canım ortalamayı değiştirmiyor ama senin yüzden -1.34 yuvarlamadan dolayı. diğerlerinin hepsi doğru takım ortalaması da doğru***7. TAKIM 283. ETAP***
pasam3405 (81.5/80,7/0,8/%0,98)
maviyesil1999 (68/68,8/-0,8/%-1,18)
anşaa (73.9/73/0,9/%1,22)
ecemavi (72.8/72,8/0/%0)
ananee (72.4 /71.1/1.3/%1.8)
gerbera1987 (89.8/91,1/-1,2/%-1,33)
berenim2012 (85.5 izinli
vıdıvıdı (79.8/80/-0,2/%-0,25)
7. Takım Ortalaması: %0,15
canım bunun açıklaması belli yağ yakıyorsun o nedenle inceliyorsun ödem var o yüzden de tartıda kilo verdiğin görünmüyor.
Günde 2,5 - 3 lt su iç bak nasıl gidiyo kilolar tartıda da
ben sağlık problemim nedeniyle rejimi bırakmak zorunda kaldım.biraz toparlayınca tekrar başlayacam.ama sizi takip etmeye devam edicem hepinize bol şans
yaptigin diyetle ve sporla yagdan kaybettigin anlamina geliyor cnm o
tubis de bazen oluyodu 1 kg veriyodu fakat diyetisyene gittiginde atiyorum yagdan 2 kilo vermisim dye geliyodu
yani incelmen süper
sakin kilo kaybetmiyorum diye diyeti salma ve arkadaslarada uyma cnmverdigin yaglari almayasin yine,bizar detoks yap 1-2 günluk sonra diyetine devam et eminimki haftaya tartida hepimizden iyi bir rakamla geleceksin
bana kimse yollamamis,hani benim özel mesajim
tamam su miktarını çoğaltcam söz
ben sağlık problemim nedeniyle rejimi bırakmak zorunda kaldım.biraz toparlayınca tekrar başlayacam.ama sizi takip etmeye devam edicem hepinize bol şans
Ben işyerine gelirken 1 tane 1.5 litrelik bir tane de 0.5 litrelik su alıyorum 2 lt işyerinde içiyorum gözümün önünde olunca her gördüğümde içiyorum akşama kadar bitiyor eve geliyorum evdede spordan önce 1 bardak spordan sonra 1 bardak e aralarda da 1er bardak içsem 1 lt de o ediyor.tamam su miktarını çoğaltcam söz
evet ben sana dedim su çooook önemli, sizin orada büyük marketlere giden varsa 7 otku çaydan baktırsana, buralarda bulamadım ben
bende dün yediklerimi yazim bari
sabah
2 kepekli tost ekmegine beyaz peynir,domates,yesil sogan,maydanoz ve süs biberiyle tost
ögle
yesil elma
aksam
yesil elma,2 catal kadar makarna,azcik balik tadina baktim sadece catalin ucuyla
aralarda yine yesil elma
su
3 lt
spor
30 dk body workout
100 mekik,cok zorlandim ama
bu kadar
bu gün ödül günü yapacam,baklava var ödülümde,yarin yine tam gaz devam,insallah haftaya 5 leri görmek istiyorum artik,yoksa zeburus banada yetisecek
bana da gelmemiş, bana yok mu
tamam su miktarını çoğaltcam söz
evet ben sana dedim su çooook önemli, sizin orada büyük marketlere giden varsa 7 otku çaydan baktırsana, buralarda bulamadım ben
bu hafta fuar var herkes karşıya lojistik fuarına gitti tüm şöförler yani doğal olarak çay almaya gönderilcek kimse yok
nerden bulucaz bilmiyorum ama artık bulmam bişiler yapmam lazım bu şişkinlik şu nişanda giyceğim elbise için umarım sorun yaratmaz da giyebilirim yandım yoksa
Ben işyerine gelirken 1 tane 1.5 litrelik bir tane de 0.5 litrelik su alıyorum 2 lt işyerinde içiyorum gözümün önünde olunca her gördüğümde içiyorum akşama kadar bitiyor eve geliyorum evdede spordan önce 1 bardak spordan sonra 1 bardak e aralarda da 1er bardak içsem 1 lt de o ediyor.
3 lt su içiyorum çok wc'ye gidiyorum ama vücudumda ödem kalmadı resmen
cok güzel cnm ya,örnek abla
bide gecen zeburus a yazdim ama kimse okumamis heralde cünki herkes mesaj saymaktan bahsediyor
hafta sonuydu galiba tubis artik mesaj saymayi kaldiriyorum,zaten herkes ne kadar geldigini bilir e benzer biseyler yazmisti,benim bundan anladigim artik mesajlari saymiyoruz oldu,yanlis anladiysam düzeltirmisin tubisim
7 otlu çayı migrostan aldım şok ve migroslarda var duyurulurr
Ben işyerine gelirken 1 tane 1.5 litrelik bir tane de 0.5 litrelik su alıyorum 2 lt işyerinde içiyorum gözümün önünde olunca her gördüğümde içiyorum akşama kadar bitiyor eve geliyorum evdede spordan önce 1 bardak spordan sonra 1 bardak e aralarda da 1er bardak içsem 1 lt de o ediyor.
3 lt su içiyorum çok wc'ye gidiyorum ama vücudumda ödem kalmadı resmen
işte sürekli yerinden kalkarsan hareket olur ben hareket etmek için bahane arıyorum telefonla konuşurken yürüyorum falanya benim işyerinde bir sürahim var günde iki kez doldurdummu toplam da 10 bardak su içebiliyorum... ama sorun şu wc ler uzak sürekli yerimden kalkmak istemediğim için bazen 1 sürahide kalıyorum
kızlar ikinci takımın konusuna gelin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?