Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım ortalamayı değiştirmiyor ama senin yüzden -1.34 yuvarlamadan dolayı. diğerlerinin hepsi doğru takım ortalaması da doğru

efet bu hafta daha iyi olcak die düşünüyorum su tüketimini arttırcam biraz ... ödem için de birşeyler yaptım mı tamamadır teşekkür ederim tavsiyeler için

tamam su miktarını çoğaltcam söz
Ben işyerine gelirken 1 tane 1.5 litrelik bir tane de 0.5 litrelik su alıyorum 2 lt işyerinde içiyorum gözümün önünde olunca her gördüğümde içiyorum akşama kadar bitiyor eve geliyorum evdede spordan önce 1 bardak spordan sonra 1 bardak e aralarda da 1er bardak içsem 1 lt de o ediyor.

3 lt su içiyorum çok wc'ye gidiyorum ama vücudumda ödem kalmadı resmen

evet ben sana dedim su çooook önemli, sizin orada büyük marketlere giden varsa 7 otku çaydan baktırsana, buralarda bulamadım ben

bu hafta fuar var herkes karşıya lojistik fuarına gitti tüm şöförler yani doğal olarak çay almaya gönderilcek kimse yok
nerden bulucaz bilmiyorum ama artık bulmam bişiler yapmam lazım bu şişkinlik şu nişanda giyceğim elbise için umarım sorun yaratmaz da giyebilirim yandım yoksa

sıkı diyet bravo, evet gör artık 5 leri:) ben daha 7 lere yeni geldim bir süre daha burdayım :))

tamam su miktarını çoğaltcam söz

evet ben sana dedim su çooook önemli, sizin orada büyük marketlere giden varsa 7 otku çaydan baktırsana, buralarda bulamadım ben

7 otlu çayı migrostan aldım şok ve migroslarda var duyurulurr

ya benim işyerinde bir sürahim var günde iki kez doldurdummu toplam da 10 bardak su içebiliyorum... ama sorun şu wc ler uzak sürekli yerimden kalkmak istemediğim için bazen 1 sürahide kalıyorum

evet ben de gördüm fakat yazılıyo yine diye bakmaya çalışıyorum, zaten sayı doldurmak mı katılım mı amaç anlaşıyo, o yüzden bence de çok önemli değil

ya benim işyerinde bir sürahim var günde iki kez doldurdummu toplam da 10 bardak su içebiliyorum... ama sorun şu wc ler uzak sürekli yerimden kalkmak istemediğim için bazen 1 sürahide kalıyorum

işte sürekli yerinden kalkarsan hareket olur ben hareket etmek için bahane arıyorum telefonla konuşurken yürüyorum falan 3 lt su içilecek yoksa cezaaaa

ben kızım uyanmadan rutin işlerimi yapayım, sonra uğramaya çalışırım, görüşürüz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…