Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

oooo eylül hanim siz bu yollari biliyormuydunuz
hos geldin cnm,isleri toparladinmi biraz,hadi düzenini oturt yine eskisi gibi ol,sen olmadinmi sanki kacamak yapiyosun gbi geliyor bana:44:

ahhh ahhh bende gitmiştim trabzona 1 ay kalmıştım bedenim ankarada ruhum kaldı trabzonda. ahhhh ahhhh

su ve menü mükemmmel tatlım bide spor olsaymış yemede yanında yat

mekik çok iyi suda menüde güzel o zaman öpüyorum tatlım seni

bende seni öpüyorum harikasın sen 30 dk hem leslie 30 dk trambolin

aman çzledim kuzum seni yahu çok yorgunuz kafamda bedenimde

aaaaaaaaaaaaaaaaa pegasus spor yapmış haaaaaaaaaaayyyyyyyyıııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrr süpersin balım.

ay koptum cnm ya
yok bisey düsmedi basima,cafede iddia var ya kendimi spora alistirmaya calisiyorum ama bende ters tepiyor heralde spor isi,gidecegine geliyor

bak doğruyu söle canım ayyy hastamısın sen yoksa?

8 ziyaretci konuyu okuyorr
hayirdir insallah

tık tık tık iyi günler

ben de yapıyorum video izleyerek onların yanında hissediyorum ben kendimi onlarla gülüyorum onlarla konuşuyorum sanki anlıyorum ?

ben sanki orada kola mı gördüm ? ceza verdiler mi sana vermedilerse ben vereyim mi ilgilenemedim tanışamadık konuşamadık seninle 150 mekik alıyım

1 ltre su sabah poğaça ? noluyo? ceza kokusu mu var :2::2::2:

2,5 dilim ekmek hadi hayırlı uğurlu olsun .

ayy kocisim elinden her is geliyor valla,pc yi yapti
ona muhtac degilim yani

asıl ona muhtacsın o olmasa bilgisayar yapılmazdı ama

oooo eylül hanim siz bu yollari biliyormuydunuz
hos geldin cnm,isleri toparladinmi biraz,hadi düzenini oturt yine eskisi gibi ol,sen olmadinmi sanki kacamak yapiyosun gbi geliyor bana:44:

anlamadım ne aaa ayazılar okunmuyor mu ne_?

bugunkü menümü görücüye sunuyorum hemen 1. bugün hiç oturmadım ahçı abla yoktu ben yardım ettim 60 kişiye yemek yaptım 70 tane levrek kızarttım salata çorba helva derken dağıttık yıkadık offf yoruldum

sabah
peynir zeytin açık çay

öğlen
şehriye çorba
balık
salata
helva

ara
türk kahvesi

akşam
yemedim yemem artık

spor
umarım eve gidebilirim .

canım eğer çok eskiden takımdaki kilomuzu söylememiz gerekliyse bende mi bildireceğim anlamadım
birde dukan da zero serbest su gibi yani:)

hepinize iyi akşamlar..

Stepperım bugün 16.35 te kargoya verilmiş oleeeeeeeeeeeeeyyyyyy

özgem hadi gazan mübarek ola inşallah faydası olur canım

öncelikle hepiniz ayrı ayrı ilgi alaka göstermişsiniz çok teşekkür ederim.yorumlarınız çok değerli.fakat erken kalkma meselesini öncelikle açıklıyım,daha öncede belirtmiştim kardeşim burda ve sıpa gece 4-5 ten önce uyumuyor e benide kışkırtıyor sabahları gözümü açamıyorum açıkcası sebebi bu uykuyu kahvaltıya tercih ediyorum,ama haftaya gidiyor ozaman düzenime dönerim merak etmeyin

şu zero kola meselesine gelince çok tepki almışım haklı olarak fakat ben dukan yapıyorum ve dukan amcam zero kolayı diyet menülerine eklemiş ben de ne gerkiyorsa onu yapıyorum yoksa kola tiryakiliğim yoktur ayrıca uyarmanız fikrinizi söylemeniz bile çok güzel,bu forumu bu yüzden çok seviyorum ve yıllarca da diyet takımındayken de bu ilgi ve alakayı hissetmek müthiş bi duygu ..

bugün bende dişçiye gittim bana bi cesaret geldii valla,titreyerek oturdum ve yirmilik dişim çekilecek onun dışında hiç çürük yok ben ağzımda baya inşaat yapılacak diye beklerken doktor öyle deyince pek bi sevindirik oldum birde temizleme yapılacak benim çürük sandıklarım diş taşıymış içim rahatladı

canım eğer çok eskiden takımdaki kilomuzu söylememiz gerekliyse bende mi bildireceğim anlamadım

ayrıldığımız zamanki yüzdeye göre olursa takım batar çıkar anacım ben ya 74 ya 73 olması lazım hatta belki 70 bile olabilir ayrıldığım kilom gerçi sanki ben daha sonra bi dahamı girmiştim ne iyileşince ve kilo almış olarak dönmüştüm :44: bilemedim şimdi

aaben unuttum ya dogru sen yazmistin sabaha kadar dertlesiyoz diye tmm cnm haftaya düzenlerim diyosan düzenlersin sen
biz dukan cahiliyiz desene o zaman
tmm cnm dukan amca öyle dediyse boynumuz kildan ince,vardir bi bildigi
bide sana söylemeyi unuttuk biz her kacamaga ceza var burda ona göre cnm
gecmisolsun dis icin

tmm cnm püskütten alinir o bilgiler,yok yok batmaz bizim takim
özge seni gecen hafta yanlis yazmistik,önceki haftalara bölünmemisti kilon 1. olduk,sonra uyari üzerine tubisim düzeltti bu defa 2.olduk,yani sorun yok seninki tamam
ben sadece unutulmasin diye öyle bi not düstüm

hahaha cok sasirdin bakiyomda,evettttt bende spor yapabiliyorumm

bende tv den bakiyorum ohh valla cok hos oluyor

ahhh cnm ahhh sen yoksun ceza verende yok,cezalarini bile özledim:18::18:

evet cnm haklisin olmasa tamire verecektik,yada yeni alacaktik,oyy oyy becerikli kocisimm

sen bi gel, orda ne yazdigini ben sana uygun bir dille anlatirim

hadi iyi aksamlar bayanlar,cocujlarin yemegini verim saat 6 olmus,sonra ugramaya calisirim

çok teşekkür ederim..

kizlar ya cocuklarin yemegini bosaltirken özgenin lafi aklima geldi,ekmegi bandim yedim yazmisti ya,bende dayanamadim,2 dilim ekmegi bandim yemege,sonrada tabi pisman oldum ama ne fayda,kalktim bende 30 dk zumba yaptim,250 defa ip atladim,umarim faydasi olustur,terden su gibiyim simdi,oglusum biraksaydi daha yapacaktim zumba ama yapisti bacagima,birakmak zorunda kaldim,simdi dusa girim,yarin görüsürüz artiik

hayırlı geceler...
yarın tüm gün çok yoğun olacağım o yüzden bugünki menümü şimdiden vereyim dedim.sabah spor öğlen kardeşimle dışarı çıkıcaz akşamda yemeğe misafirim var anca gece uğrayabilirim

kahvaltı 11:30

yağsız menemen 1 dlim yulaf kepeği ekmeği(1 yemek kaşığına denk gelecek kadar)
labne peniri
şekersiz çay
1-2 yaprak marul

ara 15:00
1 bardak yağsız tarçınlı süt

akşam 20:00
tavuklu terbiyeli kereviz(yağsız,unsuz)
süzme yoğurtlu kornişonlu pancar salata
1 dilim yulaf kepeği ekmeği

3.5 lt su
1 saat aletli kardiyo çalışması

bugünlük bu kadar

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr!!!yine bana henüz gün aymış değil ama ayar bi ara herhalde...gece iki buçuktu güzel yatağıma kavuştuğumda.o saate kadar bostancı danayı kovmaktan bıktıda danalar bostana girmekten bıkmadı.şu insan kopyalama işini derhal bulmaları lazım!!

hafta sonu kipada taze zencefil bulmuştum.zamanın birinde çok aramıştım ama niye aradığımı hatırlayamadım bir türlü.yine de 3 kök aldım.dün sabah çayını yaptım yapmaz olsaydım!!!durdum durdum acıktım.geceye kadar idare ettim ama gece saat 10 sularında gözüm döndü artık.o saatte kendimi tost makinesinin önünde buldum((şimdi yine zencefil içiyorum bakalım bugün ne olacak???

menüme gelirsek

sabah

1 dilim ekmek
1 dilim peynir
yarım çay kaşığı terayağ
1 fincan zencefil çayı

ara

1 tane elma
rezene çayı

öğle

4 yemek kaşığı pazı
1 kepçe tarhana çorbası
yarım dilim ekmek

ara

2 tane kuru incir
ısırgan çayı

akşam

1 kase yoğurt
2 yemek kaşığı yulaf kepeği

ara

1 tane elma

yat zıbarlık

1 tane peynirli tost
rezene çayı

spor:1 saat bisiklet,300 mekik
su:3 litre

150 mekik de benden ceza geldi

spor su menü süper varya incecik olacaksın benden önce

zeburusummm harikasınnn ama sen o bisiklette 1 saat nasıl kalıyosun yaa benim 30 dkda pilim bitiyooo paçalarımdan ter akıyoo

günaydin kizlar
dün yediklerimi yazim hemencecik
sabah
1 yesil elma
1 fincan 5i1yerde
ögle
1 tabak brokoli,limonlu ve pul biberli,hepsi bitmedi
2 kücük dilim hindi salami
yarim dilim ekmek
aksam
1 hurma
2 dl ekmek
2 dilim patates,1 parca tavuk gögsü
2 kupa besibiryerde
su
3 lt
spor
1:30 dk yürüyüs
30 dk zumba
250 ip atlama ve herzamanki gibi cocuklarin arkasini toplama
ben simdi gidim kahvalrti hazirlim,sonra yine gelirim
bu arada benim tartida tik yok daha,ne almisim,ne vermisimhadi cuma bana bir sürpriz yap

Bende dünkü menümü yazayım hepinize mutlu günler diliyorumm

Sabah kalkınca: 1 ceviz + 1 bardak su
Kahvaltı: 2 dilim kepek ekmeğine az kaşarlı tost + domates + çay
Ara: 1 bardak ayran
Öğle: 4 kaşık taze fasulye + 1 dilim ekmek + 1 bardak ayran
Ara: 1 mandalina
Akşam: 1 büyük kase tarhana çorbası + 2 galeta
Ara: 1 elma

Su: 3.5 lt
Spor: 30 dk eliptik bisiklet + 5 dk twist ve kol egzersizi + 1 saat ab tronic

ve sabah tartıda 71.2 geldim topladım şişliği cumaya inşallahhh 70 falan gelirimmm

hepinizi öptümmm bu aralar çok katılamasam da çok yoğun olduğumu bilin

cok güzel valla

günaydın kızlar
biraz geçmişi okudum, şimdi menümü yazayım sonra çıkıcam yine gelirim, yanlızım şirkette bugün:)

sabah
tost
çay

öğle
nesfit
süt

ara
5 diyet bisküvü

akşam
1 tavuk but
salata
1 yemek kaşığı pilav
4-5 patates kızartması

su 2.3lt
spor sabah 45 dk leslie, akşam trambolinde yapıcaktım yine uyuyakalmışım kızı uyuturken offffffff (

görüşürüz:))

her zamanki gibi süperrrr
150 mekik de benden ceza geldi
amanda aman,hemende ceza verirmisyapildi bil cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…