kaymak iyidir arkadaşım.kıza yoğurt mayalıyorum her gün,benim kaymakta kaynattığım sütün kaymağı.kremasız yani:)))
kizlarr
Ben cokkkk kötüyüm yaaaaa
Yardim edin ne olurrrr
Icime akrep nalan kacmis sanki
Yiyorum yiyorum doymuyorumm
Yedikce pisman oluyorum,pisman oldukca kendimi yemege veriyorum
Ya ben iradesiz degildim,yemeyecegim dedimmi yemezdim
Böyle giderse kilolar beni yenecek,kendimi birakacagim
Doymak bilmiyorum
Verin cezalari verin belki ise yararda su bogazimi tutarim
Tartiya 2 gün kala cozuttum iycee
Ne olur kurtarin beniiii,ne yapsam fayda etmiyo illa yiycem ki rahatlimm
tmm cnm
1 saat callen yaptim,40 dk yürüdüm,simdide 200 mekik cezami yapiyorumdurdurun beni ne olurrr Simdide aklima kadayif gird i,icimdeki hain ses kalk yap diyorr ,susmuyor hic
ah canım yardımcı olcam sana banada oluyor işte tamda bu şekilde o zaman ben çayımı veya su içiyorum tatlının en masumunu ye bastır işte
canım ye aklına ne geliyosa ye hemen çok ciddiyim ama sadece bugün bu kadar tutamıyosan demek ki vucudun ihityaç duydu hemen ye otur ama yarın da ne olursa olsun tut bunları yerken şartlandır şimdi yiyorum yarın yemiycem de.
ara ara oluyor öyle şeyler.ama canının istediği şeyleri doyana kadar değil de ne bileyim en fazla 2 yemek kaşığı yesen mesela.böylece hem nefsini azdırmazsın iyice hem de vicdan azabın azalır.bugün menünü görünce de şaşırmıştım.sende hep kuş menüsü görmeye alışmışım herhalde:))bir de elini oyalayacak birşey de bulabilirsin,puzzle yapabilirsin,örgü örebilirsin,fal bakabilirsin:)))aklın başka şeyde olunca mideni unutursun belki.yanına meyve al ama,güzel bir tabak yap:))ara ara atıştırırsın.
diyene bak,pasta yapmak için kocişin yumurta getirmesini bekliyorum:))ama karar veremedim,profiterol mü yapsam,tiramisu mu yoksa klasik muzlu pasta mı:44:
Selam kızlar kusura bakmayın aşırı yoğunum daire başkanı geldi ankaradan ben onun eski sekreteriyim hem işler hem onun burada oluşu hem tek çalışıyor olmam... uğrayamadım bi selam verip kaçacam. antienne hoşgeldin devam edecek misin? İş buldun mu?
Görüşürüz kızlar akşam uğrarım
vallahi arkadaşım ben de senin gibiydim.şu bisiklet 7 yıldır evin baş köşesinde durur,dur derim spora başlayacağım,gözüm saatte,en fazla yarım saat,en fazla 5 gün sürerdi azmim.bu sefer sporu sevdiğime inandırdım kendimi.saat koymuyorum,aklıma spor yapsammı diye gelince ertelemiyorum hemen bisikletin tepesine oturuyorum.ertelesem yapmam çünkü.bebişi emzirmeye devam ettiğim için kalori olarak çok düşürmüyorum yediklerimi.farkı sporla kapatmaya çalışıyorum.bir de çok sıkıldım bu yaşta istediğim gibi giyinememekten.genç giyim 42 bedende bitiyor.bitmeyenlerde de yok göbüşüm fırladı,yok üstüme çok oturdu vs vs.spor yapmak istemediğim zaman mağaza kabinlerindeki halimi gözümün önüne getiriyorum o yetiyor zaten beni hareketlendirmeye:))
zeburus inşallah kızmasın ve yanlış anlamazsın ama inan çok merak ettiğim için soruyorum hem bebişini emziriyorsun hem alkol kullanıyorsun zararlı değil mi ben çocuğumu 18 ay emzirdim emzirmek gerçekten muhteşem bir duygu çok özel ve güzel yani bırakmak belki senin için çok zordur sigara benim için öyleydi ama ben içemiyordum yani en azından şu dönem içmesen
olmuyor ya valla 2 kasik 3 oluyor,3 kasik 5 derken bi bakiyorum ki tencerede bisey kalmamis
utanmasam cocuklarin önündekileri alip yiycem
örgü örmeyi severim de isten zaman bulamamki oturup örim,fal mi:44: ay bana fal deme bi ara gelen giden fal baktiriyodu bana,dediklerimde cikiyomus megerse,zor kurtuldum fal meraklilarindan ,puzzle cok yapiyorum cocuklarla ama iste bi yerden sonra onuda cocuklara birakiyorum kendileri ögrensinler diye
off insallah gecer yoksa benim yolum yol degil
bak tiramisu dedin canim cektineyle yapiyon sen kedi diliylemi
kızçeyi ancak uyuttum yine.menümü yazayım hala uyanmadıysa yumuşacık yatağıma sürüneyim.
Sabah
1 tane haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 er çay kaşığı kaymak ve bal
öğle
1 kase yoğurt
2 yemek kaşığı kapuska
yarım dilim ekmek
ara
1 tane elma
akşam
6 yemek kaşığı sebzeli bulgur pilavı
1 kase yoğurt
ara
çeyrek elma
1 tane profiterol (yaptım en sonunda)
spor:90 dk bisiklet,30 dk jillian,650 mekik
su:4 litre
hepinize tatlı rüyalaaaar!!!!
aynen bende bunları düşünüp sporumu severek yapmaya çalışıyorum takıyorum kulağıma mp3'ü süreye bakmıyorum sonra bi bakıyorum 30 dk geçmiş 500 kcal yakmışım çok terlemişim iniyorum bisiklettenvallahi arkadaşım ben de senin gibiydim.şu bisiklet 7 yıldır evin baş köşesinde durur,dur derim spora başlayacağım,gözüm saatte,en fazla yarım saat,en fazla 5 gün sürerdi azmim.bu sefer sporu sevdiğime inandırdım kendimi.saat koymuyorum,aklıma spor yapsammı diye gelince ertelemiyorum hemen bisikletin tepesine oturuyorum.ertelesem yapmam çünkü.bebişi emzirmeye devam ettiğim için kalori olarak çok düşürmüyorum yediklerimi.farkı sporla kapatmaya çalışıyorum.bir de çok sıkıldım bu yaşta istediğim gibi giyinememekten.genç giyim 42 bedende bitiyor.bitmeyenlerde de yok göbüşüm fırladı,yok üstüme çok oturdu vs vs.spor yapmak istemediğim zaman mağaza kabinlerindeki halimi gözümün önüne getiriyorum o yetiyor zaten beni hareketlendirmeye:))
canım bu cuma ödül günü yapıyorsun istediğin herşeyi tıka basa yiyorsun gözün hiçbişeyde kalmıyor çatlayana kadar ye ama cumartesiden itibaren tekrar başla herşeye, haftada 1 gün biraz serbest bırakırsan bu tarz krizler yaşamazsın lütfen bunu uygulakizlarr
ben cokkkk kötüyüm yaaaaa
yardim edin ne olurrrr
icime akrep nalan kacmis sanki
yiyorum yiyorum doymuyorumm
yedikce pisman oluyorum,pisman oldukca kendimi yemege veriyorum
ya ben iradesiz degildim,yemeyecegim dedimmi yemezdim
böyle giderse kilolar beni yenecek,kendimi birakacagim
doymak bilmiyorum
verin cezalari verin belki ise yararda su bogazimi tutarim
tartiya 2 gün kala cozuttum iycee
ne olur kurtarin beniiii,ne yapsam fayda etmiyo illa yiycem ki rahatlimm
canım ben karayollarındayım sen?tubi sen nerede çalışıyorsun?? bize de müfettişler geldi herkez telakkuzda:)
profiterole kızardım da sporu ve suyu görünce vazgeçtim sen bu hafta benim kiloma yetişeceksin gibii kıskanıyorum yapmaaakızçeyi ancak uyuttum yine.menümü yazayım hala uyanmadıysa yumuşacık yatağıma sürüneyim.
sabah
1 tane haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
öğle
1 kase yoğurt
2 yemek kaşığı kapuska
yarım dilim ekmek
ara
1 tane elma
akşam
1 kase yoğurt
ara
çeyrek elma
günaydın canımmkızlar günaydın
sabah
2 galeta,ayran
ara
7li çay
öğlen
tavuk haşlama
az bulgur pilavı
ayran
ara
komposto
7li çay
akşam
az ekmek
peynir zeytin.
oruç için tekrar yedim
bulgur pilavı mercimekli
tavuk
yoğurt
su:1lt
spor: kızlar dün duş aldım yasin okudum yemek yedim tekrar geri yattım oruç tutucam bugün.
bende artik severek yapacam kizlar,dün yine callen e basladim,ek olarak 30 dk da baska bir spor yapacamaynen bende bunları düşünüp sporumu severek yapmaya çalışıyorum takıyorum kulağıma mp3'ü süreye bakmıyorum sonra bi bakıyorum 30 dk geçmiş 500 kcal yakmışım çok terlemişim iniyorum bisiklettenkızlar 6'lı kiloları bu hafta göremesem de sanırım güzel şeyler olacak dua ediyorum yarın sabah için
canım bu cuma ödül günü yapıyorsun istediğin herşeyi tıka basa yiyorsun gözün hiçbişeyde kalmıyor çatlayana kadar ye ama cumartesiden itibaren tekrar başla herşeye, haftada 1 gün biraz serbest bırakırsan bu tarz krizler yaşamazsın lütfen bunu uygula
canım ben karayollarındayım sen?
profiterole kızardım da sporu ve suyu görünce vazgeçtim sen bu hafta benim kiloma yetişeceksin gibii kıskanıyorum yapmaaa
günaydın canımm
menü güzell iftarda önce bi çorba içip bi saat bekledikten sonra yersen kilocuklar da giderrrAllah kabul etsinn
cok güzel cnm yaGünaydın kızlarr
Dünkü menümle başlayim sonra geçmişe dönücem dün gelemedim kusura bakmayın
Sabah: 1 galeta+1 bardak süt
Ara: 1 mandalina
Öğle: 1 bardak ayran + 4 kaşık taze fasulye + 1 dilim ekmek
Ara: 1 mandalina
Akşam: Ton balıklı salata + 1 galeta
Ara: 1 diş light çikolata
Su: 3 lt
Spor: 30 dk eliptik bisiklet + 100 twist + 100 kol hareketi
güzel cnmkızlar günaydın
sabah
2 galeta,ayran
ara
7li çay
öğlen
tavuk haşlama
az bulgur pilavı
ayran
ara
komposto
7li çay
akşam
az ekmek
peynir zeytin.
oruç için tekrar yedim
bulgur pilavı mercimekli
tavuk
yoğurt
su:1lt
spor: kızlar dün duş aldım yasin okudum yemek yedim tekrar geri yattım oruç tutucam bugün.
gec oldu ama tatli ruyalar sanadakızçeyi ancak uyuttum yine.menümü yazayım hala uyanmadıysa yumuşacık yatağıma sürüneyim.
sabah
1 tane haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
öğle
1 kase yoğurt
2 yemek kaşığı kapuska
yarım dilim ekmek
ara
1 tane elma
akşam
1 kase yoğurt
ara
çeyrek elma
tmm cnm,ben hic tiramisu sevmem ki zaten:18::18:tiramisuyu pandispanyayla seviyorum ben.pandispanyasını da kendim yapıyorum.kedi diliyle bir kere yaptım,anlaşamadık:))
tskrlr cnm,cuma hakkimi doldurdum diye düsünüyorumhelin bence cuma günü patlayana kadar yeciddiyim bak nefsini körelt en sevdiğin şeyleri ye belki faydası olur cumartesiden itibaren de inanılmaz sıkı tut işi belki bir çare olur
canım çeyize bakıyoduk ne eksik felan derken ben ve arkadaşım koli kaldırdık bi anda çok ağırdı güldük olmadı kahaka attık kaldıramadık hadi tamam kaldıralım dedik dengesini şaştı bide ben çoraplarını farklı giymiş onu gördüm aaaaa a aaa felan derken o bana yüklendi o arada ben merdivende asılı kaldım onun ayağına bıraktım sonra yere 2 gazi verdik çeyiz uğruna.
geldim ohhhh geldimmmm ohhhhh
bu sabah kahvaltılarındaki kaymak felan neden çoğaldı ki gerçi kahvaltı kabul ama çok oldu sanki?
ohhhhh bende cuma size artıyı göstercemo şişlik nasıl gider ki?:44::44::44: pof puf püf pef paf :44::44::44:
herhalde bu kadardır? hımmm oldu o zamanpegasusssss kaçam benden sabah çiki akşam çikili bisküvi ayyyyyy şimdi bağırırım yemin ederim ya cezalısın hemen kalk kalk kalk kalk leslie yap gangam style yap yap bişiler yedim seni pegasus 200 mekik.
o öküz bugün bizim şirketede geldi galiba melih gökçek ankaraya ortadoğunun en büyük hayvanat bahçesini yapacakmış çıkışını yap yolla arkadaşı.
menülerine dikkat ediyosun ama spor yok lütfen evde en iyi spor lesli ve dans bence bunları deneye bilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?