ben kızım uyanmadan rutin işlerimi yapayım, sonra uğramaya çalışırım, görüşürüz:)
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar(
çok moralim bozuk, burada takılıyodum sonra evi toparlıyım dedim çamaşır koymuştum makineye bi gittim banyoyu su basmış, makine öne doğru yürümüş, denedim bi daha çalıştırdım baktım havalara zıplıyooooooooo
gitti makinem geldi yeni masraf
Kızlarrrrrrrrr tüm takımlar bildirimleri tamamladı açık ara farkla birinciyizzzzzzzzzzHerkesi tebrik ediyorum hepimiz kilo verdik yakınca dal gibi olacağızzz
Teşekkürler Mumuşummmmtebrikler kizlar,ucmussunuz yine bu hafta :)
Teşekkürler Mumuşummmmhaftaya daha iyi olacaz inşallahh darısı başınıza birinci takım da istikrarlı ilerliyo ama
canım ben yine o kadar geride kalmışım ki okuyup cevaplayana kadar sen gitmişsin, kilonu yazmışsın fakat önceki kilonla hedef kilonu da yazman gerekirdi sanırım:))
Canım büyük ihtimal seni listeye haftaya alırız. 87.5 başlangıç kilon olur 75i de hedefin olarak not aldımm umarım sağlıklı bir şekilde zayıflarızz 87.5 benim başlangıç kilomdu şimdi 72.1 kiloyum 3,5 aydatoprakcım ben saat 8 de iş başı yapıyorum ama yazdığım saate dikkat edersen çok fazla geç kalmıştım doğru dürüst yazamadım ki kilomu yazmak bile benim için fedakarlıktı öyle diyeyim sana
ilk başta yazmaya başladığımda sorulmuştu ve söylemiştim hatta 2 kere söyledim diye hatırlıyorum hedef kilomu çizelgemde de gözüktüğü gibi
90 ile başladım sabah 87,5 çıktım hedef 75 ilk etapta
Canım büyük ihtimal seni listeye haftaya alırız. 87.5 başlangıç kilon olur 75i de hedefin olarak not aldımm umarım sağlıklı bir şekilde zayıflarızz 87.5 benim başlangıç kilomdu şimdi 72.1 kiloyum 3,5 ayda
Hedefine ulaşırsın canım yeterki sporunu düzgün yap menün güzel olmuş gayet sağlıklıteşekkür ederim tubiş inşallah tez vakitte bende istediğim kiloya gelirim yakın hedef 75 uzak hedef 60 yaza kadar 60 olacağım inşallah
bu arada bugün ne yedim yazayım
sabah kepek ekmeği bir dilim domates çeyrek, peynir(labne)
öğlen nesfit yedim 1 tabak kadar
arada 1 mandalina ondan bir saat kadar sonra ortalama saat 4 tü galiba yarım elma
akşam tarhana çorbası , 2 tane köfte, 3 kaşık bamya yemeği.
1 bardak yeşil çay , 1 sade kahve içtim
sürekli su içiyorum ama net rakam veremiyorum 2 yi geçmiştir bence
50 mekik çekeceğim yatmadan
bu arada arkadaşım gelecek birazdan çay falan içeriz gece uğrarım
inşallah canımmmmbu arada hepinizi tek tek çoooooooooooooooooooooooooookkk tebrik ediyorum hepiniz gerçekten süpersiniz
inşallah haftaya bende size güzel rakamlarla gelebilirim
***4. TAKIM 283. ETAP** Etap Birincisi
tubis87: ( 74.0 / 72.1 / 1.9 / %2.57)
tfneyll: ( 60.9 / 58.5 / 2.4 / %3.94)
pegasus07: (62 / 60.9 / 1.1 / %1.77)
zeburus: ( 76.9 /74.7 / 2.2 / %2.86)
topraks: ( 80.3 /79.2 / 1.1 / %1.37)
eftelya_blue: ( 66.0 / 65.8 / 0.2 / %0.30)
4. TAKIM ORTALAMASI: %2,14
aa yok artik valla nazar var takimda,benimde basima bi isler geldi
sabah bulasik makinesini calistirdim,ögleden sonrada temizlige giristim,makineden bulasiklari cikaracktim bi baktim mutfak su icinde
borular tikanmis,makine suyu lavabodan cikmis,benim caanim mutfak dolaplarim su icinde kalmis,umarim sismezler,hemen temizledim fakat lavabo hala tikali
esim saolsun bi el atti,bu defa icinde biriken her neyse küvetin borusunu tikadi,orda su gitmiyor
simdide gittiki gerekli malzemeleri alsin,kökten temizlesin,anlicaniz yaptigim temizlik güme gitt,mutfak dolaplarim su icinde kaldi,banyo,salon,her taraf bir yerde,cocuklar desen her biri bi yerde agliyo
bu arada buraya bakim dedim,kalkip yeni bastan temizlige girisecem oglum uyumusken
tebrikler arkadaşlar, bu hafta hepimiz çok çalıştık hakettikKızlarrrrrrrrr tüm takımlar bildirimleri tamamladı açık ara farkla birinciyizzzzzzzzzzHerkesi tebrik ediyorum hepimiz kilo verdik yakınca dal gibi olacağızzz
evet teyzesi hem de ne yaramaz sarı cadım o benimaman yerim ben onu yaramaz böceğim benim
benim de tam yapmak istediğim buydu eline sağlık canım, teşekkür ederim:)ahhh canım çok üzüldüm ya tühhh makineye benden gelsin o zmanaterbiyesiz.
olabilir, ya da evimdeki en eski beyaz eşyaydı, evlenirken almıştık. Biz de mi eskidik neaynı calgon reklamındaki gibikireçtendir kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?