Tamam canım herşey beyninde bitiyor unutma bugün başla haftaya cuma tartıdan sonra sana benden ödül istediğini ye o gün içinde. Ama cumartesi tekrar başlıcaksın. Doktor bana bu yüzden ödül günü veriyor işte. Sana inanıyorum canım başarabilirsingünaydin
menümü yazip yazmama konusunda kararsizim,daha dogrusu neyi ne kadar yedim hic hesaplamadim, sadece yedimen iyisi yazmim kizlar ya,bu gün cok kararli basliyorum yine,haftaya kadar kacamak yok artik,haftaya tartidan sonrada ödül günü yapacam,sporada basliyorum,kendime ve size söz veriyorum kizlar,en ufak bi kacamakta acimayin valla en agirindan verin cezalari
günaydin
menümü yazip yazmama konusunda kararsizim,daha dogrusu neyi ne kadar yedim hic hesaplamadim, sadece yedimen iyisi yazmim kizlar ya,bu gün cok kararli basliyorum yine,haftaya kadar kacamak yok artik,haftaya tartidan sonrada ödül günü yapacam,sporada basliyorum,kendime ve size söz veriyorum kizlar,en ufak bi kacamakta acimayin valla en agirindan verin cezalari
aferin çok su içtiysen bu hafta tartıdaki farkı görürsün bence:44: canımı çıkardılar valla dün ama bugün rahatım inşallah acayip yağmur var İstanbulda kasım yağmurları tartılmaya az kaldı umarım bu ödem gitmiştir bu hafta çok su içtim hayvanat bahçesi iyi fikir ama bunları topla topla bitzem be güzelim nerdeeeee
günaydin
aferin çok su içtiysen bu hafta tartıdaki farkı görürsün bence:44: canımı çıkardılar valla dün ama bugün rahatım inşallah acayip yağmur var İstanbulda kasım yağmurları tartılmaya az kaldı umarım bu ödem gitmiştir bu hafta çok su içtim hayvanat bahçesi iyi fikir ama bunları topla topla bitzem be güzelim nerdeeeee
günaydin
Günaydın kızlarr
Dünkü menümle başlayim sonra geçmişe dönücem dün gelemedim kusura bakmayın
Sabah: 1 galeta+1 bardak süt
Ara: 1 mandalina
Öğle: 1 bardak ayran + 4 kaşık taze fasulye + 1 dilim ekmek
Ara: 1 mandalina
Akşam: Ton balıklı salata + 1 galeta
Ara: 1 diş light çikolata
Su: 3 lt
Spor: 30 dk eliptik bisiklet + 100 twist + 100 kol hareketi
kızlar günaydın
sabah
2 galeta,ayran
ara
7li çay
öğlen
tavuk haşlama
az bulgur pilavı
ayran
ara
komposto
7li çay
akşam
az ekmek
peynir zeytin.
oruç için tekrar yedim
bulgur pilavı mercimekli
tavuk
yoğurt
su:1lt
spor: kızlar dün duş aldım yasin okudum yemek yedim tekrar geri yattım oruç tutucam bugün.
kızçeyi ancak uyuttum yine.menümü yazayım hala uyanmadıysa yumuşacık yatağıma sürüneyim.
sabah
1 tane haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 er çay kaşığı kaymak ve bal
öğle
1 kase yoğurt
2 yemek kaşığı kapuska
yarım dilim ekmek
ara
1 tane elma
akşam
6 yemek kaşığı sebzeli bulgur pilavı
1 kase yoğurt
ara
çeyrek elma
1 tane profiterol (yaptım en sonunda)
spor:90 dk bisiklet,30 dk jillian,650 mekik
su:4 litre
hepinize tatlı rüyalaaaar!!!!
Ben Dilek.
iki yıl önce geçirdiğim rahatsızlık nedeniyle hayatım kilo ile savaşa dönüştü.
sizlerle birlikte başarılı olacağıma inanıyorum.Aranızda olmak dileğiyle...
Dilek aramıza hoşgeldin. 2 hafta deneme süren var bol bol paylaşımda bulunursan listeye girersin. Her sabah menünü, ne kadar süre hangi sporu yaptığını kaç lt su içtiğini yaz bol paylaşım yapp sağlıklı kilo vermeler çok geçmiş olsun.Ben Dilek.
iki yıl önce geçirdiğim rahatsızlık nedeniyle hayatım kilo ile savaşa dönüştü.
sizlerle birlikte başarılı olacağıma inanıyorum.Aranızda olmak dileğiyle...
çok üzüldümmmmmm
kızartma döner ve spor yokkgünaydın kızlar:)
dünkü menümü yazayım
sabah
nesfit
süt
öğlen
tombik döner
ayran
akşam
1 tabak barbunya
1 yemek kaşığı pilav
yarım kaşık karışık kızartma- yarım dilim ekmek
su 1,5 lt
spor yok demekten utanıyorum ama yok maalesef
şu regl bitsin acilen spora başlıycam, çok sıkıntılıyım, kendimi sinirli hissediyorum ama neye ve kime sinirli olduğumu bilmiyorum, haftaya kendime yeni bir ben lazım:)))
biz de seni seviyoruzzzkızlar kusura bakmayın geçmişi okuyorum fakat cevap yazamıycam çünkü patlamak üzereyim
niye bu kadar sıkıntılıyım anlayamdım, yerimde duramıyorum.
Çok çok özür diliyorum, hepinizi seviyorum, eylülcüm Allah kabul etsin:)
biraz sakinleşirsem sonra uğramaya çalışırım
kızlar kusura bakmayın geçmişi okuyorum fakat cevap yazamıycam çünkü patlamak üzereyim
niye bu kadar sıkıntılıyım anlayamdım, yerimde duramıyorum.
Çok çok özür diliyorum, hepinizi seviyorum, eylülcüm Allah kabul etsin:)
biraz sakinleşirsem sonra uğramaya çalışırım
.Dilek aramıza hoşgeldin. 2 hafta deneme süren var bol bol paylaşımda bulunursan listeye girersin. Her sabah menünü, ne kadar süre hangi sporu yaptığını kaç lt su içtiğini yaz bol paylaşım yapp sağlıklı kilo vermeler çok geçmiş olsun.
Ben tuğba 25 yaşındayım bu takımın kaptanıyım kendinden biraz bahseder misin?
.
Ben 36 yaşındayım.hemşireyim .2 yıl önce beyin tümörü opp geçirdim .iyi huylu bir tümördü ama kortizon kullanımı nedeniyle çok kilo aldım.fakat :ne yapıysam veremedim.sizlerle motive olacağıma inanıyorum.
Kolay gelsin
Çok geçmiş olsun şu an iyisindir umarım..
Ben 36 yaşındayım.Hemşireyim .2 yıl önce beyin tümörü opp geçirdim .iyi huylu bir tümördü ama kortizon kullanımı nedeniyle çok kilo aldım.fakat :ne yapıysam veremedim.sizlerle motive olacağıma inanıyorum.
kolay gelsin
hoş geldin canım ben eylül 22 yaşındayım nişanlıyım. Takım kaptanımız tubişin yardımcısıyım bende. Kaç kilosun kaç kilo olmak istiyosun? çok geçmiş olsun .
.
Ben 36 yaşındayım.Hemşireyim .2 yıl önce beyin tümörü opp geçirdim .iyi huylu bir tümördü ama kortizon kullanımı nedeniyle çok kilo aldım.fakat :ne yapıysam veremedim.sizlerle motive olacağıma inanıyorum.
kolay gelsin
sağol eylül şu an 98 im 75 e inmek istiyorum inşaallah.çok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?