Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bu spor yapmamalar çok oldu ama menü güzel ama spor yap lütfennnnnnn

geçmiş olsun kuzucum sanki ayağın normalken spor yapıyodunnn menü gayet güzel olmuş dengeli beğendimmmmmmm

selam kızlar
ancak fırsat buldum dünkü menümü yazayım,

sabah
nesfit
süt

öğlen
patates kavurması
yoğurt

ara
2 dilim ekmek
1 üçgen peynir
domates

akşam
2 dilim ızgara tavuk
az makarna
salata

su 2lt
spor yok bu hafta iade edin biraz karışığım bugün de regl oldum spor yapamayabilirim
biliyorum ben idare edin desem de siz ceza vereceksiniz biriktireyim bari napıyım

oyy oyy kiyamam yaa ceza yok bakin ona göre,ceza verene ceza veririm
keske sabah la arayi degistirseydin daha iyi olurdu,yinede bence,kendimce,nacizane fikrimce,gayet güzel

ben ciktim kizlar,kizimi okula götürecem,sonrada yemek hazirlayacam,sonrada kizimi okuldan alacam ve bir türlü gidemedigimiz sinemaya gidecez
aksam anca gelirim,kendinize ve kuzucuklara iyi bakin,cok yemeyin,az da yemeyin,yaglidan tuzludan uzak durun,off neyse siz biliyosunuz zaten

bu spor yapmamalar çok oldu ama menü güzel ama spor yap lütfennnnnnn

geçmiş olsun kuzucum sanki ayağın normalken spor yapıyodunnn menü gayet güzel olmuş dengeli beğendimmmmmmm
spoooooooor bu ara takımın çoğunun ortak derdi oldu sanırım :18:

menün çok güzel gidiyo ama fark neden çıkmamış ki, geçen hafta yağdan gitmemişti ya onu kapatıyodur.

sen de mi yoktun canım, ben bi dağıldım bugünü pazartesi sanıyorum, dün evdeydim ya bi tuhaf geçti ben de bilmiyorum:)))

kızlar resimlerinizi gördüm inanılmaz güzel olmuşsunuz maşallahh alıntı yapmıyorum ilerde belki resimlerinizi silmek istersiniz diye ama bence insan zayıflayınca gençleşiyor

kesinlikle zayıfken daha genç duruyor insan, teşekkür ederiz:)))
menü güzel, ütü kötüüüüüüüüüüü :)) sporu da yapabilsen tama olacak :))

çok çok iyi, bence spor o kadar işe yaramış ki kilondan daha zayıf duruyorsun:)

nice mutlu senelere canım
çok geçmiş olsuun.takım olarak at nalı mı taksak napsak bilemedim ki.nazar boncuğu falan kesmeyecek bizi.baksanıza aksilikler üstüste uğruyor her birimize.allah beterinden korusun.
iyi fikir :)))

oyy oyy kiyamam yaa ceza yok bakin ona göre,ceza verene ceza veririm
keske sabah la arayi degistirseydin daha iyi olurdu,yinede bence,kendimce,nacizane fikrimce,gayet güzel

ay canım ya teşekkür ederim, öptüm kocaman

iyi seyirler canım, sen de kendine ve kuzucuklarına iyi bak:))

merhaba kızlar, ben eve geldim bi uğrayım dedim yoksunuz ben kızımı teyzemden almaya gidiyorumbirazdan. akşam uğrarım diycem ama akşamları zor geliyorum artık kısmet ne diyim, söz vermiyim bari :)) byeeeeee

çok teşekkür ederim canım

ya ama bu içkilerin çok fazla olmaya başladı neden dikkat etmiyosun kuşum sen kapari ne dedim araştırdım ne kadar faydalıymış?

menü çok güzel bence çok çok geçmiş olsun spor yaparken mi oldu

amanin sessizliğin inanılmaz güzelliğinin içindemiyim ne:))azıcık internetin keyfini çıkartayım bari dizim başlayana kadar.acayip pasta yapasım var belki unuturum:)))))

merhaba kizlar ben geldim
sonunda gidebildik filme
gelir gelmez bi bakim dedim,gec yedim bu gün anca geldik cünkü
gec yemenin verdigi vicdan azabiyla kendimi buraya attim
bu gün icime ayi kacmis sanki doymak bilmedimben ki cikolar senelerce gözümün önünde olsa dönüp bakmam (bisküviler haric) bu gün canim nasil ciko cekti anlatamam,yarin menümü yazdigimda toptan ceza verirsiniz
bi geldim ki evin her yeri bi yerde,simdi kalkip buralari toplim,8 olmadan yerleri süpürim,8 den sonra asagidakiyle papaz oluyoruz da
ben isimi bitirip geliyorum,o zamana kadar sizde gelin

amanin sessizliğin inanılmaz güzelliğinin içindemiyim ne:))azıcık internetin keyfini çıkartayım bari dizim başlayana kadar.acayip pasta yapasım var belki unuturum:)))))

ne pastasi ya deme öyle bak canim pasta istedi simdi,findikli olsada yemesem

ne pastasi ya deme öyle bak canim pasta istedi simdi,findikli olsada yemesem

ay vallahi aklımdan çıkartamıyorum.bak şimdi sen öle deyince ben neli olsa da yemesem diye düşünüyorum ama yok bulamıyorum.hepsini yerim.allahtan evde yumurta 2 tane kalmış,hayatta da inip almam,artık öğrendiniz,ben üşengecim.evde ekmek yok diye almaya üşenip krep yapan insanım.acaba azıcık çabalasam yumurtlayabilirmiyimkine:44:

ay ne güzel bende sporda üsengecim
en azindan senin dedi kdunu yapacak kimse yok cevrende

ayyy yumurtlamaya öldüm valla

bizim kizlar firarda valla
ohhh gelmeyin siz gelmeyin
bu gün 5 msj hakkini doldurmayanlar 30 dk ek spor yapiliyorr kapiss

özge gelmissin cnm hani yiyip ictiklerin nerde

ben deeeeeee, kızımı uyuttum, oğlum yattı ev sessizleşti:)) ben de takılıyım biraz nette, yazı araştırıcam :)

ekmek yoksa pasta yerim diyosun yazi:)))

bizim kizlar firarda valla
ohhh gelmeyin siz gelmeyin
bu gün 5 msj hakkini doldurmayanlar 30 dk ek spor yapiliyorr kapiss

özge gelmissin cnm hani yiyip ictiklerin nerde

ben de geldim sen yoksun ama olmuyor kiiiiiiiiiii

benim sessizlik rüyam saat 10 itibariyle bitti,yine uykusuzluk((benden daha az yiyen bir canlı,gün içinde benim yirmi mislim hareketliyken nasıl oluyorda ben sürünürken capcanlı debeleniyor anlayamıyorum ki.bu çok bilinmeyenli denklemi de geçti vallahi.menücüğümü de yazayım

sabah

1 tane haşlanmış yumurta
1 çay kaşığı nutella (ya kavanoza dalmamak için nasıl tutuyorum kendimi hayret)
1 çay kaşığı kaymak
1 dilim ekmek

öğle

2 yemek kaşığı ıspanak
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

ara

1 tane elma

akşam

4 yemek kaşığı et sote
1 kase yoğurt

gece

yarım fincan dondurma

su:3 lt
spor:2 saat bisiklet,30 dk jillian,600 mekik

çoooook bilinmeyenli denklem= bebek diyorlar adına :))) bebişine öpücükler
menün gayet güzel dondurma da nazar boncuğu, spor herzamanki gibi harika

günaydın kızlaaaaaaar :))
dünkü menüm

sabah
yarım porsiyon peynirli börek

öğlen
kepekli tost

akşam
1 kase mercimek çorba
2 kaşık pilav yoğurt

akşam yemeğinde teyzemin azizliğine uğradım. Bana hafta sonu dedi ki, biraz et var buzlukta kağıt kebabı yapıcam bizde yersiniz, bende kurban sonrası hep kıllanırım bu tarz yemeklerden, sordum kurban eti olmasın o, yok dedi kasaptan aldım. Annem bu konuda sicilli aradan zaman geçince kurban etini yutturmaya çalışır bana ama teyzemden beklememiştim. Dün akşam yemeğe gittik, kızı yedirirken eti hemen tanıdım, kurban eti bu rengi ve kokusundan belli dedim, ısrar edemedi evet dedi. Yakaladım onu ama ben pilava kaldım( yemem hayatta kurban eti(

su 2 lt
spor :26::26::26::26:

görüşürüüüüz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…