bu spor yapmamalar çok oldu amagünaydın kızlarrr bugün internetimiz çok yavaş çalışıyo şirkette o yüzden çok giremeyebilirim. menümü paylaşıyım hemen
sabah
çeyrek simit
çay
ara
yeşil çay
öğlen
tavuk but
cacık
ara
yarım armut
akşam
4 küçük dilim tavuk
2 kaşık makarna
salata
spor yok ( o sestürkiye yüzünden bir de sevgilim telefonda çok tuttu spora vakit kalmadı
su 2,5 lt
geçmiş olsun kuzucum sanki ayağın normalken spor yapıyodunnnkızlar merdivende asılı kalıp geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim hepinize.
sabah
2 galeta , ayran
ara
7li çay
öğlen
nohut
yarım pors. pilav
turşu
ara
7li çay
ara
yulaf ezmesi ,süt
kahve içtim arada şekersiz sütsüz.
akşam
yarım kase çorba
1 kanat
2 kaşık pilav
spor : ayağım mor kızlar üzgünüm topallıyorum onun içinde gün içinde kaçırmamaya dikkat ettim.
su :1 litre
canımmm valla diğer sayfada kalmış görmemişim yaptım bak yorumsen benim menülerime neden yorum yapmıyosun?
geçmiş olsun kuzucum sanki ayağın normalken spor yapıyodunnnmenü gayet güzel olmuş dengeli beğendimmmmmmm
oyy oyy kiyamam yaa ceza yok bakin ona göre,ceza verene ceza veririmselam kızlar
ancak fırsat buldum dünkü menümü yazayım,
sabah
nesfit
süt
öğlen
patates kavurması
yoğurt
ara
2 dilim ekmek
1 üçgen peynir
domates
akşam
2 dilim ızgara tavuk
az makarna
salata
su 2lt
spor yok bu hafta iade edin biraz karışığım bugün de regl oldum spor yapamayabilirim
biliyorum ben idare edin desem de siz ceza vereceksiniz biriktireyim bari napıyım
spoooooooor bu ara takımın çoğunun ortak derdi oldu sanırım :18:bu spor yapmamalar çok oldu amamenü güzel ama spor yap lütfennnnnnn
geçmiş olsun kuzucum sanki ayağın normalken spor yapıyodunnnmenü gayet güzel olmuş dengeli beğendimmmmmmm
menün çok güzel gidiyo ama fark neden çıkmamış ki, geçen hafta yağdan gitmemişti ya onu kapatıyodur.Dünkü menüm:
Sabah kalkınca: 1 ceviz + 1 bardak su
Kahvaltı: 2 dilim kepekli ekmeğe az kaşarlı tost
Ara: Yarım mandalina + 1diş light çikolata
Öğle: 4 kaşık kabak yemeği + 1 dilim ekmek + 1 bardak ayran
Ara: 1 mandalina
Akşam: 2 kibrit kutusu beyaz peynirli salata
Ara: 1 mandalina + 7 otlu çay
Su: 3 lt
Spor: 30 dk eliptik bisiklet (Su gibiydim valla 510 kcal yakmış gösteriyordu ne kadar doğru gösteriyor bilemicem)
sen de mi yoktun canım, ben bi dağıldım bugünü pazartesi sanıyorum, dün evdeydim ya bi tuhaf geçti ben de bilmiyorum:)))günaydin kizlar
gecmise bakim dedim de pek bakilacak bi gecmiste yok
dün ne oldu ya ben biseymi kacirdim kimsecikler ugramamis
dünkü menüm
sabah
ne yemistim ya sabah:26:yanlis degilse 1 dl ekmek,biraz köy peyniri,2 zeytin
ara
1 elma
ögle
bieraz spagetti,2 kasik yogurt
ara
elma
aksam
2 kase sebze corbasi
saat 6 gibide kayinvalidemdeydik,azcik tereyagli ve cökelekli yufka
su
2 lt
spor
30 dk body workout
kızlar resimlerinizi gördüm inanılmaz güzel olmuşsunuz maşallahh alıntı yapmıyorum ilerde belki resimlerinizi silmek istersiniz diye ama bence insan zayıflayınca gençleşiyor
menü güzel, ütü kötüüüüüüüüüüü :)) sporu da yapabilsen tama olacak :))kızlar merhaba
cumartesi gününden beri giremedim gerçi sayfalarda öyle çoğalmamış Allahtan:)
cumartesi gündüz arkadaş gittik akşam da başka yere davetliydik
pazar günü sabahtan akşama kadar temizlik yaptım ne güzel 2 hafta öncesine kadar kadın geliyordu ama fabrikada iş buldu gerçi çok istiyordu sigortalı iş onun adına çok sevindim ama çok da memnundum iş başa düştü bir türlü giremedim
ancak girme fırsatı buldum
sizler kuzularınız da iyidir umarım
önceki menülerimi yazamıyorum çünkü yanlış yazmak istemem
bugün sabah 2 dilim ekmek peynir
öğlen karnıbahar yemeği , yoğurt , türlü yedim
arada 1 mandalina
akşam, çorba hamsi pilavı yapmıştım dün ondan biraz yedim
3 makina ütü yaptımspor yapamadım ne yazıkki ve 2 lt yakın su
çok çok iyi, bence spor o kadar işe yaramış ki kilondan daha zayıf duruyorsun:)Eki Görüntüle 556789 Eki Görüntüle 556790
evet kızlar,birisi 29 eylülde(sizinle tanıştıktan bir gün sonra),diğeri bu cumartesi çekildi.kot pantuşum en alt düğmeden itibaren kapanmıyordu yarışmaya girdiğimde:))
selam kızlar.bugün hiç uğrayamadım.gece 3 te yatınca küçükhanımla yarım saat kahvaltı yapıp peşinden 1 e kadar uyuduk.sonra da ev,topla kuaföre git,meze hazırla derken bu saat oldu.bugün kocişle tanışma yıl dönümümüz.şöyle mükellef bir sofra hazırlayacağım.bu ay güzel bir trafik cezası yediğimiz için hediyesiz geçirmeye karar verdik bu seferki yıldönümünü:))menümü de yazayım:
sabah
2 tatlı kaşığı nutella
2 tatlı kaşığı kaymak
1 dilim ekmek
rezene çayı
tüm gün atıştırmalarım
2 mandalina
yarım muz
2 yemek kaşığı kabak tatlısı
akşam
1 dilim pırasalı börek
spor yok
su:2 litre
iyi fikir :)))çok geçmiş olsuun.takım olarak at nalı mı taksak napsak bilemedim ki.nazar boncuğu falan kesmeyecek bizi.baksanıza aksilikler üstüste uğruyor her birimize.allah beterinden korusun.
oyy oyy kiyamam yaa ceza yok bakin ona göre,ceza verene ceza veririm
keske sabah la arayi degistirseydin daha iyi olurdu,yinede bence,kendimce,nacizane fikrimce,gayet güzel
ben ciktim kizlar,kizimi okula götürecem,sonrada yemek hazirlayacam,sonrada kizimi okuldan alacam ve bir türlü gidemedigimiz sinemaya gidecez
aksam anca gelirim,kendinize ve kuzucuklara iyi bakin,cok yemeyin,az da yemeyin,yaglidan tuzludan uzak durun,off neyse siz biliyosunuz zaten
belli dün hic ugramamissin
ablana yazdigim yorum sanada gelsin o zamn
ben senin menüden hic bisey anlamadim cnmkarmakarisik bisey olmus,az desem degil,cok desem hic degil
cok güzel ya valla tebrikler,bu kadar kisa sürede bu kadar fark
cok güzel yemissin,spor olmamasi sorun olmus ama toparlarsin sen
kızlar merdivende asılı kalıp geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim hepinize.
sabah
2 galeta , ayran
ara
7li çay
öğlen
nohut
yarım pors. pilav
turşu
ara
7li çay
ara
yulaf ezmesi ,süt
kahve içtim arada şekersiz sütsüz.
akşam
yarım kase çorba
1 kanat
2 kaşık pilav
spor : ayağım mor kızlar üzgünüm topallıyorum onun içinde gün içinde kaçırmamaya dikkat ettim.
su :1 litre
ya ama bu içkilerin çok fazla olmaya başladı neden dikkat etmiyosun kuşum sen kapari ne dedim araştırdım ne kadar faydalıymış?
amanin sessizliğin inanılmaz güzelliğinin içindemiyim ne:))azıcık internetin keyfini çıkartayım bari dizim başlayana kadar.acayip pasta yapasım var belki unuturum:)))))
ne pastasi ya deme öyle bak canim pasta istedi simdi,findikli olsada yemesem
ay vallahi aklımdan çıkartamıyorum.bak şimdi sen öle deyince ben neli olsa da yemesem diye düşünüyorum ama yok bulamıyorum.hepsini yerim.allahtan evde yumurta 2 tane kalmış,hayatta da inip almam,artık öğrendiniz,ben üşengecim.evde ekmek yok diye almaya üşenip krep yapan insanım.acaba azıcık çabalasam yumurtlayabilirmiyimkine:44:
ben deeeeeee, kızımı uyuttum, oğlum yattı ev sessizleşti:)) ben de takılıyım biraz nette, yazı araştırıcam :)amanin sessizliğin inanılmaz güzelliğinin içindemiyim ne:))azıcık internetin keyfini çıkartayım bari dizim başlayana kadar.acayip pasta yapasım var belki unuturum:)))))
ekmek yoksa pasta yerim diyosun yazi:)))ay vallahi aklımdan çıkartamıyorum.bak şimdi sen öle deyince ben neli olsa da yemesem diye düşünüyorum ama yok bulamıyorum.hepsini yerim.allahtan evde yumurta 2 tane kalmış,hayatta da inip almam,artık öğrendiniz,ben üşengecim.evde ekmek yok diye almaya üşenip krep yapan insanım.acaba azıcık çabalasam yumurtlayabilirmiyimkine:44:
bizim kizlar firarda valla
ohhh gelmeyin siz gelmeyin
bu gün 5 msj hakkini doldurmayanlar 30 dk ek spor yapiliyorr kapiss
özge gelmissin cnm hani yiyip ictiklerin nerde
benim sessizlik rüyam saat 10 itibariyle bitti,yine uykusuzluk((benden daha az yiyen bir canlı,gün içinde benim yirmi mislim hareketliyken nasıl oluyorda ben sürünürken capcanlı debeleniyor anlayamıyorum ki.bu çok bilinmeyenli denklemi de geçti vallahi.menücüğümü de yazayım
sabah
1 tane haşlanmış yumurta
1 çay kaşığı nutella (ya kavanoza dalmamak için nasıl tutuyorum kendimi hayret)
1 çay kaşığı kaymak
1 dilim ekmek
öğle
2 yemek kaşığı ıspanak
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
ara
1 tane elma
akşam
4 yemek kaşığı et sote
1 kase yoğurt
gece
yarım fincan dondurma
su:3 lt
spor:2 saat bisiklet,30 dk jillian,600 mekik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?