Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kizlar gecmisi okudum,destek veren vermeyen tüm arkadaslarma tesekkür ederim,bende inaniyorum ki bu hafat güme gitti ama haftaya insallah 5 leri görürüm artik,gercekten cok fazla motive oldum yazdiklarinizdan sonra,hepinizi cok seviyorum,iyiki varsiniz

Özge de gelmiş hoşgelmiş.

Özge yarın biliyorsun kilo bildirim ve liste günü. Ama açıkçası ben seni listeye alıp almama konusunda çok kararsızım. Spor yapmıyorsun, tam bizim burada olmadığımız saatlerde geliyorsun iletişimimiz yeterli olamadı seninle

Deneme süreni bi hafta uzatsam kızar mısın?

Tubişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş bak çocuklar duydu almanya duydu yaşasın çekim gücü tubişşşşşşşşşşşşşşşşş

canım bence de haftaya 5 leri görürsün insan bir hafta böyle olunca kendini topluyo, inş ben de haftaya iyi olucam

Şu an çok iyiyim bir sorunum yok işime döndüm.Nestle de Beslenme Hemşiresiyim (Kanser hastaları )Eskişehirde oturuyorum,evliyim bir kızım 14 yaşında adı Hilal.Bursalıyım
uyguladığım bir listem var ama önerilere
açeığım.Evde koşu bantı ve bisiklet var spor onlarla yapıyorum.İncecik olacağız hep birlikte....buna gönülden inanıyorum.Birazdan Hasta ziyaretine gideceğim uygun olduğumda yine burda olacağım

tubisim lafa girdim ama ben senin gibi düsünmüyorum,tamam mesaj konusunda sikinti yasiyoruz ama isyerinden giremedigini en basta bildirmisti özge,ayrica dünkü mesajinda internet paketi aldiginida bildirdi,bu sekilde gündüzleri de gelebilecek,bide sorumlulugunu bilen bi arkadasimiz kendisi,yani spor yapmaya zaman olmayabilir,yada kendini daha bu düzene oturtmamis olabilir,sonucta diyetine dikkat ediyor ve listeye alinirsa daha fazla caba gösterir ki bu da kendisini en kisa zamanda hedefine götürür

Not:bu benim nacizane fikrim dir,eger katilmazsaniz da sorun olmaz,takim kaptani olarak verecegin kararada saygi gösteririm

tubisim lafa girdim ama ben senin gibi düsünmüyorum,tamam mesaj konusunda sikinti yasiyoruz ama isyerinden giremedigini en basta bildirmisti özge,ayrica dünkü mesajinda internet paketi aldiginida bildirdi,bu sekilde gündüzleri de gelebilecek,bide sorumlulugunu bilen bi arkadasimiz kendisi,yani spor yapmaya zaman olmayabilir,yada kendini daha bu düzene oturtmamis olabilir,sonucta diyetine dikkat ediyor ve listeye alinirsa daha fazla caba gösterir ki bu da kendisini en kisa zamanda hedefine götürür

Not:bu benim nacizane fikrim dir,eger katilmazsaniz da sorun olmaz,takim kaptani olarak verecegin kararada saygi gösteririm

hoşgeldin:)
öncelikle çok geçmiş olsun. ben de gökçe 34 yaşındayım, bir oğlum bir kızım var, çalışıyorum, bu hafta bunalımdayım:)))
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiin:)

hoşgeldin:)
öncelikle çok geçmiş olsun. ben de gökçe 34 yaşındayım, bir oğlum bir kızım var, çalışıyorum, bu hafta bunalımdayım:)))
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiin:)

Tubişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Efendimmmmmmmmmmmmmmmmmm arayamadım haklısın

bugün a101 günü konuşuruz

ooooooo süperrrrrr o zaman bugün 30 dk koşu bandı 30 dk bisiklet ile başlayabilirsin bende de trambolin ve eliptik bisiklet var

Allah bağışlasın kızınıı eskişehir süper bi şehir.

canım biliyorsun bizim takımımızda dikta yok demokrasi var sizler ne düşünüyorsunuz kızlar özgenin listeye girmesi hakkında ben de bekletmeyi sevmiyorum ama daha önce çok 0 yedik biliyorsunuz o yüzden temkinli davranmaya çalışıyorum.

Yoksa özge hergün buraya uğruyor çabasını görüyorum. Net paketi aldığını da okudum dün.

Düşüncelerinizi bekliyorum.

kizlar topik kafayi yedi bir mesaji 3 defa göndermis sagolsun,okumayan varsa okudu bu sayede

BENDE ALINMA TARAFTARIYIM CANIM DA SEN BİLİRSİN MORAL OLABİLİR İLETİŞİM OLMUYO AMA VARDIR Bİ TEMEZSIZLIK BENCE AMA TOParlanır anca ilk başlarda oluyor böyle. ben sana şey diycektim ben yarın hastaneye gidiyorum üzgünüm affet beni liste sana kalıyo ama mesajla bildirim yaparım ben.

Canımmm sen 5leri ben 6ları göreceğiz gelecek hafta inanıyorum bennnnnnnnnnn

eylül de 55i görecek

zeburus zaten bana yetişti

topraks azıcık spor yaparsa 75e az kalır

eftelyam da suyunu içip ödemi atarsa ooo birinciyiz

şampiyon takımımmmmm benimmmmmmmmm mucksssssssss hepinizeeee

yaramazlık yaptım, azıcık kendime geldim
ne yaptın çabuk söyle içimden bi ses çikolata diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…