Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

güzel menü spor da güzel halaydan güzel spor mu olur

canımmmm senin fotolar nerdee

70 e düzleyince ekleyeceğim fotolarımı:)))
senden de bekliyoruzzz 70 den önce deee aaaaaaa merak ediyoruz

canım cafe de paylaşın ki herkes bizim gerçekten kilo verdiğimizi hileyle işimizin olmadığını görsün hıh

akşam biraz fazla olmuş gibiii 100 mekik alalımm

Dünkü menümü yazayım bende

Sabah: 2 dilim kızarmış light ekmek + 1 dilim peynir + domates
Ara: 1 diş mavi yeşil light şekersiz çikolata
Öğle: 2 galeta + 1 bardak süt
Ara: 1 mandalina
Ara: 7 otlu çay
Akşam: 80 gram light ton balıklı salata
Ara: 1 mandalina

Su: 2.5 lt
Spor: 45 dk eliptik bisiklet (650 kalori gösteriyor doğrumudur bilmem )

aksam fazla olmus sanki ama öglnde az yemissin dengelemis yani
ama su nerde olmuyoki bak ödem toplar vucudun,suyu ihmal etme
sporda yok ama ona hic bisey diyecek yüzüm yok zaten bende ayni durumdayim
oyyyy cok gecmisolsun cnm yaa,dikkat et kendine,bak valla nazar var saka yapmiyorum,annem hep derdi söyle gözükmeyen bir yere bi nazarlik takin diye
güzel menü spor da güzel halaydan güzel spor mu olur

canımmmm senin fotolar nerdee
cnm ya ben foto yüklemek istiyorum da kocis istemiyo,gecen gün bi haber okuduk face den felan yüklenen fotolarla ilgili,kadinin birinin fotolarini indirmisler nasil yapmislarsa,uygunsuz sitelere koymuslar,kadinin arkadasi görmüs,haber vermis,yani öyle durduk yere basina is acilmis,benim herifte cok pimpiriklidr o yüzden birakmiyo valla ama ikna cabalarim devam ediyor
dün cafede okudum,diyetisyenden böyle bir menü iytemissin,diyetisyen verdiyse sesimiz cikmiyor zaten
az olmus ama bir an önce 6 lari göreceksen süper o zaman

günaydinn arkadaslar, daha umutlu bir hafta diliyorumm
sidi dün yedklerimide yazim bari
sabah
yarim dan azcik fazla yufka,yumurta salatasi,bi kac dilim köy peyniri
ara yok
ögle
sabah gec yedim öglede yok
aksam
2 dl ispanakli börek,salata,2 yaprak sarma
spor
tüm gün kosturmaca
su 2 lt anca

bana az diyene bak sen aç yaşamışsın resmen hemde dengesiz olmuşş

kızlarrrrr nerdesiniz?

kızlarrrrr nerdesiniz?

haklisin valla,dün kosusturmadan yemek aklima gelmedi aslinda

hakikatten ya nerde bizim kizlar,bu gün kimsecikler yok,birazdan bende cikacam aksam anca gelirim
öptüm hepicinizi

doğru söylüyosun cidden bu hafta da benim cozutma haftam olmasın da:)) gerçi cumadan beri gündüzleri açlıktan ölüyorum akşamları biraz kaçmış olabilir, spora da tekrar başlıycam inşallah

çok geçmiş olsun, gerçekten nazar mı var bizde yahu:) oh oh çeyiz heyecanı çok tatlı olur bilirim, kolay gelsin tadını çıkar:))

celarım birikti napıcam bakalım bunu da not alıyorum, hepsini yapıcam söööööööööööözzzzzzzzz:)) cafeye de bakıcam canım:)

çok çok iyi altılara selam ver sen bu gidişle:)) ha gayret

pazar günü senin de benim gibi okul hazırlığı çocukaları yıka, vs vs vs sayamayacağım bi sürü şey normaldir, spora vakit kalmıyo:))
resim için bişey diyemiycem zor bir ihtimal ama olası, kocişini ikna etmekten başka çaren yok:))

biraz dengesiz olmuş gerçekten ama haftasonları kaçıyo, bu arada ıspanaklı böreğe bayılırım

kızlarrrrr nerdesiniz?

burdayıııııııııımmm :)) fakat çıkmam gerek kızımı uyuttum, birkaç telefon görüşmesi yapıcam, evdeyim yine de peşimi bırakmıyo kardeşim, müşteri ile konuşuyorum arkadan kız bağırıyor, kusura bakmayın bugün evdeyim falan idare ediyorum ama şimdi konuşacaklarım daha ciddi o yüzden kızın uyumasını bekledim.
Sonra görüşürüz, byeeeeeeeeeeee

Sevgili patronumuz yetmiyordu eşide geldi ben bakarım arada kızlar şunlarla ilgileniyim azcık şu kadarcık

selam kızlarrr

hemen menümü yazıyım burda hem iş çok hem de çok sorunlu bir gün....
zaten ablamla aynı menüm

sabah
1 dilim tam buğday
b.peynir
2 zeytin
azcık sucuklu yumurta
domates
salatalık

öğlen
nesfit
süt

akşam
tarhana çorbası
karnıyarık
patates kavurması
cacık

spor yok
su 1 lt

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine
çeyiz zamanları böyle heyecanlı olur ne güzellll

menü süper.bu eliptik bisikletleri ben anlayamıyorum ya.başka forumlarda da 1 saat yaptım 600 kalori,700 kalori vs diyorlar.ben ortalama 26 kilometre hızla 320 kalori yakıyorum bir saatte.nasıl oluyor anlamadımki????

çok geçmiş olsuun.takım olarak at nalı mı taksak napsak bilemedim ki.nazar boncuğu falan kesmeyecek bizi.baksanıza aksilikler üstüste uğruyor her birimize.allah beterinden korusun.

selam kızlar.bugün hiç uğrayamadım.gece 3 te yatınca küçükhanımla yarım saat kahvaltı yapıp peşinden 1 e kadar uyuduk.sonra da ev,topla kuaföre git,meze hazırla derken bu saat oldu.bugün kocişle tanışma yıl dönümümüz.şöyle mükellef bir sofra hazırlayacağım.bu ay güzel bir trafik cezası yediğimiz için hediyesiz geçirmeye karar verdik bu seferki yıldönümünü:))menümü de yazayım:

sabah

2 tatlı kaşığı nutella
2 tatlı kaşığı kaymak
1 dilim ekmek
rezene çayı

tüm gün atıştırmalarım

2 mandalina
yarım muz
2 yemek kaşığı kabak tatlısı

akşam

1 dilim pırasalı börek

spor yok
su:2 litre

evet kızlar,birisi 29 eylülde(sizinle tanıştıktan bir gün sonra),diğeri bu cumartesi çekildi.kot pantuşum en alt düğmeden itibaren kapanmıyordu yarışmaya girdiğimde:))

kocişkonla birlikte nice nice mutlu yıllar dilerim

kızlar merhaba
cumartesi gününden beri giremedim gerçi sayfalarda öyle çoğalmamış Allahtan:)
cumartesi gündüz arkadaş gittik akşam da başka yere davetliydik
pazar günü sabahtan akşama kadar temizlik yaptım ne güzel 2 hafta öncesine kadar kadın geliyordu ama fabrikada iş buldu gerçi çok istiyordu sigortalı iş onun adına çok sevindim ama çok da memnundum iş başa düştü bir türlü giremedim
ancak girme fırsatı buldum
sizler kuzularınız da iyidir umarım

önceki menülerimi yazamıyorum çünkü yanlış yazmak istemem

bugün sabah 2 dilim ekmek peynir

öğlen karnıbahar yemeği , yoğurt , türlü yedim

arada 1 mandalina

akşam, çorba hamsi pilavı yapmıştım dün ondan biraz yedim

3 makina ütü yaptım spor yapamadım ne yazıkki ve 2 lt yakın su

kızlar resimlerinizi gördüm inanılmaz güzel olmuşsunuz maşallahh alıntı yapmıyorum ilerde belki resimlerinizi silmek istersiniz diye ama bence insan zayıflayınca gençleşiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…