Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

dün ne yedim onu yazayım

sabah 2 adet etiform bisküvi bir parça peynir duble çay

öğlen abarttım biraz

mantar sote 2 - 3 kaşık
2 - 3 kaşık kuru fasulye

kırmızı biber salatası oda 2 - 3 kaşıktır ama 2.5 dilim ekmek yedim böyle suyuna bandım

arada bir mandalina yedim

akşam eve gidince bir tane muz , bir tane elma yedim

2 lt. su
zumba 2 şarkı 1 tane gamgam styel yarım saat kendi çapımda spor

Konuşmuyorum ben küstüm benimle ilgilenmiyorsunuz siz hıh bakmıycam size
oy oy oyyyy hemende küsermiymis,kim sikti canini söyle bakim,sen bize küsmezsin,bilirim,hele o dili hic cikarmazsin,demi teyzesi cok ayip
spor olmamis cicim,neyse su aletin gelsin,adini unuttum ya neydi o:26: o zaman spor nasil yapilir gösterirsin bize
zumba pek sarmadi heralde
bakalim artik,vardir insallah,cumartesiyede raziyim,yeterki insin azciksu 5 leri bi göremedim gitti ya4-5 sene önce 55 kg dum en son

hic söyleme ya ekmek banmayi ne cok özlemisim bende

caktirma cnm ya muhtac degilim iste
hadi hadi hadi koooooooooooşşşşşşşşşşşşşşşş pegasus koşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

evet ilgisiz kaldım ben sev beni sev hadi sev beni
ah cnm kosamiyorum,bu siralar biraz nezle olmus,üstünede dis cikiyo,ne zaman niyetlensen sesi kulagim da,anlican ilk firsatta kosacam, sporumu cok seviyorum,incecik oluvercem
dogru söze ne denir
olsun arkadaşım cuma kesin fark olacak ben inanıyorum

bende inanmak istiyorum,eyy evren bak herkes inaniyor,cuma fark olmazsa bozusuruz ona göre

150 mekik de benden ceza geldi

spor su menü süper varya incecik olacaksın benden önce

zeburusummm harikasınnn ama sen o bisiklette 1 saat nasıl kalıyosun yaa benim 30 dkda pilim bitiyooo paçalarımdan ter akıyoo

sen yine iyisin doğrudan 30 dk ile başladın.ben ilk kullandığımda 15 dk zor yapmıştım:))ama hadi 2 dk daha hadi 5 dk daha diye diye şimdi 1 saat kullanabiliyorum.sen de 1 aya kalmaz 1 saate çıkartırsın:))

spor olmamis cicim,neyse su aletin gelsin,adini unuttum ya neydi o:26: o zaman spor nasil yapilir gösterirsin bize
zumba pek sarmadi heralde

bende inanmak istiyorum,eyy evren bak herkes inaniyor,cuma fark olmazsa bozusuruz ona göre

valla 2 taneyi zor yaptım duruyla çizgi film izleyeceğim pc den diye tutturdu tv de pepe açık bilgisayarda calliou bende şaşırdı
bu arada eşim aradı az önce stepperım gelmiş
max. 5 dak. yapılabiliyormuş deneyeceğim bakalım 5 dak. dayanabilirim umarım:44::44:

ben bu menüyü daha önce okumuşmuydum?? ben mi kafayı bozdum bugün

hayırlı olsun canım:) şimdi ikinci aşama kendini iteleyip yapma tarafıilk hevesle yaparsın şimdi, kolay gelsin:))

Dün gündüz yazmıştım ama muz ve spor yoktu onları ekledim o yüzden :26::26:

tamam canım ben mi yanlış hatırladım dedim, bugün biraz yoğundum kafa dağıldı bende:)) birazdan çıkıcam, eve bu akşam yemek düşünmüyorum hazıra konucam:)))

oy oy oy bugün de akşam oldu...bugün pek paylaşımda bulunamadım.gündüz kocişle kahvaltı yaptık,menümü yazdım doğru uykuma döndüm.nasıl güzel döndüysem saat yarımda bitanesi öğle yemeğine gelmiş o uyandırdı.öğleden sonra da sıpamı doyur uyut,şahsi bakımımı yap falan bu saat olmuş.yarın günlerimiz başlıyor artık.günlerden nefret ediyorum,katılmak zorunda olmaktan iyice nefret ediyorumşimdi yarın dua ederim sıpa aksilik yapsa da erkencikten eve kaçsam diye,o da inat laf dinleyeceğim diye dünyasını unutur(yarın eskiden olmayıp da şimdi içine girebildiğim hangi cicişimi giysem ki:)))gidip ayarlama yapayım bakayım,ütüye ihtiyaçları vardır sanırsam,neredeyse 2 yıldır öylece duruyorlar.

hepinize iyi geceler..şükür misafirleri yolcu ettim yoğun bi gündü bende sabah sporda olucam sonrasında da komşumda 41 yasin okunacakmış çağırdı,uğrayamazsam diye menümü akşamdan vereyim dedim.

sabah 09:30
1 dilim yulaf kepeği ekmeği
labne peyniri
şekersiz çay

öğle 15:00
2 yumurtadan çılbır

ara 17:00
1 fincan dokuzlu çay

akşam 20:00
1 dilim yulaf kepeği ekmeği
göğüs sote
yağsız yoğurt ile oluşturulmuş bi nevi iskender
3 kornişon turşu..

1 saat bosu
2.5 lt su

bugünlük bu kadar yarına Allah kerim

ah atmaya kıyamadığım,vermeye hele hiiç dolapta benim zayıflamamı bekleyen kıyafetlerime bende kavuşmayı iple çekiyorum.tebrik ederim

ay arkadaşlar teşekkür ederim.en kısa zamanda bu keyfi tadarsınız sizde eminim::))saatten anlaşılacağı üzere bugünkü savaşı da küçük hanım kazandı.ben menümü yazıp doğruca uykuma gideyim.artık yorgunluktan rüya görüyor muyum onu bile bilmiyorum,ben görüyorum varsayıyorum artık:))

sabah

1 dilim kek
1 fincan zencefil çayı

öğle (geç kahvaltı oldu)

yarım dilim ekmek
1 tane haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
rezene çayı

akşam

4 yemek kaşığı yumurtalı ıspanak (evet tavuklar bugün bana çalıştı)
1 tane domates
1 dilim ekmek
7 otlu çay

gece

yarım armut
2 tane mandalina
7 otlu çay

spor:1 saat bisiklet,600 mekik
su:3 litre

hepinize tatlı tatlı rüyalar.yarın gündüz uğramaya çalışırım ama uğrayamazsam akşam görüşürüz.çok kaynatmayın ben yokken.oku oku bitiremiyorum sonra:)))

çıkartırım pegasus teyzoşum ben o dili hatta

süpersin zeburuscum harika

çok iyi menü canım benim suda iyi o kadar içsem daha ne yok içemiyorum ben :18::18::18::18: Bende pilates yapıyodum taki çocuklar benim topu kuzenlerim yani sağa sola atıp kafama gelene kadar aldım havasını indirdim hıh oh iyi oldu.

pardon benim yumurtalarımı gören var mı ? Zeburus sen mi aldın

GÜNAYDIN KIZLAR
MENÜMÜ PAYLAŞIYIM İSTEDİM.

SABAH
çok işim vardı unutmuşum kahvaltıyı
7li çay ve nescafe içtim

öğlen
çorba
2 tane kabak dolma

ara
cezamı yedim yani 1 kare çiki çiki
3 N**** (Siyahi)
1 bardak süt

eve gidince
yeşil çay içtim

akşam
2 kaşık pilav

su:içmedim hiç hemde of dün çok kötü bir gündü
ben naptın dün ya emin değilim ki yürüdüm bide alışveriş yaptım dün hiç oturmadım ben sporda böle işte

günaydin kizlar

hic moralim yok yaa,off,ne yapsam olmuyo,tartinin bana kasti var

hemen menümü yazim,bende uykusuzlardanim,kahvalti hazirlayip az uyurum

sabah
1 kase asure
ögle
1 kase asure
aksam
2 kasik bulgur pilavi,et sotenin etinden 3 parca ufak
ara
bi kac tane siyah üzüm
1 kare ciko
3 kupa besibiryerde
spor
1 saat tempolu yürüyüs
30 dk zumba
300 ip atlama
su
3.5 lt

evrenin bana kasti var ama,bi siskinlik te var üstümde
neyse kafanizi sisirmim,gecmise sonra cevap yazarim

Günaydın kızlarrr geçmişi okumadan önce menümü yazayım

Sabah: 2 dilim ekmeğe az kaşarlı tost + domates + çay
Ara: 1 mandalina
Öğle: 80 gr light ton balığı + 1 dilim ekmek + 1 domates + 1 salatalık
Ara: 1 mandalina
Akşam: 4 kaşık bamya yemeği + 1 dilim ekmek + salata
Ara: 1 hurma

Su: 3.5 lt
Spor: 30 dk bisiklet + 5 dk twist ve kol hareketi + 1 saat ab tronic

bu arada tartı sabah bana süper bi sürpriz yaptı 70.9'un altına düşmüşümmm ama söylemicem yarına sürpriz olsunn umarım yarın 69.9 bile olsa 6'lı rakamları görürümmm

süperr menü bu bosu koşu mu oluyo kıs benden önce incecik olursan kıskançlığımdan çat diye çatlarım zaten zeburus bana yetişti

gece bi meyve yenmiyo muyduuuu gerçi spor eritmiştir onları yarın görecez bana yetişmişmisinnnnn ben şişliği toparladım şuan 70.9'un altındayım

canım benim su yok spor yokkkk hadi kare çikolata cezası verdim N**** (Siyahi) ne oluyooooo 1 saat spor yapıyosun bugün bak yarın cumaa

sen tartıda fazla çıkıyorum diye çikolataları aşureleri yersen tabii tartının sana kastı olur 1 saat ek zumba cezası veriyorum bugünnn

kızlarrrrrr toparlanınnnnnnnnn yarın cumaaaaaa ama

inş canım az kaldı işte hemde çok az.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…