menüm çok kötü kabul ama beğenen çok o nasıl olacak?
ben dün aradimda yoktu burdaki markettebu 7otlu çay gerçekten işe yarıyormu.Birde yulaf ezmesi yiyin metebolizmayı hızlandırıyor
TASAN BI KAC DEFA YAZDIM FAKAT ANLADIGIM KADARIYLA GECMISE BAKMIYORSUN CNMyarın kilolarımızı yazacakmıyız .NASIL YAZIyoruz .YANİ NELERi yazıyoruz.
ne güzel bir tarif:26: demek isterdim ama yeni duydum bu bitkileri, hele at kuyruguna bittim,sac modeli aklima geldi at kuyrugundanevet hanımlar,bugün melek baykalın programında ödem sökücü ve yağ yakıcı çay tarifi verdiler.tarifi vereni tanımıyorum.güvenilir birisidir değildir bilemem,ismini bile öğrenemedim.dilerseniz araştırabilirsiniz kim olduğunu.ben çay tariflerini vereyim yine de elinizini altında olsun:)))
ödem sökücü çay
mürver çiçeği,huş ağacı yaprağı,at kuyruğu,kiraz sapı birer tutam büyük bir kupaya veya demliğe koyun.tane zencefil ve tane zerdeçalden küçük bir parça kopartıp ekleyin.üzerine kaynar suyu koyup 15 dk demlenmesini bekleyip için.bu tariften 2 su bardağına yakın çay yaptılar.
yağ yakıcı çay
turunç çiçeği,mate,yeşil çay ve biberiyeden birer tutam demliğe koyup üzerine kaynar suyu koyun,5 dk demlendirin.
insallah cnm 36 olacagin günlerde gelirüç öğün sporumu yaptım yine kızlarrr!!!kendime yeni bir ben lazım yolunda emin adımlarla ilerliyorum.ah ben yok muyum ben.bu azmi daha önce yakalayabilseydim içim yana yana güzel cicişlerimi ben nasılsa artık bunların içine giremem diye vermezdim.neyse canım 38-40 bedeni göreyim de yenilerini alırım artık,kociş düşünsün:)))
cnm benim siskinlik daha gecmedi ve gecikmeli olarak daha regl de olmadim 2 hafta gecti:26: p.tesi tartildim kilom da fazla cikinca bende bunu denim dedim,bu gün sondu zaten,yarin ödül günü yapacam,haftasonu gelen,giden olmazsa gelecek haftaya kadar tekrar etmeyi düsünüyorumayyy elma ile karın mı doyar yaa düzgün beslenin lütfenn tek yönlü beslenme sağlıklı değilhepinizi öptümmmm birinci olacağız inşallah yarınnnnnnnnnnn :119:
sabah iyi baslamissin,öglede 2 sarma,1 köfteden bisey olmaz cnm o da güzelsu aradaki sekerpareleri tarti gününden sonra yeseydin ödül niyetine daha iyi olurdu,bide kuru fasülye derken kac tabak cnmbugün neler yedim yazayım hemen
sabah bir tost ve çay
öğlen 2 tane sarma , 1 köfte , bir kase çorba
arada mandalina ve 2 şekerpare:18::18::18::18:
akşam kurufasülye
2 lt. su
biraz sonra ütü yapacağım hemen ardından 200 olarak hedeflediğim mekiği 250 ye çıkarttım , kendimi cezalandırdım mı desem ödüllendirdim mi desem oy utandım kendimden bir an
burdayim cnm ya kizima ders calistiriordum bi kac dk bakim dedim size simdi ikisi birbirine girdikızlar neredesiniz yahuuuuu
oyyyy benim yazdığım mesajların toplamı 5 olmuyordur herhalde ay hiç saymadım bunu bir tane kabul edelim:)
sabah iyi baslamissin,öglede 2 sarma,1 köfteden bisey olmaz cnm o da güzelsu aradaki sekerpareleri tarti gününden sonra yeseydin ödül niyetine daha iyi olurdu,bide kuru fasülye derken kac tabak cnmyani miktar belirtilmedimi sanki tabak tabak yemissin gibi oluyor su gayet güzel ve ben senim yediklerine baktigimda sebze göremiyorum cnm ya,her yazdigin menüde sebzeye cok az yer veriyorsun,salata hic yok,yogurt arada yiyorsun,bunlara biraz agirlik versen cok daha iyi olur
spor düsüncen gayet iyi ve su mekigi bende 50 den fazla cekebilsem daha iyi olacak
burdayim cnm ya kizima ders calistiriordum bi kac dk bakim dedim size simdi ikisi birbirine girdibebek icin kavgalar devam ediyor,bide senin gelis saatlerinle bizimki pek denk gelmiyor heralde,sen geliyorsun biz yokuz,biz geliyoruz sen yoksun
cnm en azindan günlük firsat buldukca geliyorsunoyyyy benim yazdığım mesajların toplamı 5 olmuyordur herhalde ay hiç saymadım bunu bir tane kabul edelim:)
mesaj 2pegasus senin adın neydi???
bunu ayrı olarak sordum ki mesaj sayım artsın dermişim
yogurt u bende kendim mayalarim,hazir yogurtlara güvenemiyorum tabiki ayni sebepten,cocuklardan dolayiAslında sebze ağırlıklı beslenirim ama dedim ya böyle denk geldi bu ara salatadan pek hoşlanmıyorum ve sadece öğlen iş yerinde yemek yediğim için salata olmuyor menüde arkadaşlar ve ben evde ne varsa ondan getirebildiğimizi getiriyoruz hergün yoğurt yiyorum bu arada acaba önceden yazmayı mı unuttum yoğurt canavarıyımdır sürekli evimde mayalanmış yoğurt bulunur tabi birde çocuk olunca hazır yoğurt sokmam eve ...
işte şu internet sorunumu bir halledebilsem gündüz de girebilmeyi çok istiyorum kafayı bozup laptopu işyerine götüresim var
bu arada kuru fasulye bir tabak
prensese yarınki sınavında başarılar diliyorum bu arada Allah emeğini boşa çıkarmasın inşallah
bende yeşil çay icıyorum afıyet olsun yaglarını paramparça etsın helınCım
zeburus hoşgeldin:)
Sabahın köründe günaydın kızlarEvet bakın bakalım nasıl kilo vermişim
***4. TAKIM 283. ETAP**
tubis87: ( 74.0 / 72.1 / 1.9 / %2.57)
tfneyll: ( 60.9 / / / %)
pegasus07: (62 / / / %)
zeburus: ( 76.9 / / / %)
topraks: ( 80.3 / / / %)
eftelya_blue: ( 66.0 / / / %)
4. TAKIM ORTALAMASI: %
İnşallahhh bu hafta birinci olacağız hadi bakalımEylül'cüm kusura bakma liste sana kalıyor ama biliyorsun durumu
Öptüm hepinizi ben hazırlanmaya gidiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?