benim sessizlik rüyam saat 10 itibariyle bitti,yine uykusuzluk((benden daha az yiyen bir canlı,gün içinde benim yirmi mislim hareketliyken nasıl oluyorda ben sürünürken capcanlı debeleniyor anlayamıyorum ki.bu çok bilinmeyenli denklemi de geçti vallahi.menücüğümü de yazayım
sabah
1 tane haşlanmış yumurta
1 çay kaşığı nutella (ya kavanoza dalmamak için nasıl tutuyorum kendimi hayret)
1 çay kaşığı kaymak
1 dilim ekmek
öğle
2 yemek kaşığı ıspanak
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
ara
1 tane elma
akşam
4 yemek kaşığı et sote
1 kase yoğurt
gece
yarım fincan dondurma
su:3 lt
spor:2 saat bisiklet,30 dk jillian,600 mekik
sanki az mi yemissin,ne uyaniklik valla kurban etini tanidim diyongünaydın kızlaaaaaaar :))
dünkü menüm
sabah
yarım porsiyon peynirli börek
öğlen
kepekli tost
akşam
1 kase mercimek çorba
2 kaşık pilav yoğurt
akşam yemeğinde teyzemin azizliğine uğradım. Bana hafta sonu dedi ki, biraz et var buzlukta kağıt kebabı yapıcam bizde yersiniz, bende kurban sonrası hep kıllanırım bu tarz yemeklerden, sordum kurban eti olmasın o, yok dedi kasaptan aldım. Annem bu konuda sicilli aradan zaman geçince kurban etini yutturmaya çalışır bana ama teyzemden beklememiştim. Dün akşam yemeğe gittik, kızı yedirirken eti hemen tanıdım, kurban eti bu rengi ve kokusundan belli dedim, ısrar edemedi evet dedi. Yakaladım onu ama ben pilava kaldım( yemem hayatta kurban eti (
su 2 lt
spor :26::26::26::26:
görüşürüüüüz:))
vucut su toplamis olabilir,yada regl dönemi olabilr cnm,moralini bozma bi kac güne iner o,gayet güzel besleniyorsun sen karsiligini mutlaka alirsinbenimde aynı bır sıslık var zaten tartı+ gosterdı anlamadım gitti
oyyyyy desene daha cok görüsecez,gerci 2 gündür bizim hatunlar azcik geliyolar ama olsun toparlaniriz biz yinesizınle daha fazla beraber olabılmek ıcın ınternet paketı aldım:)
bazen çok az yediğinde de vücut kilo tutuyo, bol su iç ve arada bir şaşırtma yap canım:))benimde aynı bır sıslık var zaten tartı+ gosterdı anlamadım gitti
çok sevindiiim, daha çok görüşebilecez demek ki:)sizınle daha fazla beraber olabılmek ıcın ınternet paketı aldım:)
maaaşaallaaaahhhh, afiyet olsun diycem ama birkaç yüz gram gelmiştirhemen yediklerimi yazim,kahvalti hazirlamaya gidim,bastan söylim dün bir ayi kadar yemisimdir niye öyle oldu bilmiyorum valla
sabah
3 dl ekmek,biraz tereyagli yumurta,1 caykasigi tereyagi,1 tatli kasigi cökelek
ara
1 kare ciko
ögle
2 kase sebze corbasi
ara
3 hurma
1 muz
aksam
patatesli tavuk ve 2 dl ekmek
1 avuc kabak cekirdegi
1 elma
1 cikolu bisküvi
heralde bu kadardi
su 3 lt
spor
30 dk body worout
hepinizi öptümmm
o ö.k.zlere bi başlıycam ben kimse tutamıyacakgünaydın kızlar bu hafta şirket te ben de çok gerginim
menümü yazıp çıkmam lazım daha hazırlayacağım raporlar var öküzün biri başıma yıkıp gitti çok sinirliyim.....
öğleden sonra fırsat bulursam yine gelirim öpüyorum hepinizi
sabah
sinirliydim kahvaltı yapmadım
ara
yeşil çay
öğlen
bulgur pilavı
salata
akşam
biftek
salata
spor; 20 dak trambolin
100 mekik
2,5 lt su
geeeellll :)) bekliyoruz fıstıkkızlar çok işim var gelicem ama
çok geçmiş olsun canım, umarım biran önce iyileşirsindun rahatsızdım o yuzden girdıgimde menumu yazamadım kızlar dunku menum sabah tost ôglen corba, patlıcan yemegı 1 tabak ,roka 1 dılım ekmek aksam bol eksılı corba 1 dılım kıymalı borek 2lt su spor yapacak takatım yoktu 9.5ta uyudum zaten
kahvalti haricinde güzel cnmgünaydın kızlar bu hafta şirket te ben de çok gerginim
menümü yazıp çıkmam lazım daha hazırlayacağım raporlar var öküzün biri başıma yıkıp gitti çok sinirliyim.....
sabah
ara
yeşil çay
öğlen
bulgur pilavı
salata
akşam
biftek
salata
spor; 20 dak trambolin
100 mekik
2,5 lt su
yok cnm sen bu gün hic gelme,hatta benim menüyü hic görme,:18::18:yarin görüsürüz senlekızlar çok işim var gelicem ama
cok gecmisolsun,iyilesirsen yaparsin sporudadun rahatsızdım o yuzden girdıgimde menumu yazamadım kızlar dunku menum sabah tost ôglen corba, patlıcan yemegı 1 tabak ,roka 1 dılım ekmek aksam bol eksılı corba 1 dılım kıymalı borek 2lt su spor yapacak takatım yoktu 9.5ta uyudum zaten
maaaşaallaaaahhhh, afiyet olsun diycem ama birkaç yüz gram gelmiştir
hadi kalk bakalım, kolay gelsin :))kahvalti haricinde güzel cnm
öküzleride sal cayira,takma kafana,kolay gelsin
yok cnm sen bu gün hic gelme,hatta benim menüyü hic görme,:18::18:yarin görüsürüz senle
cok gecmisolsun,iyilesirsen yaparsin sporuda
ah cnm ya sen öyle dedin ya simdi eksik yazmisim aklima geldi:18:
sinemada patlamis misir yemistim,hemde sekerli,bide aksam yemekten sonra muz yedim 1 tanehemen kalkip spor yapiyorum ama cezalarada acigim,hadiyin verin acimayin:18::18:
sana da kolay gelsin arkadaşım:))Selam kızlar kusura bakmayın aşırı yoğunum daire başkanı geldi ankaradan ben onun eski sekreteriyim hem işler hem onun burada oluşu hem tek çalışıyor olmam... uğrayamadım bi selam verip kaçacam. antienne hoşgeldin devam edecek misin? İş buldun mu?
Görüşürüz kızlar akşam uğrarım
cok güzelll,o dondurma spora dayanamamistir,bide su mekik 600 yaziyon ya ben okurken yoruluyom ya,600 ölsem cekemem ben,ya ben niye sporu sevmiyorumm sen cok güzel yapiyon sporu,nasil üsenmeden kalkiyon anlatsana belki banada biraz heves gelir,yarim saat yapim diyorum gözüm hep satte,ne zaman bitecek diye o kadar yani
sanki az mi yemissin,ne uyaniklik valla kurban etini tanidim diyon
o spor varya ahhh ahhh banada bi spor yapma azmi gelse bi yerlerden,offf ne yapacam bilmiyom,aksam diyom sabah ve aksam düuzenli spor yapcam,sabah oluyo aman aksam toptan yaparim diyom,aksam oluyo off simdi kim kalksin diyorum,hoppp yatak sonra
vucut su toplamis olabilir,yada regl dönemi olabilr cnm,moralini bozma bi kac güne iner o,gayet güzel besleniyorsun sen karsiligini mutlaka alirsin
oyyyyy desene daha cok görüsecez,gerci 2 gündür bizim hatunlar azcik geliyolar ama olsun toparlaniriz biz yine
çok teşekkür ederim canım
menü çok güzel bence çok çok geçmiş olsunspor yaparken mi oldu
bizim kizlar firarda valla
ohhh gelmeyin siz gelmeyin
bu gün 5 msj hakkini doldurmayanlar 30 dk ek spor yapiliyorr kapiss
özge gelmissin cnm hani yiyip ictiklerin nerde
benim sessizlik rüyam saat 10 itibariyle bitti,yine uykusuzluk((benden daha az yiyen bir canlı,gün içinde benim yirmi mislim hareketliyken nasıl oluyorda ben sürünürken capcanlı debeleniyor anlayamıyorum ki.bu çok bilinmeyenli denklemi de geçti vallahi.menücüğümü de yazayım
sabah
1 tane haşlanmış yumurta
1 çay kaşığı nutella (ya kavanoza dalmamak için nasıl tutuyorum kendimi hayret)
1 çay kaşığı kaymak
1 dilim ekmek
öğle
2 yemek kaşığı ıspanak
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
ara
1 tane elma
akşam
4 yemek kaşığı et sote
1 kase yoğurt
gece
yarım fincan dondurma
su:3 lt
spor:2 saat bisiklet,30 dk jillian,600 mekik
benimde aynı bır sıslık var zaten tartı+ gosterdı anlamadım gitti
hemen yediklerimi yazim,kahvalti hazirlamaya gidim,bastan söylim dün bir ayi kadar yemisimdir niye öyle oldu bilmiyorum valla
sabah
3 dl ekmek,biraz tereyagli yumurta,1 caykasigi tereyagi,1 tatli kasigi cökelek
ara
1 kare ciko
ögle
2 kase sebze corbasi
ara
3 hurma
1 muz
aksam
patatesli tavuk ve 2 dl ekmek
1 avuc kabak cekirdegi
1 elma
1 cikolu bisküvi
heralde bu kadardi
su 3 lt
spor
30 dk body worout
hepinizi öptümmm
günaydın kızlar bu hafta şirket te ben de çok gerginim
sabah
ara
yeşil çay
öğlen
bulgur pilavı
salata
akşam
biftek
salata
spor; 20 dak trambolin
100 mekik
2,5 lt su
dun rahatsızdım o yuzden girdıgimde menumu yazamadım kızlar dunku menum sabah tost ôglen corba, patlıcan yemegı 1 tabak ,roka 1 dılım ekmek aksam bol eksılı corba 1 dılım kıymalı borek 2lt su spor yapacak takatım yoktu 9.5ta uyudum zaten
canım çeyize bakıyoduk ne eksik felan derken ben ve arkadaşım koli kaldırdık bi anda çok ağırdı güldük olmadı kahaka attık kaldıramadık hadi tamam kaldıralım dedik dengesini şaştı bide ben çoraplarını farklı giymiş onu gördüm aaaaa a aaa felan derken o bana yüklendi o arada ben merdivende asılı kaldım onun ayağına bıraktım sonra yere 2 gazi verdik çeyiz uğruna.
geldim ohhhh geldimmmm ohhhhh
bu sabah kahvaltılarındaki kaymak felan neden çoğaldı ki gerçi kahvaltı kabul ama çok oldu sanki?
ohhhhh bende cuma size artıyı göstercemo şişlik nasıl gider ki?:44::44::44: pof puf püf pef paf :44::44::44:
herhalde bu kadardır? hımmm oldu o zamanpegasusssss kaçam benden sabah çiki akşam çikili bisküvi ayyyyyy şimdi bağırırım yemin ederim ya cezalısın hemen kalk kalk kalk kalk leslie yap gangam style yap yap bişiler yedim seni pegasus 200 mekik.
o öküz bugün bizim şirketede geldi galiba melih gökçek ankaraya ortadoğunun en büyük hayvanat bahçesini yapacakmış çıkışını yap yolla arkadaşı.
menülerine dikkat ediyosun ama spor yok lütfen evde en iyi spor lesli ve dans bence bunları deneye bilirsin.
herhalde bu kadardır? hımmm oldu o zamanpegasusssss kaçam benden sabah çiki akşam çikili bisküvi ayyyyyy şimdi bağırırım yemin ederim ya cezalısın hemen kalk kalk kalk kalk leslie yap gangam style yap yap bişiler yedim seni pegasus 200 mekik. :
kizlarr
ben cokkkk kötüyüm yaaaaa
yardim edin ne olurrrr
icime akrep nalan kacmis sanki
yiyorum yiyorum doymuyorumm
yedikce pisman oluyorum,pisman oldukca kendimi yemege veriyorum
ya ben iradesiz degildim,yemeyecegim dedimmi yemezdim
böyle giderse kilolar beni yenecek,kendimi birakacagim
doymak bilmiyorum
verin cezalari verin belki ise yararda su bogazimi tutarim
tartiya 2 gün kala cozuttum iycee
ne olur kurtarin beniiii,ne yapsam fayda etmiyo illa yiycem ki rahatlimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?