afiyet olsun cnm,bende balik aldim,ama elma diyetindeyim diye cumaya biraktim,temizleyip dondurucuya koysam bisey olmaz heralde:26:
c.tesi elma diyetine devam yine,ve bu sabah dayanamadim tartildim basladigimda bu haftaki kilomun üstündeydimm ve simdiii,neyse cuma söylerimmm
burdaki yazılanları okuyunca dahada sıkı diyet yapası geliyo insanın.En önemlisi spor o olmadan zayıflanmıyor
eylüüüüüüüüüüüüüüüülllllllll, dün yardım istediğin konu için yanıt yazmıştım görmemişsin.:)) ayrıca zeburus da yazmış okudun muuuuuuuuuuuuuuu???
öpüldün
ayrıca hep aynı diyeti yapmamak gerekiyormuş.Vücut tepki gösterip kilo vermeyi durduruyormuş.
canım bu mesajını başka mesajlarla birleştirerek yanıtlamak istemedim o yüzden tek olarak yanıtlıyorum, çünkü önemli.
aşağıda yazacaklarım eğer olay senin kuruntundan kaynaklanıyorsa geçerli, nişanlını bilmiyoruz,eğer senin inancını zedeleyecek bişeyler yaşadıysan farklı açıdan bakmak gerek bence
1-öncelikle şüpheci ve güvensiz eylül kendine güvenmeyi öğrenmeli, ilişki konusunda yani.Seven kıskanır türünden klişelere girmiycem çünkü kendine güvenen insan kıskançlık krizleri yaşamaz. Beni ben olduğum için seven bir erkek beni aldatmaz, benden de bu dünyada başka olmadığına göre sorun yok. Sorun şurda insanlar yaşamları devindikçe farklı şeyleri sevebiliyorlar, öncelikleri değişebiliyor işte o zaman başkaları giriveriyor hayatlara. Ama bunu şimdiden yapacağın bir tartışma çözmez canım.
2- Olaya farklı açıdan bak, hayatımızdaki erkek günün birinde bizi aldatacak olsa biz bunu şu anı kıskançlıkla zehir ederek önleyebilir miyiz? Anı kaçırmaktan başka bir işe yaramaz, bu nedenle bunu başımıza geldiğinde düşünücez.
3- Güzele bakmak ve beğeni insanın doğasında vardır, güzel olana yaklaşmak ve kötüden kaçmak, dolayısıyla hayatımızdaki erkeğin güzellikleri farketmesi kötü birşey değil, hatta önceden sen görüp kendisine gösterebilirsin. Tabi burada erkeğin kadına ne gözle baktığı önemli, burada eşimizi tanımak bize düşüyor. Yani kadını bir cinsel tema mı, arkasından yürüyecek bir takipçi mi, yanında omuz omuza hayatı yüklenecği bir yol yoldaşı mı? Bunu belirledikten sonra kıskançlıklara gerek kalmayacaktır.
4- Yaşantımızda illa ki güzelden güzel kadın vardır, biz sevdiğimizin gözlerini kapatıp en güzel bizi, bir tek bizi görmesini sağlayamayız ama sadece bize ait başka güzellikleri sevmesini sağlayabiliriz. Bizim örneğin, gülüşümüzü sevebilir başkasında bulamaz, şefkatimizi sevebilir, yüreğimizi, cesaretimizi, samimiyetimizi, insanlara yaklaşımımızı vs. vs. uzatılabilir ama bunların hepsi herkeste olabilir fakat yaşama geçiriş şeklimizle bize özeldir. Dolayısıyla bizi bu şekilde seven birinin güzellikleri görmesinden rahatsız olmamalıyız.
bunlar yanlışıyla doğrusuyla benim fikirlerim, daha doğrusu yaşadıklarımdan tecrübe ettiklerim. Kendince olumlu bulduklarını yaşamına yerleştir, düşüncelerini o yönde değiştir.
Öptüm canım
geç kaldım galiba ama benim bildiğim balığı temizlemeden dondurucuya koyuyosun, yani ayıkla ama yıkama
evet ya iyi fikir ben bi nohut pişiriyim hemen gidince zaten haşlanmış dolapta, piavımda var, bizimkiler nohut pilav yer biz nohutlu salata:)) başka bir fikir çıkmazsa bu akşam nohut var
canlar bir dosya hazırlamam gerek acilen, sonra birmolası verip geliyorum.
ya hayırrrrrrrrr tavuk nerdeee ben yemem nohut yaaaa
sende gösterme bi daha say öyle yeaman sen yine ne güzel yapmışsın bişiler benim elmamı şirkettekiler yedi aaa ne güzelmiş diye çok sinirlendim bu konuya gidinde alın arkadaş esirgeyecek değilim ama aç kaldım onu yiyecektim gittim yumurta kırdım yedim o börekte ohhh mis valla afiyet olsun
bence yarayacaktır resimlerde inanamadım çok iyi gidiyosun arkadaşım
çok dikkat etmişsin canım bravo böle devam temizlik sporun olsun ama şimdilik ekstra spor bekliyorum senden lütfen
canım yorum için teşekkür ederim güvenmiycek bişi yok fakat o ki hayattta evlenmeyi düşünmezdi 7 yıl peşindeydim 1 kere belli etmedim sevdiği ama kendi geldi olsun dedi evlenelim dedi bana hayali bile uzaktı sen bana naptın ben hala anlamadım der fakat bende anlamıyorum kendimi önceden kız arkadaşlarını çok aldattı bunları biliyorum bana yaptımı sadece 1 kere bana çok kızmıştı aramız bozuktu hattını değiştirmiştik o ara kımsede yoktu eski normal arkadaşlarından 2 tanesine mesaj atmış sebebi çok sinirliydim konuşmak istedim ama onlarda kız biriyle bende görüşüyorum şu an ama diğerini bilmiyorum ya arıyosa diyorum şimdi kendi kendimebeni sevdiğine inanmak istiyorum sadece pegasus
sün çok sinirlendim yapılan takımımıza ve pegasusa ayıp ama lafımıda çekmedim kimseyide kırmadım ama zorumada gitmedi değil. neyse menüne diycek bişi yok canım spor süper.
tabi ederim canım sen iste mesela koltuğu yemeğe başla çünkü spor yapmazsan oraya çakılı kalacaksın sen o zaman yorulmazsında hep oturcaksın zaten yemek yersin bol bol çocukların anne gelirmisin diyince o hızlı olan pegasus 15 dk sonra gider çocukların yanına o zamana kadar iş işten geçer. belki görmen gereken bişi vardı ama göremedin sen bilirsin işte
elbise sade ve şık canım çok hoşsun bende yollıycam yeni fotolarımı.
canım benim büyüyor artık gece tv kuşaklarını izlemek istiyordur belki ne dersin?
arkadaş bu 600 mekik pardon ama nedir? ben 100 yapınca yaş geliyor gözümden
spor yok börek dondurma felan iyi olmuş valla sen kendini kötü hissediyorsun fakat veriyorsun ben inanıyorum peki sen neden inanmıyorsun aaaa:26::26:
spor yok ama ne güzelmiş gelsin cezalar o zaman sana150 mekik alıyım 3 gün.
ya canım elmamı yediler
günaydın kızlarrr!!!karanlık,sisli puslu,bol rüzgarlı bir sabaha açtım gözümü ama olsun bana da günaydın:)))menüme gelirsek:
sabah
2 dilim ekmek
2 dilim peynir
1 bardak meyve suyu
ara
4 tane fındık
öğle
1 kase yoğurt
6 yemek kaşığı kapuska
1 dilim ekmek
ara
2 tane mandalina
akşam
1 avuç fındık
spor:3 saat bisiklet,600 mekik
su:3 lt
günaydın arkadaşlar, dünkü menümü yazayım
sabah
2 dilim tam buğday
b.peynir
3 zeytin
domates
salatalık
çay
ara-öğlen yok
toplantım olduğu için yiyemedim açlıktan öldüm
akşamüstü
1 çizburger çok küçük yapıyorlar ama lezzetli,
ben tost istemek için aramıştım birden ağzımdan çizburger çıktı o kadar açtım ki kendime engel olamadım(
akşam
1 dilim tam buğday
ızgara tavuklu salata
su 2 lt
spor yok
mesaj 9
evet kizlar sabah doktora gittik,oglusumun rutin kontrolunu yaptik,hersey normal,menümü dün yazmistim zaten,bakiyorum da kimse dikkate almamis yorum yapmamisolsun yapilmis sayiyorumm
simdide kalkip temizlige girisecem,ütü var yapilacak
hadi bana kolay gelsin ,görüsürüz sonra
bide sey dicektim ya hani siz benle elma diyeti yapiyodunuz
nerde bu diyete ortak olanlar,hadi görim sizi
aman sen yine ne güzel yapmışsın bişiler benim elmamı şirkettekiler yedi aaa ne güzelmiş diye çok sinirlendim bu konuya gidinde alın arkadaş esirgeyecek değilim ama aç kaldım onu yiyecektim gittim yumurta kırdım yedim o börekte ohhh mis valla afiyet olsun
bence yarayacaktır resimlerde inanamadım çok iyi gidiyosun arkadaşım
çok dikkat etmişsin canım bravo böle devam temizlik sporun olsun ama şimdilik ekstra spor bekliyorum senden lütfen
canım yorum için teşekkür ederim güvenmiycek bişi yok fakat o ki hayattta evlenmeyi düşünmezdi 7 yıl peşindeydim 1 kere belli etmedim sevdiği ama kendi geldi olsun dedi evlenelim dedi bana hayali bile uzaktı sen bana naptın ben hala anlamadım der fakat bende anlamıyorum kendimi önceden kız arkadaşlarını çok aldattı bunları biliyorum bana yaptımı sadece 1 kere bana çok kızmıştı aramız bozuktu hattını değiştirmiştik o ara kımsede yoktu eski normal arkadaşlarından 2 tanesine mesaj atmış sebebi çok sinirliydim konuşmak istedim ama onlarda kız biriyle bende görüşüyorum şu an ama diğerini bilmiyorum ya arıyosa diyorum şimdi kendi kendimebeni sevdiğine inanmak istiyorum sadece pegasus
sün çok sinirlendim yapılan takımımıza ve pegasusa ayıp ama lafımıda çekmedim kimseyide kırmadım ama zorumada gitmedi değil. neyse menüne diycek bişi yok canım spor süper.
tabi ederim canım sen iste mesela koltuğu yemeğe başla çünkü spor yapmazsan oraya çakılı kalacaksın sen o zaman yorulmazsında hep oturcaksın zaten yemek yersin bol bol çocukların anne gelirmisin diyince o hızlı olan pegasus 15 dk sonra gider çocukların yanına o zamana kadar iş işten geçer. belki görmen gereken bişi vardı ama göremedin sen bilirsin işte
elbise sade ve şık canım çok hoşsun bende yollıycam yeni fotolarımı.
canım benim büyüyor artık gece tv kuşaklarını izlemek istiyordur belki ne dersin?
arkadaş bu 600 mekik pardon ama nedir? ben 100 yapınca yaş geliyor gözümden
spor yok börek dondurma felan iyi olmuş valla sen kendini kötü hissediyorsun fakat veriyorsun ben inanıyorum peki sen neden inanmıyorsun aaaa:26::26:
inanıyorum da bir de durmasa şu kilo verme olayım daha bir motive olcam
spor yok ama ne güzelmiş gelsin cezalar o zaman sana150 mekik alıyım 3 gün.
ya canım elmamı yediler
niye cnm nohutta yag yakimina etkili bir besindir,bunuda düsün
azcik pollyanna gibi oldum sanki
bence chees burger dışında gayet iyi bu arada bugün yeteri kadar su içmediğimi farkettim seninmesajın sayesinde dur içip geleyimgünaydın arkadaşlar, dünkü menümü yazayım
sabah
2 dilim tam buğday
b.peynir
3 zeytin
domates
salatalık
çay
ara-öğlen yok
toplantım olduğu için yiyemedim açlıktan öldüm
akşamüstü
1 çizburger çok küçük yapıyorlar ama lezzetli,
ben tost istemek için aramıştım birden ağzımdan çizburger çıktı o kadar açtım ki kendime engel olamadım(
akşam
1 dilim tam buğday
ızgara tavuklu salata
su 2 lt
spor yok
mesaj 9
oh ne güzel maşallah kuzuya oğlun ne kadardı senin pegasus bende duruyu rutin kontrole götüreceğim ilk fırsattaevet kizlar sabah doktora gittik,oglusumun rutin kontrolunu yaptik,hersey normal,menümü dün yazmistim zaten,bakiyorum da kimse dikkate almamis yorum yapmamisolsun yapilmis sayiyorumm
simdide kalkip temizlige girisecem,ütü var yapilacak
hadi bana kolay gelsin ,görüsürüz sonra
geç kaldım galiba ama benim bildiğim balığı temizlemeden dondurucuya koyuyosun, yani ayıkla ama yıkama
ahh ya icme dicem de demeklede olmuyor demi
dün paylasima yazdigim mesajin bir cümlesni yazmissin bir mesajinda simdi sana sigarayi nasil biraktigimida anlatim cnm belki etkisi olur.
bundan yaklasik 2 yil öncesine kadar sigara iciyordum,günde 1 pakete yakin
yine bir gün balkona cikmisimm ohh sigarayi yaktim,oglum daha dogmamisti o zaman,kizlar da icerde oturuyorlar,bi kac nefes cektim baktim benim büyük kiz, elinde bir pecete, kendince sigara seklinde bükmüs geldi yanimdaki sandalyeye oturdu,o zaman 5 yasindaydi
o ne kizim dedim,bende sigara iciyorum anne dedi,sok oldum
nerden cikti diyince,sende iciyorsun dedi
sonra sigaranin zararli oldugunu,icilmemesi gerekilen birsey oldugunu ve bir cok kisinin ölümüne sebep olabilecegini onun anlayabilecegi sekilde anlattim,birden durdu, boynuma sarildi,aglamakli bir sesle,anne niye ölmek istiyorsun,bizi sevmiyormusun dedi,yok annem o nerden cikti dedim,sen söyledin dedi,tabi benim jeton gec te olsa düstü,kizimi kucakladim, iceri gectim ve evde olan bütün paketleri onun yanin da cöpe attim,orda kizima söz verdim,bizim eve bir daha sigara girmeyecek diye,ve ben farketmeden kendimden fazla onlara zarar verdigimi gördüm,bir tek cümlenin bile kizimi ne kadar etkiledigini gördüm,o sigara dumani benim kizimin göz yasindan daha kiymetli degildi.
iste böyle o gün bu gundur bizde sigara icilmez cnm,kokusu bile gelse kizim elimden tutar uzaklastiri beni kuzum,aklinca beni korur
umarim sigara icen arkadaslarda iradelerine sahip cikip birakabilirler,cünki biliyorum ki bu is kafada bitiyor,ve kararlilik gerektiriyor
ayy ne cok konustum ben,hadi öptüm hepinizi kalkim,yemek hazirlanacak daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?