güzel menü spor da güzel halaydan güzel spor mu olurdün kü menüm
sabah
1 dilim tam buğday
b.peynir
domates
salatalık
2 zeytin
çay
öğlen
kahvaltılık gevrek
süt
akşam
3 ızgara köfte
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
ayran
spor olarak nişanda bol bol tepindik yediğimiz hiçbirşey içimizde kalmamıştır eritmişizdir kanımca
canımmmm senin fotolar nerdeeahh kizlar baism catliyo
bizim sinema bu günde yalan oldu,ani gelen misafirler yüzünden
off ya haber vermeden gelen misafirleri sevmiyorum valla:26:insan bi arar demi geliyoruz diye
neyse ya sabahtan beri canim cikti,börek actim,sarma sardim,sulusu,pilavi derken bunlari indir,kaldir,yika,kurut,sonra onlari ugurladim bu defa cocuklari dus aldirdim,makineden camasir cikardim,yenileri attim,simdide cocuklari uyuttum,yerleri iyce tamizledim,sildim,yesil cayimida aldim dinlenmeye cekldim, ama basim cok kötü
eftelya cnm cok güzel fotolarin,alinti yaptim ama sistem beni atmis cvp yazana kadar,burdan yazdim bende
daha zayif fotolara insallah
senden de bekliyoruzzz 70 den önce deee aaaaaaa merak ediyoruz70 e düzleyince ekleyeceğim fotolarımı:)))
canım cafe de paylaşın ki herkes bizim gerçekten kilo verdiğimizi hileyle işimizin olmadığını görsün hıhsabırsızlıkla bekliyoruuuuuuuuuuuuuuuz:))
geçmiş olsun canım napıcaksın misafir:) misafir umduğunu değil bulduğunu yer dememişsin uğraşmışsın bayağı, sinema da haftaya kaldı sanırım.
teşekkür ediyorum, daha zayıf fotolara hep birlikte inşallah:)))
ben de şiiri çok severim ama bu seferki pek kasvetli cidden, şu an bu şiirin sesi kısıldı içimde ama yerine yüksek sesli güneşli bir şiir gelmedi, biraz daha düzelmem gerek ozaman çıkar kendisi:)))
zaten ödül vardı, gerisi de gayet güzel , özellikle de gezme ve su:)
çok teşekkür ederim, evet inşallah daha zayıf günler de göreceğiz canım:)
teşekkür ederim güzellik, cafeyi bilmiyorum ayıp olmasın pek kimseyi tanımıyorum:)
akşam biraz fazla olmuş gibiii 100 mekik alalımmgünaydın hanımlar:)
dünkü menümü yazayım hemen kızım kalkmak üzere
sabah
1 dilim tam buğday
b.peynir
2 zeytin
azcık sucuklu yumurta
domates
salatalık
öğlen
nesfit
süt
akşam
tarhana çorbası
karnıyarık
patates kavurması
cacık
spor yok
su 1 lt civarıdır fazla içemedim
aksam fazla olmus sanki ama öglnde az yemissin dengelemis yanigünaydın hanımlar:)
dünkü menümü yazayım hemen kızım kalkmak üzere
sabah
1 dilim tam buğday
b.peynir
2 zeytin
azcık sucuklu yumurta
domates
salatalık
öğlen
nesfit
süt
akşam
tarhana çorbası
karnıyarık
patates kavurması
cacık
spor yok
su 1 lt civarıdır fazla içemedim
oyyyy cok gecmisolsun cnm yaa,dikkat et kendinecanlarım günaydın hepinize güzel bir hafta diliyorum sizlere.
menümü izninizle paylaşmıycam çünkü burger kıng felan derken baya kaçtı diyebilirim aslında kaçmadıda ya. sabah kahvaltım iyiydi bi tek akşam üstü dışarı çıktık o arad yedim aaa bu arada dün çeyizim açıldı ta porselen kutusunu kaldırcaktım ki arkadaşımla gülmekte kaldıramadık 2-3 denemeden sonra ben merdivende düştüm ayağım fena mosmor olduacıyo ya
cnm ya ben foto yüklemek istiyorum da kocis istemiyo,gecen gün bi haber okuduk face den felan yüklenen fotolarla ilgili,kadinin birinin fotolarini indirmisler nasil yapmislarsa,uygunsuz sitelere koymuslar,kadinin arkadasi görmüs,haber vermis,yani öyle durduk yere basina is acilmis,benim herifte cok pimpiriklidr o yüzden birakmiyo vallagüzel menü spor da güzel halaydan güzel spor mu olur
canımmmm senin fotolar nerdee
dün cafede okudum,diyetisyenden böyle bir menü iytemissin,diyetisyen verdiyse sesimiz cikmiyor zatenDünkü menümü yazayım bende
Sabah: 2 dilim kızarmış light ekmek + 1 dilim peynir + domates
Ara: 1 diş mavi yeşil light şekersiz çikolata
Öğle: 2 galeta + 1 bardak süt
Ara: 1 mandalina
Ara: 7 otlu çay
Akşam: 80 gram light ton balıklı salata
Su: 2.5 lt
Spor: 45 dk eliptik bisiklet (650 kalori gösteriyor doğrumudur bilmem)
bana az diyene bak sen aç yaşamışsın resmengünaydinn arkadaslar, daha umutlu bir hafta diliyorumm
sidi dün yedklerimide yazim bari
sabah
yarim dan azcik fazla yufka,yumurta salatasi,bi kac dilim köy peyniri
ara yok
ögle
sabah gec yedim öglede yok
aksam
2 dl ispanakli börek,salata,2 yaprak sarma
spor
tüm gün kosturmaca
su 2 lt anca
bana az diyene bak sen aç yaşamışsın resmenhemde dengesiz olmuşş
kızlarrrrr nerdesiniz?
doğru söylüyosun cidden bu hafta da benim cozutma haftam olmasın da:)) gerçi cumadan beri gündüzleri açlıktan ölüyorum akşamları biraz kaçmış olabilir, spora da tekrar başlıycam inşallahakşam kahvaltı iyide sanki börek sıkıntı ama spor yok onun yerine ohhhhh yandan yandan oynamışsın onun için erimiştir oda kızmıycam hem 1 tane ödülümüz vardı değil mi?
1 sene önce nişan da 66 kiloydum
valla süpersin canım benim bende hep derim yazın en az 5-6 düğüne gidilmeli en iyi spor salonu
daha daha kilo verdiğin güzel fotolara inş. canım bayıldım süpersin.
ben şimdi sana gösteririmyahu yapma dedikçe yapıyorsun ama sen kola hemde votka ayyyy şimdi yırtıcam kendimi yangın var diye bağırıcam
tubişim geçti ama nasıl geçti gelde bana sor ağlaya ağlaya uyumuşum çok korktum ya
canım benim genel olarak balık görmek istemiyorum kendi adıma ama çokta seviyorum kendisini ama :104::104::104:
ödül diye belirtmişsin tamam ya ceza vermiyorum hıh
bende seni öpüyorum o zaman
ah canım ben bu kilo amaçlı olan kısmı bi yere koydum ama sana bayıldım ben tütütütü maşallah
çok güzelsin daha zayıf hallerini görmek dileğiyle
spor yok su yok yemek bol nasıl eriyecek ben bilemedim :44::44::44::44:
çok geçmiş olsun, gerçekten nazar mı var bizde yahu:) oh oh çeyiz heyecanı çok tatlı olur bilirim, kolay gelsin tadını çıkar:))canlarım günaydın hepinize güzel bir hafta diliyorum sizlere.
menümü izninizle paylaşmıycam çünkü burger kıng felan derken baya kaçtı diyebilirim aslında kaçmadıda ya. sabah kahvaltım iyiydi bi tek akşam üstü dışarı çıktık o arad yedim aaa bu arada dün çeyizim açıldı ta porselen kutusunu kaldırcaktım ki arkadaşımla gülmekte kaldıramadık 2-3 denemeden sonra ben merdivende düştüm ayağım fena mosmor olduacıyo ya
güzel menü spor da güzel halaydan güzel spor mu olur
canımmmm senin fotolar nerdee
senden de bekliyoruzzz 70 den önce deee aaaaaaa merak ediyoruz
canım cafe de paylaşın ki herkes bizim gerçekten kilo verdiğimizi hileyle işimizin olmadığını görsün hıh
akşam biraz fazla olmuş gibiii 100 mekik alalımm
çok çok iyi altılara selam ver sen bu gidişle:)) ha gayretDünkü menümü yazayım bende
pazar günü senin de benim gibi okul hazırlığı çocukaları yıka, vs vs vs sayamayacağım bi sürü şey normaldir, spora vakit kalmıyo:))aksam fazla olmus sanki ama öglnde az yemissin dengelemis yani
ama su nerde olmuyoki bak ödem toplar vucudun,suyu ihmal etme
sporda yok ama ona hic bisey diyecek yüzüm yok zaten bende ayni durumdayim
oyyyy cok gecmisolsun cnm yaa,dikkat et kendine,bak valla nazar var saka yapmiyorum,annem hep derdi söyle gözükmeyen bir yere bi nazarlik takin diye
cnm ya ben foto yüklemek istiyorum da kocis istemiyo,gecen gün bi haber okuduk face den felan yüklenen fotolarla ilgili,kadinin birinin fotolarini indirmisler nasil yapmislarsa,uygunsuz sitelere koymuslar,kadinin arkadasi görmüs,haber vermis,yani öyle durduk yere basina is acilmis,benim herifte cok pimpiriklidr o yüzden birakmiyo vallaama ikna cabalarim devam ediyor
dün cafede okudum,diyetisyenden böyle bir menü iytemissin,diyetisyen verdiyse sesimiz cikmiyor zaten
az olmus ama bir an önce 6 lari göreceksen süper o zaman
biraz dengesiz olmuş gerçekten ama haftasonları kaçıyo, bu arada ıspanaklı böreğe bayılırımgünaydinn arkadaslar, daha umutlu bir hafta diliyorumm
sidi dün yedklerimide yazim bari
sabah
yarim dan azcik fazla yufka,yumurta salatasi,bi kac dilim köy peyniri
ara yok
ögle
sabah gec yedim öglede yok
aksam
2 dl ispanakli börek,salata,2 yaprak sarma
spor
tüm gün kosturmaca
su 2 lt anca
bana az diyene bak sen aç yaşamışsın resmenhemde dengesiz olmuşş
kızlarrrrr nerdesiniz?
haklisin valla,dün kosusturmadan yemek aklima gelmedi aslinda
hakikatten ya nerde bizim kizlar,bu gün kimsecikler yok,birazdan bende cikacam aksam anca gelirim
öptüm hepicinizi
canlarım günaydın hepinize güzel bir hafta diliyorum sizlere.
Dünkü menümü yazayım bende
canlarım günaydın hepinize güzel bir hafta diliyorum sizlere.
selam kızlar.bugün hiç uğrayamadım.gece 3 te yatınca küçükhanımla yarım saat kahvaltı yapıp peşinden 1 e kadar uyuduk.sonra da ev,topla kuaföre git,meze hazırla derken bu saat oldu.bugün kocişle tanışma yıl dönümümüz.şöyle mükellef bir sofra hazırlayacağım.bu ay güzel bir trafik cezası yediğimiz için hediyesiz geçirmeye karar verdik bu seferki yıldönümünü:))menümü de yazayım:
sabah
2 tatlı kaşığı nutella
2 tatlı kaşığı kaymak
1 dilim ekmek
rezene çayı
tüm gün atıştırmalarım
2 mandalina
yarım muz
2 yemek kaşığı kabak tatlısı
akşam
1 dilim pırasalı börek
spor yok
su:2 litre
kocişkonla birlikte nice nice mutlu yıllar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?