günaydın arkadaşlar dünkü menümü yazayım sonra geçmişe bakıcam sonra küsmeyin yorum yok diye:)))
sabah
nesfit süt
öğlen
yarım tavuk dürüm
ayran
ara
intense kek :26::26:
akşam
balık
salata
arkadaşlar beyaz ekmek yedim(
spor :18::18:
su 2lt
canım çok iyi gidiyosunGünaydın kızlarrr geçmişi okumadan önce menümü yazayım
Sabah: 2 dilim ekmeğe az kaşarlı tost + domates + çay
Ara: 1 mandalina
Öğle: 80 gr light ton balığı + 1 dilim ekmek + 1 domates + 1 salatalık
Akşam: 4 kaşık bamya yemeği + 1 dilim ekmek + salata
Ara: 1 hurma
Su: 3.5 lt
Spor: 30 dk bisiklet + 5 dk twist ve kol hareketi + 1 saat ab tronic
bu arada tartı sabah bana süper bi sürpriz yaptı 70.9'un altına düşmüşümmm ama söylemicem yarına sürpriz olsunn umarım yarın 69.9 bile olsa 6'lı rakamları görürümmm
canısı ben de aynı durumdayım ama aşure biraz fazla mı olmuş ne:) anlıyorum aslında normalde ben bu haftaki gibi dikkat ettiğim zaman daha fazla kilo veriyorum, sabah tartılıpta memnun olmayınca insanın yiyesi geliyorgünaydin kizlar
hic moralim yok yaa,off,ne yapsam olmuyo,tartinin bana kasti var
hemen menümü yazim,bende uykusuzlardanim,kahvalti hazirlayip az uyurum
sabah
1 kase asure
ögle
1 kase asure
aksam
2 kasik bulgur pilavi,et sotenin etinden 3 parca ufak
ara
bi kac tane siyah üzüm
1 kare ciko
3 kupa besibiryerde
spor
1 saat tempolu yürüyüs
30 dk zumba
300 ip atlama
su
3.5 lt
evrenin bana kasti var ama,bi siskinlik te var üstümde
neyse kafanizi sisirmim,gecmise sonra cevap yazarim
canım kahvaltı yapmaman kötü olmuş bi de çikolata ve N**** (Siyahi) dengesiz olmuş cidden ama yoğunluktandır, kafan toplanınca düzelir:))GÜNAYDIN KIZLAR
MENÜMÜ PAYLAŞIYIM İSTEDİM.
SABAH
çok işim vardı unutmuşum kahvaltıyı
7li çay ve nescafe içtim
öğlen
çorba
2 tane kabak dolma
ara
cezamı yedim yani 1 kare çiki çiki
3 N**** (Siyahi)
1 bardak süt
eve gidince
yeşil çay içtim
akşam
2 kaşık pilav
su:içmedim hiç hemde of dün çok kötü bir gündü
ben naptın dün ya emin değilim ki yürüdüm bide alışveriş yaptım dün hiç oturmadım ben sporda böle işte
canım menü fena değil bence yumurta kaçmış azıcık ama spor var en azından çok iyisin:))ay arkadaşlar teşekkür ederim.en kısa zamanda bu keyfi tadarsınız sizde eminim::))saatten anlaşılacağı üzere bugünkü savaşı da küçük hanım kazandı.ben menümü yazıp doğruca uykuma gideyim.artık yorgunluktan rüya görüyor muyum onu bile bilmiyorum,ben görüyorum varsayıyorum artık:))
sabah
1 dilim kek
1 fincan zencefil çayı
öğle (geç kahvaltı oldu)
yarım dilim ekmek
1 tane haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
rezene çayı
akşam
4 yemek kaşığı yumurtalı ıspanak (evet tavuklar bugün bana çalıştı)
1 tane domates
1 dilim ekmek
7 otlu çay
gece
yarım armut
2 tane mandalina
7 otlu çay
spor:1 saat bisiklet,600 mekik
su:3 litre
hepinize tatlı tatlı rüyalar.yarın gündüz uğramaya çalışırım ama uğrayamazsam akşam görüşürüz.çok kaynatmayın ben yokken.oku oku bitiremiyorum sonra:)))
çok dengeli gidiyosun yarın tartını çok merak ediyorum, iyi bir sonuç alacağına eminim:) bu arada Allah kabul etsinhepinize iyi geceler..şükür misafirleri yolcu ettimyoğun bi gündü bende sabah sporda olucam sonrasında da komşumda 41 yasin okunacakmış çağırdı,uğrayamazsam diye menümü akşamdan vereyim dedim.
sabah 09:30
1 dilim yulaf kepeği ekmeği
labne peyniri
şekersiz çay
öğle 15:00
2 yumurtadan çılbır
ara 17:00
1 fincan dokuzlu çay
akşam 20:00
göğüs sote
yağsız yoğurt ile oluşturulmuş bi nevi iskender
3 kornişon turşu..
1 saat bosu
2.5 lt su
bugünlük bu kadar yarına Allah kerim
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:)))zeburus supersIn ya maşallah sana darısı başımıza inşallah
günlere dikkaaaat:))) sonra kendine spor cezası vermek zorunda kalıyosunoy oy oy bugün de akşam oldu...bugün pek paylaşımda bulunamadım.gündüz kocişle kahvaltı yaptık,menümü yazdım doğru uykuma döndüm.nasıl güzel döndüysem saat yarımda bitanesi öğle yemeğine gelmiş o uyandırdı.öğleden sonra da sıpamı doyur uyut,şahsi bakımımı yap falan bu saat olmuş.yarın günlerimiz başlıyor artık.günlerden nefret ediyorum,katılmak zorunda olmaktan iyice nefret ediyorumşimdi yarın dua ederim sıpa aksilik yapsa da erkencikten eve kaçsam diye,o da inat laf dinleyeceğim diye dünyasını unutur (yarın eskiden olmayıp da şimdi içine girebildiğim hangi cicişimi giysem ki:)))gidip ayarlama yapayım bakayım,ütüye ihtiyaçları vardır sanırsam,neredeyse 2 yıldır öylece duruyorlar.
evet çok iyi yapmışsın güzellikbugün yemekte tavuk sote varmış işte biberli domates + salça yağlı mantarlı felan bende abladan kendi hakkımı istedim tavada kekikle pul biberle tatlı kaşığından az yağ ile sote ettim sütte koydum içine iyi yapmışmıyım.
evet ya ben tam cezalık oldum:) düzenim şaşıyo, akşamları kızım yanıma yat beraber diyo öyle de tatlı konuşuyo ki yarım yapalak, mecbur koyun koyuna yatıyoruz, ben onu uyutıyım derken o beni uyutuyo, bu arada iş yerinde de arkadaşım rahatsız gelmiyo erken de kaçamıyorum her zaman sporu kaçırıyorum arada. Ama eşimle bu sabah konuşuyoduk az da olsa düzenli spor yapman gerek bir gün yap bir gün yapma dengen şaşıyo diyo, haklı aslında :))ben hayatta küsmemkim yapıyorsa aaaa intense mi? ekmek mi? sppor yok mu? 200 mekik lütfen!
evet çok iyi yapmışsın güzellik
evet ya ben tam cezalık oldum:) düzenim şaşıyo, akşamları kızım yanıma yat beraber diyo öyle de tatlı konuşuyo ki yarım yapalak, mecbur koyun koyuna yatıyoruz, ben onu uyutıyım derken o beni uyutuyo, bu arada iş yerinde de arkadaşım rahatsız gelmiyo erken de kaçamıyorum her zaman sporu kaçırıyorum arada. Ama eşimle bu sabah konuşuyoduk az da olsa düzenli spor yapman gerek bir gün yap bir gün yapma dengen şaşıyo diyo, haklı aslında :))
sensin güzellik canım benim eşinin sana desteğine bayıldım. oyyy güzellik daha kelimelerde dönmüyordur tabi ufak kuznimde bana oylü diyo dayımlarda kalınca annesine anneci oylü neyde diyo evde beni aryo.
yerim ben onu çok tatlı oluyolar ya, bizimki de öyle bir dilli, içime sokasım geliyo:))
süperr menü bu bosu koşu mu oluyokıs benden önce incecik olursan kıskançlığımdan çat diye çatlarım zaten zeburus bana yetişti
bugün yemekte tavuk sote varmış işte biberli domates + salça yağlı mantarlı felan bende abladan kendi hakkımı istedim tavada kekikle pul biberle tatlı kaşığından az yağ ile sote ettim sütte koydum içine iyi yapmışmıyım.
çok dengeli gidiyosun yarın tartını çok merak ediyorum, iyi bir sonuç alacağına eminim:) bu arada Allah kabul etsin
günaydın arkadaşlar dünkü menümü yazayım sonra geçmişe bakıcam sonra küsmeyin yorum yok diye:)))
sabah
nesfit süt
öğlen
yarım tavuk dürüm
ayran
ara
akşam
balık
salata
su 2lt
Günaydın kızlarrr geçmişi okumadan önce menümü yazayım
bu arada tartı sabah bana süper bi sürpriz yaptı 70.9'un altına düşmüşümmm ama söylemicem yarına sürpriz olsunn umarım yarın 69.9 bile olsa 6'lı rakamları görürümmm
günaydin kizlar
sabah
1 kase asure
ögle
1 kase asure
aksam
ara
bi kac tane siyah üzüm
1 kare ciko
3 kupa besibiryerde
spor
1 saat tempolu yürüyüs
30 dk zumba
300 ip atlama
su
3.5 lt
GÜNAYDIN KIZLAR
SABAH
7li çay ve nescafe içtim
öğlen
çorba
2 tane kabak dolma
ara
3 N**** (Siyahi)
1 bardak süt
eve gidince
yeşil çay içtim
akşam
2 kaşık pilav
ben naptın dün ya emin değilim ki yürüdüm bide alışveriş yaptım dün hiç oturmadım ben sporda böle işte
ay arkadaşlar teşekkür ederim.en kısa zamanda bu keyfi tadarsınız sizde eminim::))saatten anlaşılacağı üzere bugünkü savaşı da küçük hanım kazandı.ben menümü yazıp doğruca uykuma gideyim.artık yorgunluktan rüya görüyor muyum onu bile bilmiyorum,ben görüyorum varsayıyorum artık:))
sabah
1 dilim kek
1 fincan zencefil çayı
öğle (geç kahvaltı oldu)
yarım dilim ekmek
1 tane haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
rezene çayı
akşam
1 tane domates
1 dilim ekmek
7 otlu çay
gece
yarım armut
2 tane mandalina
7 otlu çay
hepinize tatlı tatlı rüyalar.yarın gündüz uğramaya çalışırım ama uğrayamazsam akşam görüşürüz.çok kaynatmayın ben yokken.oku oku bitiremiyorum sonra:)))
hepinize iyi geceler..şükür misafirleri yolcu ettimyoğun bi gündü bende sabah sporda olucam sonrasında da komşumda 41 yasin okunacakmış çağırdı,uğrayamazsam diye menümü akşamdan vereyim dedim.
sabah 09:30
labne peyniri
şekersiz çay
öğle 15:00
2 yumurtadan çılbır
ara 17:00
1 fincan dokuzlu çay
akşam 20:00
göğüs sote
yağsız yoğurt ile oluşturulmuş bi nevi iskender
3 kornişon turşu..
1 saat bosu
2.5 lt su
bugünlük bu kadar yarına Allah kerim
bosu bi nevi step fakat şekil olarak daha çok yarım bir topa benziyor ama çok daha zor üstünde durması güç bu yüzden de feci yağ yakıyorsunçizelgende 80 gösteriyor daha 80e benim en az 1 ayım var Tabi boy önemli 1.67 yim ben sende 1.68 yada 70 falan olmalısın,zaten genelde 90 küsürlerde olduğumu kimse tamin etmezdi tahminler ep 75-78 arası olurdu sıkıyım sanırım biraz
Bence harika yapmışsınImkanın varsa menülerle oynama yapabiliyosan ne güzel
Tartı bu sabahta değişmedi 2 güne kalmaz hastalanıcam o yüzden beklentim yok zatenAma aynaya baktığımda gördüğüm iyi Amin canım..
AYNENNNNNN ve inanın ihtiyacım olduğu halde hiç kıyafet almıyorum hep aynı şeyleri giyiyorum oysa zayıfken giydiklerime bir girebilsem 2 sene yeni bişey almasam yeter offf şöyle 27 beden bir kota girsem yeter çok şey mi istiyorum yaniiiiah atmaya kıyamadığım,vermeye hele hiiçdolapta benim zayıflamamı bekleyen kıyafetlerime bende kavuşmayı iple çekiyorum.tebrik ederim
herzamanki gibi muhteşemsiz ve farkediyorum ki alkol azalmış bu da kesinlikle kilona olumlu yönde etkileyecektir ot çöp iç arkadaşım eee kakaa oay arkadaşlar teşekkür ederim.en kısa zamanda bu keyfi tadarsınız sizde eminim::))saatten anlaşılacağı üzere bugünkü savaşı da küçük hanım kazandı.ben menümü yazıp doğruca uykuma gideyim.artık yorgunluktan rüya görüyor muyum onu bile bilmiyorum,ben görüyorum varsayıyorum artık:))
sabah
1 dilim kek
1 fincan zencefil çayı
öğle (geç kahvaltı oldu)
yarım dilim ekmek
1 tane haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
rezene çayı
akşam
1 tane domates
1 dilim ekmek
7 otlu çay
gece
yarım armut
2 tane mandalina
7 otlu çay
menü güzel de ben orda N**** (Siyahi) mu gördüm gözlerim mi bozuldu acepGÜNAYDIN KIZLAR
SABAH
7li çay ve nescafe içtim
öğlen
çorba
2 tane kabak dolma
ara
3 N**** (Siyahi)
1 bardak süt
eve gidince
yeşil çay içtim
akşam
2 kaşık pilav
günaydin kizlar
sabah
1 kase asure
ögle
1 kase asure
aksam
ara
bi kac tane siyah üzüm
1 kare ciko
3 kupa besibiryerde
spor
1 saat tempolu yürüyüs
30 dk zumba
300 ip atlama
su
3.5 lt
Günaydın kızlarrr geçmişi okumadan önce menümü yazayım
inş canım az kaldı işte hemde çok az.
aslında yediklerin iyide işte arada yaptığımız beyaz ekmek yemek çikolatalara bir hayır desek olacak bu iş bencegünaydın arkadaşlar dünkü menümü yazayım sonra geçmişe bakıcam sonra küsmeyin yorum yok diye:)))
sabah
nesfit süt
öğlen
yarım tavuk dürüm
ayran
ara
akşam
balık
salata
su 2lt
süper olur bence elinebugün yemekte tavuk sote varmış işte biberli domates + salça yağlı mantarlı felan bende abladan kendi hakkımı istedim tavada kekikle pul biberle tatlı kaşığından az yağ ile sote ettim sütte koydum içine iyi yapmışmıyım.
bu arada benim h tuşu biraz sorunlu sanırımhızlı yazınca farketmiyorum genelde kelimeler trakyalılar gibi geliyor göçmenlik yada romanlık yok tamamen tuş hatası
kızlaaaaaaaaar nasılsınız bakalım, bugün işim çok, evrak temizliği yaptım:)) bir sürü çöp çıkardım.
ben de kağıt atamama hastalığı var, her boşa attığım kağıtta ağaçlar aklıma geliyo, fakat müsvette diye ayırdığım kağıtlar bir dağ olmuş durumda, aklıma geldi belediyeyi arayıp geri dönüşüm için almalarını istiycem. Burada gelip işyerinden alıyolar bari boşa gitmesin:) şimdi birmolası sonra kağıt ayıklamaya devam.
kendinize iyi bakın:)
kızlar dünkü menümü yazayım
sabah 1 dilim t.bugday ekmek peynir çay
öğlen 2 kaşık pilav, 3 kaşık karnıbahar yemeği, çorba
ara bir elma
akşam 1 tabak patatesli köfte yemeği
1,5 dilim ekmek
2 lt. su
efendim dün akşam geldi stepperım
750 adım stepperla bacaklarımı hissetmedim o derece yani
mak. 5 dakika yapılabiliyor diyorlardı şimdi neden dediklerini anladım ama hedef koydum zorda olsa yaptım
şu karnıbahar brokoli falan bi alışabilsem iyi olcakta ben pek yiyemiyorum yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?