Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

cok güzelll,o dondurma spora dayanamamistir,bide su mekik 600 yaziyon ya ben okurken yoruluyom ya,600 ölsem cekemem ben,ya ben niye sporu sevmiyorummsen cok güzel yapiyon sporu,nasil üsenmeden kalkiyon anlatsana belki banada biraz heves gelir,yarim saat yapim diyorum gözüm hep satte,ne zaman bitecek diye o kadar yani
sanki az mi yemissin,ne uyaniklik valla kurban etini tanidim diyon
o spor varya ahhh ahhh banada bi spor yapma azmi gelse bi yerlerden,offf ne yapacam bilmiyom,aksam diyom sabah ve aksam düuzenli spor yapcam,sabah oluyo aman aksam toptan yaparim diyom,aksam oluyo off simdi kim kalksin diyorum,hoppp yatak sonra
benimde aynı bır sıslık var zaten tartı+ gosterdı anlamadım gitti
vucut su toplamis olabilir,yada regl dönemi olabilr cnm,moralini bozma bi kac güne iner o,gayet güzel besleniyorsun sen karsiligini mutlaka alirsin
sizınle daha fazla beraber olabılmek ıcın ınternet paketı aldım:)
oyyyyy desene daha cok görüsecez,gerci 2 gündür bizim hatunlar azcik geliyolar ama olsun toparlaniriz biz yine

hemen yediklerimi yazim,kahvalti hazirlamaya gidim,bastan söylim dün bir ayi kadar yemisimdir niye öyle oldu bilmiyorum valla
sabah
3 dl ekmek,biraz tereyagli yumurta,1 caykasigi tereyagi,1 tatli kasigi cökelek
ara
1 kare ciko
ögle
2 kase sebze corbasi
ara
3 hurma
1 muz
aksam
patatesli tavuk ve 2 dl ekmek
1 avuc kabak cekirdegi
1 elma
1 cikolu bisküvi
heralde bu kadardi
su 3 lt
spor
30 dk body worout
hepinizi öptümmm

kızlar hepinize merhaba

hepinizi çok özledim, malum işten ayrıldığım için ne kilo bildirimi yapabildim ne de aranıza katılabildim. ben bu arada 67,9'a düştüm. karatayın diyetine göz kırpıyorum bu aralar.
siz neler yapıyosunuz yaa

günaydın kızlar bu hafta şirket te ben de çok gerginim
menümü yazıp çıkmam lazım daha hazırlayacağım raporlar var öküzün biri başıma yıkıp gitti çok sinirliyim.....
öğleden sonra fırsat bulursam yine gelirim öpüyorum hepinizi

sabah
sinirliydim kahvaltı yapmadım

ara
yeşil çay

öğlen
bulgur pilavı
salata

akşam
biftek
salata

spor; 20 dak trambolin
100 mekik

2,5 lt su

dun rahatsızdım o yuzden girdıgimde menumu yazamadım kızlar dunku menum sabah tost ôglen corba, patlıcan yemegı 1 tabak ,roka 1 dılım ekmek aksam bol eksılı corba 1 dılım kıymalı borek 2lt su spor yapacak takatım yoktu 9.5ta uyudum zaten

bazen çok az yediğinde de vücut kilo tutuyo, bol su iç ve arada bir şaşırtma yap canım:))

sizınle daha fazla beraber olabılmek ıcın ınternet paketı aldım:)
çok sevindiiim, daha çok görüşebilecez demek ki:)

maaaşaallaaaahhhh, afiyet olsun diycem ama birkaç yüz gram gelmiştir

o ö.k.zlere bi başlıycam ben kimse tutamıyacak , bulacaklar cezalarını onlar merak etme sen

kızlar çok işim var gelicem ama
geeeellll :)) bekliyoruz fıstık

çok geçmiş olsun canım, umarım biran önce iyileşirsin

kahvalti haricinde güzel cnm
öküzleride sal cayira,takma kafana,kolay gelsin
kızlar çok işim var gelicem ama
yok cnm sen bu gün hic gelme,hatta benim menüyü hic görme,:18::18:yarin görüsürüz senle
cok gecmisolsun,iyilesirsen yaparsin sporuda
maaaşaallaaaahhhh, afiyet olsun diycem ama birkaç yüz gram gelmiştir

ah cnm ya sen öyle dedin ya simdi eksik yazmisim aklima geldi:18:
sinemada patlamis misir yemistim,hemde sekerli,bide aksam yemekten sonra muz yedim 1 tanehemen kalkip spor yapiyorum ama cezalarada acigim,hadiyin verin acimayin:18::18:

Selam kızlar kusura bakmayın aşırı yoğunum daire başkanı geldi ankaradan ben onun eski sekreteriyim hem işler hem onun burada oluşu hem tek çalışıyor olmam... uğrayamadım bi selam verip kaçacam. antienne hoşgeldin devam edecek misin? İş buldun mu?

Görüşürüz kızlar akşam uğrarım

hadi kalk bakalım, kolay gelsin :))

sana da kolay gelsin arkadaşım:))

vallahi arkadaşım ben de senin gibiydim.şu bisiklet 7 yıldır evin baş köşesinde durur,dur derim spora başlayacağım,gözüm saatte,en fazla yarım saat,en fazla 5 gün sürerdi azmim.bu sefer sporu sevdiğime inandırdım kendimi.saat koymuyorum,aklıma spor yapsammı diye gelince ertelemiyorum hemen bisikletin tepesine oturuyorum.ertelesem yapmam çünkü.bebişi emzirmeye devam ettiğim için kalori olarak çok düşürmüyorum yediklerimi.farkı sporla kapatmaya çalışıyorum.bir de çok sıkıldım bu yaşta istediğim gibi giyinememekten.genç giyim 42 bedende bitiyor.bitmeyenlerde de yok göbüşüm fırladı,yok üstüme çok oturdu vs vs.spor yapmak istemediğim zaman mağaza kabinlerindeki halimi gözümün önüne getiriyorum o yetiyor zaten beni hareketlendirmeye:))

çok teşekkür ederim canım

menü çok güzel bence çok çok geçmiş olsun spor yaparken mi oldu

canım çeyize bakıyoduk ne eksik felan derken ben ve arkadaşım koli kaldırdık bi anda çok ağırdı güldük olmadı kahaka attık kaldıramadık hadi tamam kaldıralım dedik dengesini şaştı bide ben çoraplarını farklı giymiş onu gördüm aaaaa a aaa felan derken o bana yüklendi o arada ben merdivende asılı kaldım onun ayağına bıraktım sonra yere 2 gazi verdik çeyiz uğruna.

bizim kizlar firarda valla
ohhh gelmeyin siz gelmeyin
bu gün 5 msj hakkini doldurmayanlar 30 dk ek spor yapiliyorr kapiss

özge gelmissin cnm hani yiyip ictiklerin nerde

geldim ohhhh geldimmmm ohhhhh

bu sabah kahvaltılarındaki kaymak felan neden çoğaldı ki gerçi kahvaltı kabul ama çok oldu sanki?

ohhhhh bende cuma size artıyı göstercem o şişlik nasıl gider ki?:44::44::44: pof puf püf pef paf :44::44::44:

herhalde bu kadardır? hımmm oldu o zaman pegasusssss kaçam benden sabah çiki akşam çikili bisküvi ayyyyyy şimdi bağırırım yemin ederim ya cezalısın hemen kalk kalk kalk kalk leslie yap gangam style yap yap bişiler yedim seni pegasus 200 mekik.

o öküz bugün bizim şirketede geldi galiba melih gökçek ankaraya ortadoğunun en büyük hayvanat bahçesini yapacakmış çıkışını yap yolla arkadaşı.

menülerine dikkat ediyosun ama spor yok lütfen evde en iyi spor lesli ve dans bence bunları deneye bilirsin.

sabah
1 simit
ayran
krem peynir (üçgen 1 tane)

ara
7li çay

ara
ayran

öğlen
domates çorba
patates yemeği

ara
7li çay

akşam
kahvaltı yaptım
yumurta
zeytin
çeçil peynir

su:1lt
spor:
mesaj: yine unuttum aaaaaaaaaaaaa yangınnnnnnnnnnnnn var of sürekli unutuyorum ya

Son düzenleme:
kizlarr
ben cokkkk kötüyüm yaaaaa
yardim edin ne olurrrr
icime akrep nalan kacmis sanki
yiyorum yiyorum doymuyorumm
yedikce pisman oluyorum,pisman oldukca kendimi yemege veriyorum
ya ben iradesiz degildim,yemeyecegim dedimmi yemezdim
böyle giderse kilolar beni yenecek,kendimi birakacagim
doymak bilmiyorum
verin cezalari verin belki ise yararda su bogazimi tutarim
tartiya 2 gün kala cozuttum iycee
ne olur kurtarin beniiii,ne yapsam fayda etmiyo illa yiycem ki rahatlimm

kaymak iyidir arkadaşım.kıza yoğurt mayalıyorum her gün,benim kaymakta kaynattığım sütün kaymağı.kremasız yani:)))

tmm cnm
1 saat callen yaptim,40 dk yürüdüm,simdide 200 mekik cezami yapiyorumdurdurun beni ne olurrr simdide aklima kadayif girdi,icimdeki hain ses kalk yap diyorr,susmuyor hic

ara ara oluyor öyle şeyler.ama canının istediği şeyleri doyana kadar değil de ne bileyim en fazla 2 yemek kaşığı yesen mesela.böylece hem nefsini azdırmazsın iyice hem de vicdan azabın azalır.bugün menünü görünce de şaşırmıştım.sende hep kuş menüsü görmeye alışmışım herhalde:))bir de elini oyalayacak birşey de bulabilirsin,puzzle yapabilirsin,örgü örebilirsin,fal bakabilirsin:)))aklın başka şeyde olunca mideni unutursun belki.yanına meyve al ama,güzel bir tabak yap:))ara ara atıştırırsın.

diyene bak,pasta yapmak için kocişin yumurta getirmesini bekliyorum:))ama karar veremedim,profiterol mü yapsam,tiramisu mu yoksa klasik muzlu pasta mı:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…