Tubişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
kizlar gecmisi okudum,destek veren vermeyen tüm arkadaslarma tesekkür ederim,bende inaniyorum ki bu hafat güme gitti ama haftaya insallah 5 leri görürüm artik,gercekten cok fazla motive oldum yazdiklarinizdan sonra,hepinizi cok seviyorum,iyiki varsiniz
Şu an çok iyiyim bir sorunum yok işime döndüm.Nestle de Beslenme Hemşiresiyim (Kanser hastaları )Eskişehirde oturuyorum,evliyim bir kızım 14 yaşında adı Hilal.BursalıyımÇok geçmiş olsun şu an iyisindir umarım.
Canım 98 kilosun sanırım ve hedefin 75 öyle not alıyorum.
Birlikte incecik olacağız bak ben 16 kiloya yakın verdim daha da devam ediyorum. Genelde çalışan kişilerden oluşan bi takımız o yüzden gündüzleri kalabalık akşamları sakiniz haftasonu fazlasıyla sakiniz
Dilerim bol paylaşım yaparsın.
Ben de memurum karayollarında. Mersindeyim. 25 yaşındayım bekarım öyle işte.
Uyguladığın bir diyet programı var mı? Yapmıyorsan bugünden itibaren spora başlıyorsun demektirve günde en az 2.5 lt su içmen güzel bir başlangıç olacaktır
İncecik olacağız hep birlikte
Özge de gelmiş hoşgelmiş.
Özge yarın biliyorsun kilo bildirim ve liste günü. Ama açıkçası ben seni listeye alıp almama konusunda çok kararsızım. Spor yapmıyorsun, tam bizim burada olmadığımız saatlerde geliyorsun iletişimimiz yeterli olamadı seninle
Deneme süreni bi hafta uzatsam kızar mısın?
Özge yarın biliyorsun kilo bildirim ve liste günü. Ama açıkçası ben seni listeye alıp almama konusunda çok kararsızım. Spor yapmıyorsun, tam bizim burada olmadığımız saatlerde geliyorsun iletişimimiz yeterli olamadı seninle
Efendimmmmmmmmmmmmmmmmmm arayamadım haklısınTubişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
.
Ben 36 yaşındayım.Hemşireyim .2 yıl önce beyin tümörü opp geçirdim .iyi huylu bir tümördü ama kortizon kullanımı nedeniyle çok kilo aldım.fakat :ne yapıysam veremedim.sizlerle motive olacağıma inanıyorum.
kolay gelsin
.
Ben 36 yaşındayım.Hemşireyim .2 yıl önce beyin tümörü opp geçirdim .iyi huylu bir tümördü ama kortizon kullanımı nedeniyle çok kilo aldım.fakat :ne yapıysam veremedim.sizlerle motive olacağıma inanıyorum.
kolay gelsin
Efendimmmmmmmmmmmmmmmmmm arayamadım haklısınTubişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
ooooooo süperrrrrr o zaman bugün 30 dk koşu bandı 30 dk bisiklet ile başlayabilirsin bende de trambolin ve eliptik bisiklet varŞu an çok iyiyim bir sorunum yok işime döndüm.Nestle de Beslenme Hemşiresiyim (Kanser hastaları )Eskişehirde oturuyorum,evliyim bir kızım 14 yaşında adı Hilal.Bursalıyım
uyguladığım bir listem var ama önerilere
açeığım.Evde koşu bantı ve bisiklet var spor onlarla yapıyorum.İncecik olacağız hep birlikte....buna gönülden inanıyorum.Birazdan Hasta ziyaretine gideceğim uygun olduğumda yine burda olacağım
hosgeldin
ben helin,27 yasindayim,3 cocuk annesiyim,almanyada yasiyorum,yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum
cok gecmisolsun,umarim en saglikli sekilde ideal kilona ulasirsin
zamanla sende alisirsin buraya,saglikli kilo vermeler
canım biliyorsun bizim takımımızda dikta yok demokrasi vartubisim lafa girdim ama ben senin gibi düsünmüyorum,tamam mesaj konusunda sikinti yasiyoruz ama isyerinden giremedigini en basta bildirmisti özge,ayrica dünkü mesajinda internet paketi aldiginida bildirdi,bu sekilde gündüzleri de gelebilecek,bide sorumlulugunu bilen bi arkadasimiz kendisi,yani spor yapmaya zaman olmayabilir,yada kendini daha bu düzene oturtmamis olabilir,sonucta diyetine dikkat ediyor ve listeye alinirsa daha fazla caba gösterir ki bu da kendisini en kisa zamanda hedefine götürür
Not:bu benim nacizane fikrim dir,eger katilmazsaniz da sorun olmaz,takim kaptani olarak verecegin kararada saygi gösteririm
canım biliyorsun bizim takımımızda dikta yok demokrasi varsizler ne düşünüyorsunuz kızlar özgenin listeye girmesi hakkında ben de bekletmeyi sevmiyorum ama daha önce çok 0 yedik biliyorsunuz o yüzden temkinli davranmaya çalışıyorum.
Yoksa özge hergün buraya uğruyor çabasını görüyorum. Net paketi aldığını da okudum dün.
Düşüncelerinizi bekliyorum.
Canımmm sen 5leri ben 6ları göreceğiz gelecek hafta inanıyorum bennnnnnnnnnnkizlar gecmisi okudum,destek veren vermeyen tüm arkadaslarma tesekkür ederim,bende inaniyorum ki bu hafat güme gitti ama haftaya insallah 5 leri görürüm artik,gercekten cok fazla motive oldum yazdiklarinizdan sonra,hepinizi cok seviyorum,iyiki varsiniz
ne yaptın çabuk söyleyaramazlık yaptım, azıcık kendime geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?