yumyukum madem 89 kg geldin başlangıç kilonu 89 alıyorum ve paylaşımlarını yeterli görüyorum alacağım bu hafta seni listeye
kızlar oylama yapalım lütfen?
uygundur cnm,bende dicektim de simdi herseye karismis olmim dedim
bide hangi hafta ayrilmis arkadas,onada bakalim,gecen haftaki gibi yanlislik olmasin sonra,birinciyiz derken ikinci olmusuz
yok cnm ya kasmiyorum zaten,sen kazandin diye sevinirim
:18::18:
ah ne güzel cnm,senden inip bana biniyor heral de,bende bu sabah 100 gr arti ciktim
cumaya kadar iner umarim bendeki sislik te yoksa persembe yine lapa yapmayi düsünüyorum
diyetisyenmi verdi bu listeyi,aksam az olmus sanki
cok sevindim cnm,ne güzel tartida gülmüs sana:18:
sen gececen beni valla bak demedi deme
gayette güzel yemissin,sporada baslanmis,su da süper,hadi bakalim cumaya az kaldi
cok güzel cnm
suyu arttirabildigin kadar arttir,ay bide wc ye gitme olmasa 5 lt icerim heralde
zumba için geçen sene kursa gittim ben 4 ay falan gittim işten çıkınca gidiyodum o yüzden çok yorgun oluyodum ama üstüne spor tanımıyorum hem eğlenceli hem de acayip iyi geliooo:) bu sene yapmadım hiç başlasammı die düşünüyorumoglumda uyudu,kalkmadan biraz zumba yapim,ay ben buldum sporumu ya,hem cok terletiyo,hemde eglendiriyo
iyi hatırlattın ben de yeni şişemi açayım bari:)Selamkızlar nasılsınız geçmişi okudum ancak cevap veremiyorum
yavaş yavaş cevaplayacağım inşallah
helin zumbayı nasıl yapıyorsun video açıp mı yapıyorsun ???
sabahtan beri 1 lt. su içtim bakalım akşama kadar 2 lt daha hedefledim bugün 3 e tamamlamak istiyorum birde wc derdi olmasa
çok ölçülü bravohazır gelmişken dünki menümü de yazayım:
kalkınca10:00)
1 bardak yağsız süt
11 de spora gidiyorum ve 12 de geliyorum kavaltı yine öğlene kaydı
kahvaltı12:30)
1 haşlanmış yumurta
yağsız peynir
2 yeşil zeytin
taze nane
şekersiz çay
öğleden sonra(16:00)
3 parça ızgara tavuk
1 kase yağsız yoğurt
bir parça yağsız peynir
yarım haşlanmış yumurta
akşam20:00)
yulaf kepeği ekmeği arası yağsız peynir sandviç(çok küçük bir sandviçti,öğlen biraz geç olunca yiyemedim)
1 fincan kola zero
2.5 lt su
1 saat bosu..
kızıma iyi baaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkk, öp yerime kuzumu:)))selam kızlar bikaç gündür gelemedim hiç... sürekli dışardayım arkadaşlarımda falan kaldım müstakbel görümcemi ziyarete gittim gezdim tozdum anlıycağınız fırsat bulamadım nete girmeye:)
bugün izinnliyim işe gitmedim evde suya bakıyorum:) onu uyuttum fırsat bulmuşken giriyim dedim:)
dünkü menüm;
sabah
1 adet pohaça
peynir
salam
yumurta
zeytin
çay
öğle
öğle yemeği yemedim uyuyodum
akşam
2 tatlı kaşığı pilav
bezelye
yoğurt
spor yapamadım çok uykum vardı akşam 8 de yattım:)
1 lt su
spor da olsaymış menü süpermişşş tekrar arayı açıyorumm şişliğim inmeye başladı bugün 72.3 geldim yarın 71.3 gelsem perşembe toparlarım cuma da yine bana yetişemezsinkii
suyu 3 litre yapsan süperrrrrr olurduuu spora da başlamışsın tebrikler
2 üçgen peynire kızardım pilav ve ekmeğe kızardım ama spor kurtarmış afferinnnnnnnnpegasusu geçeceksin sen
yumyukum madem 89 kg geldin başlangıç kilonu 89 alıyorum ve paylaşımlarını yeterli görüyorum alacağım bu hafta seni listeye
kızlar oylama yapalım lütfen?
kızlar bu sabah karar verdim; şimdiki hızla yani orta karar :) kilo vermeye devam edersem Mayısın sonunda 63 kilo olabilirim. 15 yılı devirdiğim evlilik yıldönümünde evlendiğim kiloda olmuş olurum.
Süper olacaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak:))
sen bu azimle kesinlikle olursun maşallah sanae hadi bakalım,gün itibariyle aramızda 700 gr kalmış:)))ben 73 e düşmüşüm:))bakalım cumaya kadar ne olacak???bugünde itibaren akşam yemeklerinde yulaf ve yoğurt tüketmeyi planlıyorum.yemekten sonra da meyve hariç yok bana bişey.aralık 10 gibi kayınvalidemler gelecekmiş,dayanamamışlar yılbaşına kadar,kızçeyi özlemişler:)))biraz daha zayıflamam lazım.onlar buradayken spor zor olur çünkü.kayınvalidemin yemekleri de çok lezzetli oluyor o yüzden bu sefer onu mutfağa sokmayacağım.benim saman tadında yemeklerimi yesinler:))ama çok şaşıracaklar beni görünce.en son ramazan bayramında görüşmüştük.o zamandan bu zaman 11 kilo gitti:))bakalım 10 aralığa kadar 70 e düzleyebilecekmiyim.evren bak 70 diyorum,10 aralık diyorum:)))
ayda 3 kilo versen emin adımlarla hedefine rahat rahat ulaşırsın:))ayda 3 kilo da ne ki bence sevgililer gününe hedefinin dibine gelmiş olursun:))
olur olur kesin olur, 3 kilo sana ne der arkadaşım:))e hadi bakalım,gün itibariyle aramızda 700 gr kalmış:)))ben 73 e düşmüşüm:))bakalım cumaya kadar ne olacak???bugünde itibaren akşam yemeklerinde yulaf ve yoğurt tüketmeyi planlıyorum.yemekten sonra da meyve hariç yok bana bişey.aralık 10 gibi kayınvalidemler gelecekmiş,dayanamamışlar yılbaşına kadar,kızçeyi özlemişler:)))biraz daha zayıflamam lazım.onlar buradayken spor zor olur çünkü.kayınvalidemin yemekleri de çok lezzetli oluyor o yüzden bu sefer onu mutfağa sokmayacağım.benim saman tadında yemeklerimi yesinler:))ama çok şaşıracaklar beni görünce.en son ramazan bayramında görüşmüştük.o zamandan bu zaman 11 kilo gitti:))bakalım 10 aralığa kadar 70 e düzleyebilecekmiyim.evren bak 70 diyorum,10 aralık diyorum:)))
ayda 3 kilo versen emin adımlarla hedefine rahat rahat ulaşırsın:))ayda 3 kilo da ne ki bence sevgililer gününe hedefinin dibine gelmiş olursun:))
slm kizlar,ben geldim,zaten görüyorsunuz
bu sali günleri okulun yoluna mekik dokuyorum valla,öglen okuluda var git gel spor yapiyorum,simdi geldim,yemege koyulmadan bi bakim dedim
özge zumbayi you tube dan bakip yapiyorum,bir cok videosu var zaten,herhangi birini ac oyna,cok eglenceli oluyor valla,hemde oynamayi iyce ögreniyoruz
yemegi firina atim,sonrada zumba yapicam
bende bu aksam meyveyle gecistiricem,yoksa verecegime aliyorum,cocuklarada türlü yapim dedim ,öglen de spagetti yaptim,hic yemedim valla
Stepperım bugün 16.35 te kargoya verilmiş oleeeeeeeeeeeeeyyyyyy
gördük, gördük:)))
kolay gelsin canım ben de birazdan eve gidicem, bugün kızıma çise bakıyo, erken gidiyim ben de yemek yapıyım bari
evt cnm oydu dedigim,ama püssküt ten kesin tarih almak lazim,bu haftaki yüzden ona göre hesaplanacakteşekkür ederim
ben 6. takımdan çok uzun zaman oldu ayrılalı sanırım 2009 du yanlış hatırlamıyorsam,şayet onu kastedtiyseniz tabii
hazir okumusken bende yorum yapayimhazır gelmişken dünki menümü de yazayım:
kalkınca10:00)
1 bardak yağsız süt
11 de spora gidiyorum ve 12 de geliyorum kavaltı yine öğlene kaydı
kahvaltı12:30)
1 haşlanmış yumurta
yağsız peynir
2 yeşil zeytin
taze nane
şekersiz çay
öğleden sonra(16:00)
3 parça ızgara tavuk
1 kase yağsız yoğurt
bir parça yağsız peynir
yarım haşlanmış yumurta
akşam20:00)
yulaf kepeği ekmeği arası yağsız peynir sandviç(çok küçük bir sandviçti,öğlen biraz geç olunca yiyemedim)
1 fincan kola zero
2.5 lt su
1 saat bosu..
ögle sabahla dengelenmisselam kızlar bikaç gündür gelemedim hiç... sürekli dışardayım arkadaşlarımda falan kaldım müstakbel görümcemi ziyarete gittim gezdim tozdum anlıycağınız fırsat bulamadım nete girmeye:)
bugün izinnliyim işe gitmedim evde suya bakıyorum:) onu uyuttum fırsat bulmuşken giriyim dedim:)
dünkü menüm;
sabah
1 adet pohaça
peynir
salam
yumurta
zeytin
çay
öğle
öğle yemeği yemedim uyuyodum
akşam
2 tatlı kaşığı pilav
bezelye
yoğurt
spor yapamadım çok uykum vardı akşam 8 de yattım:)
1 lt su
evet gercekten cok eglenceli,coluk cocuk,ailece yapiyoruz vallazumba için geçen sene kursa gittim ben 4 ay falan gittim işten çıkınca gidiyodum o yüzden çok yorgun oluyodum ama üstüne spor tanımıyorum hem eğlenceli hem de acayip iyi geliooo:) bu sene yapmadım hiç başlasammı die düşünüyorumgerçi trambolinde onun kadar zevkli
Stepperım bugün 16.35 te kargoya verilmiş oleeeeeeeeeeeeeyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?