Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

***4. TAKIM 287. ETAP***

tubis87: ( 70.8 / 69.3 / 1.5 / %2.12)
tfneyll: ( 56.8 / 56.8 / 0 / %0 ) kilosu aynı, işlerinin yoğunluğundan telefonla bildirim aldım.
pegasus07: (60.3 / 63 / -2.7 / -%4.48)
zeburus: ( 72.1 / 72.1 / 0 / %0 ) kilosu aynı
topraks: ( 78.3 / 78.6 / -0.3 / -%0.38 )
eftelya_blue: ( 65.0 / 65.4 / -0.4 / -%0.62)
ozgekrd: (86.0 / 86,0 /0.0 / % 0) kilosu aynı
yumukum: ( 85.3 / 83.0 / 2.3 / %2.70 )

4. TAKIM ORTALAMASI: -%0.08

Son düzenleme:
Bu hafta kilosu aynı olanlar ve eksi de olanlar 30 dk ek spor cezası aldılar toparlanın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr

sanırım bu ceza beni kapsamıyor ama ben yinede artı 30 dk tempolu yürüyüş yaptım geldim şimdi kendime ödül olarak dukan tuzlu çıtır kurabiyeler pişiriyorum aslında bu saate kadar fırsat bulup bişey yiyemedim kahvaltıda dahil atıştırmalık bişeyler lazım

bu arada listelere baktımda sanki kişisel 1.lik bu hafta bizde gibi geldi 3.de var sanki genelde olamasakta kişiselde başarılarımız iyi derecede

kızlar çok özür diliyorum malesef ki gelemedim ben tubiş aradı sorun olmasın diye giriyı dedim ama ağlıycam öle yoğun durumdayım ben kilom evet aynı tubişe söylemiştim ama bu arad bende yazıyım dedım tubişim zor durumda bırakmadım umarım. özür dilerim

tubisle sen hariç bütün takım ceza aldık, cidden dökülmüşüz bu hafta((

tubis87 kullanıcısından alıntı
valla baya araştırdım millet çocuklarına karne hediyesi olarak falan almış, sonra ailecek kullandık falan diyor işe yarıcağını düşünüyorum şunu aldım bi baksana nasıl? Cosfer Ultra-Deluxe Trampolin 40'' (102 cm) - Spor / Fitness - Hepsiburada.com

kırmızısını aldım tabiki de

Cevap yokmu???

Son düzenleme:
tubis bu hafta çok yoğundu hafta başından itibaren görecektir mesajınızı:)

kızlaaaaaaaaaar, hazır uyanmışken biraz çalışayım dedim, bu arada da size baktım, yarın Üsküdar'a gidicem bütün gün dışarda olurum, görüşmek üzere:))

hepinize güzel hafta sonları..herkesler tatilde belli şöyle bi paylaşım alanına baktımda bu hafta bireyselde 1. olmuşum bundan sonrada aynı istikrarla devam etmek ümidiyle inşallah dünki menümü vereyim ve bu ıssız sayfadan bende gideyim

sabah yok
öğle yok
ikindi 3 dukan tuzlu kurabiye,1 fincan 9lu çay
akşam poşette tavuk göğsü kornişon turşu
türk kahvesi
şekersiz çay
tarçınlı süt
1 lt su
1 saat bosu,yarım saat yürüyüş..

dün çok ilginç bi menü oldu biliyorum,vaktim olmadı evin dışındaydım kendime uygun bişey bulamadım,acelem vardı bir sürü bahanem hazır yani neyse bi daha olmaz inş.
tekrar hepinize iyi hafta sonları

Günaydın kızlar

Hadi artık takım olarak toparlanıyoruz bugün artık bakalım diyetlere sporlara tam gaz devam ediyoruz. Herşey yeniden başlıyor bu hafta hepimiz süper kilolar veriyoruz. Bu hafta kilo veremeyeni, spor yapmayanı cezalar bekliyor ona göre

tebrik ediyorum arkadaşım belliydi bireysel derece alacağın, yine de cumartesi abartmamışsın. Başarılarının devamını dilerim.

günaydın, ben bu sabah güzel başladım umarım sporumu da yapıcam, bu arada sabahları leslie yapıyordum fakat bilgisayarım çöktüğü için ancak eşim işyerindeki bilgisayarı getirdiğinde yapabileceğim, bir çözüm düşünüyorum. Şimdilik sadece tramboline kalmış görünüyorum.

Merhabalar,
kızlar yıllık izindeydim fakat duru'dan ve ev temizliğinden fırsat bulup giremedim .
nasılsınız geçmişe brazdan bakacağım bu arada ben bugün itibariyle DUKAN a başlamış bulunuyorum.
inşallah güzel sonuçlar alırım bu bağlamda Ayşegülcüğüm senden yardım bekliyorum gerçi her fırsatta başının etini yiyeceğim:)

hayırlı olsun senin dukanın da :)) sen de güzel kilo verirsin inşallah ayşegül gibi

tebrik ediyorum arkadaşım belliydi bireysel derece alacağın, yine de cumartesi abartmamışsın. Başarılarının devamını dilerim.
saol canım,cumartesi eet ama dün ve bugün abartmanın kaçamakların dibine vurdum desem yeridir bugün kızkıza günümüzdü,karşıyakada yemek ve kahve..en ufak sıyrıklarla atlatmaya çalışsamda diyet günü olmadı açıkcası,ödül sayıyor ve yarın yeni bir güne merhaba diyorum dukana kaldığımız yerden devam.mösyö amcam kaçamağa izin vermesede yapcak bişey yok,ben yaptım oldu

herzaman destekçinim hertürlü yardıma açığım canım benim..sen yeterki kararlı ol bu işin üstünden hep birlikte gelicez merak etme..

size bugün çekildiğim resimlerden göstereyim istedim,arkadaşlar feci bir değişiklik olduğunu söylediler..

Son düzenleme:

olsun güzelim olur öyle arada, hem kız kıza günleri süper biz de cumartesi yaptık, keyifliydi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…