- 29 Haziran 2012
- 8.307
- 5.138
- 398
cnm sen kabimizin 1. sinAH CANIM BENDE HEPİMİZİ TEBRİK EDİYORUM.
ah canım teşekkür ederim 1. olurum dedim ama yok olmadı neyse2.olurum bende bende seni ve kızını tebrik ediyorum aferin ona öp yerimize cimcimeyi.
menünde güzel ama balık görmek istemiyorum artık.
benim menüdemi görmek istemiyon balgi,genel olarakmi:44::44:
cok gecmisolsun cnm yaa,nazar var dedim de inanmadiniz valla bakinkızlar dünkü menümü yazıyım hemen.
sabah
kepekli çavdar ekmeği ile tost
çay
ara
7otlu çay
öğlen
şehriye çorba
balık
salata
ara
7otlu çay
kepekli ekmek ile tost
ara
süt
akşam
balık
salata
bu arada kızlar dün balık yedim ya arada süt içtim sonra işyerinde yedim evdede balık vardı onuda yedim önce çok özür cırcır oldum miğdem bozuldu sonra gece 12de bi miğde ağrısı ölüyorum sandım ambulans çağırcaktım babaannem dur dur dedi.şekerli su içirdi sıcak su torbası bide tam lavaboya giderken tansiyonum düştü bende yere düştüm. çok korktum.
hay masallahhhhhhhhhEki Görüntüle 555268 Eki Görüntüle 555269
evet kızlar size iki foto biri 25 dk önce biri 1 sene önce kilo konusundaki anlatan en iyi foto değil mi?AZCIK GÖBEĞİM VAR AMA SEBEBİ SIKINTI SONRA GİTTİ AMA İŞTE
cok güzel cnm ya köfte yanaklar yok olmus
benim göbüste senin ki kadarcik var
cok güzel cnmben cumartesi günü menümü yazayım nasılsa saat döndü artık cumartesi dün oldu
bugün nasıl geçti anlamadım, bir hafta sonu koşturması ama ortada bişey yok, çamaşır makinem geldi pazartesi servis kuracak. Yarın yine ev işi, offf hiç bitmez mi bu işler????
sabah
1 dilim tam buğday
b.peynir
domates
salatalık
2 zeytin
çay
öğlen
kahvaltılık gevrek
süt
akşam
3 ızgara köfte
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
ayran
nişandan gelince biraz önce yine az bişey nesfit yedim
2 lt su
3 saat göbek atma, halay ne ararsan, kurtlarımı döktüm:)))
o oynamalar aten yeteri kadar spor sayiliyor
oldu mu bilmiyorum bbiri haziran 2012 de çekildi 92 kiloydum, diğeri de bu gece
Eki Görüntüle 555668 Eki Görüntüle 555669
cok güzel olmussun,daha zayif günlerde görecegiz cnm
cok güzel cnm,demek isterdim ama diyemiyorumben büyüyünce baba olcaaam yaaaa...ancak uyuttum sıpamı.menümü yazsammı diye düşünmekteyim,haftasonu kudurmalarını yaşadık yine.olsun ya yine de yazayım.inşallah bir gün rejim de yapacağım,hala umudum var:)))
sabah
3 dilim kızarmış ekmek
3 kaşık sosis
1 haşlanmış yumurta
2 tatlı kaşığı nutella
2 tatlı kaşığı kaymak
çay
akşam
tost
1 bardak ayran
tavla oynarken
3 kadeh votka-kola
yarım kase fındık
tv seyrederken
1 bardak salep
spor:çarşı pazar gezmesi spordan sayılır mı acep
su:2 lt
yarın daha az kalorili menü olur,kaptuş nöbetçi.bu işin emekliliği var yaaa,ben bu kadar yoldan çıkarsam bin kilo orta yaşlı olurum(ah nefsim ahhh,yok ben almayayım diye bir cümle var güzel türkçemizde,kullansana accık!!!!
spor da yokki kalori yakmissin diyelim,olmamis,ama o tatli diline bakilincada insanin kizasi gelmiyo ya
kolay gelsin cnmgünaydın kızlaaaaaaaaaaar:))
herkesçikler uyurken bilgisayar başındayım, pazartesine yetiştirmem gereken bir iş var millet uyanmadan birazını yapayım bari:80: internet sitemizin içeriğini yenilemem gerek, yazı yazıcam, öptüm sizi