Günaydın kızlar
Hadi artık takım olarak toparlanıyoruz bugün artık bakalım diyetlere sporlara tam gaz devam ediyoruz. Herşey yeniden başlıyor bu hafta hepimiz süper kilolar veriyoruz. Bu hafta kilo veremeyeni, spor yapmayanı cezalar bekliyor ona göre
Günaydın kızlar
Çok üzülerek söylüyorum ki ben artık yetişemiyorum, ne spora ne diyete ne sosyal hayatıma ne işime ne buraya... Resmen günler yetmiyor banaDaha fazla takım kaptanlığına devam edemeyeceğim. Eylül de gelemiyor. Biz olmayınca takımın motivasyonu düşüyor. Herkes kendi yolunda devam ediyor gibi. Birbirimize hiçbir faydamız yok şu son günlerde.
Kısacası takım kaptanı olmaya bir aday varsa görevi devralabilecek alsın. Yoksa takımı kapatmak zorunda kalacağım çünkü inanın yetişemiyorum. Çok üzgünüm
selam kızlar yine takım ıssız ne oldu sizlere böyle ya bende bakıyorum kimse birşey yazmamış çıkıyorumzeburus sen hiç bırakmazdın buraları kayınvalidenler var diye giremiyorsun sanırım
yumukum dolap ne alemde:) bu arada herzamanki gibi süper olduğunu söylemeden geçemeyeceğim bende de biraz motivasyon düşük nedendir bilmem
toprak kendine bir notebook al bizden ayrı kalma aslında hepimize lazım:)
selamlar..dünki menümü yazmadan geçiyorum bugündün dibine vurmuştum bugün kaldığım yerden aynı tempoyla diyete devam ediyorum,bi kaç gündür su içmeye fırsat bulamadım inanırmısınız yoğunluktan günde 1 lt anca içebilmişimdir.e su az içince otomatik olarak bünyeye yansıyor bugün şişemide aldım yanıma nereye gitsem taşıyorum evin içinde.hafta sonu yaptığım kaçamalkara ceza olarak 2 gün atak yapıcam,2 gündür sporda yok tabi bu cezayı hakettim ben yarın bosu var birazda ter atarız toparlanırız inş. birazdan buzdolabı tamircisi gelecek o yüzden fazla takılamıcam,bizim dolap elektrogitar gibi sabaha kadar cayır cuyur cazır cuzur konser verdi bize bi yerine para sıkışmış belli neyse size hayırlı günler öpüyorum herkesi
selam kızlar yine takım ıssız ne oldu sizlere böyle ya bende bakıyorum kimse birşey yazmamış çıkıyorumzeburus sen hiç bırakmazdın buraları kayınvalidenler var diye giremiyorsun sanırım
yumukum dolap ne alemde:) bu arada herzamanki gibi süper olduğunu söylemeden geçemeyeceğim bende de biraz motivasyon düşük nedendir bilmem
toprak kendine bir notebook al bizden ayrı kalma aslında hepimize lazım:)
Günaydın kızlar
Çok üzülerek söylüyorum ki ben artık yetişemiyorum, ne spora ne diyete ne sosyal hayatıma ne işime ne buraya... Resmen günler yetmiyor banaDaha fazla takım kaptanlığına devam edemeyeceğim. Eylül de gelemiyor. Biz olmayınca takımın motivasyonu düşüyor. Herkes kendi yolunda devam ediyor gibi. Birbirimize hiçbir faydamız yok şu son günlerde.
Kısacası takım kaptanı olmaya bir aday varsa görevi devralabilecek alsın. Yoksa takımı kapatmak zorunda kalacağım çünkü inanın yetişemiyorum. Çok üzgünüm
Günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?