Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tamam canım herşey beyninde bitiyor unutma bugün başla haftaya cuma tartıdan sonra sana benden ödül istediğini ye o gün içinde. Ama cumartesi tekrar başlıcaksın. Doktor bana bu yüzden ödül günü veriyor işte. Sana inanıyorum canım başarabilirsin

aferin çok su içtiysen bu hafta tartıdaki farkı görürsün bence
ama yarın su içmeden tartıl

aferin çok su içtiysen bu hafta tartıdaki farkı görürsün bence
ama yarın su içmeden tartıl

Ben Dilek.
iki yıl önce geçirdiğim rahatsızlık nedeniyle hayatım kilo ile savaşa dönüştü.
sizlerle birlikte başarılı olacağıma inanıyorum.Aranızda olmak dileğiyle...

günaydın kızlar yağmurlu bir istanbul sabahından hepinizeeee

dünkü menümü yazıyım hemen bugün biraz daha toparladım sayılır işleri takılabilirim ekstra bişey çıkmazsa buralarda

sabah
çeyrek simit
çay

ara
yeşil çay

öğlen
çin böreği
tavuk sote
salata
yoğurt

akşam
barbunya
yoğurt
1 dilim tam buğday
1 tatlı kaşığı patlıcan kabak kızartma

gece
yarım çay bardağı süt

100 mekik
tramboline fırsat kalmadı dün
2 lt su

arada sırada olur öyle takma kafana canım çok çabuk toparlanıp daha hızlı bir şekilde devam ediceksin buna inan... haftada bir gün yani tartı gününden sonra kendine ödül günü yap istediğini ye ki daha sonradan aklın kalmasın sonra da daha sıkı başla hadi bir gayret başarıcaksın

hem menün süper hem sporun süper canım tebrik ediyorum seni

Allah kabul etsin canım şu 7li çaydan hala bulamadık şimdilik yeşil çayla idare ediyorum ama bulucam o çayı da mutlaka

sabah kahvaltısını bomba yapmışsın zaten güne iyi başlamanın yolu süper bir kahvaltıdan geçer yediğin tatlıyı da sporla kapamışsın zaten diyecek söz yok ah bir de ben yapabilsem

günaydın kızlar:)
dünkü menümü yazayım
sabah
nesfit
süt

öğlen
tombik döner
ayran

akşam
1 tabak barbunya
1 yemek kaşığı pilav
yarım kaşık karışık kızartma- yarım dilim ekmek

su 1,5 lt
spor yok demekten utanıyorum ama yok maalesef
şu regl bitsin acilen spora başlıycam, çok sıkıntılıyım, kendimi sinirli hissediyorum ama neye ve kime sinirli olduğumu bilmiyorum, haftaya kendime yeni bir ben lazım:)))

kızlar kusura bakmayın geçmişi okuyorum fakat cevap yazamıycam çünkü patlamak üzereyim
niye bu kadar sıkıntılıyım anlayamdım, yerimde duramıyorum.
Çok çok özür diliyorum, hepinizi seviyorum, eylülcüm Allah kabul etsin:)
biraz sakinleşirsem sonra uğramaya çalışırım

Ben Dilek.
iki yıl önce geçirdiğim rahatsızlık nedeniyle hayatım kilo ile savaşa dönüştü.
sizlerle birlikte başarılı olacağıma inanıyorum.Aranızda olmak dileğiyle...
Dilek aramıza hoşgeldin. 2 hafta deneme süren var bol bol paylaşımda bulunursan listeye girersin. Her sabah menünü, ne kadar süre hangi sporu yaptığını kaç lt su içtiğini yaz bol paylaşım yapp sağlıklı kilo vermeler çok geçmiş olsun.

Ben tuğba 25 yaşındayım bu takımın kaptanıyım kendinden biraz bahseder misin?

kızartma döner ve spor yokk

canım bende regl döneminde öyle bir psikolojideydim çık uzun bir yürüyüş yap insan kendine geliyor. sıkma canını hiçbirşey için demezz

biz de seni seviyoruzzz

canım tşk ederim umarım iyisindir seviyoruz seni.

.

Ben 36 yaşındayım.Hemşireyim .2 yıl önce beyin tümörü opp geçirdim .iyi huylu bir tümördü ama kortizon kullanımı nedeniyle çok kilo aldım.fakat :ne yapıysam veremedim.sizlerle motive olacağıma inanıyorum.
kolay gelsin

hoş geldin canım ben eylül 22 yaşındayım nişanlıyım. Takım kaptanımız tubişin yardımcısıyım bende. Kaç kilosun kaç kilo olmak istiyosun? çok geçmiş olsun .

Çok geçmiş olsun şu an iyisindir umarım.

Canım 98 kilosun sanırım ve hedefin 75 öyle not alıyorum.

Birlikte incecik olacağız bak ben 16 kiloya yakın verdim daha da devam ediyorum. Genelde çalışan kişilerden oluşan bi takımız o yüzden gündüzleri kalabalık akşamları sakiniz haftasonu fazlasıyla sakiniz

Dilerim bol paylaşım yaparsın.

Ben de memurum karayollarında. Mersindeyim. 25 yaşındayım bekarım öyle işte.

Uyguladığın bir diyet programı var mı? Yapmıyorsan bugünden itibaren spora başlıyorsun demektir ve günde en az 2.5 lt su içmen güzel bir başlangıç olacaktır

İncecik olacağız hep birlikte

hosgeldin
ben helin,27 yasindayim,3 cocuk annesiyim,almanyada yasiyorum,yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum

cok gecmisolsun,umarim en saglikli sekilde ideal kilona ulasirsin
zamanla sende alisirsin buraya,saglikli kilo vermeler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…