Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

***4. TAKIM 283. ETAP**

tubis87: ( 74.0 / 72.1 / 1.9 / %2.57)
tfneyll: ( 60.9 / 58.5 / 2.4 / %3.94)
pegasus07: (62 / 60.9 / 1.1 / %1.77)
zeburus: ( 76.9 /74.7 / 2.2 / %2.86)
topraks: ( 80.3 /79.2 / 1.1 / %1.37)
eftelya_blue: ( 66.0 / 65.8 / 0.2 / %0.30)

4. TAKIM ORTALAMASI: %2,14

Süperizzzzzzzzz kızlarrrrrrrrr herkesi tebrik ederimmmm hepimiz süper kilolar verdikkk haftaya devamını bekleriz ey Evrennnnnn

ama eftelya valla toplıycam ben seni elime bi alırsam şöle şekil vercem sana iyi regl oldum şişim iner ye gitsin kilo veremiyorum zaten ye gitsin canım sıkıldı kendimi tutamadım ye gitsin elektriklerimiz kesildi ye gitsin sular akmadı ye gitsin valla elime bi alırsam toplarmıyım çıkarırmıyım çarpar bölermiyim bilemedim. Toparla hemen kendini bu sana son uyarım yoksa gangam style oynarın evinin önünde rezil ederim seni.

arkadaşlar hepimize tebrikler, Çise sen hariç, ben seni bu hafta bi aç bırakayım da gör:)) arkadaşta kalmak da yok bu hafta evdesin
Eylül ve Tubis bu kıza ceza veriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

ben dünkü menümü yazayım, Salı'ya kadar evdeyim kızım iyileşene kadar işe gitmiycem, menümden sonra oğlumu okula kızımı uykuya yine uğramaya çalışırım.
Hepinizi öpüyorum

sabah
tam buğday ekmeği ile tost

öğlen
simit
ayran

akşam
arpa çorbası
gemizi yemeği( kuru barbunya ile yapılıyo)
yoğurt
ekmek yemedim

su 1,5 lt civarı tam sayamadım
spor yarım saat leslie+ 150 mekik
mesaj unuttum bakarım sonra

görüşürüüüüüüüüüüüüüz

zeburus özelden mesaj attım bakarmısın herkese yollamaya çalışıcam ama sende yollarmısın kızlara tubiş sende yollarmısın birilerine

cok güzel cnm ya,örnek abla
bide gecen zeburus a yazdim ama kimse okumamis heralde cünki herkes mesaj saymaktan bahsediyor
hafta sonuydu galiba tubis artik mesaj saymayi kaldiriyorum,zaten herkes ne kadar geldigini bilir e benzer biseyler yazmisti,benim bundan anladigim artik mesajlari saymiyoruz oldu,yanlis anladiysam düzeltirmisin tubisim

bende dün yediklerimi yazim bari
sabah
2 kepekli tost ekmegine beyaz peynir,domates,yesil sogan,maydanoz ve süs biberiyle tost
ögle
yesil elma
aksam
yesil elma,2 catal kadar makarna,azcik balik tadina baktim sadece catalin ucuyla
aralarda yine yesil elma
su
3 lt
spor
30 dk body workout
100 mekik,cok zorlandim ama
bu kadar
bu gün ödül günü yapacam,baklava var ödülümde,yarin yine tam gaz devam,insallah haftaya 5 leri görmek istiyorum artik,yoksa zeburus banada yetisecek

***4. TAKIM 283. ETAP**

tubis87: ( 74.0 / 72.1 / 1.9 / %2.57)
tfneyll: ( 60.9 / 58.5 / 2.4 / %3.94)
pegasus07: (62 / 60.9 / 1.1 / %1.77)
zeburus: ( 76.9 /74.7 / 2.2 / %2.86)
topraks: ( 80.3 /79.2 / 1.1 / %1.37)
eftelya_blue: ( 66.0 / 65.8 / 0.2 / %0.30)

4. TAKIM ORTALAMASI: %2,14

Listemizi de paylaştım son hali budur

Herkese bende bir öğünde istediği bişeyi yeme ödülü

oyy oyy kimin kaptaniymiss,zaten yemeyi düsünüyordum da simdi onayda cikti ya icim rahat yerim

yaaaaa valla bana bişiler yapın noldu bana anlamadım eskiden ben çok hızlı kilo verirdim şimdi ise geriye doğru gitmeye başladım anlıyamadığım kilom değişmiyo ama bedenen inceliyorum eski eteklerim bol gelmeye başladı bu durumu çözemedim bir türlü

yaptigin diyetle ve sporla yagdan kaybettigin anlamina geliyor cnm o
tubis de bazen oluyodu 1 kg veriyodu fakat diyetisyene gittiginde atiyorum yagdan 2 kilo vermisim dye geliyodu
yani incelmen süper

sakin kilo kaybetmiyorum diye diyeti salma ve arkadaslarada uyma cnmverdigin yaglari almayasin yine,bizar detoks yap 1-2 günluk sonra diyetine devam et eminimki haftaya tartida hepimizden iyi bir rakamla geleceksin

Son düzenleme:
***7. TAKIM 283. ETAP***

pasam3405 (81.5/80,7/0,8/%0,98)
maviyesil1999 (68/68,8/-0,8/%-1,18)
anşaa (73.9/73/0,9/%1,22)
ecemavi (72.8/72,8/0/%0)
ananee (72.4 /71.1/1.3/%1.8)
gerbera1987 (89.8/91,1/-1,2/%-1,33)
berenim2012 (85.5 izinli
vıdıvıdı (79.8/80/-0,2/%-0,25)

7. Takım Ortalaması: %0,15

ahh kizlar uykum varr,bir yandan haftasonu temizligine giristim,birazdan kuzularim gelecek,öglen yemegi haziliyorum,sonrada alisveris e cikmayi düsünüyorum ama bilemedim,uyusammi,gitsemmi

ben sağlık problemim nedeniyle rejimi bırakmak zorunda kaldım.biraz toparlayınca tekrar başlayacam.ama sizi takip etmeye devam edicem hepinize bol şans

ben sağlık problemim nedeniyle rejimi bırakmak zorunda kaldım.biraz toparlayınca tekrar başlayacam.ama sizi takip etmeye devam edicem hepinize bol şans

cok gecmisolsun,tabiki saglik en önemlisi,umarim en kisa sürede iyilesir ve bu savasi sen kazanirsin

canım bunun açıklaması belli yağ yakıyorsun o nedenle inceliyorsun ödem var o yüzden de tartıda kilo verdiğin görünmüyor.

Günde 2,5 - 3 lt su iç bak nasıl gidiyo kilolar tartıda da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…