Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kıraç şarkı olarak yorumlamıştı bunu çok güzel ama sabahın köründe şiir aklıma gelmiyor paylaşırım

Bomba gibisiniz kızlar tebrik ediyorum devamını diliyorum
Teşekkürler canım hadi kurtul artık sende şu 8'lerden Darısı kardeş takımımızın başına haftaya birincilik istiyoruzzz sizdenn

Kızlar gelelim cumartesi sabahın köründe yatağımda olmam gerekirken neden burda olduğuma 9da dişçide randevum var 11.15'te diyetisyen sonra tekrar dişçi... Dişçi diş kesimi yapıp geçici diş takacak köprü yapılacak yani. Offff daha 3 köprü var bu yaşta Yani ben bugün pek gelemem o nedenle dünkü menümü paylaşayım:

Sabah: 1 galeta + 1 bardak süt
Ara: 3 tane light çubuk (eti form kepekli)
Öğle: Haşlanmış karnıbahar + 1 bardak ayran
Ara: 1 bardak ayran + 2 tane light çubuk
Akşam: Haşlanmış tavuk göğüslü salata
Ara: 7 otlu çay
Ara: 1 diş mavi yeşil light çikolata (7 gr falan)

Spor: 15 dk trambolin + 30 dk eliptik bisiklet + 50 dk ab tronic + 50 tane kol aparatı ile çalışma
Su: 3.5 lt civarı valla çok içtim.

Eylülümmm bu arada tebrik ederim bireyselde ikincisinnn :119:

günaydin kzlar
hepinizi kutluyorum,1.ligimiiz hayirli olsun,eylül senide tebrik ediyorum,2. olmussun, haftaya ayni tempoyu bekliyorum kendimden ve arkadaslarimdan
kizima söz vermistim, matematik testini yanlissiz getirirse bu gün sinemaya gidecektik cok sükür tüm sorulari bilms prensesim,gelmezsem kizimla sinemadayim,haberiniz olsun
dunki menümüde yazim
sabah
1 peynirli tost
ögle cok yogundum,azcik ekmekle,salam
aksam
biraz balik,ekmek,salata
dün temizlikten baklavayi yapamadim,bu gune biraktim,bilginize
su
1.5 lt
spor
saat 11 e kadar temizlik,bi ara ayagim su icinde kalmis ti yarim saat sonra cok fena sancilandim,hic öyle olmamistim,
bidee regl oldumm
haftaya sislik iner insallah
hepinizi öptüm,yarin gidecek olursam,yine ugrarm

Son düzenleme:
Eylülümmm bu arada tebrik ederim bireyselde ikincisinnn :119:

AH CANIM BENDE HEPİMİZİ TEBRİK EDİYORUM.

ah canım teşekkür ederim 1. olurum dedim ama yok olmadı neyse 2.olurum bende bende seni ve kızını tebrik ediyorum aferin ona öp yerimize cimcimeyi.

menünde güzel ama balık görmek istemiyorum artık.

kızlar dünkü menümü yazıyım hemen.

sabah
kepekli çavdar ekmeği ile tost
çay

ara
7otlu çay

öğlen
şehriye çorba
balık
salata

ara
7otlu çay
kepekli ekmek ile tost

ara
süt

akşam
balık
salata

bu arada kızlar dün balık yedim ya arada süt içtim sonra işyerinde yedim evdede balık vardı onuda yedim önce çok özür cırcır oldum miğdem bozuldu sonra gece 12de bi miğde ağrısı ölüyorum sandım ambulans çağırcaktım babaannem dur dur dedi. şekerli su içirdi sıcak su torbası bide tam lavaboya giderken tansiyonum düştü bende yere düştüm. çok korktum.

Önemli Duyuru:

Her etap bitimini takiben, paylaşım alanımızda yayımladığım raporda yer alan takımların, gerekli hallerde vermeleri gereken cevaplarını en geç Perşembe gününe kadar paylaşım alanmızda yayımlamaları şarttır.
Verilmeyen her cevap tarafımca 1 ceza puanı olarak kaydedilecek ve ilgili takımın 3 ceza puanına ulaşması durumunda ilgili takım kırmızı kart alacaktır.
Kırmızı kart alan takımların bugün ve gelecekteki üyeleri karne alamayacak ve aylık olarak hazırladığım bireysel sıralama listesinde yer alamayacaklardır.
Ceza puanı durumları etap raporunda paylaşılacaktır.
Bilginize.

evet kızlar size iki foto biri 25 dk önce biri 1 sene önce kilo konusundaki anlatan en iyi foto değil mi?AZCIK GÖBEĞİM VAR AMA SEBEBİ SIKINTI SONRA GİTTİ AMA İŞTE

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar gün dönmeden dünkü menümü yazayım
sabah
tam buğday 1 dilim
domates
peynir
salatalık
çay

öğlen
2 yemek kaşığı makarna

akşam
kahvaltı yaptık, biraz abartmış olabilirim bir dilim de börek yedim

su 1 lt
garip gelebilir ama gerçekten hatırlamıyorum, yapmadım sanırım hatırlamadığıma göre:)

dün iyi değildim, bugün biraz daha iyiyim, hatta akşam arkadaşın nişanına gittik, bol bol oynadık:)) oldukça iyi geldi, dejarj oldum.
görüşmek üzere

çok geçmiş olsun canım, ben de çocukken zehirlenmiştim balıktan, balık biraz bayat olunca süt ya da yoğurt zehirliyor diye biliyorum, belki iş yerinde yediğin balık çok taze değildir.
kendine dikkat et

canım tebrik ediyorum, bireyselde 2. olmuşsun, başarılarının devamını diliyoruz:))

canım menün güzel öğlen biraz geçiştirmişsin, kızını tebrik ediyorum:) regl üstü çok suda kaldığın için ağrı doğaldır ayaklarını sıcak tutmaya bak.öptüm

geçmiş olsun canım, menün de süper sporda, eline sağlık:))

sen söyleyince hatırladım Kıraç'ı, bu aralar gelip giyo bendekiler :)) aslında genelde pozitif bir insanım ama arasıra hayat beni yoruyor( toparlanmaya çalışıyorum:))
bugün tam 3 saat göbek attım, şimdi daha iyiyim:)

ben cumartesi günü menümü yazayım nasılsa saat döndü artık cumartesi dün oldu
bugün nasıl geçti anlamadım, bir hafta sonu koşturması ama ortada bişey yok, çamaşır makinem geldi pazartesi servis kuracak. Yarın yine ev işi, offf hiç bitmez mi bu işler????

sabah
1 dilim tam buğday
b.peynir
domates
salatalık
2 zeytin
çay

öğlen
kahvaltılık gevrek
süt

akşam
3 ızgara köfte
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
ayran

nişandan gelince biraz önce yine az bişey nesfit yedim
2 lt su
3 saat göbek atma, halay ne ararsan, kurtlarımı döktüm:)))

oldu mu bilmiyorum bbiri haziran 2012 de çekildi 92 kiloydum, diğeri de bu gece

ben büyüyünce baba olcaaam yaaaa...ancak uyuttum sıpamı.menümü yazsammı diye düşünmekteyim,haftasonu kudurmalarını yaşadık yine.olsun ya yine de yazayım.inşallah bir gün rejim de yapacağım,hala umudum var:)))

sabah

3 dilim kızarmış ekmek
3 kaşık sosis
1 haşlanmış yumurta
2 tatlı kaşığı nutella
2 tatlı kaşığı kaymak
çay

akşam

tost
1 bardak ayran

tavla oynarken

3 kadeh votka-kola
yarım kase fındık

tv seyrederken

1 bardak salep

spor:çarşı pazar gezmesi spordan sayılır mı acep
su:2 lt

yarın daha az kalorili menü olur,kaptuş nöbetçi.bu işin emekliliği var yaaa,ben bu kadar yoldan çıkarsam bin kilo orta yaşlı olurum(ah nefsim ahhh,yok ben almayayım diye bir cümle var güzel türkçemizde,kullansana accık!!!!

veeee ben tatlı uykuma kaçar.yarın bol bol buralarda olurum arkadaşlar,şu anda mesajları okuyamayacak kadar bitmiş durumdayım.hepinize iyi pazarlar

çok tatlısın yaaa:)) senin yorumlarını okuyunca mutlu oluyorum:)) iyi pazarlar

günaydın kızlaaaaaaaaaaar:))
herkesçikler uyurken bilgisayar başındayım, pazartesine yetiştirmem gereken bir iş var millet uyanmadan birazını yapayım bari:80: internet sitemizin içeriğini yenilemem gerek, yazı yazıcam, öptüm sizi

canım menü sanki biraz az olmuş gibi

regl olmana sevindim gecikince acayip stres bide üzerine şişlik çok şükürrr

suyun içinde kaldığındandır o sancı ayaklarını sıcak tut sıcak bi duş üzerine sıcak su torbası koyarsan sancın diner canım çok geçmiş olsunnn

Eylülümmm çokk geçmiş olsun canımmm dikkat et kendine seni seviyorummmmm

Süper bir uygulama olmuş teşekkürler püsküütümmm

canım keşke bende senin kadar olabilsemmm süpersinnnnnnnnnnn

oynamayla zaten o böreği eritmişsindirrr

süpersinnnn suyu 2.5 lt yaptın mı tamamdırr

oldu mu bilmiyorum bbiri haziran 2012 de çekildi 92 kiloydum, diğeri de bu gece
Eki Görüntüle 555668 Eki Görüntüle 555669
bu fotoyu cafe light'ta da paylaşsana süpersin

veeeeeee ceza geliyor tutmayın beni

1 hafta boyunca 30 dk fazladan bisiklet alalım zeburuscum canım benim

sana acayip imreniyorum hem yiyorsun hem kilo veriyorsun hem benim kiloma yetişmek üzeresin hemde mutlu bir evliliğin var darısı başıma aminnnnnnnnn sana da

veeee ben tatlı uykuma kaçar.yarın bol bol buralarda olurum arkadaşlar,şu anda mesajları okuyamayacak kadar bitmiş durumdayım.hepinize iyi pazarlar
tatlı rüyalarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…