Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

dünkü menüm

sabah
yarım poğaça (arkim verdi kıramadım)
1 bardak açık çay

ara
7 otlu çay

öğlen
ıspanak
az makarna
yoğurt

ara
7otlu çay

ara
öğlen ki makarnamdan kalanı yedim

akşam
5 tane yaprak sarma

su:1ltre,2fincan bitki çayı
spor:15dk leslie,9dk rumba,2 kere tekrar ile gangam style,100 mekik,50 kere yukarı yana bişiler kol egzersizi,9 dk bacak egzersizi

günaydın arkadaşlar.ben kilomu bildirip iki tur halay çekeyim bi:)))
76.9/74.7/2.2/%2.86

evrennnn seniseviyorummm!!!dolapta pasta vardı ben pastaya gidiyorum kahvaltı niyetine:)))

ay sunuda söylemeden edemicem
sen ilk evrenle ilgili mesajini yollamistin ya cnm ben evreni senin esinin ismi sanmistim
hani gercek evrenle konustugun u düsünemedim
simdi su mesajida görünce kendi kendime gülmeye basladim,esinemi sesleniyor,gercek evrenemi diye

tebrik ediyorum6 ların kapısına geldin desene
sen varyaaaaaaa süpersin sennnnnnn bana yaklaştın bu gidişle benden önce 6'lı kiloları göreceksin tebriklerrr

ben de kilomu bildireyim bari
80.3/79.2/1.1/%1.37
süpersinnnnnnnnn 7'lere geldin darısı 6'ların başına

canım benimki de gecikti mevsim değişikliğinden kaynaklanıyor . yine de iyi vermişsinnnnnnn valla ben çok şişmiştimmm

kızlarrrrrrr bu hafta birinci oluruz gibi hadi bakalımmmmmm eftelyaaaaaaa nerdesinnnnn Eylülümmm sende süpersin bitanemmmmm

çayın etkisi çok büyük ya valla bana size kilo veren 8lerden 7leri görenlere 7lerden 6 ları görenle 6lardan 5leri görenlere bravo süpersiniz.
çay çay çayyy herkes alsın o çayııı muhteşem bişeyy

kızlar başka söze gerek yok bence en güzel cvp işte bu bu kadar
kesinlikle katılıyorumm

vay be şu ortalamaların güzelliğine bak.süperiz vallahi,alkışlıyorum hepimizi

***4. TAKIM 283. ETAP**

tubis87: ( 74.0 / 72.1 / 1.9 / %2.57)
tfneyll: ( 60.9 / 58.5 / 2.4 / %3.94)
pegasus07: (62 / 60.9 / 1.1 / %1.77)
zeburus: ( 76.9 /74.7 / 2.2 / %2.86)
topraks: ( 80.3 /79.2 / 1.1 / %1.37)
eftelya_blue: ( 66.0 / / / %)

4. TAKIM ORTALAMASI: %

pegasusun yüzdesi yanlış yazılmış topraksın yüzdesi yuvarlanmamış düzelttim süperizzz

aferin iyii beğendimmm sporu da beğendim nihayet başladın

tesekkürlerr ankaraaaa
tubisim listeyi gördün masallahi var
ayyyyy çok sevindirik oldum nihayet açıldıı

hahahaha koptummm

toprak için galiba benim hatamda pegasus ? şimdi buldum verdiği kiloya bölmüşüm önceki kilosuna bölceğim yere offf dikkatsizliğin bu kadarı saol tubişim.

Dünkü menüm

Sabah: 1 galeta + 1 bardak süt
Ara: 1 erik
Öğle: 5 kaşık pırasa yemeği + 1 çay bardağı ayran + 1 dilim ekmek
Ara: 1 bardak ayran
Akşam: Karnıbahar haşlaması 3 yeşil zeytin bi galeta ne yiceğimi şaşırdım.
Ara: Mavi yeşil light 10 gram şekersiz çikolata

Su: 3 lt
Spor: 30 dk trambolin + 75 kez kol hareketi

Bu arada eliptik bisikletim geldi bugün kuracak servis hem trambolin hem bisikletttt hızlanacak kilo vermem

aferin iyii beğendimmm sporu da beğendim nihayet başladın

Ayyyyy çok sevindirik oldum nihayet açıldıı

Hahahaha koptummm

evet başladım sabah gangam style yaptım hızlıca 10 dk bişi değil ama yürüdüm. Kepekli çavdar ekmeği ile peynir ve domatesli tost yaptım.süt içtim.şimdi ise 7li çay

benim evdeki evrene seslensem inadına 1000 kilo yapar beni(adı evren değil bu arada:))),benim derdim bildiğimiz evrenle.bir o yardım eder bana:)))))75 kilo için inatlaşıyorum dediğimden beri hergün elinde 1 kare damakla geliyor ya o kadar yani.hatunu severmiş,yesinmiş.ben napıyorum tabi akşamları üzerine oturup zorla ona yediriyorum kaba kuvvetle.enimiz boyumuz aynı olunca kaba kuvvet pek bi işe yarıyor.tabi yer gök çikolata oluyor ama ertesi gün temizlik sporu yapıyorum artık:)))ya da ay kocişime muhallebi yaptım diyip gömüyorum çikolatayı içine gönüllü yiyor o zaman:))benle uğraşırken 2 kilo almıiş,sabah mızıldanıyordu:))allahın sopası yokki vursun natasına natasına:))

eliptikle süper randıman alırsın ama 30 dk üstünde kullan derim ben deneyimlerimden:))hayırlı olsun bu arada.

ZEBURUS BAK KİLO VERMENİ DURDURMA HAVAYA GİRME AMA İNAN CANIM ÖZENİYORUM SANA NAZAR BONCUĞUMU KOYIYIM NAZAR DEĞMESİN. İNŞALLAH BENDE EŞİMLE SİZİN GİBİ OLURUM TATLIM

eliptikle süper randıman alırsın ama 30 dk üstünde kullan derim ben deneyimlerimden:))hayırlı olsun bu arada.
haa bu arada tramboline ek 30 dk civarı da yürüyüş var öğlen onu unutmuşum

eliptik zevkli zaten takarım kulağıma müziği kalabildiğim kadar kalırım

siz benim mağazadaki halimi görseydiniz gülmekten yerlere yatardınız adam bana bisikletin özelliklerini anlatıyo ben spor yapıyorum ter içinde kaldım hahahaha

ZEBURUS BAK KİLO VERMENİ DURDURMA HAVAYA GİRME AMA İNAN CANIM ÖZENİYORUM SANA NAZAR BONCUĞUMU KOYIYIM NAZAR DEĞMESİN. İNŞALLAH BENDE EŞİMLE SİZİN GİBİ OLURUM TATLIM

teşekkür edeyim,amin diyeyim,inşallah diyeyim:))))))70 kiloya inene kadar anırtır beni kilolar gibime geliyor ama baktım kilo verişm duruyor bir b planı uygulamasına geçerim artık.aşağı ivmeyi durdurmaktan korkuyorum ben de.doğum kilolarının hepiciğini vermiş olmanın haklı hazzıyla elimden geleni yaparım emin olun:))

sıradaki hedef 65 kilo:evlendiğim zamanki kilom olur kendisi...

günaydın kızlar önce kilomu bildiriyim sonra detayları yazıcam 65.8 kilom

66/65,8/0,2/ %0,30

dün biraz olayı abarttım kilo vermem durdu bi de arkadaşımın doğumgünü vardı bonnyfood yedim çikolatalı kekli
olayı kapatmak için akşam çok çok az yedim

dünkü menüm
sabah
1 dilim tam buğday
kalper
çay

ara
kahve

öğle
tavuk
salata
yoğurt

ara
bonnyfood
kahve

akşam
gemici 2 kaşık( barbunya)
yarım kepek ekmeği

spor; 20 dak trambolin+ 100 mekik
bu hafta da moralim bozuk bir türlü toparlanamadım

***4. TAKIM 283. ETAP**

tubis87: ( 74.0 / 72.1 / 1.9 / %2.57)
tfneyll: ( 60.9 / 58.5 / 2.4 / %3.94)
pegasus07: (62 / 60.9 / 1.1 / %1.77)
zeburus: ( 76.9 /74.7 / 2.2 / %2.86)
topraks: ( 80.3 /79.2 / 1.1 / %1.37)
eftelya_blue: ( 66.0 / 65.8 / 0.2 / %0.30)

4. TAKIM ORTALAMASI: %2,14

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…