Bu hafta kilosu aynı olanlar ve eksi de olanlar 30 dk ek spor cezası aldılartoparlanın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
sanırım bu ceza beni kapsamıyor ama ben yinede artı 30 dk tempolu yürüyüş yaptım geldimşimdi kendime ödül olarak dukan tuzlu çıtır kurabiyeler pişiriyorum aslında bu saate kadar fırsat bulup bişey yiyemedim kahvaltıda dahil atıştırmalık bişeyler lazım
bu arada listelere baktımda sanki kişisel 1.lik bu hafta bizde gibi geldi3.de var sanki genelde olamasakta kişiselde başarılarımız iyi derecede
Merhaba, ben de sizin aldığınız marka model trombolini almayı düşünüyorum ama hiç görme ve deneme fırsatım olmadı. Bazıları çok sert çıkıyor,zıplarken zorluk çıkartıp,bilekleri ağrıtıyormuş, bazılarıysa gıcırdıyormuş, lastik kısımları 2-3 ayda deforme olan ya da yırtılanlar oluyormuş.Siz bir kullanıcı olarak bu açılardan ürünü yorumlarmısınız lütfen.Bir de kullanımı kolaymı ve sonuç aldınızmı bilgi verirseniz sevinirim.
tubis bu hafta çok yoğundu hafta başından itibaren görecektir mesajınızı:)tubis87 kullanıcısından alıntı
valla baya araştırdım millet çocuklarına karne hediyesi olarak falan almış, sonra ailecek kullandık falan diyor işe yarıcağını düşünüyorum şunu aldım bi baksana nasıl? Cosfer Ultra-Deluxe Trampolin 40'' (102 cm) - Spor / Fitness - Hepsiburada.com
kırmızısını aldım tabiki de
Cevap yokmu???
tubis bu hafta çok yoğundu hafta başından itibaren görecektir mesajınızı:)
tebrik ediyorum arkadaşım belliydi bireysel derece alacağın, yine de cumartesi abartmamışsın. Başarılarının devamını dilerim.hepinize güzel hafta sonları..herkesler tatilde bellişöyle bi paylaşım alanına baktımda bu hafta bireyselde 1. olmuşum bundan sonrada aynı istikrarla devam etmek ümidiyle inşallah dünki menümü vereyim ve bu ıssız sayfadan bende gideyim
sabah yok
öğle yok
ikindi 3 dukan tuzlu kurabiye,1 fincan 9lu çay
akşam poşette tavuk göğsü kornişon turşu
türk kahvesi
şekersiz çay
tarçınlı süt
1 lt su
1 saat bosu,yarım saat yürüyüş..
dün çok ilginç bi menü oldu biliyorum,vaktim olmadı evin dışındaydım kendime uygun bişey bulamadım,acelem vardı bir sürü bahanem hazır yanineyse bi daha olmaz inş.
tekrar hepinize iyi hafta sonları
Günaydın kızlar
Hadi artık takım olarak toparlanıyoruz bugün artık bakalım diyetlere sporlara tam gaz devam ediyoruz. Herşey yeniden başlıyor bu hafta hepimiz süper kilolar veriyoruz. Bu hafta kilo veremeyeni, spor yapmayanı cezalar bekliyor ona göre
Merhabalar,
kızlar yıllık izindeydim fakat duru'dan ve ev temizliğinden fırsat bulup giremedim .
nasılsınız geçmişe brazdan bakacağım bu arada ben bugün itibariyle DUKAN a başlamış bulunuyorum.
inşallah güzel sonuçlar alırım bu bağlamda Ayşegülcüğüm senden yardım bekliyorum gerçi her fırsatta başının etini yiyeceğim:)
saol canım,cumartesi eet ama dün ve bugün abartmanın kaçamakların dibine vurdum desem yeridirtebrik ediyorum arkadaşım belliydi bireysel derece alacağın, yine de cumartesi abartmamışsın. Başarılarının devamını dilerim.
Merhabalar,
kızlar yıllık izindeydim fakat duru'dan ve ev temizliğinden fırsat bulup giremedim .
nasılsınız geçmişe brazdan bakacağım bu arada ben bugün itibariyle DUKAN a başlamış bulunuyorum.
inşallah güzel sonuçlar alırım bu bağlamda Ayşegülcüğüm senden yardım bekliyorum gerçi her fırsatta başının etini yiyeceğim:)
kızlar bu ara gelemiyorum ihmalde ettim beni affedin yarın erkekn gelicem sizin için
saol canım,cumartesi eet ama dün ve bugün abartmanın kaçamakların dibine vurdum desem yeridirbugün kızkıza günümüzdü,karşıyakada yemek ve kahve..en ufak sıyrıklarla atlatmaya çalışsamda diyet günü olmadı açıkcası,ödül sayıyor ve yarın yeni bir güne merhaba diyorum dukana kaldığımız yerden devam.mösyö amcam kaçamağa izin vermesede yapcak bişey yok,ben yaptım oldu
herzaman destekçinim hertürlü yardıma açığım canım benim..sen yeterki kararlı ol bu işin üstünden hep birlikte gelicez merak etme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?