Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın arkadaşlar dünkü menümü yazayım sonra geçmişe bakıcam sonra küsmeyin yorum yok diye:)))

sabah
nesfit süt

öğlen
yarım tavuk dürüm
ayran

ara
intense kek :26::26:

akşam
balık
salata
arkadaşlar beyaz ekmek yedim (

spor :18::18:
su 2lt

bugün yemekte tavuk sote varmış işte biberli domates + salça yağlı mantarlı felan bende abladan kendi hakkımı istedim tavada kekikle pul biberle tatlı kaşığından az yağ ile sote ettim sütte koydum içine iyi yapmışmıyım.

ben hayatta küsmem kim yapıyorsa aaaa intense mi? ekmek mi? sppor yok mu? 200 mekik lütfen!

canım çok iyi gidiyosun bu hafta 6 ları göreceksin ban da bi gaz gelse bu hafta yarışa girdim metabolizmam durdu, vücut kastı kendini

canısı ben de aynı durumdayım ama aşure biraz fazla mı olmuş ne:) anlıyorum aslında normalde ben bu haftaki gibi dikkat ettiğim zaman daha fazla kilo veriyorum, sabah tartılıpta memnun olmayınca insanın yiyesi geliyor( bu gidişle haftaya ikimize de fazladan spor görünüyor

canım kahvaltı yapmaman kötü olmuş bi de çikolata ve N**** (Siyahi) dengesiz olmuş cidden ama yoğunluktandır, kafan toplanınca düzelir:))

canım menü fena değil bence yumurta kaçmış azıcık ama spor var en azından çok iyisin:))

çok dengeli gidiyosun yarın tartını çok merak ediyorum, iyi bir sonuç alacağına eminim:) bu arada Allah kabul etsin

zeburus supersIn ya maşallah sana darısı başımıza inşallah
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:)))

günlere dikkaaaat:))) sonra kendine spor cezası vermek zorunda kalıyosun içine girebildiğin cicişlere bizden de hoşgeldiiiiiiiiiiinnn:)))

evet çok iyi yapmışsın güzellik

ben hayatta küsmem kim yapıyorsa aaaa intense mi? ekmek mi? sppor yok mu? 200 mekik lütfen!
evet ya ben tam cezalık oldum:) düzenim şaşıyo, akşamları kızım yanıma yat beraber diyo öyle de tatlı konuşuyo ki yarım yapalak, mecbur koyun koyuna yatıyoruz, ben onu uyutıyım derken o beni uyutuyo, bu arada iş yerinde de arkadaşım rahatsız gelmiyo erken de kaçamıyorum her zaman sporu kaçırıyorum arada. Ama eşimle bu sabah konuşuyoduk az da olsa düzenli spor yapman gerek bir gün yap bir gün yapma dengen şaşıyo diyo, haklı aslında :))

sensin güzellik canım benim eşinin sana desteğine bayıldım. oyyy güzellik daha kelimelerde dönmüyordur tabi ufak kuznimde bana oylü diyo dayımlarda kalınca annesine anneci oylü neyde diyo evde beni aryo.

sensin güzellik canım benim eşinin sana desteğine bayıldım. oyyy güzellik daha kelimelerde dönmüyordur tabi ufak kuznimde bana oylü diyo dayımlarda kalınca annesine anneci oylü neyde diyo evde beni aryo.

yerim ben onu çok tatlı oluyolar ya, bizimki de öyle bir dilli, içime sokasım geliyo:))

günaydın arkadaşlar gerçi saate baktım da tünaydın olmuş bile napalım 3 günlük izin sonrasında işler yığılmış bayaa

menümü yazıyım öncelikle geçmişe artık öğleden sonra bakabileceğim

sabah
1 dilim tam buğday
peynir
zeytin
çay

öğlen
patates kavurması
yoğurt

ara
yarım simit
peynir
çay

akşam
balık
salata
1 dilim tam buğday

gece
1 muz

spor yok ama su hanımla bol bol tepindik spordan sayılırsa
su 2lt

süperr menü bu bosu koşu mu oluyo kıs benden önce incecik olursan kıskançlığımdan çat diye çatlarım zaten zeburus bana yetişti

bosu bi nevi step fakat şekil olarak daha çok yarım bir topa benziyor ama çok daha zor üstünde durması güç bu yüzden de feci yağ yakıyorsun çizelgende 80 gösteriyor daha 80e benim en az 1 ayım var tabi boy önemli 1.67 yim ben sende 1.68 yada 70 falan olmalısın,zaten genelde 90 küsürlerde olduğumu kimse tamin etmezdi tahminler ep 75-78 arası olurdu sıkıyım sanırım biraz

bence harika yapmışsın imkanın varsa menülerle oynama yapabiliyosan ne güzel
çok dengeli gidiyosun yarın tartını çok merak ediyorum, iyi bir sonuç alacağına eminim:) bu arada Allah kabul etsin

tartı bu sabahta değişmedi 2 güne kalmaz hastalanıcam o yüzden beklentim yok zaten ama aynaya baktığımda gördüğüm iyi amin canım..

Son düzenleme:
bu arada benim h tuşu biraz sorunlu sanırım hızlı yazınca farketmiyorum genelde kelimeler trakyalılar gibi geliyor göçmenlik yada romanlık yok tamamen tuş hatası

ohh intense ler götürülmüş ben de evde aç bilaç geziniyim

sen bu azimle 6 ları görmiceksin de kim görcek güzelim

aşure şişkinlik yapmıştır:26: o kadar çok yeme çok güzel ama bol bol kalori karbonhidrat ne ararsan var içinde aman dikkat

kahvaltıyı atladığın için diğer öğünler şaşmış sanki biraz ama olsun ya toparlarsın yine

sen az oku die az yazdık bak senin güzel hatrın için

Allah kabul etsin okuduğunuz yasinleri menü de güzel beğendim

normalde izin vermezlerdide patronlar yoktu diye kaçamak yaptım işte

kızlaaaaaaaaar nasılsınız bakalım, bugün işim çok, evrak temizliği yaptım:)) bir sürü çöp çıkardım.
ben de kağıt atamama hastalığı var, her boşa attığım kağıtta ağaçlar aklıma geliyo, fakat müsvette diye ayırdığım kağıtlar bir dağ olmuş durumda, aklıma geldi belediyeyi arayıp geri dönüşüm için almalarını istiycem. Burada gelip işyerinden alıyolar bari boşa gitmesin:) şimdi bir molası sonra kağıt ayıklamaya devam.
kendinize iyi bakın:)

ah atmaya kıyamadığım,vermeye hele hiiç dolapta benim zayıflamamı bekleyen kıyafetlerime bende kavuşmayı iple çekiyorum.tebrik ederim
AYNENNNNNN ve inanın ihtiyacım olduğu halde hiç kıyafet almıyorum hep aynı şeyleri giyiyorum oysa zayıfken giydiklerime bir girebilsem 2 sene yeni bişey almasam yeter offf şöyle 27 beden bir kota girsem yeter çok şey mi istiyorum yaniiii

herzamanki gibi muhteşemsiz ve farkediyorum ki alkol azalmış bu da kesinlikle kilona olumlu yönde etkileyecektir ot çöp iç arkadaşım eee kakaa o

menü güzel de ben orda N**** (Siyahi) mu gördüm gözlerim mi bozuldu acep

yok bacım evren masum masum oturuyor senin sana kastın var bence
o 2 tabak aşure bir çikoyu saymazsak ki 1 saatlik tempolu yürüyüşle yarısını ancak eritebilmişsin güzel olmuş:2:

inş canım az kaldı işte hemde çok az.

aslında yediklerin iyide işte arada yaptığımız beyaz ekmek yemek çikolatalara bir hayır desek olacak bu iş bence

süper olur bence eline
bu arada benim h tuşu biraz sorunlu sanırım hızlı yazınca farketmiyorum genelde kelimeler trakyalılar gibi geliyor göçmenlik yada romanlık yok tamamen tuş hatası

ahhh afiyet olsun kağıtlara bende kıyamıyorum buradaki müsfetteleri bazen duruya götürüyorum kesiyor, boyuyor sonra poşete doldurup tekrar buradaki geri dönüşüme getiriyorum bir nebze vicdanım rahatlıyor

kızlar dünkü menümü yazayım

sabah 1 dilim t.bugday ekmek peynir çay
öğlen 2 kaşık pilav, 3 kaşık karnıbahar yemeği, çorba

ara bir elma

akşam 1 tabak patatesli köfte yemeği
1,5 dilim ekmek

2 lt. su
efendim dün akşam geldi stepperım

750 adım stepperla bacaklarımı hissetmedim o derece yani

mak. 5 dakika yapılabiliyor diyorlardı şimdi neden dediklerini anladım ama hedef koydum zorda olsa yaptım

şu karnıbahar brokoli falan bi alışabilsem iyi olcakta ben pek yiyemiyorum yaw

selamlarrrrr komşuma gittim geldim,çatı katında oturuyor ev buz gibiydi kızımı bahane edip kaçtım resmen.ben doğalgaza çok alışmışım yav :26:bu arada gardrobumda 2 senedir beni bekleyen kaldırıp bi köşeye atamadığım fakat içinede sığamadığım çok severek aldığım bir bluzumu komşuma giderken şöyle bir elime aldım acaba dedim içimden :44: altımada zaten bundan 1 ay öncesine kadar içine giremediğim bir pantolon giymiştim veeeeeee bluz harika oldu bol bol hemde inanamadım klasik okuma menüsü tavuklu pilav ardındanda olabildiğince kalorili şerbetli bir tatlı sadece haşlanmış tavuk göğsü ve 2 kaşık yoğurt rica ettim oda beni kırmadı saolsun sonrasında da çay,bugünki ikram olayını da alnımın akıyla atlattım yarında yeni taşınan bir komşuya gidilcekmiş bizim bina az kalabalık 15 hane var komşuluk da çok güzel bi onda bi bende bi öbüründe sonrada ye babam ye onuda yarın kayınbiraderleri almaya gidicem havaalanına diye atlatma eğilimine girdim bakalım saatler denk gelirse yırtmam an meselesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…