilmis sayiyorumm
simdide kalkip temizlige girisecem,ütü var yapilacak
hadi bana kolay gelsin ,görüsürüz sonra

Son düzenleme:
bide sey dicektim ya hani siz benle elma diyeti yapiyodunuz
nerde bu diyete ortak olanlar,hadi görim sizi

evet ya iyi fikir ben bi nohut pişiriyim hemen gidince zaten haşlanmış dolapta, piavımda var, bizimkiler nohut pilav yer biz nohutlu salata:)) başka bir fikir çıkmazsa bu akşam nohut var

afiyet olsun cnm,bende balik aldim,ama elma diyetindeyim diye cumaya biraktim,temizleyip dondurucuya koysam bisey olmaz heralde:26:
c.tesi elma diyetine devam yine,ve bu sabah dayanamadim tartildim basladigimda bu haftaki kilomun üstündeydimm ve simdiii,neyse cuma söylerimmm

aman sen yine ne güzel yapmışsın bişiler benim elmamı şirkettekiler yedi aaa ne güzelmiş diye çok sinirlendim bu konuya gidinde alın arkadaş esirgeyecek değilim ama aç kaldım onu yiyecektim gittim yumurta kırdım yedim o börekte ohhh mis valla afiyet olsun

ne kadar kol çalışırsam çalışayım istediğim gibi incelmiyor kollar ve üst bölüm eliptik bisiklet işe yarayacak mı bakalım

bence yarayacaktır resimlerde inanamadım çok iyi gidiyosun arkadaşım

çok dikkat etmişsin canım bravo böle devam temizlik sporun olsun ama şimdilik ekstra spor bekliyorum senden lütfen

canım yorum için teşekkür ederim güvenmiycek bişi yok fakat o ki hayattta evlenmeyi düşünmezdi 7 yıl peşindeydim 1 kere belli etmedim sevdiği ama kendi geldi olsun dedi evlenelim dedi bana hayali bile uzaktı sen bana naptın ben hala anlamadım der fakat bende anlamıyorum kendimi önceden kız arkadaşlarını çok aldattı bunları biliyorum bana yaptımı sadece 1 kere bana çok kızmıştı aramız bozuktu hattını değiştirmiştik o ara kımsede yoktu eski normal arkadaşlarından 2 tanesine mesaj atmış sebebi çok sinirliydim konuşmak istedim ama onlarda kız biriyle bende görüşüyorum şu an ama diğerini bilmiyorum ya arıyosa diyorum şimdi kendi kendime beni sevdiğine inanmak istiyorum sadece pegasus

sün çok sinirlendim yapılan takımımıza ve pegasusa ayıp ama lafımıda çekmedim kimseyide kırmadım ama zorumada gitmedi değil. neyse menüne diycek bişi yok canım spor süper.

kizlar kalkip spor yapmak istiyorum bi el atsaniz kalkmakta istemiyorum bir yandan yani spor yapmak istiyorum ama oturdugum yerden,yorulmadan,rahatimi bozmadan,yardim edebilirmisiniz

tabi ederim canım sen iste mesela koltuğu yemeğe başla çünkü spor yapmazsan oraya çakılı kalacaksın sen o zaman yorulmazsında hep oturcaksın zaten yemek yersin bol bol çocukların anne gelirmisin diyince o hızlı olan pegasus 15 dk sonra gider çocukların yanına o zamana kadar iş işten geçer. belki görmen gereken bişi vardı ama göremedin sen bilirsin işte

Eki Görüntüle 551790

Devamı gelecek

Bugün yorgun bitkin kötü görünüyorum ama elbisem geldi netten denedim nasıl olmuşum

elbise sade ve şık canım çok hoşsun bende yollıycam yeni fotolarımı.

canım benim büyüyor artık gece tv kuşaklarını izlemek istiyordur belki ne dersin?

arkadaş bu 600 mekik pardon ama nedir? ben 100 yapınca yaş geliyor gözümden

spor yok börek dondurma felan iyi olmuş valla sen kendini kötü hissediyorsun fakat veriyorsun ben inanıyorum peki sen neden inanmıyorsun aaaa:26::26:

spor yok ama ne güzelmiş gelsin cezalar o zaman sana 150 mekik alıyım 3 gün.

bide sey dicektim ya hani siz benle elma diyeti yapiyodunuz
nerde bu diyete ortak olanlar,hadi görim sizi

ya canım elmamı yediler

Son düzenleme:
burdaki yazılanları okuyunca dahada sıkı diyet yapası geliyo insanın.En önemlisi spor o olmadan zayıflanmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…