Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selamkızlar nasılsınız geçmişi okudum ancak cevap veremiyorum
yavaş yavaş cevaplayacağım inşallah

helin zumbayı nasıl yapıyorsun video açıp mı yapıyorsun ???
sabahtan beri 1 lt. su içtim bakalım akşama kadar 2 lt daha hedefledim bugün 3 e tamamlamak istiyorum birde wc derdi olmasa

yumyukum madem 89 kg geldin başlangıç kilonu 89 alıyorum ve paylaşımlarını yeterli görüyorum alacağım bu hafta seni listeye

kızlar oylama yapalım lütfen?

teşekkür ederim

ben 6. takımdan çok uzun zaman oldu ayrılalı sanırım 2009 du yanlış hatırlamıyorsam,şayet onu kastedtiyseniz tabii

hazır gelmişken dünki menümü de yazayım:
kalkınca10:00)
1 bardak yağsız süt
11 de spora gidiyorum ve 12 de geliyorum kavaltı yine öğlene kaydı
kahvaltı12:30)
1 haşlanmış yumurta
yağsız peynir
2 yeşil zeytin
taze nane
şekersiz çay

öğleden sonra(16:00)
3 parça ızgara tavuk
1 kase yağsız yoğurt
bir parça yağsız peynir
yarım haşlanmış yumurta

akşam20:00)

yulaf kepeği ekmeği arası yağsız peynir sandviç(çok küçük bir sandviçti,öğlen biraz geç olunca yiyemedim)
1 fincan kola zero

2.5 lt su
1 saat bosu..

selam kızlar bikaç gündür gelemedim hiç... sürekli dışardayım arkadaşlarımda falan kaldım müstakbel görümcemi ziyarete gittim gezdim tozdum anlıycağınız fırsat bulamadım nete girmeye:)
bugün izinnliyim işe gitmedim evde suya bakıyorum:) onu uyuttum fırsat bulmuşken giriyim dedim:)

dünkü menüm;

sabah
1 adet pohaça
peynir
salam
yumurta
zeytin
çay

öğle
öğle yemeği yemedim uyuyodum

akşam
2 tatlı kaşığı pilav
bezelye
yoğurt

spor yapamadım çok uykum vardı akşam 8 de yattım:)
1 lt su

oglumda uyudu,kalkmadan biraz zumba yapim,ay ben buldum sporumu ya,hem cok terletiyo,hemde eglendiriyo
zumba için geçen sene kursa gittim ben 4 ay falan gittim işten çıkınca gidiyodum o yüzden çok yorgun oluyodum ama üstüne spor tanımıyorum hem eğlenceli hem de acayip iyi geliooo:) bu sene yapmadım hiç başlasammı die düşünüyorum gerçi trambolinde onun kadar zevkli

iyi hatırlattın ben de yeni şişemi açayım bari:)

çok ölçülü bravo

kızıma iyi baaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkk, öp yerime kuzumu:)))

e hadi bakalım,gün itibariyle aramızda 700 gr kalmış:)))ben 73 e düşmüşüm:))bakalım cumaya kadar ne olacak???bugünde itibaren akşam yemeklerinde yulaf ve yoğurt tüketmeyi planlıyorum.yemekten sonra da meyve hariç yok bana bişey.aralık 10 gibi kayınvalidemler gelecekmiş,dayanamamışlar yılbaşına kadar,kızçeyi özlemişler:)))biraz daha zayıflamam lazım.onlar buradayken spor zor olur çünkü.kayınvalidemin yemekleri de çok lezzetli oluyor o yüzden bu sefer onu mutfağa sokmayacağım.benim saman tadında yemeklerimi yesinler:))ama çok şaşıracaklar beni görünce.en son ramazan bayramında görüşmüştük.o zamandan bu zaman 11 kilo gitti:))bakalım 10 aralığa kadar 70 e düzleyebilecekmiyim.evren bak 70 diyorum,10 aralık diyorum:)))

ayda 3 kilo versen emin adımlarla hedefine rahat rahat ulaşırsın:))ayda 3 kilo da ne ki bence sevgililer gününe hedefinin dibine gelmiş olursun:))

sen bu azimle kesinlikle olursun maşallah sana
ayda 3 kilo versen emin adımlarla hedefine rahat rahat ulaşırsın:))ayda 3 kilo da ne ki bence sevgililer gününe hedefinin dibine gelmiş olursun:))

kesinlikle katılıyorum

slm kizlar,ben geldim,zaten görüyorsunuz
bu sali günleri okulun yoluna mekik dokuyorum valla,öglen okuluda var git gel spor yapiyorum,simdi geldim,yemege koyulmadan bi bakim dedim

özge zumbayi you tube dan bakip yapiyorum,bir cok videosu var zaten,herhangi birini ac oyna,cok eglenceli oluyor valla,hemde oynamayi iyce ögreniyoruz
yemegi firina atim,sonrada zumba yapicam
bende bu aksam meyveyle gecistiricem,yoksa verecegime aliyorum,cocuklarada türlü yapim dedim ,öglen de spagetti yaptim,hic yemedim valla

olur olur kesin olur, 3 kilo sana ne der arkadaşım:))

evet ben senin kadar hızlı veremiyorum kilo o yüzden 31 Mayıs benim için iyi bir hedef, umarım başarırım:))

gördük, gördük:)))
kolay gelsin canım ben de birazdan eve gidicem, bugün kızıma çise bakıyo, erken gidiyim ben de yemek yapıyım bari

gördük, gördük:)))
kolay gelsin canım ben de birazdan eve gidicem, bugün kızıma çise bakıyo, erken gidiyim ben de yemek yapıyım bari

Toprak nerede çalışıyorsun sen
ay çok soru soruyorum size ama yakından tanımak için ilk başta anlatmıştınız ama yavaş yavaş oturuyor kimlikler

bu arada bende birazdan çıkacağıım
birde eve git yemek yap:44: ne yapsam diye düşünüyorum
neyse
bugün ne yedim onu yazayım

sabah 2 adet etiform bisküvi bir parça peynir duble çay

öğlen abarttım biraz

mantar sote 2 - 3 kaşık
2 - 3 kaşık kuru fasulye

kırmızı biber salatası oda 2 - 3 kaşıktır ama 2.5 dilim ekmek yedim böyle suyuna bandım

arada bir mandalina yedim

1 lt. su şimdilik akşam elma yiyeceğim ve suyumu içeceğim daha da yemek yok

birazda kafadan atma sporumu yapacağım belki fıstığımla zumba yaparız

teşekkür ederim

ben 6. takımdan çok uzun zaman oldu ayrılalı sanırım 2009 du yanlış hatırlamıyorsam,şayet onu kastedtiyseniz tabii
evt cnm oydu dedigim,ama püssküt ten kesin tarih almak lazim,bu haftaki yüzden ona göre hesaplanacak
hazir okumusken bende yorum yapayim
simdi söyle söylim,saat 11 de spora baslamissin yazmissin,sabah bi sürü zamanin varmis cnm kahvalti icin,keske yiyip gitseydin,erken kalkmak metabolizmayi daha iyi calistiriyormus,bende duymustum bi yerlerden,
yediklerine bisey diyemem,cok güzel o kola zaro cissssonun yerine bitki cayi lütfen
bide taze naneye bayilirim,ama burda bulamiyorum
ögle sabahla dengelenmis aksamda iyi o su ne öylespor
ablana bak heveslen accik

evet gercekten cok eglenceli,coluk cocuk,ailece yapiyoruz valla
ben tv den you tube aciyorum,bakip yapiyorum,kurs yok ama cocuga bakacak biri olsaydi gitmeyi cok isterdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…