Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

işte sürekli yerinden kalkarsan hareket olur ben hareket etmek için bahane arıyorum telefonla konuşurken yürüyorum falan 3 lt su içilecek yoksa cezaaaa

tamamdır anlaşıldı:) bir de bişey socam ben işyerinde 3ü bir arada içiyorum kahve molası verdiğimizde makine kahve olarak onu veriyior içindeki süt tozu bana şişkinlik yapıyo olabilir mi???

:44::44:

tubis sana birşey sorabilirmiyim ? gitme gitme dur ...

Son düzenleme:
ya benim işyerinde bir sürahim var günde iki kez doldurdummu toplam da 10 bardak su içebiliyorum... ama sorun şu wc ler uzak sürekli yerimden kalkmak istemediğim için bazen 1 sürahide kalıyorum

tamamdır anlaşıldı:) bir de bişey socam ben işyerinde 3ü bir arada içiyorum kahve molası verdiğimizde makine kahve olarak onu veriyior içindeki süt tozu bana şişkinlik yapıyo olabilir mi???

:44::44:
olabilir hem de fuzuli yere yağ almış oluyosunn nescafe içeceğine yeşil çay iç yada 7 otlu çay

sor canım diyetisyene gide gele diyetisyen gibi oldum

:)))))) canımsın kıyamam sana onları sonra sorarımda bu haftaki listelerde 3. takımın ortalamasına bir bakar mısın ben i bir yerde yanlış hesaplıyorum bir türlü çıkamadım işin içinden çünkü ortalamaları bende farklı çıkıyor. listeler yayınlandı bende onlara takıldım kaldım.

hemen bakıp cevaplıyorum

ortalamaları yanlış ortalamaları 0.595 çıkıyor o da 0.60 eder. yanlış hesaplamışlar 2 kez hesapladım.

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar(
çok moralim bozuk, burada takılıyodum sonra evi toparlıyım dedim çamaşır koymuştum makineye bi gittim banyoyu su basmış, makine öne doğru yürümüş, denedim bi daha çalıştırdım baktım havalara zıplıyooooooooo
gitti makinem geldi yeni masraf

aynı calgon reklamındaki gibi kireçtendir kesin

ahhh canım çok üzüldüm ya tühhh makineye benden gelsin o zmana terbiyesiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…