Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

oh oh ne güzel öğle pilav akşam pilav çikolatalar:26: sarmada da pirinç kolların tutumuyosa cezan mekik olsun bence sporuna ek 100

valla o rakı olayı bozuyor bu gidişi:26: spor yapıyosun gerçi am yine de dikkat et canım:2:

valla her yerde prinç var ne desem ki:2::44:

evet tadı kötü ama yoğurda falan katıp yiyordum.Birde televizyoda reklamı var ya 14 günde zayıflama diye ben onuda kullandım.sabah akşam 1 kase ondan yiyorum oda güzel zayıflatıyor

evet hanımlar,bugün melek baykalın programında ödem sökücü ve yağ yakıcı çay tarifi verdiler.tarifi vereni tanımıyorum.güvenilir birisidir değildir bilemem,ismini bile öğrenemedim.dilerseniz araştırabilirsiniz kim olduğunu.ben çay tariflerini vereyim yine de elinizini altında olsun:)))

ödem sökücü çay

mürver çiçeği,huş ağacı yaprağı,at kuyruğu,kiraz sapı birer tutam büyük bir kupaya veya demliğe koyun.tane zencefil ve tane zerdeçalden küçük bir parça kopartıp ekleyin.üzerine kaynar suyu koyup 15 dk demlenmesini bekleyip için.bu tariften 2 su bardağına yakın çay yaptılar.

yağ yakıcı çay

turunç çiçeği,mate,yeşil çay ve biberiyeden birer tutam demliğe koyup üzerine kaynar suyu koyun,5 dk demlendirin.

menüm çok kötü kabul ama beğenen çok o nasıl olacak?

nat nat nat çokonat....benim elime geçse ben de yerim.şimdi nasıl beğenmeyeyim.ama senden beklediğim davranış şekli bunun karşılığında kendine ceza vermendi:)))bunu yapıyordun çünkü önceleri:))
nat nat nat çokonat,taze fındık çokonat,olsa da yesek çokonat,çokonattt!!!

üç öğün sporumu yaptım yine kızlarrr!!!kendime yeni bir ben lazım yolunda emin adımlarla ilerliyorum.ah ben yok muyum ben.bu azmi daha önce yakalayabilseydim içim yana yana güzel cicişlerimi ben nasılsa artık bunların içine giremem diye vermezdim.neyse canım 38-40 bedeni göreyim de yenilerini alırım artık,kociş düşünsün:)))

yarın kilolarımızı yazacakmıyız .NASIL YAZIyoruz .YANİ NELERi yazıyoruz.

canım saat 12 ye kadar öğlen tabi kilo bildirimi yap olur mu diğer haftaya kadar deneme süren var eğerki gerekli kadar paylaşım yaparsan diğer hafta cuma listede olursun tatlım.k.bakma işyerindeyim geç cvp verebildim.

canum haftaya cuma alırız diye düşünüyorum paylaşımların güzel tebrikler ama bu cuma kilo bildirmeyi unutma

menü güzel ama sanki biraz fazla sıkı gibi aç kalma lütfen
inşallah yarın sabahtan bildireceğim bu akşam 87,5 çıktım yarın sabah bakalım kaç olacak

okudum canım bilindik olaylar nedense hiç şaşırmadım
bilinçli olarak böyle olmadı beslenme şeklim öyle denk geldi diyelim bugün yediklerimi görsen şok olurdun mesela:18::18::18:

sen ne yesen zaten sporla eritiyosun helal olsun rakıya da taratora da yarın biz birinci olacağız hissediyorum çünkü benim de size bir sürprizim var yarın sabah bildirimi yapınca görürsünüz

ayyy elma ile karın mı doyar yaa düzgün beslenin lütfenn tek yönlü beslenme sağlıklı değil

o hoşbeş için 15 dk fazladan trambolin alalım hem ablandan hem senden

wawww yeşil elmalar başlamış valla azmine hayran kaldım yapamıyorum ben yeşil elmayı sporu arttırcam ama yediklerime zaten dikkat ediyorum nisan ayına kadar kendime süre verdim istediğim kilo için
nisana çok var nisana incecik olacağız hepimiz

öğleden sonra cozutmuşsun maşallahh pilav sarma (ikisi de ekmek) nohut et (ikisi de et) bide üstüne çikolata aferinnnnnnnnnnn 100 mekik alalımmm senden

seni gördüm yaa hemen trambolinime geçecem şimdii

canım yarın sabah 12ye kadar kilonu bildir Eylülcüm not alırsın dimi bi yere deneme süresindeki arkadaşların kilolarını? Bir de hedef kilonu bildirmen gerekiyorr onu da Eylül not alır neler yedin bakalım sen ona göre ceza verelim

Kızlar yarın öğlen 12ye kadar kilo bildirimlerini tamamlayalım hepinizi öptümmmm birinci olacağız inşallah yarınnnnnnnnnnn :119:

gökçeennn napimm baksana kurtulamadım ben doğum kilolarından bıktım artık yahu
kürkçü dükkanına geri döndüm arada uğrarım canım

bende bi alıp bi veriom:) millet 2.yi doğurdu acele etmemiz lazım gıı:)) görüşürüz yine

bugün neler yedim yazayım hemen

sabah bir tost ve çay
öğlen 2 tane sarma , 1 köfte , bir kase çorba
arada mandalina ve 2 şekerpare:18::18::18::18:
akşam kurufasülye

2 lt. su
biraz sonra ütü yapacağım hemen ardından 200 olarak hedeflediğim mekiği 250 ye çıkarttım , kendimi cezalandırdım mı desem ödüllendirdim mi desem oy utandım kendimden bir an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…