belli dün hic ugramamissinSevgili patronumuz yetmiyordu eşide geldi ben bakarım arada kızlar şunlarla ilgileniyim azcık şu kadarcık
ablana yazdigim yorum sanada gelsin o zamnselam kızlarrr
hemen menümü yazıyım burda hem iş çok hem de çok sorunlu bir gün....
zaten ablamla aynı menüm
sabah
1 dilim tam buğday
b.peynir
2 zeytin
azcık sucuklu yumurta
domates
salatalık
öğlen
nesfit
süt
akşam
tarhana çorbası
karnıyarık
patates kavurması
cacık
spor yok
su 1 lt
ben senin menüden hic bisey anlamadim cnmselam kızlar.bugün hiç uğrayamadım.gece 3 te yatınca küçükhanımla yarım saat kahvaltı yapıp peşinden 1 e kadar uyuduk.sonra da ev,topla kuaföre git,meze hazırla derken bu saat oldu.bugün kocişle tanışma yıl dönümümüz.şöyle mükellef bir sofra hazırlayacağım.bu ay güzel bir trafik cezası yediğimiz için hediyesiz geçirmeye karar verdik bu seferki yıldönümünü:))menümü de yazayım:
sabah
2 tatlı kaşığı nutella
2 tatlı kaşığı kaymak
1 dilim ekmek
rezene çayı
tüm gün atıştırmalarım
2 mandalina
yarım muz
2 yemek kaşığı kabak tatlısı
akşam
1 dilim pırasalı börek
spor yok
su:2 litre
cok güzel ya valla tebrikler,bu kadar kisa sürede bu kadar farkEki Görüntüle 556789 Eki Görüntüle 556790
evet kızlar,birisi 29 eylülde(sizinle tanıştıktan bir gün sonra),diğeri bu cumartesi çekildi.kot pantuşum en alt düğmeden itibaren kapanmıyordu yarışmaya girdiğimde:))
cok güzel yemissin,spor olmamasi sorun olmus ama toparlarsin senkızlar merhaba
cumartesi gününden beri giremedim gerçi sayfalarda öyle çoğalmamış Allahtan:)
cumartesi gündüz arkadaş gittik akşam da başka yere davetliydik
pazar günü sabahtan akşama kadar temizlik yaptım ne güzel 2 hafta öncesine kadar kadın geliyordu ama fabrikada iş buldu gerçi çok istiyordu sigortalı iş onun adına çok sevindim ama çok da memnundum iş başa düştü bir türlü giremedim
ancak girme fırsatı buldum
sizler kuzularınız da iyidir umarım
önceki menülerimi yazamıyorum çünkü yanlış yazmak istemem
bugün sabah 2 dilim ekmek peynir
öğlen karnıbahar yemeği , yoğurt , türlü yedim
arada 1 mandalina
akşam, çorba hamsi pilavı yapmıştım dün ondan biraz yedim
3 makina ütü yaptımspor yapamadım ne yazıkki ve 2 lt yakın su
canım çok güzel olmuşsunnn benden ince mi görünüyosun neeee valla kıskandımmmmmmmEki Görüntüle 556789 Eki Görüntüle 556790
evet kızlar,birisi 29 eylülde(sizinle tanıştıktan bir gün sonra),diğeri bu cumartesi çekildi.kot pantuşum en alt düğmeden itibaren kapanmıyordu yarışmaya girdiğimde:))
canım özledik valla hoşgeldin spora başlaman lazım en acilindenkızlar merhaba
cumartesi gününden beri giremedim gerçi sayfalarda öyle çoğalmamış Allahtan:)
cumartesi gündüz arkadaş gittik akşam da başka yere davetliydik
pazar günü sabahtan akşama kadar temizlik yaptım ne güzel 2 hafta öncesine kadar kadın geliyordu ama fabrikada iş buldu gerçi çok istiyordu sigortalı iş onun adına çok sevindim ama çok da memnundum iş başa düştü bir türlü giremedim
ancak girme fırsatı buldum
sizler kuzularınız da iyidir umarım
önceki menülerimi yazamıyorum çünkü yanlış yazmak istemem
bugün sabah 2 dilim ekmek peynir
öğlen karnıbahar yemeği , yoğurt , türlü yedim
arada 1 mandalina
akşam, çorba hamsi pilavı yapmıştım dün ondan biraz yedim
3 makina ütü yaptımspor yapamadım ne yazıkki ve 2 lt yakın su
teşekkürlerrr sen de olacaksın inşallahhhkızlar resimlerinizi gördüm inanılmaz güzel olmuşsunuz maşallahh alıntı yapmıyorum ilerde belki resimlerinizi silmek istersiniz diye ama bence insan zayıflayınca gençleşiyor
güzel tereyağlı yufkaolmasaydı daha iyi olurdugünaydin kizlar
gecmise bakim dedim de pek bakilacak bi gecmiste yok
dün ne oldu ya ben biseymi kacirdim kimsecikler ugramamis
dünkü menüm
sabah
ne yemistim ya sabah:26:yanlis degilse 1 dl ekmek,biraz köy peyniri,2 zeytin
ara
1 elma
ögle
bieraz spagetti,2 kasik yogurt
ara
elma
aksam
2 kase sebze corbasi
saat 6 gibide kayinvalidemdeydik,azcik tereyagli ve cökelekli yufka
su
2 lt
spor
30 dk body workout
günaydinn arkadaslar, daha umutlu bir hafta diliyorumm
sidi dün yedklerimide yazim bari
sabah
yarim dan azcik fazla yufka,yumurta salatasi,bi kac dilim köy peyniri
ara yok
ögle
sabah gec yedim öglede yok
aksam
2 dl ispanakli börek,salata,2 yaprak sarma
spor
tüm gün kosturmaca
su 2 lt anca
Dünkü menümü yazayım bende
Sabah: 2 dilim kızarmış light ekmek + 1 dilim peynir + domates
Ara: 1 diş mavi yeşil light şekersiz çikolata
Öğle: 2 galeta + 1 bardak süt
Ara: 1 mandalina
Ara: 7 otlu çay
Akşam: 80 gram light ton balıklı salata
Su: 2.5 lt
Spor: 45 dk eliptik bisiklet (650 kalori gösteriyor doğrumudur bilmem)
doğru söylüyosun cidden bu hafta da benim cozutma haftam olmasın da:)) gerçi cumadan beri gündüzleri açlıktan ölüyorum akşamları biraz kaçmış olabilir, spora da tekrar başlıycam inşallah
çok geçmiş olsun, gerçekten nazar mı var bizde yahu:) oh oh çeyiz heyecanı çok tatlı olur bilirim, kolay gelsin tadını çıkar:))
celarım birikti napıcam bakalım bunu da not alıyorum, hepsini yapıcam söööööööööööözzzzzzzzz:)) cafeye de bakıcam canım:)
çok çok iyi altılara selam ver sen bu gidişle:)) ha gayret
pazar günü senin de benim gibi okul hazırlığı çocukaları yıka, vs vs vs sayamayacağım bi sürü şey normaldir, spora vakit kalmıyo:))
resim için bişey diyemiycem zor bir ihtimal ama olası, kocişini ikna etmekten başka çaren yok:))
biraz dengesiz olmuş gerçekten ama haftasonları kaçıyo, bu arada ıspanaklı böreğe bayılırım
burdayıııııııııımmm :)) fakat çıkmam gerek kızımı uyuttum, birkaç telefon görüşmesi yapıcam, evdeyim yine de peşimi bırakmıyo kardeşim, müşteri ile konuşuyorum arkadan kız bağırıyor, kusura bakmayın bugün evdeyim falan idare ediyorum ama şimdi konuşacaklarım daha ciddi o yüzden kızın uyumasını bekledim.
Sonra görüşürüz, byeeeeeeeeeeee
selam kızlarrr
hemen menümü yazıyım burda hem iş çok hem de çok sorunlu bir gün....
zaten ablamla aynı menüm
sabah
1 dilim tam buğday
b.peynir
2 zeytin
azcık sucuklu yumurta
domates
salatalık
öğlen
nesfit
süt
akşam
tarhana çorbası
karnıyarık
patates kavurması
cacık
spor yok
su 1 lt
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine
çeyiz zamanları böyle heyecanlı olur ne güzellll
çok geçmiş olsuun.takım olarak at nalı mı taksak napsak bilemedim ki.nazar boncuğu falan kesmeyecek bizi.baksanıza aksilikler üstüste uğruyor her birimize.allah beterinden korusun.
selam kızlar.bugün hiç uğrayamadım.gece 3 te yatınca küçükhanımla yarım saat kahvaltı yapıp peşinden 1 e kadar uyuduk.sonra da ev,topla kuaföre git,meze hazırla derken bu saat oldu.bugün kocişle tanışma yıl dönümümüz.şöyle mükellef bir sofra hazırlayacağım.bu ay güzel bir trafik cezası yediğimiz için hediyesiz geçirmeye karar verdik bu seferki yıldönümünü:))menümü de yazayım:
sabah
2 tatlı kaşığı nutella
2 tatlı kaşığı kaymak
1 dilim ekmek
rezene çayı
tüm gün atıştırmalarım
2 mandalina
yarım muz
2 yemek kaşığı kabak tatlısı
akşam
1 dilim pırasalı börek
spor yok
su:2 litre
Eki Görüntüle 556789 Eki Görüntüle 556790
kızlar resimlerinizi gördüm inanılmaz güzel olmuşsunuz maşallahh alıntı yapmıyorum ilerde belki resimlerinizi silmek istersiniz diye ama bence insan zayıflayınca gençleşiyor
günaydin kizlar
gecmise bakim dedim de pek bakilacak bi gecmiste yok
dün ne oldu ya ben biseymi kacirdim kimsecikler ugramamis
dünkü menüm
sabah
ne yemistim ya sabah:26:yanlis degilse 1 dl ekmek,biraz köy peyniri,2 zeytin
ara
1 elma
ögle
bieraz spagetti,2 kasik yogurt
ara
elma
aksam
2 kase sebze corbasi
saat 6 gibide kayinvalidemdeydik,azcik tereyagli ve cökelekli yufka
su
2 lt
spor
30 dk body workout
Dünkü menüm:
Sabah kalkınca: 1 ceviz + 1 bardak su
Kahvaltı: 2 dilim kepekli ekmeğe az kaşarlı tost
Ara: Yarım mandalina + 1diş light çikolata
Öğle: 4 kaşık kabak yemeği + 1 dilim ekmek + 1 bardak ayran
Akşam: 2 kibrit kutusu beyaz peynirli salata
Ara: 1 mandalina + 7 otlu çay
Su: 3 lt
Spor: 30 dk eliptik bisiklet (Su gibiydim valla 510 kcal yakmış gösteriyordu ne kadar doğru gösteriyor bilemicem)
kolay gelsin tubisim,tereyagli yufkayda esim sagolsun zorla agzima koydu,kayinvalidecigim de öyle tuhaf tuhaf bakinca almak zorunda kaldim,azcik ucundan yedim zatencanım özledik valla hoşgeldin spora başlaman lazım en acilinden
teşekkürlerrr sen de olacaksın inşallahhh
güzel tereyağlı yufkaolmasaydı daha iyi olurdu
canım valla dün öyle yoğundum ki bakamadım bırak bakmayı oturamadım bile
tek çalışacam 2 hafta
Dünkü menüm:
Sabah kalkınca: 1 ceviz + 1 bardak su
Kahvaltı: 2 dilim kepekli ekmeğe az kaşarlı tost
Ara: Yarım mandalina + 1diş light çikolata
Öğle: 4 kaşık kabak yemeği + 1 dilim ekmek + 1 bardak ayran
Akşam: 2 kibrit kutusu beyaz peynirli salata
Ara: 1 mandalina + 7 otlu çay
Su: 3 lt
Spor: 30 dk eliptik bisiklet (Su gibiydim valla 510 kcal yakmış gösteriyordu ne kadar doğru gösteriyor bilemicem)
ay cnm yufkayi yukarda anlattim,dengesiz beslenmeye gelince o da misafirler vardi,kosusturmadan firsatim olmadi yemeye,insanin yaninda bi annesi,bi bacisi olmadimi böyle oluyor isteallahım bu güzellik beni öldürcek şekercim canım ciğer parem neden dengesiz besleniyosun öğlen yok ara yok eeee akşam 2 dilim börek naptın sen ama öğlen yemedim eee oldu o zaman çok kızdım sana hiç yakışmadı bu menü.
tubişim dengeli olmuş canımaslında az gibi gözüküyor ama aralar var pegasus gibi degil en azından
bencede korkakşam o yenir mi ya bensiz hani bana ?
sabah az olmus,braz protein alsaydin keske,tüm gün de tavuk yemissin,hani sebze cicimgünaydın kızlarrr bugün internetimiz çok yavaş çalışıyo şirkette o yüzden çok giremeyebilirim. menümü paylaşıyım hemen
sabah
çeyrek simit
çay
ara
yeşil çay
öğlen
tavuk but
cacık
ara
yarım armut
akşam
4 küçük dilim tavuk
2 kaşık makarna
salata
spor yok ( o sestürkiye yüzünden bir de sevgilim telefonda çok tuttu spora vakit kalmadı
su 2,5 lt
kızlar merdivende asılı kalıp geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim hepinize.
sabah
2 galeta , ayran
ara
7li çay
öğlen
nohut
yarım pors. pilav
turşu
ara
7li çay
ara
yulaf ezmesi ,süt
kahve içtim arada şekersiz sütsüz.
akşam
yarım kase çorba
1 kanat
2 kaşık pilav
spor : ayağım mor kızlar üzgünüm topallıyorum onun içinde gün içinde kaçırmamaya dikkat ettim.
su :1 litre
günaydın kızlar.multi yorgun bir güne daha başladım.düzensiz uyku enerjimi bitirdi resmen.ama bugün inatla esneye esneye sabah sporumu yaptım.menümü de yazayım sonra sıpamı uyutabilirsem ben de doğru yatağa:))))uyutamazsam tekrar gelirim.hiç iş yapasım yok çünkü.
sabah
1 tane haşlanmış yumurta beyazı
1 dilim ekmek
çeyrek dilim peynir
1 çay kaşığı nutella
1 çay kaşığı kaymak
öğle
4 yemek kaşığı ıspanak
1 kase yoğurt
ara
1 tane elma
akşam
2 duble rakı
1 er yemek kaşığına yakın rus salatası,havuç tarator,kapari
1 dilim peynir
yarım domates
spor:30 dk bisiklet,30 dk jillian
su:3 lt
dün hem geç kalktığım için hem de önceliği akşam keyfine verdiğim için spor az oldu.bugün mümkün mertebe telafi etmeye çalışacağım.bu hafta 1 saat bisiklet 30 dk jillian olarak planlamıştım ama bugünden itibaren buna 30 dk bisiklet cezamı da ekleyeceğim.
bu hafta zaten cezalısın haftaya da 30 dk ek spor geldi hadi hayırlı olsungünaydın kızlar.multi yorgun bir güne daha başladım.düzensiz uyku enerjimi bitirdi resmen.ama bugün inatla esneye esneye sabah sporumu yaptım.menümü de yazayım sonra sıpamı uyutabilirsem ben de doğru yatağa:))))uyutamazsam tekrar gelirim.hiç iş yapasım yok çünkü.
sabah
1 dilim ekmek
çeyrek dilim peynir
1 çay kaşığı nutella
1 çay kaşığı kaymak
öğle
4 yemek kaşığı ıspanak
1 kase yoğurt
ara
1 tane elma
akşam
2 duble rakı
1 dilim peynir
yarım domates
dün hem geç kalktığım için hem de önceliği akşam keyfine verdiğim için spor az oldu.bugün mümkün mertebe telafi etmeye çalışacağım.bu hafta 1 saat bisiklet 30 dk jillian olarak planlamıştım ama bugünden itibaren buna 30 dk bisiklet cezamı da ekleyeceğim.
aynen katılıyorummmkolay gelsin ,umarim uyutma cabalarin bosa cikmaz
bu nasil bir beslenme cnm ya
sabah,ögle,aralar,gayet güzel,o aksam ne oyle,rus salatasi bi kere kalorili,mayonez,patates,bezelye hadi neyse 1 kasikcik bisey olmaz diyelim,o raki,ahh cnm hem ac kalmissin hemde kaloriyi cok almissin,keske daha saglikli yeseydin,mesela izgara et ve salata gibi,rakiyida 1 de biraksaydin,o da yildönümü diye,en azindan doyardin
gerci sen sporla hepsini eritiyorsun ama bide söyle düsün,daha saglikli beslenip ayni sporu yap,ne kadar fark edecek görürsün
bide kapari ne cnm ya ilk defa duydum,cokmu cahilm acaba
netten bi bakim hele neymis
bu hafta zaten cezalısın haftaya da 30 dk ek spor geldi hadi hayırlı olsuncanımm yaa düzenli uyku çok önemli kilo vermedee dikkat et lütfen
aynen katılıyorummm
Ya kızlar diyet spor tamam da tartıda yine 100 gr bile oynama yokk
bu hafta zaten cezalısın haftaya da 30 dk ek spor geldi hadi hayırlı olsunCanımm yaa düzenli uyku çok önemli kilo vermedee dikkat et lütfen
Aynen katılıyorummm
günaydın kızlar.multi yorgun bir güne daha başladım.düzensiz uyku enerjimi bitirdi resmen.ama bugün inatla esneye esneye sabah sporumu yaptım.menümü de yazayım sonra sıpamı uyutabilirsem ben de doğru yatağa:))))uyutamazsam tekrar gelirim.hiç iş yapasım yok çünkü.
sabah
1 dilim ekmek
çeyrek dilim peynir
1 çay kaşığı nutella
1 çay kaşığı kaymak
öğle
4 yemek kaşığı ıspanak
1 kase yoğurt
ara
1 tane elma
akşam
2 duble rakı
1 dilim peynir
yarım domates
bu hafta zaten cezalısın haftaya da 30 dk ek spor geldi hadi hayırlı olsuncanımm yaa düzenli uyku çok önemli kilo vermedee dikkat et lütfen
aynen katılıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?