arkadaş siz napmışınız ya???balıklar demişiniz,rizeler demişiniz...rizeyi görmek kısmet olmadı ama babamdan ötürü 2 yıl trabzonda kalmıştık.hayatımda ben o kadar güzel hamsi,mezgit yememiştim.oradan ayrılınca neredeyse 15 yıl balık koymadım ağzıma.anca hamile kalınca bebişe yarasın diye yemeğe başladım.ah o tat ahhhhh!!!!özledim vallahi.kısmet olsa da tekrar görsem oraları...
eveet saatten de anlayacağınız gibi uyku düzenini oturtma çalışmalarım bugün de gümledi.kimin inadı baskın gelecek bakalım????
menüme gelirsek:
sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 er çay kaşığı bal ve kaymak
çay
öğle
2 kepçe tarhana çorbası
4 yemek kaşığı pazı
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
ara
1 tane elma
akşam
1 avuç fındık
1 tane elma
spor:evimi toparladım anca,başka bişeye mecalim kalmadı((
su:3 litre
günaydın kızlar birazdan işe gideceğim hemen menümü yazayım
dün sabah
1 dilim tam bugday ekmeği üzerine labne - zeytin
nescafe
öğlen
taze fasülye 4 kaşık kadar 2 kaşık pilav yoğurt
ara bir mandalina
akşam 4 yk mantarsote - salata
2 lt. su
yarım saat spor hareketleri 150 mekik
günaydıııııın hanımlar:)
sporumu yapıp yeşil çayımı yudumlarken ve tartının bana yaptığı güzeelikten memnun bir şekilde menümü yazayım:))
sabah
1 dilim tam buğday
b.peynir
4 zeytin
çay
öğlen
1 simit
2 üçgen peynir
çay
ara
yeşil çay
4 diyet bisküvi
akşam
kıymalı bezelye
1 dilim tam buğday
accıcık pilav
yoğurt
su 3 lt
spor
yarım saat leslie
yarım saat trampolin
öpüyorum hepinizi
Günaydın kızlar hemen dünkü menüm
Sabah: 1 kuru kayısı + 1 bardak su
Kahvaltı: 2 galeta + 1 dilim peynir + domates + 3 zeytin
Ara: 1 bardak ayran
Öğle: 4 kaşık taze fasulye + 1 dilim ekmek + 1 bardak ayran
Ara: 1 mandalina
Akşam: 1 kase şehriye çorbası (yağsız)
Ara: 1 kase aşure
Su: 3 lt
Spor: 30 dk eliptik bisiklet + 5 dk twist ve kol çalışması + 1 saat ab tronic x2
Ceza: Aşureden dolayı ceza verdim kendime çok hızlı bi şekilde bisiklete yüklendim saat 21.30 civarı tekrar bisiklete bindim 150 kcal yaktım hızlıca.
günaydin kizlarrr,bu gün kocisin isi vardi,arabayi aldi,bende yürüyerek götürdüm prenseslerimi okula,hava biraz sertti ama olsun,güzel oldu,hemde yürüyüs yapmis oldum
hemn dün yediklerimide yazim
sabah
1 bardak cay
1 elma
ögle
200 gr tavuk ciger teflonda yagsiz
2 dl ekmek
közlenmis domates,biber
aksam
nohut salatasi
2 saat sonra 4 tane bisküvi,toplamda 100 kalori yapiyordu,yani üzerinde öyle yaziyordu
1 fincan kahve
aralarda
3 kupa besibiryerde,1 mandalina
spor
30 dk zumba,10 dk gangnam style,30 dk yürüyüs,ve bir sürü ev isi
su
4 lt hemen hemen,yani sayarken karistirdim aslinda,3 bitti,4 oldumu bilmiyorum
ay koptum cnm ya
yok bisey düsmedi basima,cafede iddia var ya kendimi spora alistirmaya calisiyorum ama bende ters tepiyor heralde spor isi,gidecegine geliyor
8 ziyaretci konuyu okuyorr
hayirdir insallah
Selamkızlar nasılsınız geçmişi okudum ancak cevap veremiyorum
yavaş yavaş cevaplayacağım inşallah
helin zumbayı nasıl yapıyorsun video açıp mı yapıyorsun ???
sabahtan beri 1 lt. su içtim bakalım akşama kadar 2 lt daha hedefledim bugün 3 e tamamlamak istiyorum birde wc derdi olmasa
hazır gelmişken dünki menümü de yazayım:
kalkınca10:00)
1 bardak yağsız süt
11 de spora gidiyorum ve 12 de geliyorum kavaltı yine öğlene kaydı
kahvaltı12:30)
1 haşlanmış yumurta
yağsız peynir
2 yeşil zeytin
taze nane
şekersiz çay
öğleden sonra(16:00)
3 parça ızgara tavuk
1 kase yağsız yoğurt
bir parça yağsız peynir
yarım haşlanmış yumurta
akşam20:00)
yulaf kepeği ekmeği arası yağsız peynir sandviç(çok küçük bir sandviçti,öğlen biraz geç olunca yiyemedim)
1 fincan kola zero
2.5 lt su
1 saat bosu..
selam kızlar bikaç gündür gelemedim hiç... sürekli dışardayım arkadaşlarımda falan kaldım müstakbel görümcemi ziyarete gittim gezdim tozdum anlıycağınız fırsat bulamadım nete girmeye:)
bugün izinnliyim işe gitmedim evde suya bakıyorum:) onu uyuttum fırsat bulmuşken giriyim dedim:)
dünkü menüm;
sabah
1 adet pohaça
peynir
salam
yumurta
zeytin
çay
öğle
öğle yemeği yemedim uyuyodum
akşam
2 tatlı kaşığı pilav
bezelye
yoğurt
spor yapamadım çok uykum vardı akşam 8 de yattım:)
1 lt su
bu arada bende birazdan çıkacağıım
birde eve git yemek yap:44: ne yapsam diye düşünüyorum
neyse
bugün ne yedim onu yazayım
sabah 2 adet etiform bisküvi bir parça peynir duble çay
öğlen abarttım biraz
mantar sote 2 - 3 kaşık
2 - 3 kaşık kuru fasulye
kırmızı biber salatası oda 2 - 3 kaşıktır ama 2.5 dilim ekmek yedimböyle suyuna bandım
arada bir mandalina yedim
1 lt. su şimdilik akşam elma yiyeceğim ve suyumu içeceğim daha da yemek yok
birazda kafadan atma sporumu yapacağım belki fıstığımla zumba yaparız
ayy kocisim elinden her is geliyor valla,pc yi yapti
ona muhtac degilim yani
oooo eylül hanim siz bu yollari biliyormuydunuz
hos geldin cnm,isleri toparladinmi biraz,hadi düzenini oturt yine eskisi gibi ol,sen olmadinmi sanki kacamak yapiyosun gbi geliyor bana:44:
evt cnm oydu dedigim,ama püssküt ten kesin tarih almak lazim,bu haftaki yüzden ona göre hesaplanacak
hazir okumusken bende yorum yapayim
simdi söyle söylim,saat 11 de spora baslamissin yazmissin,sabah bi sürü zamanin varmis cnm kahvalti icin,keske yiyip gitseydin,erken kalkmak metabolizmayi daha iyi calistiriyormus,bende duymustum bi yerlerden,
yediklerine bisey diyemem,cok güzelo kola zaro cissss onun yerine bitki cayi lütfen
bide taze naneye bayilirim,ama burda bulamiyorum
Stepperım bugün 16.35 te kargoya verilmiş oleeeeeeeeeeeeeyyyyyy
evt cnm oydu dedigim,ama püssküt ten kesin tarih almak lazim,bu haftaki yüzden ona göre hesaplanacak
hazir okumusken bende yorum yapayim
simdi söyle söylim,saat 11 de spora baslamissin yazmissin,sabah bi sürü zamanin varmis cnm kahvalti icin,keske yiyip gitseydin,erken kalkmak metabolizmayi daha iyi calistiriyormus,bende duymustum bi yerlerden,
yediklerine bisey diyemem,cok güzelo kola zaro cissss onun yerine bitki cayi lütfen
bide taze naneye bayilirim,ama burda bulamiyorum
ögle sabahla dengelenmisaksamda iyi o su ne öyle spor
ablana bak heveslen accik
evet gercekten cok eglenceli,coluk cocuk,ailece yapiyoruz valla
ben tv den you tube aciyorum,bakip yapiyorum,kurs yok ama cocuga bakacak biri olsaydi gitmeyi cok isterdim
canım eğer çok eskiden takımdaki kilomuzu söylememiz gerekliyse bende mi bildireceğim anlamadım
birde dukan da zero serbest su gibi yani:)
aaben unuttum ya dogru sen yazmistin sabaha kadar dertlesiyoz diyehepinize iyi akşamlar..
özgem hadi gazan mübarek ola inşallah faydası olur canım
öncelikle hepiniz ayrı ayrı ilgi alaka göstermişsiniz çok teşekkür ederim.yorumlarınız çok değerli.fakat erken kalkma meselesini öncelikle açıklıyım,daha öncede belirtmiştim kardeşim burda ve sıpa gece 4-5 ten önce uyumuyor e benide kışkırtıyor sabahları gözümü açamıyorum açıkcası sebebi bu uykuyu kahvaltıya tercih ediyorum,ama haftaya gidiyor ozaman düzenime dönerim merak etmeyin
şu zero kola meselesine gelince çok tepki almışım haklı olarakfakat ben dukan yapıyorum ve dukan amcam zero kolayı diyet menülerine eklemiş ben de ne gerkiyorsa onu yapıyorum yoksa kola tiryakiliğim yoktur ayrıca uyarmanız fikrinizi söylemeniz bile çok güzel,bu forumu bu yüzden çok seviyorum ve yıllarca da diyet takımındayken de bu ilgi ve alakayı hissetmek müthiş bi duygu ..
bugün bende dişçiye gittimbana bi cesaret geldii valla,titreyerek oturdum ve yirmilik dişim çekilecek onun dışında hiç çürük yok ben ağzımda baya inşaat yapılacak diye beklerken doktor öyle deyince pek bi sevindirik oldum birde temizleme yapılacak benim çürük sandıklarım diş taşıymış içim rahatladı
tmm cnm püskütten alinir o bilgiler,yok yok batmaz bizim takimayrıldığımız zamanki yüzdeye göre olursa takım batar çıkaranacım ben ya 74 ya 73 olması lazım hatta belki 70 bile olabilir ayrıldığım kilom gerçi sanki ben daha sonra bi dahamı girmiştim ne iyileşince ve kilo almış olarak dönmüştüm :44: bilemedim şimdi
özge seni gecen hafta yanlis yazmistik,önceki haftalara bölünmemisti kilon 1. olduk,sonra uyari üzerine tubisim düzeltti bu defa 2.olduk,yani sorun yok seninki tamamcanım eğer çok eskiden takımdaki kilomuzu söylememiz gerekliyse bende mi bildireceğim anlamadım
birde dukan da zero serbest su gibi yani:)
aaaaaaaaaaaaaaaaa pegasus spor yapmış haaaaaaaaaaayyyyyyyyıııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrsüpersin balım.
ben de yapıyorum video izleyerek onların yanında hissediyorum ben kendimi onlarla gülüyorum onlarla konuşuyorum sanki anlıyorum ?
1 ltre su sabah poğaça ?noluyo? ceza kokusu mu var :2::2::2:
asıl ona muhtacsın o olmasa bilgisayar yapılmazdı ama
anlamadım ne aaa ayazılar okunmuyor mu ne_?
aaben unuttum ya dogru sen yazmistin sabaha kadar dertlesiyoz diyetmm cnm haftaya düzenlerim diyosan düzenlersin sen
biz dukan cahiliyiz desene o zaman
tmm cnm dukan amca öyle dediyse boynumuz kildan ince,vardir bi bildigi
bide sana söylemeyi unuttuk biz her kacamaga ceza var burda ona göre cnm
gecmisolsun dis icin
150 mekik de benden ceza geldikizlar ya cocuklarin yemegini bosaltirken özgenin lafi aklima geldi,ekmegi bandim yedim yazmisti ya,bende dayanamadim,2 dilim ekmegi bandim yemege,sonrada tabi pisman oldum ama ne fayda,kalktim bende 30 dk zumba yaptim,250 defa ip atladim,umarim faydasi olustur,terden su gibiyim simdi,oglusum biraksaydi daha yapacaktim zumba ama yapisti bacagima,birakmak zorunda kaldim,simdi dusa girim,yarin görüsürüz artiik
spor su menü süper varya incecik olacaksın benden öncehayırlı geceler...
yarın tüm gün çok yoğun olacağım o yüzden bugünki menümü şimdiden vereyim dedim.sabah spor öğlen kardeşimle dışarı çıkıcaz akşamda yemeğe misafirim var anca gece uğrayabilirim
kahvaltı 11:30
yağsız menemen 1 dlim yulaf kepeği ekmeği(1 yemek kaşığına denk gelecek kadar)
labne peniri
şekersiz çay
1-2 yaprak marul
ara 15:00
1 bardak yağsız tarçınlı süt
akşam 20:00
tavuklu terbiyeli kereviz(yağsız,unsuz)
süzme yoğurtlu kornişonlu pancar salata
1 dilim yulaf kepeği ekmeği
3.5 lt su
1 saat aletli kardiyo çalışması
bugünlük bu kadar
zeburusummm harikasınnn ama sen o bisiklette 1 saat nasıl kalıyosun yaa benim 30 dkda pilim bitiyooo paçalarımdan ter akıyoogünaydın kızlarrr!!!yine bana henüz gün aymış değil ama ayar bi ara herhalde...gece iki buçuktu güzel yatağıma kavuştuğumda.o saate kadar bostancı danayı kovmaktan bıktıda danalar bostana girmekten bıkmadı.şu insan kopyalama işini derhal bulmaları lazım!!
hafta sonu kipada taze zencefil bulmuştum.zamanın birinde çok aramıştım ama niye aradığımı hatırlayamadım bir türlü.yine de 3 kök aldım.dün sabah çayını yaptım yapmaz olsaydım!!!durdum durdum acıktım.geceye kadar idare ettim ama gece saat 10 sularında gözüm döndü artık.o saatte kendimi tost makinesinin önünde buldum((şimdi yine zencefil içiyorum bakalım bugün ne olacak???
menüme gelirsek
sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
yarım çay kaşığı terayağ
1 fincan zencefil çayı
ara
1 tane elma
rezene çayı
öğle
4 yemek kaşığı pazı
1 kepçe tarhana çorbası
yarım dilim ekmek
ara
2 tane kuru incir
ısırgan çayı
akşam
1 kase yoğurt
2 yemek kaşığı yulaf kepeği
ara
1 tane elma
yat zıbarlık
1 tane peynirli tost
rezene çayı
spor:1 saat bisiklet,300 mekik
su:3 litre
hayırlı geceler...
yarın tüm gün çok yoğun olacağım o yüzden bugünki menümü şimdiden vereyim dedim.sabah spor öğlen kardeşimle dışarı çıkıcaz akşamda yemeğe misafirim var anca gece uğrayabilirim
kahvaltı 11:30
yağsız menemen 1 dlim yulaf kepeği ekmeği(1 yemek kaşığına denk gelecek kadar)
labne peniri
şekersiz çay
1-2 yaprak marul
ara 15:00
1 bardak yağsız tarçınlı süt
akşam 20:00
tavuklu terbiyeli kereviz(yağsız,unsuz)
süzme yoğurtlu kornişonlu pancar salata
1 dilim yulaf kepeği ekmeği
3.5 lt su
1 saat aletli kardiyo çalışması
bugünlük bu kadar
her zamanki gibi süperrrrBende dünkü menümü yazayım hepinize mutlu günler diliyorumm
Sabah kalkınca: 1 ceviz + 1 bardak su
Kahvaltı: 2 dilim kepek ekmeğine az kaşarlı tost + domates + çay
Ara: 1 bardak ayran
Öğle: 4 kaşık taze fasulye + 1 dilim ekmek + 1 bardak ayran
Ara: 1 mandalina
Akşam: 1 büyük kase tarhana çorbası + 2 galeta
Ara: 1 elma
Su: 3.5 lt
Spor: 30 dk eliptik bisiklet + 5 dk twist ve kol egzersizi + 1 saat ab tronic
ve sabah tartıda 71.2 geldim topladım şişliğicumaya inşallahhh 70 falan gelirimmm
hepinizi öptümmmbu aralar çok katılamasam da çok yoğun olduğumu bilin
amanda aman,hemende ceza verirmis150 mekik de benden ceza geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?