Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydin kizlar
gecmise bakim dedim de pek bakilacak bi gecmiste yok
dün ne oldu ya ben biseymi kacirdim kimsecikler ugramamis

dünkü menüm
sabah
ne yemistim ya sabah:26:yanlis degilse 1 dl ekmek,biraz köy peyniri,2 zeytin
ara
1 elma
ögle
bieraz spagetti,2 kasik yogurt
ara
elma
aksam
2 kase sebze corbasi
saat 6 gibide kayinvalidemdeydik,azcik tereyagli ve cökelekli yufka
su
2 lt
spor
30 dk body workout

Sevgili patronumuz yetmiyordu eşide geldi ben bakarım arada kızlar şunlarla ilgileniyim azcık şu kadarcık
belli dün hic ugramamissin
ablana yazdigim yorum sanada gelsin o zamn
ben senin menüden hic bisey anlamadim cnmkarmakarisik bisey olmus,az desem degil,cok desem hic degil
cok güzel ya valla tebrikler,bu kadar kisa sürede bu kadar fark
cok güzel yemissin,spor olmamasi sorun olmus ama toparlarsin sen

canım özledik valla hoşgeldin spora başlaman lazım en acilinden

kızlar resimlerinizi gördüm inanılmaz güzel olmuşsunuz maşallahh alıntı yapmıyorum ilerde belki resimlerinizi silmek istersiniz diye ama bence insan zayıflayınca gençleşiyor
teşekkürlerrr sen de olacaksın inşallahhh

güzel tereyağlı yufkaolmasaydı daha iyi olurdu

canım valla dün öyle yoğundum ki bakamadım bırak bakmayı oturamadım bile

tek çalışacam 2 hafta

Dünkü menüm:

Sabah kalkınca: 1 ceviz + 1 bardak su
Kahvaltı: 2 dilim kepekli ekmeğe az kaşarlı tost
Ara: Yarım mandalina + 1diş light çikolata
Öğle: 4 kaşık kabak yemeği + 1 dilim ekmek + 1 bardak ayran
Ara: 1 mandalina
Akşam: 2 kibrit kutusu beyaz peynirli salata
Ara: 1 mandalina + 7 otlu çay

Su: 3 lt
Spor: 30 dk eliptik bisiklet (Su gibiydim valla 510 kcal yakmış gösteriyordu ne kadar doğru gösteriyor bilemicem)

allahım bu güzellik beni öldürcek şekercim canım ciğer parem neden dengesiz besleniyosun öğlen yok ara yok eeee akşam 2 dilim börek naptın sen ama öğlen yemedim eee oldu o zaman çok kızdım sana hiç yakışmadı bu menü.

tubişim dengeli olmuş canımaslında az gibi gözüküyor ama aralar var pegasus gibi degil en azından

heyecandan bi atlıyım dedim aşağı merdivende asılı kaldım hem ağladım hem kahkaha attım ama canım yanıyo hala

canım sanada kızcam spor yok yemek çok

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine
çeyiz zamanları böyle heyecanlı olur ne güzellll

ay canım çok saol ama keşke foto çektirseydim böle aptalca düşme şekli yok merdivende asılı kaldım ya

çok geçmiş olsuun.takım olarak at nalı mı taksak napsak bilemedim ki.nazar boncuğu falan kesmeyecek bizi.baksanıza aksilikler üstüste uğruyor her birimize.allah beterinden korusun.

ben onu boynuma asıp gezicem artık töbe ya takıma nazar değdi galiba şekerim çok saol tatlım

canım bi ömür beraber olun inş.

söze gerek yok ayakta

kızlar resimlerinizi gördüm inanılmaz güzel olmuşsunuz maşallahh alıntı yapmıyorum ilerde belki resimlerinizi silmek istersiniz diye ama bence insan zayıflayınca gençleşiyor

dimi bak nişanda 21 yaşındaydım şimdi 22 oldum o bile fark ediyo sağlıklı olmak böle bişi olsa gerek.

bencede kork akşam o yenir mi ya bensiz hani bana ?

günaydın kızlarrr bugün internetimiz çok yavaş çalışıyo şirkette o yüzden çok giremeyebilirim. menümü paylaşıyım hemen

sabah
çeyrek simit
çay

ara
yeşil çay

öğlen
tavuk but
cacık

ara
yarım armut

akşam
4 küçük dilim tavuk
2 kaşık makarna
salata

spor yok ( o sestürkiye yüzünden bir de sevgilim telefonda çok tuttu spora vakit kalmadı
su 2,5 lt

seviyorum arkadaş senin menülerini bravooooooooo

kızlar merdivende asılı kalıp geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim hepinize.

sabah
2 galeta , ayran

ara
7li çay

öğlen
nohut
yarım pors. pilav
turşu

ara
7li çay

ara
yulaf ezmesi ,süt

kahve içtim arada şekersiz sütsüz.

akşam
yarım kase çorba
1 kanat
2 kaşık pilav

spor : ayağım mor kızlar üzgünüm topallıyorum onun içinde gün içinde kaçırmamaya dikkat ettim.
su :1 litre

kolay gelsin tubisim,tereyagli yufkayda esim sagolsun zorla agzima koydu,kayinvalidecigim de öyle tuhaf tuhaf bakinca almak zorunda kaldim,azcik ucundan yedim zaten
cok güzel cnm ya hadiyin bu haftayine birncilik bizde olsun,510 diyorsa 510 dur cnm yalan söylicek degil ya
ay cnm yufkayi yukarda anlattim,dengesiz beslenmeye gelince o da misafirler vardi,kosusturmadan firsatim olmadi yemeye,insanin yaninda bi annesi,bi bacisi olmadimi böyle oluyor iste
aksam da cocuklara yedirim onlar ac kalmasin derken kendimde öyle gecistirmis gibi oldu,e herkes masadan kalkti bi ben oturup yiyemem öyle herkes bana bakarkensonrada saat gecti anlican dengesiz oldu
tubise gelince cnm onun menüsüne ben hayatta ayak uyduramam,harika besleniyo kesinlikle
sabah az olmus,braz protein alsaydin keske,tüm gün de tavuk yemissin,hani sebze cicim
su cok güzel
spor cezasinida sevgiline verelim artik,100 mekik hem sana destek vermis olur

spor yok ama dedigin gibi gün cinde dikkatli yemissin,ayagin icin spora bisey demiyorum

günaydın kızlar.multi yorgun bir güne daha başladım.düzensiz uyku enerjimi bitirdi resmen.ama bugün inatla esneye esneye sabah sporumu yaptım.menümü de yazayım sonra sıpamı uyutabilirsem ben de doğru yatağa:))))uyutamazsam tekrar gelirim.hiç iş yapasım yok çünkü.

sabah

1 tane haşlanmış yumurta beyazı
1 dilim ekmek
çeyrek dilim peynir
1 çay kaşığı nutella
1 çay kaşığı kaymak

öğle

4 yemek kaşığı ıspanak
1 kase yoğurt

ara

1 tane elma

akşam

2 duble rakı
1 er yemek kaşığına yakın rus salatası,havuç tarator,kapari
1 dilim peynir
yarım domates

spor:30 dk bisiklet,30 dk jillian
su:3 lt

dün hem geç kalktığım için hem de önceliği akşam keyfine verdiğim için spor az oldu.bugün mümkün mertebe telafi etmeye çalışacağım.bu hafta 1 saat bisiklet 30 dk jillian olarak planlamıştım ama bugünden itibaren buna 30 dk bisiklet cezamı da ekleyeceğim.

kolay gelsin ,umarim uyutma cabalarin bosa cikmaz

bu nasil bir beslenme cnm ya
sabah,ögle,aralar,gayet güzel,o aksam ne oyle,rus salatasi bi kere kalorili,mayonez,patates,bezelye hadi neyse 1 kasikcik bisey olmaz diyelim,o raki,ahh cnm hem ac kalmissin hemde kaloriyi cok almissin,keske daha saglikli yeseydin,mesela izgara et ve salata gibi,rakiyida 1 de biraksaydin,o da yildönümü diye,en azindan doyardin

gerci sen sporla hepsini eritiyorsun ama bide söyle düsün,daha saglikli beslenip ayni sporu yap,ne kadar fark edecek görürsün

bide kapari ne cnm ya ilk defa duydum,cokmu cahilm acaba
netten bi bakim hele neymis

ayy dur ben biliyorum kapariyi ya,kendisiyle yakindan tanisiyoruz fakat isim olarak tanismak bu gune kismetmis
google amcadan baktim da gördüm simdi

bu hafta zaten cezalısın haftaya da 30 dk ek spor geldi hadi hayırlı olsun canımm yaa düzenli uyku çok önemli kilo vermedee dikkat et lütfen

aynen katılıyorummm

Ya kızlar diyet spor tamam da tartıda yine 100 gr bile oynama yokk

sürekli tartilma cnm ya bak moralin bozuluyor,cuma tartil,sen elinden geleni yap,belkide yagdan gidiyordur,moralini yüksek tut,son gaz devam

sen benim menülerime neden yorum yapmıyosun?

ya ama bu içkilerin çok fazla olmaya başladı neden dikkat etmiyosun kuşum sen kapari ne dedim araştırdım ne kadar faydalıymış?

MUCİZE BİTKİ KAPARİNİN FAYDALARI

1.Cinsel Gücü Artırıcı
2.Kabızlık giderici
3.İdrar söktürücü
4.Balgam söktürücü
5.Solucan düşürücü
6.Ağrı kesici
7.Romatizma
8.Felç
9.İskorbit hastalığı
10.Kan bozuklukları
11.Gut hastalığına
12.Antitümör
13.Hemoroid
14.Dalak büyümesi
15.Kalça rahatsızlıkları
16.Adet düzenleyici ve sancıları
17.Diş ağrıları
18.Karaciğer fonksiyonlarını düzenleyici

benim uyku düzeni=kızın uyku düzeni.normalde gece 11 de sızardım sabah 7 de kalkardım.ne günlerdi bea:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…