merhaba kilar,gece uykusuzlugu ve agrilarim dan dolayi gölerim acilmiyor,kilomu yazayim hemen
öncelikle spor yapamama,diyet yapamadim,ilac kullaniyorum ve regl oldum,bu yüzden kilom 64
en kisa sürede toparlanirim insallah,yoksa gittikce gidiyorum
hic halim yok kizlar ciktim ben
günaydın kızlar,
öncelikle dün akşam eşimin telden giriş yaptığım için çok yazamadım, pegasuscum geçmiş olsun seni gördüğüme sevindim.
zeburus umarım hazırlıkların boşa çıkar:)
bu sabah istanbulda kar var, çok soğuk dondumm
tekrar görüşünceye kadar sizi özleyeceğim, öpüldünüz:))
yarın sabah kilo bildirimi yaparım, tartılmadım.
merhaba kizlar
gecmisolsun dilekleriniz icin tesekkür ederim
kafami kaldirdikca ugramaya calisacagim,buras olmadimi herseyi saliyorum
bu arada esim stepper almis benim icin su sirralar yapamam ama iyilesince hemen basina gececegim
özge cnm bu konuda tecrübelerini paylasirmisin
kac adim atiyorsun,burda yazan kalori göstergesi dogru söylüyormu acaba,seninkindede yan bantlar varmi,ben onlari pek kullanmayi düsünmüyorum acikcasi,kollarim ince zaten,benim kalca ve ic bacagin sikilasmaya ihtiyaci var aslinda,faydasi olurmu
cvplarini bekliyorum
yumukum dukan iyi gidiyor heral de gecen hafta birinci olmussun tebrik ederim,bende dukan yapmayi düsünüyorum ama cesaret edemiyorum acikcas,bu cesaretsizligim de bilgisizligimden kaynaklaniyor,beni biraz bilgilendirebilirmisin bu konuda,eger aklima yatarsa benim icin de iyi bir tecrube olur
kizlar 11 ocak a kadar izinli yazilacagiz ama ben firsat buldukca gelip buraya menü paylasmayi düsnüyorum,insallah dahada iyi olup eski halimle buraya gelirim,artik stepper im de var nasilsainsallah ise yariyordur,evim cok buyuk degil ve baska spor aleti alamam,yani bu ufak,cocuklarin odasinda ders masasinin altina koydum simdilik,yaptiktan sonra tekrar oraya itelerim
bide benim hatlar kisa devre yapmis,bu günü cuma sanip kilo bildirdimneyse yarin sabah ugrayamazsam kilom yaziyor zaten,aslin da bu gün okul 2 haftalik tatile girdi o yüzden cuma sandim galiba
ben ayakta duruyorken kizlara yiyecek ekmek arasi birseyler hazirlim,okuldan geldiler,daha bisey yememisler
hepinizi öptüm
tesekkür ederim,insallah en kisa sürede gecer:2:öncelikle geçmiş olsun,en kısa zamanda sağlıklı günlerine döner ve diyetine-sporuna kaldığın yerden devam edersin inşallah..
teşekkür ederim evet geçen hafta kişisel bir derece yapmışımbu hafta elbette öyle olmayacak tabiki,hafta sonu kaçamaklar yaptığım için anca bu sabah normale dönebildim yarına kadar mucize olmazsa kilom aynı olacak
dukana gelince,iyi bir araştırma gerektiriyor,aslında en mantıklısı kitabını alarak işe başlamak ama ben almadım,fakat uzun bi süre araştırdım,şu kadarını söyliyim kaçamaklara hiç müsade etmeyen bi diyet kendine güveniyorsan başla derim,ben bikaç kez yaptım ve sonuç hemen + lar oldu.iradeyi zorlayan bir diyet ayrıca.sürekli aynı gıdalarla beslenmek bir süre sonra bezdiriyor insanı fakat tartıya yansıyınca bu durum hemen toparlanıyorsunöncelikle duymuşsundur muhtemelen protein ağırlıklı bi diyet.belirli evreleri var o evreler senin yaşına kilona ve bir takım sana özel niteliklere göre değişkenlik gösteriyor bunu öğrenmek içinde dukanın kendi sitesindeki testi yapman lazım.ilk evre atak evresi ve en zorlayıcı kısım bu.sadece proteinle besleniyorsun ve yağsız süt ürünleri.dediğim gibi kişiye göre değişen bi süresi var örneğin benim 5 gün çıkmıştı.bir çok blog ve sitede yemek tarifleri örnek menüler mevcut girip onlardan kendine uygun yemekler üretebilirsin eğer mutfakta vakit geçirmeyide seviyorsan (ben gibi mesela ) ozaman zevkli de oluyor.2.evre seyir evresi ben şuan o evredeyim.bi takım sebzeler giriyor diyetin içersine,nişastalı olanlar hariç patates gibi mesela.ayrıca bu diyette meyve ekmek,pirinç makarna kesinlikle yok,tatlıda öyle.yağ çok sınırlı,tuzda aynı şekilde.dediğim gibi şayet düşünüyorsan fırsat buldukça araştır.yemeklere bak neler kullanıldığına,ve iradene güveniyorsan başla ben herzaman yardımcı olurum ben başlayalı 1.5 ay oldu nerdeyse şuan 10 kilo gibi bi rakam oldu.kaçamak yapmasam nolurdu bilemiyorum tabii
bu arada bugün hiç uğrayamadım,dünki menümü vereyim hemen öncelikle;
sabah yağsız tarçınlı süt
ara 9lu çay
öğle kıymalı yumurta zero kola
ara türk kahvesi
akşam dukan tavuk çorbası 2 tabak..kornişon turşu..
ara 2 fincan melisa çayı..
2 lt su
1 saat bosu..
tesekkür ederim,insallah en kisa sürede gecer:2:
evet protein agirlikli oldugunu duymustum,siteye girip bi bakmam gerek,kitabini burda nasil bulurum bilmiyorum,e bay den bakim bi vardir mutlaka
meyve yasak olmasi iyi olmamis,kuru meyvelerdemi yasak,kayisi,hurma gibi:26:
ben ilk firsatta sitesini bi kontrol edim,tesekkürler
cok güzel valla,bunlarin cogunu zaten normal bir diyettede yiyorum,ama bi sorunum var,ben dukanin sitesine girdim,o test kisminida oldurdum,ama sonuc alamadaim,yani hangi evreyi ne kadar yapacagimi bir türlü göremedim,mail ede baktim orayami gelmis diye yokgüçlendirme evresinde günlük 1 porsiyon meyveye müsade var,ama atak ve seyirde yok kurularda dahil,ayrıca kuru baklagilde yok.
Et ve Sakatatlar
Biftek
Sığır Filetosu
Bonfile
Rozbif
Rumstek
Dil
Bresaola
Dana Şinitzel
Dana Pirzola
Böbrek
Dana Ciğeri
Pişmiş Jambon Dilimleri
Pişmiş Tavuk ve Hindi Dilimleri
Az Yağlı Jambon
Av Hayvanları Etleri
Tavşan / Yabani Tavşan
Balık Türleri
Levrek
Morina (Taze)
Yengeç (Surimi)
Kızıl Dil Balığı
Dil Balığı
Kefal
Mezgit
Berlam Balığı
Trança
Ringa
Uskumru
Keler Balığı
Yaldızlı Pisi Balığı
Kömür Balığı
Gökkuşağı Alabalık
Barbunya
Somon
Füme Somon
Sardalye
Çipura
Vatoz
Kılıç Balığı
Ton Balığı
Kalkan
Mırlan
Balık Yumurtası
Deniz Ürünleri
Kalamar / Mürekkep Balığı
Deniz Tarağı
Kum Midyesi
Yengeç
Kerevit
Norveç Istakozu
Istakoz
Akdeniz Karidesi
Midye
İstiridye
Jumbo Karides
Büyük Tarak
Karides
Deniz Salyangozu
Kümes Hayvanları
Tavuk
Piliç
Tavuk Ciğeri
Beç Tavuğu
Devekuşu
Güvercin
Bıldırcın
Hindi
Yağsız Süt Ürünleri
Yağsız Süzme Peynir
Yağsız Beyaz Peynir
Yağsız Süzme Yoğurt
Yağsız Lor Peyniri
Yağsız Yoğurt
Kaymağı Alınmış Süt
Sebzeler
Patlıcan
Pancar
Mor Başlı Brokoli
Karalahana
Bürüksel Lahanası
Hindiba
Kabak
Çalı Fasulyesi
Pırasa
Palmiye Kalbi
Biber (Tatlı)
Helvacıkabağı
Turp
Ravent
Salata Yaprakları
Marul Çeşitleri
Roka / Su Teresi / Kaba Yonca
Soya Fasulyesi
Ispanak
Pazı
Domates
Şalgam
Protein İçeren Sebzeler
Tofu
Sebzeler
Kuşkonmaz
Brokoli
Lahana
Karnabahar
Havuç
Kereviz
Salatalık
Rezene
Mantar
Soğan
Sakızkabağı
Balkabağı
Kıvırcık Salata
Kuzu Kulağı
Sarı Şalgam
Yumurtalar
Tavuk Yumurtası
Bıldırcın Yumurtası
bunlar dukan diyetinin izinli 100 gıdası.tabi evrelere göre değişkenlik gösteriyor.iyice bi incele siteleri,aslında zor bi diyet değil uygulaması kolay,biraz masraflı gibi görünüyor ama kendi bütçene göre ayarlamalar yapabilirsin.
oy oy oy bugün günümüz vardı,şükür bitti!!!bu hafta diyet yan yattı,bakalım ne zaman düzenime döneceğim.ya ama siz çok dukan demişsiniz.aklımı çeliyor ama ben de o irade yooook!!bir kırık çikolataya satarım hemen vallahi:))
cok güzel valla,bunlarin cogunu zaten normal bir diyettede yiyorum,ama bi sorunum var,ben dukanin sitesine girdim,o test kisminida oldurdum,ama sonuc alamadaim,yani hangi evreyi ne kadar yapacagimi bir türlü göremedim,mail ede baktim orayami gelmis diye yokne kadar becerikliyim görün iste,gözümün önündeki seyi beceremiyorum sim di ben nerden bilecem atak evresini ne kadar yapacagimi,kafama göre takilsam olurmu acaba:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?