- 15 Ocak 2012
- 5.599
- 2.557
- 123
canım bazen bana da oluyor aynısı, ben de kimse yokken sofra kurmayı sevmiyorum o yüzden kahvaltılık gevreklerden yiyorum veya en kötü bir tost yapıp yolda işe giderken yiyorum, nesfitin tadını seviyorum dene istersen.ya sorma bu kahvaltı işi işkenceye döndü.eşimin işe gidişi,kızın uyanması,benim acıkmam öyle bir çakışıyorki.sabahları deli bir açlıkla uyanıyorum,hatta diyorum birgün uykuda öleceğim bu yüzden.önceliği kızıma veriyorum,dolayısıyla eşim de kahvaltı yapmadan gidiyor.e o olmayınca ben hayatta sofra kurmam,en kolay ne yenecekse onu yer geçerim.ya peynir ekmek olur ki kek börek varsa evde o da olmaz.adamcağız işe aç gitmesin diye yapılıyor bu hamurcuklar ama ben de yiyorum işte((kahvaltı sürem de en fazla 2 dk.sonra dönüp sıpamı doyuruyorum.sanırım dişlerimiz çıkana kadar böyle gidecek.normalde bizi beklerdi ama artık beklemiyor.e ben de onu bekleyemiyorum.şimdi güzel bir tarif buldum:yulaf ezmeli kurabiye.ondan yapayım bari kendime.şekersiz bir tarif.en azından sabah kahvaltısını sağlıklı bir atıştırmayla geçiştiririm.
ben bulamadım buralarda aramaya devem ediyorum:))bu 7otlu çay gerçekten işe yarıyormu.Birde yulaf ezmesi yiyin metebolizmayı hızlandırıyor
eveeeeeeeeeeeeeeeeet bugün birinci olalımyarın güzel güzel bir gün olsun birinci olalım kızlar hepinizi öptüm
şekerpareyi ben de çok severim ama pegasusun dediği gibi keşke cuma gününe bıraksaydın. Bize de bugün gaziantepten müşterimiz antep baklavası gönderecekmiş, cumaya raslaması iyi oldu:)) eğer bugüne yetişirse bi tadına bakıcambugün neler yedim yazayım hemen
sabah bir tost ve çay
öğlen 2 tane sarma , 1 köfte , bir kase çorba
arada mandalina ve 2 şekerpare:18::18::18::18:
akşam kurufasülye
2 lt. su
biraz sonra ütü yapacağım hemen ardından 200 olarak hedeflediğim mekiği 250 ye çıkarttım , kendimi cezalandırdım mı desem ödüllendirdim mi desem oy utandım kendimden bir an
kızına başarılar diliyorum canım, 2 haftadır regl olmaman kötü normalde böyle düzensiz midir? bi doktora göründün mü?mehaba güzellikler ben geldim bi bakim dedim,kizimin yarin sinavi var onu calistiriyordum,arada hem o dinlensin,hemde ben bi buraya bakim dedim
okudum benden sonra yazilanlari,masallah hepinize kizlar,tarti öncesi yapabileceginiz tüm kacamaklari yapmissinizbekleyemediniz 1 gün daha
insallah yarin 1. oluruz,bende öyle hissediyorum ama 2 haftadir regl olmadim ve siskinlik hala üzerimde,en son 63 kg ile elma diyetine basladim,siskinligimin baska türlü gidecegi yoktu sanki,yarin bakalim ne kadar vermisim
hadiyin sabah erkenden hazirlayalim listeyi
Aminnnnn canım İnşallah hepimiz güzel kilolar vermiş oluruz. Ben de yoğurdu severim ama evde mayalanmışı sevmiyorum maalesefAslında sebze ağırlıklı beslenirim ama dedim ya böyle denk geldi bu ara salatadan pek hoşlanmıyorum ve sadece öğlen iş yerinde yemek yediğim için salata olmuyor menüde arkadaşlar ve ben evde ne varsa ondan getirebildiğimizi getiriyoruz hergün yoğurt yiyorum bu arada acaba önceden yazmayı mı unuttum yoğurt canavarıyımdır sürekli evimde mayalanmış yoğurt bulunur tabi birde çocuk olunca hazır yoğurt sokmam eve ...
işte şu internet sorunumu bir halledebilsem gündüz de girebilmeyi çok istiyorum kafayı bozup laptopu işyerine götüresim var
bu arada kuru fasulye bir tabak
prensese yarınki sınavında başarılar diliyorum bu arada Allah emeğini boşa çıkarmasın inşallah
ah kizlar kuzucuklarimi uyuttum,besibiryerde cayimi aldim,,ohhh keyfime diyecek yok,biraz sonra oglumun bu keyfi bozacagini bile bile tadini cikarmaya ugrasiyorum
herkesciklerde dizi bakiyo heralde,bende bakim bari,hepinizi öpüyorumm,iyi aksamlar
yok canım nerdeeeeeee, ben haftada bir gün sadec pazartesileri o ses türkiyeyi seyrediyorum, başka bişey genelde seyredemiyorum
ben iki gündür sakinleştirici içiyorum tabi ki uyuya kalmışım gece :))normalde bu saatlerde zeburus bi ugrardi o ugramasa topraks ugrardi
uyudular heralde ikiside
benim de ütü var bugün yapıcam inşallah, pek hoşlanmasam da kendisinden yapacak bişey yokütünü ve sporunu yaptinmi bu arada
ya benimde ütü var 1 sepet off yarin sabah yaparim artik
bende senden heveslendim,kalktim zorla 100 mekik ve 30 dk body workout yaptim,yarin sabaha agrimadik kasim kalmaz heralde cok fena yapiyo
hoş bulduuuk:))bugünlük ödevlerimi yaptım,sakinliğin tadına geldi sıra:)))
o sakinlik nerde bana da tarif lütfeeeeeeeeeeeeeeeeen :))
oh oh oh hem de 3 duble teklere ne oldu canım ya dublelere geçmişiz yine :))kızlar bu elma diyeti yalan oldu yaaa.onun için çok daha ayrı motivasyona ihtiyacım var galiba.tamam elmayı seviyorum da akşam keyif yapmayı da seviyorum rakı eşliğinde.bak bu akşamda süper lotodan çıkan 15 milyoncukla napsak diye düşünürken 3 dublecik içtim....menümü de yazayım bari:
sabah
1 dilim kek(evet yine)
1 bardak süt
akşama kadar 4 elma
akşamm
4-5 dilim keçi peyniri
3 duble rakı
spor:3 saat bisiklet,600 mekik,30 dk jillian
su:3 lt
yine mi yaaaaoff ya süper loto devretmiş.tamam haftaya kadar hayal kurabilirim hala:)))ben uykuya kaçar.hepinize iyi geceler,tatlı rüyalar.yarın için bol dereceler:))))
Sabahın köründe günaydın kızlarEvet bakın bakalım nasıl kilo vermişim
***4. TAKIM 283. ETAP**
tubis87: ( 74.0 / 72.1 / 1.9 / %2.57)
tfneyll: ( 60.9 / / / %)
pegasus07: (62 / / / %)
zeburus: ( 76.9 / / / %)
topraks: ( 80.3 / / / %)
eftelya_blue: ( 66.0 / / / %)
4. TAKIM ORTALAMASI: %
İnşallahhh bu hafta birinci olacağız hadi bakalımEylül'cüm kusura bakma liste sana kalıyor ama biliyorsun durumu
Öptüm hepinizi ben hazırlanmaya gidiyim
çok çok iyi arkadaşım ben de tartıldım şu cevapları bitirebilirsem yazıcam.Senin kadar iyi olmasa da bana göre iyi vermişim bu hafta