Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım bazen bana da oluyor aynısı, ben de kimse yokken sofra kurmayı sevmiyorum o yüzden kahvaltılık gevreklerden yiyorum veya en kötü bir tost yapıp yolda işe giderken yiyorum, nesfitin tadını seviyorum dene istersen.

bu 7otlu çay gerçekten işe yarıyormu.Birde yulaf ezmesi yiyin metebolizmayı hızlandırıyor
ben bulamadım buralarda aramaya devem ediyorum:))

yarın güzel güzel bir gün olsun birinci olalım kızlar hepinizi öptüm
eveeeeeeeeeeeeeeeeet bugün birinci olalım

şekerpareyi ben de çok severim ama pegasusun dediği gibi keşke cuma gününe bıraksaydın. Bize de bugün gaziantepten müşterimiz antep baklavası gönderecekmiş, cumaya raslaması iyi oldu:)) eğer bugüne yetişirse bi tadına bakıcam

kızına başarılar diliyorum canım, 2 haftadır regl olmaman kötü normalde böyle düzensiz midir? bi doktora göründün mü?

Aminnnnn canım İnşallah hepimiz güzel kilolar vermiş oluruz. Ben de yoğurdu severim ama evde mayalanmışı sevmiyorum maalesef(

yok canım nerdeeeeeee, ben haftada bir gün sadec pazartesileri o ses türkiyeyi seyrediyorum, başka bişey genelde seyredemiyorum(

normalde bu saatlerde zeburus bi ugrardi o ugramasa topraks ugrardi
uyudular heralde ikiside
ben iki gündür sakinleştirici içiyorum tabi ki uyuya kalmışım gece :))

ütünü ve sporunu yaptinmi bu arada
ya benimde ütü var 1 sepet off yarin sabah yaparim artik
bende senden heveslendim,kalktim zorla 100 mekik ve 30 dk body workout yaptim,yarin sabaha agrimadik kasim kalmaz heralde cok fena yapiyo
benim de ütü var bugün yapıcam inşallah, pek hoşlanmasam da kendisinden yapacak bişey yok ((

hoş bulduuuk:))bugünlük ödevlerimi yaptım,sakinliğin tadına geldi sıra:)))

o sakinlik nerde bana da tarif lütfeeeeeeeeeeeeeeeeen :))

oh oh oh hem de 3 duble teklere ne oldu canım ya dublelere geçmişiz yine :))

off ya süper loto devretmiş.tamam haftaya kadar hayal kurabilirim hala:)))ben uykuya kaçar.hepinize iyi geceler,tatlı rüyalar.yarın için bol dereceler:))))
yine mi yaaaa ( ama bazen senin yazdıklarını okuyunca gülüyorum, genelde benim de aklımdan geçenler oluyor:) ben de bu tarz şeylerde tamam en azından kaybetmedim hala şansım var diye düşünüyorum. Elimde milli piyango var üçtür amorti çıkıyo tamam bi şansım daha var diye avunuyorum.

çok çok iyi arkadaşım ben de tartıldım şu cevapları bitirebilirsem yazıcam.Senin kadar iyi olmasa da bana göre iyi vermişim bu hafta

kizlar ıgse gec kaldım kılo bıldırmek ıcın kılom 87.5

canım ben yine o kadar geride kalmışım ki okuyup cevaplayana kadar sen gitmişsin, kilonu yazmışsın fakat önceki kilonla hedef kilonu da yazman gerekirdi sanırım:))

günaydın arkadaşlar.ben kilomu bildirip iki tur halay çekeyim bi:)))
76.9/74.7/2.2/%2.86

evrennnn seniseviyorummm!!!dolapta pasta vardı ben pastaya gidiyorum kahvaltı niyetine:)))

süpersiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin, o kadar spora yağlar ne yapsın, biz okurken eridik onlar mecbur kaçtılar senden, çok sevindim canım, öptüm:))

ah hayal kurmak güzeldir valla,cikmasada cikmis gibi yasarsin
raki masallah cnm spor arttikca rakida artiyo sanki

off ya süper loto devretmiş.tamam haftaya kadar hayal kurabilirim hala:)))ben uykuya kaçar.hepinize iyi geceler,tatlı rüyalar.yarın için bol dereceler:))))
ben bu gün seni ruyamda gördüm,görmedigim birinide ilk defa rüyamda görüyorum
hayir diyelim hayir olsun böyle deniz kenarinda bde yesillikler icinde fotolar cekmis koymussun ama sayfalarca,öncesi sonrasi diye,bende bakiyorum bak diyorum yaptigin sporlarda ne güzel ise yaramiss,bide yaninda 2 cocukla fotolarini koyuyosun,sanki ikiside seninmis rüya iste ama deniz,yesillik iyidir cnm bak loto cikabilir sana
tebrik ederim cnm ya
kizlar ıgse gec kaldım kılo bıldırmek ıcın kılom 87.5
tebrikler özge baslangic klonu tekrar yazsan iyi olur
76.9/74.7/2.2/%2.86

evrennnn seniseviyorummm!!!dolapta pasta vardı ben pastaya gidiyorum kahvaltı niyetine:)))
tebrikler cnm,masallah tubisi yakaladin sira bana geldi valla
bende bulamadim ya burdaki türk marketine gittim yoktu
bende bu gün baklava yapacam,kizim ne zamandir istiyo du diyet olayindan yapamiyodum,bu gün yapacam kizlar bilginize
cok tskrlr cnm insallah basarili olur,cnm genelde dogumdan sonra bi düzensizlik var ama bu ayda 2 defa olmak gibi düzensizlik ti,geciktigi olmamisti,doktorumu aradim simdi aksam üstü gidecem bakalim
ayy bende en sevmedigim ev isi ütüdür,bütün evi döker yeniden toplarim ama ütüye geldimi offff hic sormayinn cok üsengec olurum
ben de kilomu bildireyim bari
80.3/79.2/1.1/%1.37
tebrikler cnm darisi 6 li rakamlara insallah

bende kilomu bildireyim cnm,hafta ici tartilmistim daha az ciktim,simdi daha fazla ciktim,neyse artik en azindan almadim
bu hafta 60.9 geldim ciciler,haftaya ragl olursam daha asagi olacagini düsünüyorum,insallah haftaya 5 leri görürüm artik

bu arada gecen hafta tarti degisikligi vardi komsuda tartilmistim,bu hafta yok,yeniden tarti degisikligi olmasin diye komsucuguma yeni bir tarti aldim o da kendininkini bana verdi saolsun

ay ay ay hayır olsun inşallah.ay para çıkıyor,deniz kenarında beğendiğim evi yaptırıyorum bir de 2. bebişim olmuş,ben fit olmuşum.vay vay deymeyin benim keyfime artık o saatten sonra:)))

mekik iyi olmuş şeker pare için keşke 1 tane olsaydı menün onun dışında gayet güzel olmuş tatlım.

canım yok ben o ara leslie yapyodum

tamam spor iyi ama o rakı nolcak ya lütfen bu kadar çok içme arada mola ver ama kızıcam ya

canım merak etme ben halledicem kilo için de kk ağladı be

76.9/74.7/2.2/%2.86

aaaaaaaaaa bende geliyoruuuuumömöm süpersiniz

ben de kilomu bildireyim bari
80.3/79.2/1.1/%1.37

hadi eylül asil bombayi senden bekliyoruzz,sislik indi kilo ne söyle kiz kahvalti hazirlicam seni bekliyom

***4. TAKIM 283. ETAP**

tubis87: ( 74.0 / 72.1 / 1.9 / %2.57)
tfneyll: ( 60.9 / 58.5 / 2.4 / %3.94)
pegasus07: (62 / 60.9 / 1.1 / %1.80)
zeburus: ( 76.9 /74.7 / 2.2 / %2.86)
topraks: ( 80.3 /79.2 / 1.1 / %1.36)
eftelya_blue: ( 66.0 / / / %)

4. TAKIM ORTALAMASI: %

hay masallah su listenin güzelligine bak eftelyada lamamissa tamamdir bu is diyorum

ben kahvalti hazirlamaya kacyorum kizlar,listenin son haline sonra gelir bakarim
hepinizi tebrik ediyorumm,

ay canım ölürüm sana beni mi bekledin sen serenat yapıyım sana o zaman ama sıkıntı olur boşver.
oyyyy kiz ölme niye ölesin allah korusun cicimmm
daha dügününe gelecez,göbek atacaz dur hele
bastan söylim ama benim kizlac cok fena oynar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…