oy oy oyyyy hemende küsermiymis,kim sikti canini söyle bakim,sen bize küsmezsin,bilirim,hele o dili hic cikarmazsin,demi teyzesi cok ayipKonuşmuyorum ben küstüm benimle ilgilenmiyorsunuz siz hıh bakmıycam size
spor olmamis cicim,neyse su aletin gelsin,adini unuttum ya neydi o:26: o zaman spor nasil yapilir gösterirsin bizedün ne yedim onu yazayım
sabah 2 adet etiform bisküvi bir parça peynir duble çay
öğlen abarttım biraz
mantar sote 2 - 3 kaşık
2 - 3 kaşık kuru fasulye
kırmızı biber salatası oda 2 - 3 kaşıktır ama 2.5 dilim ekmek yedim böyle suyuna bandım
arada bir mandalina yedim
akşam eve gidince bir tane muz , bir tane elma yedim
2 lt. su
zumba 2 şarkı 1 tane gamgam styel yarım saat kendi çapımda spor
bakalim artik,vardir insallah,cumartesiyede raziyim,yeterki insin azcikcanım ya menü ve spor çok güzel bence cuma sürprüz var sana dua ette sürprüz cumartesi olmasın
oy oy oy yemeğin suyuna ekmek banmak:))) boşver arasıra gerekir :))ben de beyaz ekmeği kokluyorum, özledim valla:)))
hiç muhtaç değilmişsin yani
ah cnm kosamiyorum,bu siralar biraz nezle olmus,üstünede dis cikiyo,ne zaman niyetlensen sesi kulagim da,anlican ilk firsatta kosacam, sporumu cok seviyorum,incecik oluvercemhadi hadi hadi koooooooooooşşşşşşşşşşşşşşşş pegasus koşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
evet ilgisiz kaldım ben sev beni sev hadi sev beni
dogru söze ne denirKızlarrrrrrrrrr bunu çok beğendim:)))
Üstada sormuşlar;
Kırılan kalp yine sever mi?
Üstat da "EVET" demiş...
Adam: Peki demiş üstadım,
"Siz hiç kırılan bardaktan su içtiniz mi?"
Üstat da cevap vermiş:
"Peki sen hiç bardak kırıldı diye,
Su içmekten vazgeçtin mi?"
Necip Fazıl KISAKÜREK
olsun arkadaşım cuma kesin fark olacak ben inanıyorum
150 mekik de benden ceza geldi
spor su menü süper varya incecik olacaksın benden önce
zeburusummm harikasınnn ama sen o bisiklette 1 saat nasıl kalıyosun yaa benim 30 dkda pilim bitiyooo paçalarımdan ter akıyoo
spor olmamis cicim,neyse su aletin gelsin,adini unuttum ya neydi o:26: o zaman spor nasil yapilir gösterirsin bize
zumba pek sarmadi heralde
bende inanmak istiyorum,eyy evren bak herkes inaniyor,cuma fark olmazsa bozusuruz ona göre
ben bu menüyü daha önce okumuşmuydum?? ben mi kafayı bozdum bugündün ne yedim onu yazayım
sabah 2 adet etiform bisküvi bir parça peynir duble çay
öğlen abarttım biraz
mantar sote 2 - 3 kaşık
2 - 3 kaşık kuru fasulye
kırmızı biber salatası oda 2 - 3 kaşıktır ama 2.5 dilim ekmek yedim böyle suyuna bandım
arada bir mandalina yedim
akşam eve gidince bir tane muz , bir tane elma yedim
2 lt. su
zumba 2 şarkı 1 tane gamgam styel yarım saat kendi çapımda spor
valla 2 taneyi zor yaptım duruyla çizgi film izleyeceğim pc den diye tutturdu tv de pepe açık bilgisayarda calliou bende şaşırdı
bu arada eşim aradı az önce stepperım gelmiş
max. 5 dak. yapılabiliyormuş deneyeceğim bakalım 5 dak. dayanabilirim umarım:44::44:
hayırlı olsun canım:) şimdi ikinci aşama kendini iteleyip yapma tarafıilk hevesle yaparsın şimdi, kolay gelsin:))
Dün gündüz yazmıştım ama muz ve spor yoktu onları ekledim o yüzden :26::26:
oy oy oy bugün de akşam oldu...bugün pek paylaşımda bulunamadım.gündüz kocişle kahvaltı yaptık,menümü yazdım doğru uykuma döndüm.nasıl güzel döndüysem saat yarımda bitanesi öğle yemeğine gelmiş o uyandırdı.öğleden sonra da sıpamı doyur uyut,şahsi bakımımı yap falan bu saat olmuş.yarın günlerimiz başlıyor artık.günlerden nefret ediyorum,katılmak zorunda olmaktan iyice nefret ediyorumşimdi yarın dua ederim sıpa aksilik yapsa da erkencikten eve kaçsam diye,o da inat laf dinleyeceğim diye dünyasını unutur (yarın eskiden olmayıp da şimdi içine girebildiğim hangi cicişimi giysem ki:)))gidip ayarlama yapayım bakayım,ütüye ihtiyaçları vardır sanırsam,neredeyse 2 yıldır öylece duruyorlar.
oy oy oyyyy hemende küsermiymis,kim sikti canini söyle bakim,sen bize küsmezsin,bilirim,hele o dili hic cikarmazsin,demi teyzesi cok ayip
Spor olmamis cicim,neyse su aletin gelsin,adini unuttum ya neydi o:26: O zaman spor nasil yapilir gösterirsin bize
Zumba pek sarmadi heralde
Bakalim artik,vardir insallah,cumartesiyede raziyim,yeterki insin azciksu 5 leri bi göremedim gitti ya 4-5 sene önce 55 kg dum en son
Hic söyleme ya ekmek banmayi ne cok özlemisim bende
Caktirma cnm ya muhtac degilim iste
Ah cnm kosamiyorum,bu siralar biraz nezle olmus,üstünede dis cikiyo,ne zaman niyetlensen sesi kulagim da,anlican ilk firsatta kosacam, sporumu cok seviyorum,incecik oluvercem
Dogru söze ne denir
Bende inanmak istiyorum,eyy evren bak herkes inaniyor,cuma fark olmazsa bozusuruz ona göre
oy oy oy bugün de akşam oldu...bugün pek paylaşımda bulunamadım.gündüz kocişle kahvaltı yaptık,menümü yazdım doğru uykuma döndüm.nasıl güzel döndüysem saat yarımda bitanesi öğle yemeğine gelmiş o uyandırdı.öğleden sonra da sıpamı doyur uyut,şahsi bakımımı yap falan bu saat olmuş.yarın günlerimiz başlıyor artık.günlerden nefret ediyorum,katılmak zorunda olmaktan iyice nefret ediyorumşimdi yarın dua ederim sıpa aksilik yapsa da erkencikten eve kaçsam diye,o da inat laf dinleyeceğim diye dünyasını unutur (yarın eskiden olmayıp da şimdi içine girebildiğim hangi cicişimi giysem ki:)))gidip ayarlama yapayım bakayım,ütüye ihtiyaçları vardır sanırsam,neredeyse 2 yıldır öylece duruyorlar.
hepinize iyi geceler..şükür misafirleri yolcu ettimYoğun bi gündü bende sabah sporda olucam sonrasında da komşumda 41 yasin okunacakmış çağırdı,uğrayamazsam diye menümü akşamdan vereyim dedim.
Sabah 09:30
1 dilim yulaf kepeği ekmeği
labne peyniri
şekersiz çay
öğle 15:00
2 yumurtadan çılbır
ara 17:00
1 fincan dokuzlu çay
akşam 20:00
göğüs sote
yağsız yoğurt ile oluşturulmuş bi nevi iskender
3 kornişon turşu..
1 saat bosu
2.5 lt su
bugünlük bu kadar yarına allah kerim
ay arkadaşlar teşekkür ederim.en kısa zamanda bu keyfi tadarsınız sizde eminim::))saatten anlaşılacağı üzere bugünkü savaşı da küçük hanım kazandı.ben menümü yazıp doğruca uykuma gideyim.artık yorgunluktan rüya görüyor muyum onu bile bilmiyorum,ben görüyorum varsayıyorum artık:))
sabah
1 dilim kek
1 fincan zencefil çayı
öğle (geç kahvaltı oldu)
yarım dilim ekmek
1 tane haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
rezene çayı
akşam
4 yemek kaşığı yumurtalı ıspanak (evet tavuklar bugün bana çalıştı)
1 tane domates
1 dilim ekmek
7 otlu çay
gece
yarım armut
2 tane mandalina
7 otlu çay
spor:1 saat bisiklet,600 mekik
su:3 litre
hepinize tatlı tatlı rüyalar.yarın gündüz uğramaya çalışırım ama uğrayamazsam akşam görüşürüz.çok kaynatmayın ben yokken.oku oku bitiremiyorum sonra:)))
süperr menü bu bosu koşu mu oluyohepinize iyi geceler..şükür misafirleri yolcu ettimyoğun bi gündü bende sabah sporda olucam sonrasında da komşumda 41 yasin okunacakmış çağırdı,uğrayamazsam diye menümü akşamdan vereyim dedim.
sabah 09:30
labne peyniri
şekersiz çay
öğle 15:00
2 yumurtadan çılbır
ara 17:00
1 fincan dokuzlu çay
akşam 20:00
göğüs sote
yağsız yoğurt ile oluşturulmuş bi nevi iskender
3 kornişon turşu..
1 saat bosu
2.5 lt su
bugünlük bu kadar yarına Allah kerim
gece bi meyve yenmiyo muyduuuu gerçi spor eritmiştir onlarıay arkadaşlar teşekkür ederim.en kısa zamanda bu keyfi tadarsınız sizde eminim::))saatten anlaşılacağı üzere bugünkü savaşı da küçük hanım kazandı.ben menümü yazıp doğruca uykuma gideyim.artık yorgunluktan rüya görüyor muyum onu bile bilmiyorum,ben görüyorum varsayıyorum artık:))
sabah
1 dilim kek
1 fincan zencefil çayı
öğle (geç kahvaltı oldu)
yarım dilim ekmek
1 tane haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
rezene çayı
akşam
4 yemek kaşığı yumurtalı ıspanak (evet tavuklar bugün bana çalıştı)
1 tane domates
1 dilim ekmek
7 otlu çay
gece
yarım armut
2 tane mandalina
7 otlu çay
spor:1 saat bisiklet,600 mekik
su:3 litre
hepinize tatlı tatlı rüyalar.yarın gündüz uğramaya çalışırım ama uğrayamazsam akşam görüşürüz.çok kaynatmayın ben yokken.oku oku bitiremiyorum sonra:)))
canım benim su yok spor yokkkk hadi kare çikolata cezası verdim N**** (Siyahi) ne oluyoooooGÜNAYDIN KIZLAR
MENÜMÜ PAYLAŞIYIM İSTEDİM.
SABAH
çok işim vardı unutmuşum kahvaltıyı
7li çay ve nescafe içtim
öğlen
çorba
2 tane kabak dolma
ara
cezamı yedim yani 1 kare çiki çiki
3 N**** (Siyahi)
1 bardak süt
eve gidince
yeşil çay içtim
akşam
2 kaşık pilav
su:içmedim hiç hemde of dün çok kötü bir gündü
ben naptın dün ya emin değilim ki yürüdüm bide alışveriş yaptım dün hiç oturmadım ben sporda böle işte
sen tartıda fazla çıkıyorum diye çikolataları aşureleri yersen tabii tartının sana kastı olurgünaydin kizlar
hic moralim yok yaa,off,ne yapsam olmuyo,tartinin bana kasti var
hemen menümü yazim,bende uykusuzlardanim,kahvalti hazirlayip az uyurum
sabah
1 kase asure
ögle
1 kase asure
aksam
2 kasik bulgur pilavi,et sotenin etinden 3 parca ufak
ara
bi kac tane siyah üzüm
1 kare ciko
3 kupa besibiryerde
spor
1 saat tempolu yürüyüs
30 dk zumba
300 ip atlama
su
3.5 lt
evrenin bana kasti var ama,bi siskinlik te var üstümde
neyse kafanizi sisirmim,gecmise sonra cevap yazarim
günaydın kızlarrr geçmişi okumadan önce menümü yazayım
sabah: 2 dilim ekmeğe az kaşarlı tost + domates + çay
ara: 1 mandalina
öğle: 80 gr light ton balığı + 1 dilim ekmek + 1 domates + 1 salatalık
ara: 1 mandalina
akşam: 4 kaşık bamya yemeği + 1 dilim ekmek + salata
ara: 1 hurma
su: 3.5 lt
spor: 30 dk bisiklet + 5 dk twist ve kol hareketi + 1 saat ab tronic
bu arada tartı sabah bana süper bi sürpriz yaptı 70.9'un altına düşmüşümmm ama söylemicem yarına sürpriz olsunn umarım yarın 69.9 bile olsa 6'lı rakamları görürümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?