günaydın kızlar önce kilomu bildiriyim sonra detayları yazıcam 65.8 kilom
66/65,8/0,2/ %0,30
dün biraz olayı abarttım kilo vermem durdu bi de arkadaşımın doğumgünü vardı bonnyfood yedim çikolatalı kekli
Olayı kapatmak için akşam çok çok az yedim
dünkü menüm
sabah
1 dilim tam buğday
kalper
çay
ara
kahve
öğle
tavuk
salata
yoğurt
ara
bonnyfood
kahve
akşam
gemici 2 kaşık( barbunya)
yarım kepek ekmeği
spor; 20 dak trambolin+ 100 mekik
bu hafta da moralim bozuk bir türlü toparlanamadım
arkadaşlar hepimize tebrikler, Çise sen hariç, ben seni bu hafta bi aç bırakayım da gör:)) arkadaşta kalmak da yok bu hafta evdesin
Eylül ve Tubis bu kıza ceza veriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
ben dünkü menümü yazayım, Salı'ya kadar evdeyim kızım iyileşene kadar işe gitmiycem, menümden sonra oğlumu okula kızımı uykuya yine uğramaya çalışırım.
Hepinizi öpüyorum
sabah
tam buğday ekmeği ile tost
öğlen
simit
ayran
akşam
arpa çorbası
gemizi yemeği( kuru barbunya ile yapılıyo)
yoğurt
ekmek yemedim
su 1,5 lt civarı tam sayamadım
spor yarım saat leslie+ 150 mekik
mesaj unuttum bakarım sonra
görüşürüüüüüüüüüüüüüz
zeburus özelden mesaj attım bakarmısın herkese yollamaya çalışıcam ama sende yollarmısın kızlara tubiş sende yollarmısın birilerine
bana kimse yollamamis,hani benim özel mesajim
***4. TAKIM 283. ETAP**
tubis87: ( 74.0 / 72.1 / 1.9 / %2.57)
tfneyll: ( 60.9 / 58.5 / 2.4 / %3.94)
pegasus07: (62 / 60.9 / 1.1 / %1.77)
zeburus: ( 76.9 /74.7 / 2.2 / %2.86)
topraks: ( 80.3 /79.2 / 1.1 / %1.37)
eftelya_blue: ( 66.0 / 65.8 / 0.2 / %0.30)
4. TAKIM ORTALAMASI: %2,14
Listemizi de paylaştım son hali budur
Herkese bende bir öğünde istediği bişeyi yeme ödülü
ama eftelya valla toplıycam ben seni elime bi alırsam şöle şekil vercem sana iyi regl oldum şişim iner ye gitsin kilo veremiyorum zaten ye gitsin canım sıkıldı kendimi tutamadım ye gitsin elektriklerimiz kesildi ye gitsin sular akmadı ye gitsin valla elime bi alırsam toplarmıyım çıkarırmıyım çarpar bölermiyim bilemedim. Toparla hemen kendini bu sana son uyarım yoksa gangam style oynarın evinin önünde rezil ederim seni.
geldi cnm geldi,pek br afilli olmus basligida
yaaaaa valla bana bişiler yapın noldu bana anlamadım eskiden ben çok hızlı kilo verirdim şimdi ise geriye doğru gitmeye başladımanlıyamadığım kilom değişmiyo ama bedenen inceliyorum eski eteklerim bol gelmeye başladı bu durumu çözemedim bir türlü
ödül var ama fazla abartmayalım amaaanoyy oyy kimin kaptaniymiss,zaten yemeyi düsünüyordum dasimdi onayda cikti ya icim rahat yerim
ben sağlık problemim nedeniyle rejimi bırakmak zorunda kaldım.biraz toparlayınca tekrar başlayacam.ama sizi takip etmeye devam edicem hepinize bol şans
yaaaaa valla bana bişiler yapın noldu bana anlamadım eskiden ben çok hızlı kilo verirdim şimdi ise geriye doğru gitmeye başladımanlıyamadığım kilom değişmiyo ama bedenen inceliyorum eski eteklerim bol gelmeye başladı bu durumu çözemedim bir türlü
geçmiş olsun umarım kısa zamanda iyileşirsin canımben sağlık problemim nedeniyle rejimi bırakmak zorunda kaldım.biraz toparlayınca tekrar başlayacam.ama sizi takip etmeye devam edicem hepinize bol şans
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?