Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

geç kaldım galiba ama benim bildiğim balığı temizlemeden dondurucuya koyuyosun, yani ayıkla ama yıkama

eylüüüüüüüüüüüüüüüülllllllll, dün yardım istediğin konu için yanıt yazmıştım görmemişsin.:)) ayrıca zeburus da yazmış okudun muuuuuuuuuuuuuuu???
öpüldün

tatlı yok arada bitter çikolata.Yağsız yemekler ve yeşil çay.EKMEK çavdar ekmeği.mutlaka 6öğüm yenmeli ben öyle yapıyorum.

eylüüüüüüüüüüüüüüüülllllllll, dün yardım istediğin konu için yanıt yazmıştım görmemişsin.:)) ayrıca zeburus da yazmış okudun muuuuuuuuuuuuuuu???
öpüldün

ben de cevap yazdım bal kuşum ama ? Bu aptal net kaydetmedi mi yoksa dur bakıyım hatta teşekkür ettim felan.

ayrıca hep aynı diyeti yapmamak gerekiyormuş.Vücut tepki gösterip kilo vermeyi durduruyormuş.

aslında ben özel bir liste yapmıyorum, listeli diyetleri sevmiyorum kafama göre takılıyorum. Şaşırtma olayını da arasıra kaçamak yapıyoruz özellikle cumaları:)) ki gelecek tartıya kadar onu tölare edecek zamanımız olsun. Biraz yavaş ama iyi gidiyorum.

canlar bir dosya hazırlamam gerek acilen, sonra bir molası verip geliyorum.

canım yazdıklarına cvp verdim sanıyodum vermemişim k.bakma baska mesajla karıştırmışım demekki. zeburusa 6213 sayfada cevap vemişim çok saol tatlım. ya galiba ben yapıyorum daha çok ama yok kurtaramıyorum kendimi bakarsa baksın kötü niyetle bakmaz diyemiyorum ya ben zaten bak kız ne güzel yada saçı güzel olmuş bende diyorum bazen ona ama o bakıp diyince dikkat etti diyede kıskanıyorum ama bn şunuda biliyorum tufan eğer sevmezse ve istemezse kesinlikle benle olmaz bırakır her ne şekilde olursa olsun fakat ya başkası olursa kadın milleti korkulur başka arayışlar içine girerse nişanlım ? bide şöle bişi aldatırsa aldatsın tamam ama öle insan zaten olmasın benimle de ben sonra nasıl düzelicem bu psikoloji nolcak hepsini geçtim benim sonuçta ilk erkek arkadaşım değil ama ilk nişanlım ilk sevdiğim 7 yıl beklediğim biri. daha önce herkes aldattı beni bunun güvensizliği var bende malesef ya bu seferde olursa korkusu işte

geç kaldım galiba ama benim bildiğim balığı temizlemeden dondurucuya koyuyosun, yani ayıkla ama yıkama

yok gec kalmadin,ev isi anca bitti,cocuklarida babasi cikardi,simdi mutfaga girecektim bi bakim dedim,tesekkürler cnm hic dondurucuya koymadim,hep taze yapiyordum fakat simdi yaparsam dayanamam biliyorum burcumun balik olmasindanmidir bilmiyorum ama denizden babam ciksa yerim diyenlerdenim, o yüzden ev ahalisi bu hafta benim ilgimi cekmeyen seyler yemek zorunda

Son düzenleme:
canlar bir dosya hazırlamam gerek acilen, sonra bir molası verip geliyorum.

ahh ya icme dicem de demeklede olmuyor demi
dün paylasima yazdigim mesajin bir cümlesni yazmissin bir mesajinda simdi sana sigarayi nasil biraktigimida anlatim cnm belki etkisi olur.
bundan yaklasik 2 yil öncesine kadar sigara iciyordum,günde 1 pakete yakin
yine bir gün balkona cikmisimm ohh sigarayi yaktim,oglum daha dogmamisti o zaman,kizlar da icerde oturuyorlar,bi kac nefes cektim baktim benim büyük kiz, elinde bir pecete, kendince sigara seklinde bükmüs geldi yanimdaki sandalyeye oturdu,o zaman 5 yasindaydi
o ne kizim dedim,bende sigara iciyorum anne dedi,sok oldum
nerden cikti diyince,sende iciyorsun dedi
sonra sigaranin zararli oldugunu,icilmemesi gerekilen birsey oldugunu ve bir cok kisinin ölümüne sebep olabilecegini onun anlayabilecegi sekilde anlattim,birden durdu, boynuma sarildi,aglamakli bir sesle,anne niye ölmek istiyorsun,bizi sevmiyormusun dedi,yok annem o nerden cikti dedim,sen söyledin dedi,tabi benim jeton gec te olsa düstü,kizimi kucakladim, iceri gectim ve evde olan bütün paketleri onun yanin da cöpe attim,orda kizima söz verdim,bizim eve bir daha sigara girmeyecek diye,ve ben farketmeden kendimden fazla onlara zarar verdigimi gördüm,bir tek cümlenin bile kizimi ne kadar etkiledigini gördüm,o sigara dumani benim kizimin göz yasindan daha kiymetli degildi.
iste böyle o gün bu gundur bizde sigara icilmez cnm,kokusu bile gelse kizim elimden tutar uzaklastiri beni kuzum,aklinca beni korur
umarim sigara icen arkadaslarda iradelerine sahip cikip birakabilirler,cünki biliyorum ki bu is kafada bitiyor,ve kararlilik gerektiriyor

ayy ne cok konustum ben,hadi öptüm hepinizi kalkim,yemek hazirlanacak daha

sende gösterme bi daha say öyle ye
bisey anlatacam cnm o yüzden say dedim,tr de izindeydik,bi tanidik var maddi yönden pek iyi degildi durumlari,benim esimde sigara hic icmez,simdi bu tanidik sigara her yaktiginda bizimkide bitane istiyor,simdi yok da diyemiyor fakat her verdigi sigaradan sonra paketi acip sayiyor kac tane kalmis diye
bizimkide takilma amacli tekrarliyor,ay adam sigarayi saydikca ben kendimi tutamiyorumm,en sonuda anlastilar da adamcagizin yüregine soguk su serpildi

600 mekik olayını bizede öğretsene en fazla 150 ye çıkabiliyorum yaw sonrasında karnımı hissetmiyorum

tavuk salatayı ben gelince yicektik sana ceza 100 mekik çek

bide sey dicektim ya hani siz benle elma diyeti yapiyodunuz
nerde bu diyete ortak olanlar,hadi görim sizi

ya elmaya ben başlıcaktım da sonra düşündüm işyerinde çok karnımı ağrıtır o benim onun yerine su ve sporu çoğaltmayı düşündüm

niye cnm nohutta yag yakimina etkili bir besindir,bunuda düsün
azcik pollyanna gibi oldum sanki

nohut benim mideme dokunuyo yaaaa ben ablama tavukluu salatayı ben eve gelince yiyelim demiştim yanlış anlamış ne yicem akşam aç kaldım

bence chees burger dışında gayet iyi bu arada bugün yeteri kadar su içmediğimi farkettim seninmesajın sayesinde dur içip geleyim
oh ne güzel maşallah kuzuya oğlun ne kadardı senin pegasus bende duruyu rutin kontrole götüreceğim ilk fırsatta

bak ben bunu bilmiyordum ben yıkıyorum bir güzel öyle atıyorum buzluğa bende tam tersini biliyorum şimdi içime kurt düştü buzlukta bir sürü temizlenmiş yıkanmış balık var off duruya yediremem ben onları şimdi:2::2::2:

dünkü olay ne ben anlamadım galiba silmişler ama akreple ilk kavga eden sorun yaşayan sen değilsin ben bizzat biliyorum uzun zaman oldu gerçi
sigara olayına değinmişsin ,
bende durudan önce günde 2 pakete yakın sigara içiyordum stresli bir işim vardı ve kimse benim hamilelikte falan bırakabileceğime inanmıyordu ama ben hamile olduğumu öğrendiğim anda bırakın sigara içmeyi dumanlı ortamda bile bulunmadım ama ne yazıkki içiyorum şimdi

duruyu birkaç kere kalem, çubuk krakerle sigaracılık oynarken yakaladım kalbim paramparça oldu çok üzüldüm şimdi gizli gizli içiyorum ne yazıkki emzirmeyi bıraktıktan sonra başladım 18 ay emzirdim 9 ayda hamilelik ortalama 2 yıl içmedim duru daha çok birşeyleri anladığı zaman 3-4 yaşına kadar bırakmak zorundayım biliyorum

[

ben bu cuma takıma giremeyeceğim onu biliyorum da yarışmaya dahil edilecekmiyim edilirsem ne zaman dahil olacağım onu merak ettim kızlar

Son düzenleme:
kızlar bugün ne yedim onu da yazayım ben hemen

sabah 1 tane etiform ve peynir çay
öğlen 1 kaşık pilav+makarna
taze fasulye 4 kaşık kadar
arada 2 tane kuru incir
akşam yoğurt sadece
birazdan meyve yiyeceğim
2 lt. su
pilatese başlayacağım bugün

akşam için yaprak sarmıştım o yüzden yemedim onu yarın öğlende yerim

kızlar bugün ne yedim onu da yazayım ben hemen

sabah 1 tane etiform ve peynir çay
öğlen 1 kaşık pilav+makarna
taze fasulye 4 kaşık kadar
arada 2 tane kuru incir
akşam yoğurt sadece
birazdan meyve yiyeceğim
2 lt. su
pilatese başlayacağım bugün

akşam için yaprak sarmıştım o yüzden yemedim onu yarın öğlende yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…