Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ah canım yardımcı olcam sana banada oluyor işte tamda bu şekilde o zaman ben çayımı veya su içiyorum tatlının en masumunu ye bastır işte

tmm cnm
1 saat callen yaptim,40 dk yürüdüm,simdide 200 mekik cezami yapiyorumdurdurun beni ne olurrr Simdide aklima kadayif girdi,icimdeki hain ses kalk yap diyorr,susmuyor hic

canım ye aklına ne geliyosa ye hemen çok ciddiyim ama sadece bugün bu kadar tutamıyosan demek ki vucudun ihityaç duydu hemen ye otur ama yarın da ne olursa olsun tut bunları yerken şartlandır şimdi yiyorum yarın yemiycem de.

ictim valla cayda ictim,3 lt su ictim,aklima geldikce yemek su iciyorum ama yok cikmiyo bi türlü,sanki yemeklere asik olmusum,gece gündüz aklimda bu bitti simdi ne yesem var

off cnm ya kendimi kontrol edemiyorum,yani dün yediklerim icin sadece bu günlük dedim,devami yok,bu gün daha beter bir ben oldum,umarim bir an önce düzelirim,yoksa onu düsünmek bile istemiyorum
istah kesen ne vardir bildiginiz kizlar,tarcin haricinde,kendisiyle hic anlasamayiz

olmuyor ya valla 2 kasik 3 oluyor,3 kasik 5 derken bi bakiyorum ki tencerede bisey kalmamis
utanmasam cocuklarin önündekileri alip yiycem
örgü örmeyi severim de isten zaman bulamamki oturup örim,fal mi:44: ay bana fal deme bi ara gelen giden fal baktiriyodu bana,dediklerimde cikiyomus megerse,zor kurtuldum fal meraklilarindan ,puzzle cok yapiyorum cocuklarla ama iste bi yerden sonra onuda cocuklara birakiyorum kendileri ögrensinler diye
off insallah gecer yoksa benim yolum yol degil

bak tiramisu dedin canim cekti neyle yapiyon sen kedi diliylemi

helin bence cuma günü patlayana kadar yeciddiyim bak nefsini körelt en sevdiğin şeyleri ye belki faydası olur cumartesiden itibaren de inanılmaz sıkı tut işi belki bir çare olur

tubi sen nerede çalışıyorsun?? bize de müfettişler geldi herkez telakkuzda:)

zeburus inşallah kızmasın ve yanlış anlamazsın ama inan çok merak ettiğim için soruyorum hem bebişini emziriyorsun hem alkol kullanıyorsun zararlı değil mi ben çocuğumu 18 ay emzirdim emzirmek gerçekten muhteşem bir duygu çok özel ve güzel yani bırakmak belki senin için çok zordur sigara benim için öyleydi ama ben içemiyordum yani en azından şu dönem içmesen

ne yazıkki bu dediklerinin hepsinin farkındayım.benim kız doğduğundan beri mama takviyesi de alıyor.ama ilk 6 ay çok dikkat ettim bu dediklerine.artık sıkıldım galiba,ben emzirmeyi de sevmedim hiç.benim için çin işkencesinden farksız.artık o kadar az anne sütü alıyor ki çok da vicdan azabı çekmiyorum ne yalan söyleyeyim.ama sigara konnusunda çok haklısın.şu dönemi bırak çocuğun rol modeli olarak bir an önce bırakmalıyım.bakalım nasıl olacak????

tiramisuyu pandispanyayla seviyorum ben.pandispanyasını da kendim yapıyorum.kedi diliyle bir kere yaptım,anlaşamadık:))

kızçeyi ancak uyuttum yine.menümü yazayım hala uyanmadıysa yumuşacık yatağıma sürüneyim.

sabah

1 tane haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 er çay kaşığı kaymak ve bal

öğle

1 kase yoğurt
2 yemek kaşığı kapuska
yarım dilim ekmek

ara

1 tane elma

akşam

6 yemek kaşığı sebzeli bulgur pilavı
1 kase yoğurt

ara

çeyrek elma
1 tane profiterol (yaptım en sonunda)

spor:90 dk bisiklet,30 dk jillian,650 mekik
su:4 litre

hepinize tatlı rüyalaaaar!!!!

münün iyi olmuş tatlım bence afiyet olsun tatlıda güzel olmuş ohhh ne güzel.

kızlar günaydın

sabah
2 galeta,ayran

ara
7li çay

öğlen
tavuk haşlama
az bulgur pilavı
ayran

ara
komposto

7li çay

akşam
az ekmek
peynir zeytin.

oruç için tekrar yedim
bulgur pilavı mercimekli
tavuk
yoğurt

su:1lt
spor: kızlar dün duş aldım yasin okudum yemek yedim tekrar geri yattım oruç tutucam bugün.

Günaydın kızlarr

Dünkü menümle başlayim sonra geçmişe dönücem dün gelemedim kusura bakmayın

Sabah: 1 galeta+1 bardak süt
Ara: 1 mandalina
Öğle: 1 bardak ayran + 4 kaşık taze fasulye + 1 dilim ekmek
Ara: 1 mandalina
Akşam: Ton balıklı salata + 1 galeta
Ara: 1 diş light çikolata

Su: 3 lt
Spor: 30 dk eliptik bisiklet + 100 twist + 100 kol hareketi

aynen bende bunları düşünüp sporumu severek yapmaya çalışıyorum takıyorum kulağıma mp3'ü süreye bakmıyorum sonra bi bakıyorum 30 dk geçmiş 500 kcal yakmışım çok terlemişim iniyorum bisikletten kızlar 6'lı kiloları bu hafta göremesem de sanırım güzel şeyler olacak dua ediyorum yarın sabah için

canım bu cuma ödül günü yapıyorsun istediğin herşeyi tıka basa yiyorsun gözün hiçbişeyde kalmıyor çatlayana kadar ye ama cumartesiden itibaren tekrar başla herşeye, haftada 1 gün biraz serbest bırakırsan bu tarz krizler yaşamazsın lütfen bunu uygula

tubi sen nerede çalışıyorsun?? bize de müfettişler geldi herkez telakkuzda:)
canım ben karayollarındayım sen?

profiterole kızardım da sporu ve suyu görünce vazgeçtim sen bu hafta benim kiloma yetişeceksin gibii kıskanıyorum yapmaaa

günaydın canımm

menü güzell iftarda önce bi çorba içip bi saat bekledikten sonra yersen kilocuklar da giderrr Allah kabul etsinn

günaydin
menümü yazip yazmama konusunda kararsizim,daha dogrusu neyi ne kadar yedim hic hesaplamadim, sadece yedimen iyisi yazmim kizlar ya,bu gün cok kararli basliyorum yine,haftaya kadar kacamak yok artik,haftaya tartidan sonrada ödül günü yapacam,sporada basliyorum,kendime ve size söz veriyorum kizlar,en ufak bi kacamakta acimayin valla en agirindan verin cezalari

bende artik severek yapacam kizlar,dün yine callen e basladim,ek olarak 30 dk da baska bir spor yapacam

ay cnm ya 2 gündür yiyorum zaten,artik dur deme zamani geldi,gercekten kendimi durdurmam lazim,bu gün pirinc lapasi yapiyorum,su yediklerim bi ciksin vucuttan,yarinda normal diyetime devam
cok güzel cnm ya
güzel cnm Allah kabul etsin
gec oldu ama tatli ruyalar sanada
tiramisuyu pandispanyayla seviyorum ben.pandispanyasını da kendim yapıyorum.kedi diliyle bir kere yaptım,anlaşamadık:))
tmm cnm,ben hic tiramisu sevmem ki zaten:18::18: yani insallah sevmiyorum dur
helin bence cuma günü patlayana kadar yeciddiyim bak nefsini körelt en sevdiğin şeyleri ye belki faydası olur cumartesiden itibaren de inanılmaz sıkı tut işi belki bir çare olur
tskrlr cnm,cuma hakkimi doldurdum diye düsünüyorum
haftaya cumaya kadar hic kacamaksiz yapabilirsem kendime ödül vericem

:44: canımı çıkardılar valla dün ama bugün rahatım inşallah acayip yağmur var İstanbulda kasım yağmurları tartılmaya az kaldı umarım bu ödem gitmiştir bu hafta çok su içtim hayvanat bahçesi iyi fikir ama bunları topla topla bitzem be güzelim nerdeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…