heyoooooooooooooo açıldıııııııııııııııçözmüş ankaraaaaaa
oyyyy kiz ölme niye ölesin allah korusun cicimmm
daha dügününe gelecez,göbek atacaz dur hele
bastan söylim ama benim kizlac cok fena oynar
günaydın arkadaşlar.ben kilomu bildirip iki tur halay çekeyim bi:)))
76.9/74.7/2.2/%2.86
evrennnn seniseviyorummm!!!dolapta pasta vardı ben pastaya gidiyorum kahvaltı niyetine:)))
gelirmisin gerçekten?
sen varyaaaaaaa süpersin sennnnnnn bana yaklaştın bu gidişle benden önce 6'lı kiloları göreceksintebrik ediyorum6 ların kapısına geldin desene
süpersinnnnnnnnn 7'lere geldin darısı 6'ların başınaben de kilomu bildireyim bari
80.3/79.2/1.1/%1.37
canım benimki de gecikti mevsim değişikliğinden kaynaklanıyor . yine de iyi vermişsinnnnnnn valla ben çok şişmiştimmmbende kilomu bildireyim cnm,hafta ici tartilmistim daha az ciktim,simdi daha fazla ciktim,neyse artik en azindan almadim
bu hafta 60.9 geldim ciciler,haftaya ragl olursam daha asagi olacagini düsünüyorum,insallah haftaya 5 leri görürüm artik
kızlarrrrrrr bu hafta birinci oluruz gibi hadi bakalımmmmmm eftelyaaaaaaa nerdesinnnnn***4. TAKIM 283. ETAP**
tubis87: ( 74.0 / 72.1 / 1.9 / %2.57)
tfneyll: ( 60.9 / 58.5 / 2.4 / %3.94)
pegasus07: (62 / 60.9 / 1.1 / %1.80)
zeburus: ( 76.9 /74.7 / 2.2 / %2.86)
topraks: ( 80.3 /79.2 / 1.1 / %1.36)
eftelya_blue: ( 66.0 / / / %)
4. TAKIM ORTALAMASI: %
çay çay çayyy herkes alsın o çayııı muhteşem bişeyyçayın etkisi çok büyük ya valla bana size kilo veren 8lerden 7leri görenlere 7lerden 6 ları görenle 6lardan 5leri görenlere bravo süpersiniz.
kesinlikle katılıyorummkızlar başka söze gerek yok bence en güzel cvp işte bu bu kadar
***4. TAKIM 283. ETAP**
pegasus07: (62 / 60.9 / 1.1 / %1.80)
topraks: ( 80.3 /79.2 / 1.1 / %1.36)
4. TAKIM ORTALAMASI: %
aferin iyii beğendimmm sporu da beğendim nihayet başladındünkü menüm
sabah
yarım poğaça (arkim verdi kıramadım)
1 bardak açık çay
ara
7 otlu çay
öğlen
ıspanak
az makarna
yoğurt
ara
7otlu çay
ara
öğlen ki makarnamdan kalanı yedim
akşam
5 tane yaprak sarma
su:1ltre,2fincan bitki çayı
spor:15dk leslie,9dk rumba,2 kere tekrar ile gangam style,100 mekik,50 kere yukarı yana bişiler kol egzersizi,9 dk bacak egzersizi
ayyyyy çok sevindirik oldum nihayet açıldııtesekkürlerr ankaraaaa
tubisim listeyi gördün masallahi var
hahahaha koptummmay sunuda söylemeden edemicem
sen ilk evrenle ilgili mesajini yollamistin ya cnm ben evreni senin esinin ismi sanmistim
hani gercek evrenle konustugun u düsünemedim
simdi su mesajida görünce kendi kendime gülmeye basladim,esinemi sesleniyor,gercek evrenemi diye
***4. Takım 283. Etap**
pegasus07: (62 / 60.9 / 1.1 / %1.77)
topraks: ( 80.3 /79.2 / 1.1 / %1.37)
4. Takım ortalaması: %
pegasusun yüzdesi yanlış yazılmış topraksın yüzdesi yuvarlanmamış düzelttimSüperizzz
aferin iyii beğendimmm sporu da beğendim nihayet başladın
Ayyyyy çok sevindirik oldum nihayet açıldıı
Hahahaha koptummm
ay sunuda söylemeden edemicem
sen ilk evrenle ilgili mesajini yollamistin ya cnm ben evreni senin esinin ismi sanmistim
hani gercek evrenle konustugun u düsünemedim
simdi su mesajida görünce kendi kendime gülmeye basladim,esinemi sesleniyor,gercek evrenemi diye
Dünkü menüm
Sabah: 1 galeta + 1 bardak süt
Ara: 1 erik
Öğle: 5 kaşık pırasa yemeği + 1 çay bardağı ayran + 1 dilim ekmek
Ara: 1 bardak ayran
Akşam: Karnıbahar haşlaması 3 yeşil zeytin bi galetane yiceğimi şaşırdım.
Ara: Mavi yeşil light 10 gram şekersiz çikolata
Su: 3 lt
Spor: 30 dk trambolin + 75 kez kol hareketi
Bu arada eliptik bisikletim geldi bugün kuracak servishem trambolin hem bisikletttt hızlanacak kilo vermem
benim evdeki evrene seslensem inadına 1000 kilo yapar beni(adı evren değil bu arada:))),benim derdim bildiğimiz evrenle.bir o yardım eder bana:)))))75 kilo için inatlaşıyorum dediğimden beri hergün elinde 1 kare damakla geliyor ya o kadar yani.hatunu severmiş,yesinmiş.ben napıyorum tabi akşamları üzerine oturup zorla ona yediriyorum kaba kuvvetle.enimiz boyumuz aynı olunca kaba kuvvet pek bi işe yarıyor.tabi yer gök çikolata oluyor ama ertesi gün temizlik sporu yapıyorum artık:)))ya da ay kocişime muhallebi yaptım diyip gömüyorum çikolatayı içine gönüllü yiyor o zaman:))benle uğraşırken 2 kilo almıiş,sabah mızıldanıyordu:))allahın sopası yokki vursun natasına natasına:))
haa bu arada tramboline ek 30 dk civarı da yürüyüş var öğlen onu unutmuşumeliptikle süper randıman alırsın ama 30 dk üstünde kullan derim ben deneyimlerimden:))hayırlı olsun bu arada.
ZEBURUS BAK KİLO VERMENİ DURDURMA HAVAYA GİRME AMA İNAN CANIM ÖZENİYORUM SANANAZAR BONCUĞUMU KOYIYIM NAZAR DEĞMESİN. İNŞALLAH BENDE EŞİMLE SİZİN GİBİ OLURUM TATLIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?