Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

evet kızlar, çocukları uyuttum eşimin bilgisayarı getirdim şimdi çalışmaya başlıycam, önce size bakıyım, menümü yazayım sonra iş başına:)
bu arada yarın ev günüm eğer bilgisayar giderse yarın giremem ama sabah aşkoyu kandırabilirsem bilgisayara el koyabilirim, off en kısa zamanda bana bilgisayar lazım(

sabah 5:30-6:00 civarı
1 küçük muz, 1 mandalina

ara aslında bu sabah kahvaltısı olmalı saat 10:00
1 kepekli tost
çay

öğlen
z.yağlı yaprak sarma
azıcık kısır

akşam
nohutlu, tavuklu pilav
ayran
(arkadaşlar fovori menülerimden biri olmasına rağmen az yedim hala aklım tencerede ama yemiyorum:))

spor
40 dk trambolin
su 2,5 lt
1 fincan 7 otlu çay
1 fincan yeşil çay

görüşürüz fıstıklar

günaydın kızlarrrrr.:)
menümü yazamadım ne zamandır işyerinde işler baya karışıktı

bugün ilk ,iş menümü yazıyım sonra yazdıklarınıza göz atarım:)

sabah
çeyrek simit
peynir
çay

ara
7 otlu çay

öğle
tavuk
salata

ara
nescafe

akşam
nohutlu tavuklu pilav
ayran

yemek sonrası metro yedim şekersiz çayla:) canım çok istedi dayanamadım

1,5 lt su
yarım saat trambolin

bencede yaa cezalar motivasyonumuzu sağlıyor daha ağırlaştır cezalarıiyice unuttuk sporu gerçi dün başladım yine spora inşallah bu hafta iyi gidicek

selamlar..dünki menümü yazmadan geçiyorum bugün dün dibine vurmuştum bugün kaldığım yerden aynı tempoyla diyete devam ediyorum,bi kaç gündür su içmeye fırsat bulamadım inanırmısınız yoğunluktan günde 1 lt anca içebilmişimdir.e su az içince otomatik olarak bünyeye yansıyor bugün şişemide aldım yanıma nereye gitsem taşıyorum evin içinde.hafta sonu yaptığım kaçamalkara ceza olarak 2 gün atak yapıcam,2 gündür sporda yok tabi bu cezayı hakettim ben yarın bosu var birazda ter atarız toparlanırız inş. birazdan buzdolabı tamircisi gelecek o yüzden fazla takılamıcam,bizim dolap elektrogitar gibi sabaha kadar cayır cuyur cazır cuzur konser verdi bize bi yerine para sıkışmış bellineyse size hayırlı günler öpüyorum herkesi

iyi akşamlar..
akşam olmuş ama kimsecikler uğramamış yine benim dolap tamircisi yalan oldu yarın gelecekmiş.bende yemeklerimi yaptım,tembelliğin tadını çıkarttım şimdide bi kahve keyfi yapayım dedim,neyse buralar pek bi ıssız yarın görüşmek üzre

Günaydın kızlar

Çok üzülerek söylüyorum ki ben artık yetişemiyorum, ne spora ne diyete ne sosyal hayatıma ne işime ne buraya... Resmen günler yetmiyor bana Daha fazla takım kaptanlığına devam edemeyeceğim. Eylül de gelemiyor. Biz olmayınca takımın motivasyonu düşüyor. Herkes kendi yolunda devam ediyor gibi. Birbirimize hiçbir faydamız yok şu son günlerde.

Kısacası takım kaptanı olmaya bir aday varsa görevi devralabilecek alsın. Yoksa takımı kapatmak zorunda kalacağım çünkü inanın yetişemiyorum. Çok üzgünüm

selam kızlar yine takım ıssız ne oldu sizlere böyle ya bende bakıyorum kimse birşey yazmamış çıkıyorum zeburus sen hiç bırakmazdın buraları kayınvalidenler var diye giremiyorsun sanırım

yumukum dolap ne alemde:) bu arada herzamanki gibi süper olduğunu söylemeden geçemeyeceğim bende de biraz motivasyon düşük nedendir bilmem

toprak kendine bir notebook al bizden ayrı kalma aslında hepimize lazım:)

ne diyorsun canım ya olur mu, hiç düzelmeyecek mi ki, yıl sonu yoğunluğundan olabilir, kapatmasanız böyle bir süre devam etsek olmuyor mu? pegasus hasta, zeburusun kayınvalidesi var, yani herkesin bazı özel durumları var ama toparlanırız, neden hemen ümitsizliğe düştün, kapanırsa başka takıma yazılmıyacakmısın aynı şey olacak, bence bi daha düşünün(

evet canım düşünüyorum ama bu ara hem buzdolabı hem çamaşır makinesi aldım, bilgisayara cesaret edemiyorum. Kendimi ayarlar ayarlamaz alacağım, olmuyo bu şekilde işlerim de yarım kalıyo:)
takıma gelince ben de üzülüyorum ama olumlu düşünmeye çalışıyorum, toparlanırız umarım:)

hadi bakalım kolay gelsin ben tam motive oldum dün sporlarımı yaptım ama bu sefer de regl oldum anlayamadım en az 10 gün öne çekti? yani bugün spor motivasyonum yine dibe vurdu açım çok açım ama yemiycem :))

son olark menümü de yazayım :))

sabah
2 dilim tam buğday
b. peynir
zeytin
domates
çay

öğlen
tavuklu pilav
ayran

akşam
türlü
makarna
cacık
1 diim ekmek
spor
yarım saat leslie
yarım saat dışarıda yürüyüş tempolu

su 2 lt

canımcım dolap aynen duruyo gene gelmedi tamirci cumartesi gelebilirmiş okadar yoğun alnayacağınız herkesin bi anda dolabı bozuldu
neyse bende dünki menümü yazayım hemen,dün itibariyle hemen toparlandım

sabah 11:00
1 tam yumurta 1 beyazı,2 yemek kaşığı yulaf kepeğiyle krep,yağsız peynir,şekersiz çay(krebin çeyreği kaldı)

ara 9lu çay 1 fincan

öğle 16:00
1 yumurtayla sahanda kıymalı yumurta(1 tatlı kaşığı zeytinyağıyla),kalan krep

ara türk kahvesi

akşam 20:00
şu hazır satılan çevirme tavuklardan bir parça yedim ağırlıklı göğüs bölümü derisiz,yoğurt,kornişon,zero kola

şekersiz çay..
2 lt su,spor yok..

canım benim hemen vazgeçme herşeyden,arada hepimize oluyor.bence de biraz bekle,sonuçta şu ara herkesin bi yoğunluğu var ama illaki düzelecek.sende işlerini toparlayıncaya kadar gelemedim diye dert etme,bizler bi şekilde götürürüz takımı,yardımcı oluruz

takımı kapatmak mı
evet herkesin şu ara bir meşguliyeti var girmek istek de giremiyoruz ... ama bence güzel bir takımız ben herkesi ayrı ayrı çok seviyorum çok iyi insanların bir araya geldiği özel bir takım olarak görüyorum ...
ama eylülün iş yoğunluğu, senin müfettişler, benim uyap sıkıntım:) ,zeburusun kayınvalidesi ve birkez daha bir an önce düzelmesini temenni ettiğim pegasusun özel sıkıntıları.. bunlar takımın sayfalarının ilerlememesinin bir sebebi ama kapatmak için bir sebep değil
şu ara yumukum ve toprak götürüyor takımı biliyorum bazen sayfaların ilerlemediğini görünce sadece okuyup çıkıyorum ama geçici bir durum bu az önce belirttiğim gibi

takımı bir haftalığına inzivaya çekebilme hakkımız var mı yani ocak ayının ilk cumasında itibaren takımca bildirim ve paylaşımlarda bulunabilme ihtimalimiz varmı bunu bir görüşebilme olanağımız varmı

o zamana kadar herkes buraya gelmiş olur diye düşünüyorum yıl sonu olması sebebiyle bizimde yoğunluğumuz çok fazla sınav açıklanmadan bütün raporlarımı hazırlıklarımı tamamlamalıyım ki çok yoğun bir süreç bizi bekliyor..

ocak ayının ilk cumasına kadar takımı geri çekme teklifinde bulunuyorum yine paylaşımda bulunalım ama bildirim olmasın yarışma alanına OCAK ayının İLK CUMASINDAN İTİBAREN TEKRAR AKTİF BİR ŞEKİLDE AMAZONLARIMIZ GERİ DÖNECEKTİR DİYE düşünüyorum

Tamam o halde oylamaya sunuyorum 11 Ocak Cuma gününe kadar izinli yazacam hepinizi 11 ocak cumaya kadar bildirim yapmayacağız. Takımın kapanmasından iyidir dimi

Ben evet diyorum

bende evet diyorum yine girip yazabildiğimiz kadar yazarız ama zaten bildirim günü bile çoğunluğu sağlayamayız diye düşünüyorum pegasus ne zaman gelecek acaba

iyi aksamlar kilar
a önce hastahaneden ciktim ve ayagimin touyla buraya bakim dedim,hic halim yok bi slm verip cikacaktim,fakat tubisin mesajini gördüm
takimi kapatmaktan bahsetmis,bence bu kadar kolay olmamali,bu siralar herkesin isi var,ben kendi adima kapanmasini istemem fakat daha sorunlarimi cöemedigim icin de buraya fazla gelemem,bi süreligine yani

11 ocak fikrine bende evet diyorum,umarim o amana kadar herkes icin her sey yoluna girer
ilac kullaniyorum ve diyet yapamiyorum,haliyle kilo almisim
herseyi düene koyup tekrar burda eskisi gibi olmayi umud ediyorum
hepinii cok özledim,kuzularinizida kocamannn öpüyorumm

bide beni hastahaneden cikan doktora bunu yapmak istiyorum,offf ben doktor olsam beni cikarmazdim,duracak halim yok,ben ciktim valla
benim zzzzzz harfi basmiyo sanki ya

Son düzenleme:
ben de evet diyorum....

yıl kapamasından dolayı şirket çok yoğun aynı zamanda da karışık o yüzden fazla giremiyorum.
dünkü menümü yazıyım saat nerdeyse 18.00 olmuş

sabah
çeyrek simit
peynir
çay

ara
kahve

öğle
tavuk
salata
yoğurt

akşam
türlü
makarna
cacık

spor malesef dün yapamadım keyfim yoktu pek

Kızlar bilgisayar sorunum nedeniyle eşimin telden girdim ben de evet diyorum zor yazıyorum sabah görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…