inşallahhhhh ama acilen 6'lı kiloları görmem lazım zeburus bana yetişti yetişecek valla çok kıskanıyorum çaktırmaçok hoş olmuşsun canım ve bayağı farketmiş, daha küçük beden elbiselere inş.
tamam hakkın saklı ama 1 dubleeelanet olsun mesajı geç okudum.kociş bira almış akşam,yok didim içmeyeceğim.neyse hakkım baki kalsın nasılsa bir ara kullanacağım:)))
bi gelse bisiklet ahhh bi gelsee güya bugün gelecekti daha ortada yokbenim bisiklette eliptik ve üst bedeni,kolları güzel şekillendiriyor.plates bantlarından da destek alabilirsin.doğru çalışmayla kollarını şekle sokabilirsin.
Teşekkür ederim canım ama sen benim idolümsünnnn bana yetiştinn resmen yaaa acilen 6'lı kiloları görmem lazım ama bu hafta büyük bi sürpriz ile karşınızda olabilirimmuhteşemsinnn!!!seni hep taktir ediyordum ama şimdi takdirlerim duble oldu:))elbisende çok hoşmuş.güle güle kullan.
75 kilo olacaksın bence daha aşağısı bile olabilir ben sana güveniyorummbu bebek milleti stand by konumuna nereden geçiyor.ben geberdim vatandaş hala tüm sevimliliğiyle halıda yuvarlanıyor.ne güzel en geç dokuz buçukta uyuyordu,bozuldu bütün düzeni.nerede hata yapıyorum anlamadım ki???
bugünkü sporlarımı da bitirdim azimle.elmalarım da hazır.dayanamazsam yağsız salatayla destekleyebilirim haberiniz olsun.çünkü spora aynen devam etmeyi düşünüyorum.haftaya bizim günler başlıyor.aydan aya hatunlar şaşırsın bana:)))
evren sana sesleniyorum ben bu hafta 75 kilo olacağımmmmm!!!!biliyorummmm!!!
canım inşallahhh hep birlikte incecik olacağızzz hepimizin eski halim yeni halim fotoları olacakkkoy oy oyy ooyyy buna kötü mü denir maşallah sana bir sonraki fotoğrafını merak ediyorum inanılmaz bir değişim maşallah
her zaman ki gibi mükemmel menü spor süper ötesigünaydın kızlarrr!!!karanlık,sisli puslu,bol rüzgarlı bir sabaha açtım gözümü ama olsun bana da günaydın:)))menüme gelirsek:
sabah
2 dilim ekmek
2 dilim peynir
1 bardak meyve suyu
ara
4 tane fındık
öğle
1 kase yoğurt
6 yemek kaşığı kapuska
1 dilim ekmek
ara
2 tane mandalina
akşam
1 avuç fındık
spor:3 saat bisiklet,600 mekik
su:3 lt
canım inceliyorsundur işte ne güzel demekki yağdan veriyosun ve kilonun aynı çıkması da şişlikten.günaydınlar herkese....
bugün birşey farkettim kilo olarak durmuş vaziyetteyim ama bedenen daha önceden dar olan pantalonum daha rahat olmaya başladı.. ayrıca dün arkadaşımda kaldım onun bana dar gelen etekleri falan olmaya başlamış bana nasıl oldu bu anlamadım kilom aynı ama bedenen farklılık var sanki halüsinasyon mu görüyorum ne
menümü yazıyım işime devam etmeliyim sonra yine gelirim
sabah
1 dilim boşnak böreği
çay
öğlen
kadın budu köfte
salata
yoğurt
ara
nescafe
akşam
kahvaltı
çay
1 dilim kesme dondurma
su 2 lt
spor malesef yapamadım arkadaşımdaydım
sevgiler
teşekkür ederim canımselam kızlarnasılsınız?
keyifli kilo kayıpları dilerim
seni görünce yorum yapmadan geçemedim.harika incelmişsin.elbisende çok güzel durmuş üzerindedaha inceldiğin günleri görmen dileğimle
canım bence ucuz atlatmışsın ama eftelya ve sen spora dikkat lütfenn hatırım içinngünaydın arkadaşlar, dünkü menümü yazayım
sabah
2 dilim tam buğday
b.peynir
3 zeytin
domates
salatalık
çay
ara-öğlen yok
toplantım olduğu için yiyemedim açlıktan öldüm
akşamüstü
1 çizburger çok küçük yapıyorlar ama lezzetli,
ben tost istemek için aramıştım birden ağzımdan çizburger çıktı o kadar açtım ki kendime engel olamadım(
akşam
1 dilim tam buğday
ızgara tavuklu salata
su 2 lt
spor yok
mesaj 9
teşekkürlerr canımmm bende senin kilona gelmek için neler vermezdimsüper olmuşsun yaaa tebrik ediyorum azmin zaferine alkış
canım normal çıkmasına sevindimmm öp yerime oğluşuevet kizlar sabah doktora gittik,oglusumun rutin kontrolunu yaptik,hersey normal,menümü dün yazmistim zaten,bakiyorum da kimse dikkate almamis yorum yapmamisolsun yapilmis sayiyorumm
simdide kalkip temizlige girisecem,ütü var yapilacak
hadi bana kolay gelsin ,görüsürüz sonra
aynen bana da öyleee bu hafta birinci olacağız inşallahhhburdaki yazılanları okuyunca dahada sıkı diyet yapası geliyo insanın.En önemlisi spor o olmadan zayıflanmıyor
canum haftaya cuma alırız diye düşünüyorum paylaşımların güzel tebrikler ama bu cuma kilo bildirmeyi unutmaben bu cuma takıma giremeyeceğim onu biliyorum da yarışmaya dahil edilecekmiyim edilirsem ne zaman dahil olacağım onu merak ettim kızlar
menü güzel ama sanki biraz fazla sıkı gibi aç kalma lütfenkızlar bugün ne yedim onu da yazayım ben hemen
sabah 1 tane etiform ve peynir çay
öğlen 1 kaşık pilav+makarna
taze fasulye 4 kaşık kadar
arada 2 tane kuru incir
akşam yoğurt sadece
birazdan meyve yiyeceğim
2 lt. su
pilatese başlayacağım bugün
akşam için yaprak sarmıştım o yüzden yemedim onu yarın öğlende yerim
benim 3 tane var,2 kiz,1 oglan.büyük prensesim 7 yasinda,2.sinifa gidiyor,kücük prensesim 3 yasinda,krese gidiyor,14 subatta 4 olacak,prensim de 13 aylik,o daha evdebence chees burger dışında gayet iyi bu arada bugün yeteri kadar su içmediğimi farkettim seninmesajın sayesinde dur içip geleyim
oh ne güzel maşallah kuzuya oğlun ne kadardı senin pegasus bende duruyu rutin kontrole götüreceğim ilk fırsatta
bak ben bunu bilmiyordum ben yıkıyorum bir güzel öyle atıyorum buzluğa bende tam tersini biliyorumşimdi içime kurt düştü buzlukta bir sürü temizlenmiş yıkanmış balık var off duruya yediremem ben onları şimdi:2::2::2:
dünkü olay ne ben anlamadım galiba silmişler ama akreple ilk kavga eden sorun yaşayan sen değilsin ben bizzat biliyorumuzun zaman oldu gerçi
sigara olayına değinmişsin ,
bende durudan önce günde 2 pakete yakın sigara içiyordum stresli bir işim vardı ve kimse benim hamilelikte falan bırakabileceğime inanmıyordu ama ben hamile olduğumu öğrendiğim anda bırakın sigara içmeyi dumanlı ortamda bile bulunmadım ama ne yazıkki içiyorum şimdi
duruyu birkaç kere kalem, çubuk krakerle sigaracılık oynarken yakaladım kalbim paramparça oldu çok üzüldüm şimdi gizli gizli içiyorum ne yazıkki emzirmeyi bıraktıktan sonra başladım 18 ay emzirdim 9 ayda hamilelik ortalama 2 yıl içmedim duru daha çok birşeyleri anladığı zaman 3-4 yaşına kadar bırakmak zorundayım biliyorum
[
insallah girersin cnm ama haftaya anca gibi gozukuyorben bu cuma takıma giremeyeceğim onu biliyorum da yarışmaya dahil edilecekmiyim edilirsem ne zaman dahil olacağım onu merak ettim kızlar
afiyet olsun,ama az olmus bence,yogurt u ara ögüne alip aksamda izgara beyaz et ve salata olsaydi bence daha doyurucu ve saglikli olurdu,yani vucut buna hemencecik alisirda,kilo vermen durur diye dedim:26:kızlar bugün ne yedim onu da yazayım ben hemen
arada 2 tane kuru incir
akşam yoğurt sadece
birazdan meyve yiyeceğim
2 lt. su
2 kere alinti yapmisim bende,neyse bosa gitmesin bari bende sarmayi cok severim,onu soylemis olimkızlar bugün ne yedim onu da yazayım ben hemen
arada 2 tane kuru incir
akşam yoğurt sadece
birazdan meyve yiyeceğim
2 lt. su
insallah cnm,gecen hafta gibi olmak yok bi dahaher zaman ki gibi mükemmel menü spor süper ötesiyaaaa seni gördükçe spor azmi geliyor bana
canım inceliyorsundur işte ne güzel demekki yağdan veriyosun ve kilonun aynı çıkması da şişlikten.
ben bişey farkettim kızlar kilo vermem durdu ama inceldim tartıda çok az oynadım o da zorlaa
neden biliyo musunuz ben diş tedavisi görüyorum yaa o morfin beni şişiriyor tahminimce, daha önce grip aşısı yaptırdığım hafta da aynı olmuştu
teşekkür ederim canım
canım bence ucuz atlatmışsın ama eftelya ve sen spora dikkat lütfenn hatırım içinn
teşekkürlerr canımmm bende senin kilona gelmek için neler vermezdimhep birlikte incecik olacağız ben inanıyorum
duy sesimi evrennnnnn biz incelmek istiyoruz
canım normal çıkmasına sevindimmm öp yerime oğluşu
aynen bana da öyleee bu hafta birinci olacağız inşallahhh
Dünkü menüme gelelim
Sabah: 2 dilim kepekli ekmeğe az kaşarlı tost
Ara: Yarım elma
Öğle: 5 kaşık nohutlu pırasa yemeği + 1 dilim ekmek + Bir bardak ayran
Ara: 1 bardak ayran
Akşam: 2 galeta + 80 gr light ton balığı
Ara: 7 otlu çay
Su: 3 lt
Spor: 45 dk yürüyüş
600 mekik olayını bizede öğretsene en fazla 150 ye çıkabiliyorum yaw sonrasında karnımı hissetmiyorum
600 mekiği tek seferde çekmiyorum.3 e bölüyorum.her bisikletten sonra 200 er defa.50 düz mekik çekiyorum.sonra yatar pozisyonda dizlerim kırık şekilde sol ayak bileğimi sağ dizimin üstüne koyuyorum sol dizime doğru mekik çekiyorum 50 defa,sonra sağ ayak bileğimi sol dizime koyup sağ dizime doğru mekik çekiyorum.tabi bu ikisi yarım mekik oluyor.en son yine 50 defa düz mekik çekip turu bitiriyorum.simit tabir edilen göbek çevresini şekillendirmek için doğrusunun böyle olduğunu söylemişlerdi daha önce gittiğim bir spor salonunda.
ahh ya icme dicem de demeklede olmuyor demi
dün paylasima yazdigim mesajin bir cümlesni yazmissin bir mesajinda simdi sana sigarayi nasil biraktigimida anlatim cnm belki etkisi olur.
bundan yaklasik 2 yil öncesine kadar sigara iciyordum,günde 1 pakete yakin
yine bir gün balkona cikmisimm ohh sigarayi yaktim,oglum daha dogmamisti o zaman,kizlar da icerde oturuyorlar,bi kac nefes cektim baktim benim büyük kiz, elinde bir pecete, kendince sigara seklinde bükmüs geldi yanimdaki sandalyeye oturdu,o zaman 5 yasindaydi
o ne kizim dedim,bende sigara iciyorum anne dedi,sok oldum
nerden cikti diyince,sende iciyorsun dedi
sonra sigaranin zararli oldugunu,icilmemesi gerekilen birsey oldugunu ve bir cok kisinin ölümüne sebep olabilecegini onun anlayabilecegi sekilde anlattim,birden durdu, boynuma sarildi,aglamakli bir sesle,anne niye ölmek istiyorsun,bizi sevmiyormusun dedi,yok annem o nerden cikti dedim,sen söyledin dedi,tabi benim jeton gec te olsa düstü,kizimi kucakladim, iceri gectim ve evde olan bütün paketleri onun yanin da cöpe attim,orda kizima söz verdim,bizim eve bir daha sigara girmeyecek diye,ve ben farketmeden kendimden fazla onlara zarar verdigimi gördüm,bir tek cümlenin bile kizimi ne kadar etkiledigini gördüm,o sigara dumani benim kizimin göz yasindan daha kiymetli degildi.
iste böyle o gün bu gundur bizde sigara icilmez cnm,kokusu bile gelse kizim elimden tutar uzaklastiri beni kuzum,aklinca beni korur
umarim sigara icen arkadaslarda iradelerine sahip cikip birakabilirler,cünki biliyorum ki bu is kafada bitiyor,ve kararlilik gerektiriyor
ayy ne cok konustum ben,hadi öptüm hepinizi kalkim,yemek hazirlanacak daha
bana annem öyle tarif etmişti sen yine de araştır öyle ver kızına, belki bir sorun olmuyordur. Bu arada su gerçekten çok önemli.bence chees burger dışında gayet iyi bu arada bugün yeteri kadar su içmediğimi farkettim seninmesajın sayesinde dur içip geleyim
oh ne güzel maşallah kuzuya oğlun ne kadardı senin pegasus bende duruyu rutin kontrole götüreceğim ilk fırsatta
bak ben bunu bilmiyordum ben yıkıyorum bir güzel öyle atıyorum buzluğa bende tam tersini biliyorumşimdi içime kurt düştü buzlukta bir sürü temizlenmiş yıkanmış balık var off duruya yediremem ben onları şimdi:2::2::2:
dünkü olay ne ben anlamadım galiba silmişler ama akreple ilk kavga eden sorun yaşayan sen değilsin ben bizzat biliyorumuzun zaman oldu gerçi
sigara olayına değinmişsin ,
bende durudan önce günde 2 pakete yakın sigara içiyordum stresli bir işim vardı ve kimse benim hamilelikte falan bırakabileceğime inanmıyordu ama ben hamile olduğumu öğrendiğim anda bırakın sigara içmeyi dumanlı ortamda bile bulunmadım ama ne yazıkki içiyorum şimdi
duruyu birkaç kere kalem, çubuk krakerle sigaracılık oynarken yakaladım kalbim paramparça oldu çok üzüldüm şimdi gizli gizli içiyorum ne yazıkki emzirmeyi bıraktıktan sonra başladım 18 ay emzirdim 9 ayda hamilelik ortalama 2 yıl içmedim duru daha çok birşeyleri anladığı zaman 3-4 yaşına kadar bırakmak zorundayım biliyorum
[
çok mu az olmuş acaba, aç bırakmışsın kendini:)kızlar bugün ne yedim onu da yazayım ben hemen
arada 2 tane kuru incir
akşam yoğurt sadece
birazdan meyve yiyeceğim
2 lt. su
bu sabah yaptım sporumu canım, kızı iyileştiremedim bir türlü çok huysuz, spora vakit ayırmakta zorlanıyorumher zaman ki gibi mükemmel menü spor süper ötesiyaaaa seni gördükçe spor azmi geliyor bana
canım inceliyorsundur işte ne güzel demekki yağdan veriyosun ve kilonun aynı çıkması da şişlikten.
ben bişey farkettim kızlar kilo vermem durdu ama inceldim tartıda çok az oynadım o da zorlaa
neden biliyo musunuz ben diş tedavisi görüyorum yaa o morfin beni şişiriyor tahminimce, daha önce grip aşısı yaptırdığım hafta da aynı olmuştu
teşekkür ederim canım
canım bence ucuz atlatmışsın ama eftelya ve sen spora dikkat lütfenn hatırım içinn
teşekkürlerr canımmm bende senin kilona gelmek için neler vermezdimhep birlikte incecik olacağız ben inanıyorum
duy sesimi evrennnnnn biz incelmek istiyoruz
canım normal çıkmasına sevindimmm öp yerime oğluşu
aynen bana da öyleee bu hafta birinci olacağız inşallahhh
hepsi çok güzel olmuş bence, su da spor da menü deDünkü menüme gelelim
ben de bi zamanlar spora gitmiştim mekik hareketlerini ben de senin gibi çeşitli yapıyorum.600 mekik olayını bizede öğretsene en fazla 150 ye çıkabiliyorum yaw sonrasında karnımı hissetmiyorum
600 mekiği tek seferde çekmiyorum.3 e bölüyorum.her bisikletten sonra 200 er defa.50 düz mekik çekiyorum.sonra yatar pozisyonda dizlerim kırık şekilde sol ayak bileğimi sağ dizimin üstüne koyuyorum sol dizime doğru mekik çekiyorum 50 defa,sonra sağ ayak bileğimi sol dizime koyup sağ dizime doğru mekik çekiyorum.tabi bu ikisi yarım mekik oluyor.en son yine 50 defa düz mekik çekip turu bitiriyorum.simit tabir edilen göbek çevresini şekillendirmek için doğrusunun böyle olduğunu söylemişlerdi daha önce gittiğim bir spor salonunda.
kızlar bugün pek gelemedim.kızın bir sıkıntısı var ama anlayamadık,doktora gittik öğleden sonra.kuzum diş çıkarıyormuş.eve gelince çok üzüldüm kaç haftadır kızdım diye.tabi ona hırçın davranmıyorum da o sinirli olduğumu anlıyor herhalde.gelince öpüştük,seviştik kaç gündür 2 de uyuyan bebek 11 de uyudu."seni anlayabiliyorum,sıkıntının farkındayım" demek,öyle davranmak her yaş için sihirli bir yaklaşım galiba:)))insan ilişkilerinde yeni bir deneyimim oldu. doktordu yemekti derken son sporumu yapamadım.güya elma diyetine başladım ama akşam bir baktım ızgara köfte yiyorum,rakı içiyorum:44:menümü de yazayım nasılsa şu saatten sonra bişey yemem:))
sabah
1 dilim kek
1 bardak süt
ara-öğle
3 tane elma
akşam
4 tane ızgara köfte
salata
havuç tarator
1 dilim ekmek
1 tek rakı (duble ödülümü 2 ye böldüm.ikincisi cuma veya cumartesiye:)))
gece
1 elma
1 mandalina
su:3 litre
spor:2 saat bisiklet 400 mekik.
hay bin kunduz mesaj saymayı yine unuttum!!!
ben de bu sabah götürücem suyu, sanırım o da arka dişlerini çıkarıyo, acayip huysuz sürekli ağlıyor, bir tek müzik çalıp oynuyoruz o zaman biraz duruyo:))
spor dediğin gibi çok farkettiriyor, ben de bugün çekilebilirsem koyarım resmimi, kilom fazla ama nasıl girdim pantalonuma hayret ediyorum.mesajlarım da 7 taneymiş.
takıma ilk girdiğim gün fotoğrafımı çekmiştim.70 olunca tekrar fotoğraf çekip göndereceğim ve spor yapması zor gelenlere motivasyon olsun.daha önce sporla 68 kiloya düşmüştüm ve o yaz bikini giymiştim ki kilolu insanlarda bikiniyi sevmem ama kendime yakıştırmıştım.bedenim de 40 a düşmüştü.düşünün kızlar nisanda doğum yaptım ve ayva göbeği derler ya işte öyle bir göbeğim oldu şimdiden.avantajım ne,vücudumun her yerinden kilo alıp veriyorum,bölgesel sorunum yok.bu aynı zamanda dezavantaj.spor yapmadan ancak 10 kilo verirsem zayıfladığım belli olmaya başlıyor.neredeyse 10 kiloda 1 beden farkediyorum çünkü.sporla daha 5-6 kilo verince 1 beden küçüldüm.sporu es geçmeyin,zamanınız varsa üşenmeyin derim ben.
valla sen yine iyimissin 150600 mekik olayını bizede öğretsene en fazla 150 ye çıkabiliyorum yaw sonrasında karnımı hissetmiyorum
600 mekiği tek seferde çekmiyorum.3 e bölüyorum.her bisikletten sonra 200 er defa.50 düz mekik çekiyorum.sonra yatar pozisyonda dizlerim kırık şekilde sol ayak bileğimi sağ dizimin üstüne koyuyorum sol dizime doğru mekik çekiyorum 50 defa,sonra sağ ayak bileğimi sol dizime koyup sağ dizime doğru mekik çekiyorum.tabi bu ikisi yarım mekik oluyor.en son yine 50 defa düz mekik çekip turu bitiriyorum.simit tabir edilen göbek çevresini şekillendirmek için doğrusunun böyle olduğunu söylemişlerdi daha önce gittiğim bir spor salonunda.ben 50 den fazla yapamiyorum,yattigim yerde kaliyorum
ahh cnm yaa konusamiyolarki anlatsinlarr,bende ayni durumdayim valla kizlarim nasil dis cikardi hic anlamadim,agzina bakiyordum ki cikmiskızlar bugün pek gelemedim.kızın bir sıkıntısı var ama anlayamadık,doktora gittik öğleden sonra.kuzum diş çıkarıyormuş.eve gelince çok üzüldüm kaç haftadır kızdım diye.tabi ona hırçın davranmıyorum da o sinirli olduğumu anlıyor herhalde.gelince öpüştük,seviştik kaç gündür 2 de uyuyan bebek 11 de uyudu."seni anlayabiliyorum,sıkıntının farkındayım" demek,öyle davranmak her yaş için sihirli bir yaklaşım galiba:)))insan ilişkilerinde yeni bir deneyimim oldu. doktordu yemekti derken son sporumu yapamadım.güya elma diyetine başladım ama akşam bir baktım ızgara köfte yiyorum,rakı içiyorum:44:menümü de yazayım nasılsa şu saatten sonra bişey yemem:))
sabah
1 dilim kek
1 bardak süt
ara-öğle
3 tane elma
akşam
4 tane ızgara köfte
salata
havuç tarator
1 dilim ekmek
gece
1 elma
1 mandalina
hay bin kunduz mesaj saymayı yine unuttum!!!ama oglus gözüme soka soka cikariyo dislerini
bence o spora menü cok hos valla
bide artik mesajlari saymiyoruz kasma kendni rahat ol
gecen tubis kaldirmisti o kurali sen kacirdin galiba okumadin
fotolarini sabirsizlikla bekliyorum cnm,valla azmine hayranim seninnmesajlarım da 7 taneymiş.
takıma ilk girdiğim gün fotoğrafımı çekmiştim.70 olunca tekrar fotoğraf çekip göndereceğim ve spor yapması zor gelenlere motivasyon olsun.daha önce sporla 68 kiloya düşmüştüm ve o yaz bikini giymiştim ki kilolu insanlarda bikiniyi sevmem ama kendime yakıştırmıştım.bedenim de 40 a düşmüştü.düşünün kızlar nisanda doğum yaptım ve ayva göbeği derler ya işte öyle bir göbeğim oldu şimdiden.avantajım ne,vücudumun her yerinden kilo alıp veriyorum,bölgesel sorunum yok.bu aynı zamanda dezavantaj.spor yapmadan ancak 10 kilo verirsem zayıfladığım belli olmaya başlıyor.neredeyse 10 kiloda 1 beden farkediyorum çünkü.sporla daha 5-6 kilo verince 1 beden küçüldüm.sporu es geçmeyin,zamanınız varsa üşenmeyin derim ben.
hani sebze nerdeegünaydın hanımlar,
bu sabah erken kalkabildim sporumu yaptım, eylülcüğümün verdiği 150 mekik cezamı da yaptım, menümü yazabilirim.
sabah
1,5 poğaça
çay
öğlen
ızgara köfte
ayran
1 dilim ekmek
akşam
yoğurtlu arpa çorbası
menemen
1 dilim tam buğday
işte bunu yazmak zor ama kızımın kurbanı oldum, hoşbeş verdim ona ben de yedim 3-4 tane hem de( 18:
spor 150 mekik
su 1.5 lt
mesaj 9
yerken pek keyifliydi anlamadım ama yazarken dikkat ettim de tam cezalık olmuşumhem arpa corbasi,hem ekmek cnm,bide üstüne hos bes:18: seni eylüle havale ediyorum,o bilir ne yapacagini (eylül sunuda ekle ceza verirken cnm bahanede kiz ufakligin sucu ne zorlami verdi ,ama topraks duymasin ):18::18:
canım ben de hamileyken bırakmıştım, bir yıl içmedim yine baladım ama uygun hissetiğimde yine bırakıcaam inş.
bana annem öyle tarif etmişti sen yine de araştır öyle ver kızına, belki bir sorun olmuyordur. Bu arada su gerçekten çok önemli.
sigarayı da umarım hepimiz bırakırız en kısa zamanda
çok mu az olmuş acaba, aç bırakmışsın kendini:)
bu sabah yaptım sporumu canım, kızı iyileştiremedim bir türlü çok huysuz, spora vakit ayırmakta zorlanıyorum(
hepsi çok güzel olmuş bence, su da spor da menü de
ben de bi zamanlar spora gitmiştim mekik hareketlerini ben de senin gibi çeşitli yapıyorum.
ben de bu sabah götürücem suyu, sanırım o da arka dişlerini çıkarıyo, acayip huysuz sürekli ağlıyor, bir tek müzik çalıp oynuyoruz o zaman biraz duruyo:))
spor dediğin gibi çok farkettiriyor, ben de bugün çekilebilirsem koyarım resmimi, kilom fazla ama nasıl girdim pantalonuma hayret ediyorum.
insallah birakirsin,en uygun zamani sen bilirsin
ay sendemi dis olayiofff bi cikarsalardi hayirlisiyla,bizde gece uykularimiza geri dönseydik
günaydin kizlarrr
hemen dünkü yediklerimi yazim
sabah
2 dl kepekli tost ekmegiyle tost (mozzarella peyniri,domates,maydanoz,yesil sogan ve 3 tane süs biberiyle yapilmis) aci benim metabolizmaya iyi gelyior,süs biberi yiyim hemen tuvaletle aramizda yakin bir bag olusuyor
ögle-aksam-aralar-hep yesil elma
3 fincan besibiryerde,kupa bardagi diyorlar heralde onlara:26:,1 fincan yesil cay
su
3 lt
spor
ahhh ahh nerdeeee
benim ufaklikta arka dis cikariyoo 1 haftadir 2 saatten fazla uyumuyorum inanki,gündüzleride is yemek,ders,cocuk derken bos zamanim kalsa bile eriniyorum ne yalan söylim
bu gün aksam 1 saat uyudum,beyzademiz uyursa bende uyumayi düsünüyorum
gecmise bakip gelim sonrada kahvalti hazirlicam
ahh ya icme dicem de demeklede olmuyor demi
dün paylasima yazdigim mesajin bir cümlesni yazmissin bir mesajinda simdi sana sigarayi nasil biraktigimida anlatim cnm belki etkisi olur.
bundan yaklasik 2 yil öncesine kadar sigara iciyordum,günde 1 pakete yakin
yine bir gün balkona cikmisimm ohh sigarayi yaktim,oglum daha dogmamisti o zaman,kizlar da icerde oturuyorlar,bi kac nefes cektim baktim benim büyük kiz, elinde bir pecete, kendince sigara seklinde bükmüs geldi yanimdaki sandalyeye oturdu,o zaman 5 yasindaydi
o ne kizim dedim,bende sigara iciyorum anne dedi,sok oldum
nerden cikti diyince,sende iciyorsun dedi
sonra sigaranin zararli oldugunu,icilmemesi gerekilen birsey oldugunu ve bir cok kisinin ölümüne sebep olabilecegini onun anlayabilecegi sekilde anlattim,birden durdu, boynuma sarildi,aglamakli bir sesle,anne niye ölmek istiyorsun,bizi sevmiyormusun dedi,yok annem o nerden cikti dedim,sen söyledin dedi,tabi benim jeton gec te olsa düstü,kizimi kucakladim, iceri gectim ve evde olan bütün paketleri onun yanin da cöpe attim,orda kizima söz verdim,bizim eve bir daha sigara girmeyecek diye,ve ben farketmeden kendimden fazla onlara zarar verdigimi gördüm,bir tek cümlenin bile kizimi ne kadar etkiledigini gördüm,o sigara dumani benim kizimin göz yasindan daha kiymetli degildi.
iste böyle o gün bu gundur bizde sigara icilmez cnm,kokusu bile gelse kizim elimden tutar uzaklastiri beni kuzum,aklinca beni korur
umarim sigara icen arkadaslarda iradelerine sahip cikip birakabilirler,cünki biliyorum ki bu is kafada bitiyor,ve kararlilik gerektiriyor
ayy ne cok konustum ben,hadi öptüm hepinizi kalkim,yemek hazirlanacak daha
ben bu cuma takıma giremeyeceğim onu biliyorum da yarışmaya dahil edilecekmiyim edilirsem ne zaman dahil olacağım onu merak ettim kızlar
kızlar bugün ne yedim onu da yazayım ben hemen
arada 2 tane kuru incir
akşam yoğurt sadece
birazdan meyve yiyeceğim
2 lt. su
Dünkü menüme gelelim
kızlar bugün pek gelemedim.kızın bir sıkıntısı var ama anlayamadık,doktora gittik öğleden sonra.kuzum diş çıkarıyormuş.eve gelince çok üzüldüm kaç haftadır kızdım diye.tabi ona hırçın davranmıyorum da o sinirli olduğumu anlıyor herhalde.gelince öpüştük,seviştik kaç gündür 2 de uyuyan bebek 11 de uyudu."seni anlayabiliyorum,sıkıntının farkındayım" demek,öyle davranmak her yaş için sihirli bir yaklaşım galiba:)))insan ilişkilerinde yeni bir deneyimim oldu. doktordu yemekti derken son sporumu yapamadım.güya elma diyetine başladım ama akşam bir baktım ızgara köfte yiyorum,rakı içiyorum:44:menümü de yazayım nasılsa şu saatten sonra bişey yemem:))
sabah
1 dilim kek
1 bardak süt
ara-öğle
3 tane elma
akşam
4 tane ızgara köfte
salata
havuç tarator
1 dilim ekmek
gece
1 elma
1 mandalina
hay bin kunduz mesaj saymayı yine unuttum!!!
günaydın hanımlar,
bu sabah erken kalkabildim sporumu yaptım, eylülcüğümün verdiği 150 mekik cezamı da yaptım, menümü yazabilirim.
sabah
1,5 poğaça
çay
öğlen
ızgara köfte
ayran
1 dilim ekmek
akşam
yoğurtlu arpa çorbası
menemen
1 dilim tam buğday
işte bunu yazmak zor ama kızımın kurbanı oldum, hoşbeş verdim ona ben de yedim 3-4 tane hem de( 18:
spor 150 mekik
su 1.5 lt
mesaj 9
yerken pek keyifliydi anlamadım ama yazarken dikkat ettim de tam cezalık olmuşum
günaydin kizlarrr
hemen dünkü yediklerimi yazim
sabah
2 dl kepekli tost ekmegiyle tost (mozzarella peyniri,domates,maydanoz,yesil sogan ve 3 tane süs biberiyle yapilmis) aci benim metabolizmaya iyi gelyior,süs biberi yiyim hemen tuvaletle aramizda yakin bir bag olusuyor
ögle-aksam-aralar-hep yesil elma
3 fincan besibiryerde,kupa bardagi diyorlar heralde onlara:26:,1 fincan yesil cay
su
3 lt
spor
ahhh ahh nerdeeee
benim ufaklikta arka dis cikariyoo 1 haftadir 2 saatten fazla uyumuyorum inanki,gündüzleride is yemek,ders,cocuk derken bos zamanim kalsa bile eriniyorum ne yalan söylim
bu gün aksam 1 saat uyudum,beyzademiz uyursa bende uyumayi düsünüyorum
gecmise bakip gelim sonrada kahvalti hazirlicam
günaydın kızlarrrrr
nihayet dün akşam spor yapabildim. inşallah böyle gider bozmam:44:
dünkü menümü paylaşıyım hemennnnnnnn
sabah
2 dilim kepek ekmeği
kalper
çay
öğlen
tavuk şiş
salata
yoğurt
ara
kahve
akşam
menemen
1 dilim tam buğday
1 tatlı kaşığı makarna
su ( yiğenim)mama mama diye tutturunca biz de karambole geldik hoşbeş yedik ablamla affınıza sığınarak
spor 150 mekik
15 dk trambolin
su 1.5 lt
spora basladigin icin tebrk ederim cnm,bende tik yok dahagünaydın kızlarrrrr
nihayet dün akşam spor yapabildim. inşallah böyle gider bozmam:44:
dünkü menümü paylaşıyım hemennnnnnnn
sabah
2 dilim kepek ekmeği
kalper
çay
öğlen
tavuk şiş
salata
yoğurt
ara
kahve
akşam
menemen
1 dilim tam buğday
1 tatlı kaşığı makarna
su ( yiğenim)mama mama diye tutturunca biz de karambole geldik hoşbeş yedik ablamla affınıza sığınarak
spor 150 mekik
15 dk trambolin
su 1.5 lt
insallah nisan ayini bile bulmaz cnm ya hedefine hemencecik ulasirsin,bende cok zorlaniyorum valla evdekilere yemek hazirladimmi kendimi zor tutuyorum yememek icinwawww yeşil elmalar başlamış valla azmine hayran kaldımyapamıyorum ben yeşil elmayı sporu arttırcam ama yediklerime zaten dikkat ediyorum nisan ayına kadar kendime süre verdim istediğim kilo için
bu ne hiz cnm ya ben uyudum anca kalktim,cocuklara biraz patates kizarticam simdi sinrada temizliksabah sporumu yaptım,mutfağımı dip köşe temizledim,kızçem hayret uyudu onunla ben de uyudum.yılbaşi planları yaptım.annemleri kayınvalidemleri bize gelmeleri için ikna etmeye çalıştım.biz bu sene bi yere çıkamayacağımız için gelin hep beraber büyük ailemizle yeni yıla girelim dedim.azcık duygu sömürdüm.bizimkilerle 2 saat mesafedeyiz problem değil de kayınvalidemlerle 7 saat var aramızda onlara o kadar saat yolculuk zor geliyor artık.feci halde ikna edilmeleri gerekiyor.artık 30 aralığa kadar taciz eder dururum.nasılsa en sonunda bıkıp tamam derler:)))birazdan 2. sporumu yapayım bari.bugün elma diyetine niyet ettim tekrar.ya akşama kadar iyiydi de akşam niye niyeti bozdum anlamadım ki.acıkmamıştımda elma yesem yerdim.ah rakı yaktın yine beni!!!!
öperim canikomöp benim yerime onu olur mu ?
tubiş cevap vermiş tatlım öptüm seni.
menü iyi hoşta canım hem pilav hem makarna neden?sporda var suda iyi ama ikisi olmamış bence :18::18:
huhuhuhuuuuu süpersin canım benim valla menü çok iyi yürüyüş su felan 10 numara
yerim ben onun o dişlerini.rakı için kızıcam ama mekik fena bişide diyemiyorum:26::26::26:
200 tane daha mekik alalım hoşbeş poğaça
aman çocuklarımız büyüyor bak dişleri çıkıyor yavru kuşacıyı bende severim spor yok mu spor
200 mekik 15 dk trambolin 100 tane ip atla arkim hadi bakalım sen böle hoşbeşte yersin moşbeşte yersin koşgelde yersinyakında trambolinide yersin teyzos al mama mama
eftelyaaa,topraksss kizlar burda ceza bekleyen bi arkadas var size havale ediyorumm,cnm benim cokonat,pilav ve sarmanin icindeki pirinc ne böyle hem pilav hem sarma yok cnm olmamis,birini ögle birini aksam yeseydin keske,aa ögledemi pilav,masallah cnm kizlari beklemeden ben verim cezavni cnm,100 mekik vee 1 saat yürüyüs,hadi kadir totoyusabah
azcık peynir,zeytin,domates ve azcık ekmek
7 otlu çay
öğlen
kış türlüsü
yarım porsiyon pilav
cacık
7 otlu çay
ara
bi tane çokonat:26::26: yana 2 miydi acaba
akşam
nohut 1 kepçe etli
2 kaşık pilav
3 tane lahana sarma
spor:dambıl ve mekik çektim kollarım tutmuyo karnım acıyor.
su:1 bardak belki ama dün işim vardı aklıma bile gelmedi.
spora basladigin icin tebrk ederim cnm,bende tik yok daha
cnm menüye baktim da kalper ne:26: cahilligimi maruz görün kizlar ilk defa duydum
hosbesler olmamis caniko
makarna arti ekmek var orda,hadi makarnanin tadina bakilmis o yüzden görmüyorum
spor
insallah nisan ayini bile bulmaz cnm ya hedefine hemencecik ulasirsin,bende cok zorlaniyorum valla evdekilere yemek hazirladimmi kendimi zor tutuyorum yememek icin
yemegi indirip odaya kaciyorum
bu ne hiz cnm ya ben uyudum anca kalktim,cocuklara biraz patates kizarticam simdi sinrada temizlik
insallah anneler gelirde ailece bir yilbasi gecirirsiniz
bide senin dün baslayip ta bitiremedigin elma diyeti icin birkac bisey yazcam,o nasil elma diyeti ben anlamadim,sabah kahvaltisinda kek ve sütle baslanan bir elma diyetine rastlamadim cnm ben
bide cok aclik hissedersen salata türü seyler yiyebilirsin,hatta dayanamam dersen 1 kasede corba ic ama köfte cisss
öperim canikom
elmalari saydinmi bu gün
eftelyaaa,topraksss kizlar burda ceza bekleyen bi arkadas var size havale ediyorumm,cnm benim cokonat,pilav ve sarmanin icindeki pirinc ne böyle hem pilav hem sarma yok cnm olmamis,birini ögle birini aksam yeseydin keske,aa ögledemi pilav,masallah cnm kizlari beklemeden ben verim cezavni cnm,100 mekik vee 1 saat yürüyüs,hadi kadir totoyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?