Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

cnm sen kabimizin 1. sin
benim menüdemi görmek istemiyon balgi,genel olarakmi:44::44:
cok gecmisolsun cnm yaa,nazar var dedim de inanmadiniz valla bakinbalik la süt ürünleri genelde yemeyin diyolar ama balikmi bayatti acaba:18:
hay masallahhhhhhhhh
cok güzel cnm ya köfte yanaklar yok olmus
benim göbüste senin ki kadarcik var

cok güzel cnm
o oynamalar aten yeteri kadar spor sayiliyor
oldu mu bilmiyorum bbiri haziran 2012 de çekildi 92 kiloydum, diğeri de bu gece
Eki Görüntüle 555668 Eki Görüntüle 555669
fark cok fazla belli oluyor masallah nazarligimizida takalim malum takimin ustunde kem gözler geziyor
cok güzel olmussun,daha zayif günlerde görecegiz cnm
cok güzel cnm,demek isterdim ama diyemiyorum neden acaba:44:
spor da yokki kalori yakmissin diyelim,olmamis,ama o tatli diline bakilincada insanin kizasi gelmiyo ya
kolay gelsin cnm

hemencecik dünkü menümü yazayim,bu arada dün gidemedik sinemaya,malum pazar günü her taraf kapali diye dün carsi gezmesi yaptik,birazdanda sinema sözümüzü yerine getiricez
sabah
2 dl ekmek,biraz menemen,cay
ögle
kahvaltiyi gec yemistik,bisey yemedim
aksam
disardaydik o yüzden döner ve 2 dl baklava ödül olan varya o ceza vermeyin yanlislikla
2 lt den fazla su
spor
3 saat kadar gezme
baskada bisey yok heralde aklima bu kadari geliyor yani

aman yarabbim,ne karanlık bir şiir bu!!!

oldum olası sevmem şiiri.ah o dizelerdeki hüzün,çoğunlukla gidenin veya hiç gelmeyenin özlemi,yalnızlıktan boğulan kelimeler hiç benim ruh halimle anlaşamadı.şimdi sana bol güneşli bir şiir lazımmış ama artık şiir seven arkadaşlar yardımcı olurlar:)))

şööle bi bakayım dedim, daha sonra uğramaya çalışıcam çocuklar tepemde :))
cevapları sonra rahat bi zamanda yazıcam kızlar görüşürüz

ehe ehe,çok kaşındım dimi:))ben de hayret hanidir ceza almıyorum diyordum.yaşasınnnnnn yine cezalıyım.

güzel sözlerin için de teşekkür ediyorum.ben de seni çok takdir ediyorum.sen sağlıklı beslenmeyi yaşam tarzı haline getirmek üzere olanlardansın bence.dolayısıyla bu anlık değil ömürlük bir başarı haline gelir:))darısı hepimizin başına:)))

selam kızlar bu da benim resmimi ben genelde hep aynı kilolard aoldum çok kilo alıp vermedim hatta en şişman halim bu diyebilirim:)
bu forma katıldıktan sonra daha zayıf resimlerimi koyabilcem inşallah

dün kü menüm

sabah
1 dilim tam buğday
b.peynir
domates
salatalık
2 zeytin
çay

öğlen
kahvaltılık gevrek
süt

akşam
3 ızgara köfte
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
ayran

spor olarak nişanda bol bol tepindik yediğimiz hiçbirşey içimizde kalmamıştır eritmişizdir kanımca

ahh kizlar baism catliyo
bizim sinema bu günde yalan oldu,ani gelen misafirler yüzünden
off ya haber vermeden gelen misafirleri sevmiyorum valla:26:insan bi arar demi geliyoruz diye
neyse ya sabahtan beri canim cikti,börek actim,sarma sardim,sulusu,pilavi derken bunlari indir,kaldir,yika,kurut,sonra onlari ugurladim bu defa cocuklari dus aldirdim,makineden camasir cikardim,yenileri attim,simdide cocuklari uyuttum,yerleri iyce tamizledim,sildim,yesil cayimida aldim dinlenmeye cekldim, ama basim cok kötü

eftelya cnm cok güzel fotolarin,alinti yaptim ama sistem beni atmis cvp yazana kadar,burdan yazdim bende
daha zayif fotolara insallah

Son düzenleme:
70 e düzleyince ekleyeceğim fotolarımı:)))
sabırsızlıkla bekliyoruuuuuuuuuuuuuuuz:))

geçmiş olsun canım napıcaksın misafir:) misafir umduğunu değil bulduğunu yer dememişsin uğraşmışsın bayağı, sinema da haftaya kaldı sanırım.

vallahi süpersin,sana da kocaman bir alış gelsiiinbayılıyorum başarı fotoğraflarına:))
teşekkür ediyorum, daha zayıf fotolara hep birlikte inşallah:)))

ben de şiiri çok severim ama bu seferki pek kasvetli cidden, şu an bu şiirin sesi kısıldı içimde ama yerine yüksek sesli güneşli bir şiir gelmedi, biraz daha düzelmem gerek ozaman çıkar kendisi:)))

zaten ödül vardı, gerisi de gayet güzel , özellikle de gezme ve su:)

çok teşekkür ederim, evet inşallah daha zayıf günler de göreceğiz canım:)

Wuwwwwwwww bariz fark varrr tebrik ediyorum canımmm süper görünüyorsun
teşekkür ederim güzellik, cafeyi bilmiyorum ayıp olmasın pek kimseyi tanımıyorum:)

günaydın hanımlar:)
dünkü menümü yazayım hemen kızım kalkmak üzere

sabah
1 dilim tam buğday
b.peynir
2 zeytin
azcık sucuklu yumurta
domates
salatalık

öğlen
nesfit
süt

akşam
tarhana çorbası
karnıyarık
patates kavurması
cacık

spor yok
su 1 lt civarıdır fazla içemedim

Aradaki fark bariz belli inceciksinnn bende senin kadar olmak istiyorumm

cafede paylaş bunu çooooook beğendim tebrikler canımmm

akşam kahvaltı iyide sanki börek sıkıntı ama spor yok onun yerine ohhhhh yandan yandan oynamışsın onun için erimiştir oda kızmıycam hem 1 tane ödülümüz vardı değil mi?

çok çok iyi, sen zaten zayıfsın :)))) 1 sene önce kaç kiloydun canım orada bile çok tombiş değilsin:))

1 sene önce nişan da 66 kiloydum

valla süpersin canım benim bende hep derim yazın en az 5-6 düğüne gidilmeli en iyi spor salonu

oldu mu bilmiyorum bbiri haziran 2012 de çekildi 92 kiloydum, diğeri de bu gece
Eki Görüntüle 555668 Eki Görüntüle 555669

daha daha kilo verdiğin güzel fotolara inş. canım bayıldım süpersin.

ben şimdi sana gösteririm yahu yapma dedikçe yapıyorsun ama sen kola hemde votka ayyyy şimdi yırtıcam kendimi yangın var diye bağırıcam

tubişim geçti ama nasıl geçti gelde bana sor ağlaya ağlaya uyumuşum çok korktum ya

canım benim genel olarak balık görmek istemiyorum kendi adıma ama çokta seviyorum kendisini ama :104::104::104:

ödül diye belirtmişsin tamam ya ceza vermiyorum hıh

ayakta alkışlıyorummmm

bende seni öpüyorum o zaman

ah canım ben bu kilo amaçlı olan kısmı bi yere koydum ama sana bayıldım ben tütütütü maşallah

çok güzelsin daha zayıf hallerini görmek dileğiyle

spor yok su yok yemek bol nasıl eriyecek ben bilemedim :44::44::44::44:

canlarım günaydın hepinize güzel bir hafta diliyorum sizlere.

menümü izninizle paylaşmıycam çünkü burger kıng felan derken baya kaçtı diyebilirim aslında kaçmadıda ya. sabah kahvaltım iyiydi bi tek akşam üstü dışarı çıktık o arad yedim aaa bu arada dün çeyizim açıldı ta porselen kutusunu kaldırcaktım ki arkadaşımla gülmekte kaldıramadık 2-3 denemeden sonra ben merdivende düştüm ayağım fena mosmor oldu acıyo ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…