Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

mehaba güzellikler ben geldim bi bakim dedim,kizimin yarin sinavi var onu calistiriyordum,arada hem o dinlensin,hemde ben bi buraya bakim dedim
okudum benden sonra yazilanlari,masallah hepinize kizlar,tarti öncesi yapabileceginiz tüm kacamaklari yapmissinizbekleyemediniz 1 gün daha
insallah yarin 1. oluruz,bende öyle hissediyorum ama 2 haftadir regl olmadim ve siskinlik hala üzerimde,en son 63 kg ile elma diyetine basladim,siskinligimin baska türlü gidecegi yoktu sanki,yarin bakalim ne kadar vermisim
hadiyin sabah erkenden hazirlayalim listeyi

menüm çok kötü kabul ama beğenen çok o nasıl olacak?
ayy cnm sende haklisin,ben kendi adima ayip olmasin diye begendimm
bu 7otlu çay gerçekten işe yarıyormu.Birde yulaf ezmesi yiyin metebolizmayı hızlandırıyor
ben dün aradimda yoktu burdaki markette
yarın kilolarımızı yazacakmıyız .NASIL YAZIyoruz .YANİ NELERi yazıyoruz.
TASAN BI KAC DEFA YAZDIM FAKAT ANLADIGIM KADARIYLA GECMISE BAKMIYORSUN CNM
ÖNCELIKLE DÜZENLI OLARAK GELIP EN AZ 5 MESAJ YAZMALISIN VE GÜNLÜK NE YEDIN, NE ICTIN,VE NE KADAR SPOR YAPTIN BUNLARI BILDIRMELISIN,YANI TAKIMA DAHIL OLMAK ISTIYORSAN PAYLASIMINI YÜKSEK TUTMALISIN.YARIN ÖGLEYE KADAR KILONU BILDIRMELISIN
ne güzel bir tarif:26: demek isterdim ama yeni duydum bu bitkileri, hele at kuyruguna bittim,sac modeli aklima geldi at kuyrugundan,hayriniza birisi bana yollarsa yaparim cnmyoksa burda zor bulurum bunlari
insallah cnm 36 olacagin günlerde gelir

Son düzenleme:
ayyy elma ile karın mı doyar yaa düzgün beslenin lütfenn tek yönlü beslenme sağlıklı değil hepinizi öptümmmm birinci olacağız inşallah yarınnnnnnnnnnn :119:
cnm benim siskinlik daha gecmedi ve gecikmeli olarak daha regl de olmadim 2 hafta gecti:26: p.tesi tartildim kilom da fazla cikinca bende bunu denim dedim,bu gün sondu zaten,yarin ödül günü yapacam,haftasonu gelen,giden olmazsa gelecek haftaya kadar tekrar etmeyi düsünüyorum
bende öptüm cnmminsallah oluruz
sabah iyi baslamissin,öglede 2 sarma,1 köfteden bisey olmaz cnm o da güzelsu aradaki sekerpareleri tarti gününden sonra yeseydin ödül niyetine daha iyi olurdu,bide kuru fasülye derken kac tabak cnm yani miktar belirtilmedimi sanki tabak tabak yemissin gibi oluyorsu gayet güzel ve ben senim yediklerine baktigimda sebze göremiyorum cnm ya,her yazdigin menüde sebzeye cok az yer veriyorsun,salata hic yok,yogurt arada yiyorsun,bunlara biraz agirlik versen cok daha iyi olur
spor düsüncen gayet iyi ve su mekigi bende 50 den fazla cekebilsem daha iyi olacak
kızlar neredesiniz yahuuuuu
burdayim cnm ya kizima ders calistiriordum bi kac dk bakim dedim size simdi ikisi birbirine girdibebek icin kavgalar devam ediyor,bide senin gelis saatlerinle bizimki pek denk gelmiyor heralde,sen geliyorsun biz yokuz,biz geliyoruz sen yoksun

Aslında sebze ağırlıklı beslenirim ama dedim ya böyle denk geldi bu ara salatadan pek hoşlanmıyorum ve sadece öğlen iş yerinde yemek yediğim için salata olmuyor menüde arkadaşlar ve ben evde ne varsa ondan getirebildiğimizi getiriyoruz hergün yoğurt yiyorum bu arada acaba önceden yazmayı mı unuttum yoğurt canavarıyımdır sürekli evimde mayalanmış yoğurt bulunur tabi birde çocuk olunca hazır yoğurt sokmam eve ...

işte şu internet sorunumu bir halledebilsem gündüz de girebilmeyi çok istiyorum kafayı bozup laptopu işyerine götüresim var

bu arada kuru fasulye bir tabak

prensese yarınki sınavında başarılar diliyorum bu arada Allah emeğini boşa çıkarmasın inşallah

oyyyy benim yazdığım mesajların toplamı 5 olmuyordur herhalde ay hiç saymadım bunu bir tane kabul edelim:)
cnm en azindan günlük firsat buldukca geliyorsun
pegasus senin adın neydi???
bunu ayrı olarak sordum ki mesaj sayım artsın dermişim
mesaj 2 helin adim
yogurt u bende kendim mayalarim,hazir yogurtlara güvenemiyorum tabiki ayni sebepten,cocuklardan dolayi
anladim cnm,calistinmi öyle oluyor maalesef
cok saol insallah iyi olur,simdilik cok iyi ama bakalim artik sonumuz hayir olsun,hepimizin emegi bosa cikmasin cnm,cocuk yetistrmek cok zor

ah kizlar kuzucuklarimi uyuttum,besibiryerde cayimi aldim,,ohhh keyfime diyecek yok,biraz sonra oglumun bu keyfi bozacagini bile bile tadini cikarmaya ugrasiyorum
herkesciklerde dizi bakiyo heralde,bende bakim bari,hepinizi öpüyorumm,iyi aksamlar

normalde bu saatlerde zeburus bi ugrardi o ugramasa topraks ugrardi
uyudular heralde ikiside

ütünü ve sporunu yaptinmi bu arada
ya benimde ütü var 1 sepet off yarin sabah yaparim artik
bende senden heveslendim,kalktim zorla 100 mekik ve 30 dk body workout yaptim,yarin sabaha agrimadik kasim kalmaz heralde cok fena yapiyo

kızlar bu elma diyeti yalan oldu yaaa.onun için çok daha ayrı motivasyona ihtiyacım var galiba.tamam elmayı seviyorum da akşam keyif yapmayı da seviyorum rakı eşliğinde.bak bu akşamda süper lotodan çıkan 15 milyoncukla napsak diye düşünürken 3 dublecik içtim....menümü de yazayım bari:

sabah

1 dilim kek(evet yine)
1 bardak süt

akşama kadar 4 elma

akşamm

4-5 dilim keçi peyniri
3 duble rakı

spor:3 saat bisiklet,600 mekik,30 dk jillian
su:3 lt

off ya süper loto devretmiş.tamam haftaya kadar hayal kurabilirim hala:)))ben uykuya kaçar.hepinize iyi geceler,tatlı rüyalar.yarın için bol dereceler:))))

Sabahın köründe günaydın kızlar Evet bakın bakalım nasıl kilo vermişim

***4. TAKIM 283. ETAP**

tubis87: ( 74.0 / 72.1 / 1.9 / %2.57)
tfneyll: ( 60.9 / / / %)
pegasus07: (62 / / / %)
zeburus: ( 76.9 / / / %)
topraks: ( 80.3 / / / %)
eftelya_blue: ( 66.0 / / / %)

4. TAKIM ORTALAMASI: %

İnşallahhh bu hafta birinci olacağız hadi bakalım Eylül'cüm kusura bakma liste sana kalıyor ama biliyorsun durumu

Öptüm hepinizi ben hazırlanmaya gidiyim

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar.ben kilomu bildirip iki tur halay çekeyim bi:)))
76.9/74.7/2.2/%2.86

evrennnn seniseviyorummm!!!dolapta pasta vardı ben pastaya gidiyorum kahvaltı niyetine:)))

tebrik ediyorum6 ların kapısına geldin desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…